Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΓΑΠ,Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,Ο ΜΕΝΕΜ ΚΑΙ Η SIEMENS;



Παντού ίδιοι οι σοσιαλφασίστες – φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων. Ποιός θα τολμήσει να τους δώσει συγχωροχάρτι;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

 Το βλέπει ο απλός μελετητής, δεν μπορούν όμως να το δουν οι περισπούδαστοι αναλυτές – δημοσιοκάφροι που παρουσίαζαν την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ως σωτηρία. Γιατί; Ήταν άσχετοι; Έκαναν λάθος; Μα πως στ’ αλήθεια κρίνεται μία επιλογή στα πλαίσια της οικονομικής επιστήμης; Με το “νομίζω, μου φαίνεται, μου είπαν”; Ή πρωτίστως με την μελέτη των συνεπειών σε παρόμοιες ιστορικές αποφάσεις;
Οταν τον  Δεκέμβρη του 2009,  αποκαλύφτηκε η συμφωνία Παπανδρέου – Στρως Καν για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ, ολοι είχαμε προβλέψει δυστυχώς και τις συνέπειες. Οικονομικές και πολιτικές. 

Όπως και τον τρόπο που φυγαδεύτηκε ο Μένεμ διά των εκλογών (τον έκριναν και αυτόν οι πολίτες, όπως τον Παπακωνσταντίνου), ενώ ο άνθρωπος που τον άφησε στο απυρόβλητο, ο Ντε Λα Ρούα έφυγε με ελικόπτερο αφήνοντας πίσω του μία κατεστραμμένη χώρα και έναν εξαθλιωμένο λαό.
Μην έχετε αμφιβολίες ότι ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, εάν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των σοσιαλφασιστών που ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πολιτική με το Αργεντινό κάθαρμα σε μία δεκαετία.
Ο Μένεμ λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί το Αργεντίνικο ΠΑΣΟΚ, αφού πλέον αποδεικνύεται ότι έλαβε 19 εκ. δολλάρια μίζα από την …Siemens, επί συνόλου 100 εκ. που θα μοιραζόντουσαν σε υπουργούς της κυβέρνησης του. Τους εκεί Μαντέληδες δηλαδή. 120εκ. ήταν οι αντίστοιχες μίζες στην Ελλάδα.
οι μίζες της Siemens δεν ήταν για να πουλήσουν δυό καλώδια παραπάνω, αλλά για να υπηρετήσουν γενικότερα τις Γερμανικές γεωπολιτικές επιδιώξεις. Όταν έχεις πάρει την βαλίτσα από τον εκεί Χριστοφοράκο, είσαι δια βίου έρμαιο.

Όταν εδώ λοιπόν τα καθάρματα της Siemens και των υποβρυχίων συνηγορούσαν στον διαμελισμό της Σερβίας και την γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου κατά τις επιταγές του νεογερμανικού ιμπεριαλισμού, θα θυμάστε προφανώς τα θερμά συγχαρητήρια που έλαβε ο ΓΑΠ για την συμβολή του στην σφαγή. Όπως και τις πύρινες δηλώσεις του Τσοχατζόπουλου κατά του “σφαγέα” Μιλόσεβιτς.
Ε, μάθετε τώρα ότι.....

ο Μένεμ διώκεται και για ένα άλλο σκάνδαλο: Την πώληση όπλων στους Κροάτες παρακρατικούς φασίστες! Μέσω Αργεντινής τα όπλα σε αυτούς που διαμέλισαν την Γιουγκοσλαβία! Σκάνδαλο που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ελέω Κίρσνερ που έχει κυρήξει ανένδοτο. Όχι, ο Ντε Λα Ρούα δεν ασχολήθηκε με αυτές τις λεπτομέρειες…

Και βέβαια φτάνουμε στο ΔΝΤ, την ταφόπλακα της Αργεντινής που οδήγησε και την Ελλάδα φυσιολογικά στην αντίστοιχη πορεία. Ο Μένεμ έφυγε ατιμώρητος “τιμωρήθηκε από τον λαό”. Ο Ντε Λα Ρούα που τον άφησε -ενώ διαφωνούσε με το μνημόνιο- έφυγε με ελικόπτερο.

Το στοίχημα λοιπόν για την Ελλάδα είναι ένα και μοναδικό. Εάν η νέα κυβέρνηση επιτρέψει στους αρχιτέκτονες της υπαγωγής να “τιμωρηθούν μόνο από την ψήφο του λαού”, η πορεία της είναι προδιαγεγραμμένη. Δυστυχώς οι πανηγυρικές (για τα πανηγύρια δηλαδή) εμφανίσεις του ΓΑΠ, δείχνουν ότι κάτι γνωρίζει. Όπως ο Μένεμ που μετά την καταστροφή της χώρας, παρίστανε τον ινστρούχτορα διεθνούς κύρους και ήθελε να επανακάμψει στην πολιτική!

