Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Κύριε Πεταλωτή,
Εσείς πρώτος αποφασίσατε να θέσετε πάνω από τις προσωπικές σας σχέσεις το καθήκον σας ως πολίτη, που σας οδήγησε στους κόλπους της παρούσας Κυβέρνησης. Δικαίωμά σας, όπως είναι και δικαίωμά μου, όχι μόνο να διαφωνώ με την πολιτική της Κυβέρνησης αλλά και να τη θεωρώ επιζήμια και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και του λαού μας. Στα πλαίσια αυτής της αντίθεσης είχα την τιμή να δημιουργήσω την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών (Κ.Α.Π.), με μοναδικό στόχο την απομάκρυνσή σας από την Κυβερνητική Εξουσία και την ολοκληρωτική εξαφάνιση του Συστήματος Εξουσίας, γιατί το θεωρώ ξένο σώμα επάνω στον εθνικό μας κορμό και ουσιαστικό κατασκεύασμα της ξένης εξάρτησης.

Λυπάμαι πάρα πολύ που τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι όπως εσείς, δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Εσείς ειδικά είσθε ασφαλώς σε θέση να γνωρίζετε το πώς και το γιατί ο κ. Παπανδρέου μας οδήγησε ηθελημένα κάτω από την άμεση εξάρτηση και έλεγχο του ΔΝΤ και της Τρόικα. Η δικαιολογία ήταν το μεγάλο δημόσιο χρέος. Όμως από πότε το μεγάλο δημόσιο χρέος οδηγεί σε κρίση σαν τη δική μας; Αν ήταν έτσι, τότε η πρώτη χώρα που θα έπρεπε να αντιμετωπίζει κάτι ανάλογο, θα ήταν η Αμερική, που έχει το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος αλλά και τα υπόλοιπα καπιταλιστικά κράτη, που κι αυτά έχουν πολύ μεγάλο δημόσιο χρέος, χωρίς αυτό να συνεπάγεται κρίση σαν τη δική μας. Το συμπέρασμα επομένως είναι, ότι η δική μας κρίση δημιουργήθηκε ηθελημένα.

Συμφωνείτε με την τακτική της Κυβέρνησης; Τότε είμαι υποχρεωμένος να σας πω με λύπη μου ότι σας θεωρώ συνυπεύθυνο γι’ αυτό το μέγα έγκλημα που διαπράττεται κατά του Λαού και που το κατατάσσω ανάμεσα στις πιο μαύρες σελίδες που έζησε ο Ελληνισμός στα 3.000 χρόνια της ύπαρξής του.

Όπως θεωρώ όλους όσους ψήφισαν ΝΑΙ κάτω από ένα χαρτί που μας ντροπιάζει, μας ατιμάζει γιατί μεταβάλλει την περήφανη πατρίδα μας σε ένα φτηνό εμπόρευμα εκτεθειμένο στις αρπακτικές ορέξεις των διεθνών χρηματιστηριακών κύκλων.

Στο παρελθόν ο λαός μας, κ. Πεταλωτή, μάτωσε υπερασπιζόμενος πολύ λιγότερα ενικά αγαθά απ’ αυτά που εσείς προσφέρατε πραξικοπηματικά στις ορέξεις των Μεγάλων Αφεντικών. Και λέω «πραξικοπηματικά», γιατί μια Κυβέρνηση του 20%, όσο είναι η εκλογική σας δύναμη, δεν έχει το ουσιαστικό εθνικό δικαίωμα να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις.

Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, που είναι υποχρεωμένη να αντιστέκεται σε κάθε αντεθνική και αντιλαϊκή ενέργεια, με κάθε νόμιμο τρόπο. Και ένας απ’ αυτούς είναι η Αφίσα με τα πρόσωπα όσων τόλμησαν να αγνοήσουν τα εθνικά νόμιμα συμφέροντα του ελληνικού λαού, για να μάθει ο λαός τους υπευθύνους για το κατάντημά του.

Γι’ αυτό το λόγο αλλά και γιατί ο μοναδικός υπεύθυνος τόσο από ουσιαστικής όσο και από τυπικής απόψεως για τις ενέργειες των μελών της Κ.Α.Π. είμαι εγώ, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη, ώστε σε περίπτωση νομικής δίωξης να είμαι εγώ και κανένας άλλος ο διωκόμενος, αποδεχόμενος τις όποιες συνέπειες.

Μίκης Θεοδωράκης

Βραχάτι, 8.7.2011

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Τελικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάσχει από κάποιου είδους ψυχασθένεια....δεν εξηγείτε αλλιώς το παραλήρημα του...Και καλά ρε παπάρα αφού σε απειλούσαν να ψηφίσεις ναι γιατί δεν βγήκες να τους καταγγειλεις πριν το ψηφίσεις;Και τώρα δηλαδή που τους καταγγελεις δεν κινδυνεύεις;Τελικά για πόσο μαλάκες μας περνάς;Το καλύτερο που είχες να κάνεις είναι αφού το ψήφισες τουλάχιστον να το βουλώσεις και όχι να βγαίνεις στα κανάλια και να λες τέτοιες μαλακίες η περιμένεις να σε πιστέψουμε;Πες καλύτερα ότι είσαι κότα κλασομπανιερας και τζάμπα μάγκας και ότι ήθελες και λίγη δημοσιότητα για αυτό μας ζάλιζες τα @@@δια τόσες μέρες ότι δεν θα το ψηφίσεις.Και μην νομίζεις ότι με αυτές τις μαλακίες που λες ότι θα γλυτώσεις από το μένος του κόσμου ήδη μια γεύση πήρες που μου ήθελες χαζοχαρούμενε να περπατησεις και στην Βουκουρεστίου αμέσως μετά το έγκλημα που έκανες....Να σε δω πως θα βολταρεις και στην Κοζάνη τώρα .......Άντε να χαθείς μαλάκα.....

Η ΠΡΩΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ FAST-FOOD

Η καινουργια ονομασια του Ιερου Βραχου θα ειναι Mackropolis....Τωρα βεβαια δεν ειναι και να του δινουμε ιδεες του Τσολακογλου ....