Το πλέον ανησυχητικό δείγμα, είναι τα ονοματα για τη νέα κυβέρνηση που περιλαμβάνει όλα τα διαμάντια της σκοτεινής περιόδου Σημίτη όπου συνετελέσθει και το σύνολο των εγκλημάτων προ μνημονίου.

Ο μόνος δρόμος είναι η παραδειγματική, δρακόντεια τιμωρία της σοσιαλφασιστικής συμμορίας.

Αλλιώς, ας ετοιμαστούμε για την λαίλαπα. Η οικονομία δεν είναι καφεμαντεία και η ιστορία δεν συγχωρεί ούτε καν την άγνοια. Πόσο μάλλον την συνενοχή (συνευθύνη την ονομάζει ο κ. Βενιζέλος).

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΚΑΡΑΤΖΑΒΕΛΗΣ



Τον Μάιο το άθροισμα εδρων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν 149. H ΔημΑρ ειχε 19 βουλευτες και όλοι περίμεναν/φοβόντουσαν πως θα δώσει στήριξη στο ΝΔΣΟΚ. Μαλιστα ο Τσιπρας ειχε προειδοποιήσει πως "Ψαχνουν για αριστερο Καρατζαφερη" :

Εμείς δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού για τρία υπουργεία. Αποδείχθηκε ότι η αρχικά διαφαινόμενη προθυμία των κομμάτων του μνημονίου να στηρίξουν ήταν προσχηματική, εμείς καταθέσαμε πέντε άξονες για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Αυτοί ήθελαν να βρουν έναν αριστερό Καρατζαφέρη


Ολοι θεώρησαν πως ο αριστερος Καρατζαφέρης θα ήταν προφανώς οι Κουβέλης και σία. Προσοχη ομως. Δεν αποκάλεσε κανένας τον Κουβέλη Καρατζαφερη ή κάτι τέτοιο. Η δήλωση έδειχνε πως "το συστημα" θα ήθελε και αριστερο άλλοθι (οπως ο Καρατζαφέρης είχε δώσει "πατριωτικο" άλλοθι) για αυτα που θα έκανε. Ο κυρ Φώτης το έλαβε το μήνυμα, έκλασε ελαφρως μέντες και δήλωσε από τότε και μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου πως δεν έχει καμία όρεξη να παίξει το ρόλο του ...αριστερου Καρατζαφέρη:


η ΔΗΜΑΡ δεν θα αποτελέσει το αριστερό άλλοθι στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης


Αυτο που υποψιαστήκαμε οι περισσότεροι ήταν πως οι Κουβέλης και σία (και μάλλον ειδικά και ιδιαίτερα οι ..σία) θα έτρεχαν σαν τρελοι να συγκυβερνησουν με τους "ρεαλιστες" του ΝΔΣΟΚ με ανταλλαγμα ισως 1-2 υπουργεία ή μερικές γεν. γραμματείες. Ισως τότε να ήταν για καλό, με δεδομένο πως χωρίς τους βουλευτές της ΔημΑρ κυβέρνηση με 149 έδρες δεν στεκόταν. Αρα ο κυρ Φώτης, αν επέλεγε το ρόλο του αριστερου Καρατζαφέρη για την πάρτη του, θα μπορούσε ίσως να "εκβιάσει" πολιτικά την νέα κυβέρνηση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οποια στιγμή αναιρούσε την εμπιστοσύνη του η κυβέρνηση θα έπεφτε, εκτος και αν την στήριζε κάποιος άλλος (ΧΑ ή ΑνεξΕλ με ισχυρή μου υποψία την πρώτη) οπότε και θα είχαμε χοντρα ξεβρακώματα. Κάθε μέτρο που θα έπαιρνε αυτή η κυβέρνηση θα εξαρτιώνταν από την ψήφο της ΔημΑρ και των ...αριστερών βουλευτών της. Δεν θα μπορούσε ο κάθε Βενιζέλος να νομοθετεί στου Κασίδη την καμπούρα οπως ειχε μάθει τοσα χρόνια. Βεβαίως δεν τρεφω ιδιαιτερες αυταπάτες για την αριστερότητα ή την ριζοσπαστικότητα κτλ της ΔημΑρ αλλά (ακόμα) Πασοκ δεν έγινε,οπότε λίγο τσίπα θα είχαν παραπάνω σε σχέση με τους μνημονιολάτρες πασόκους και τους χίτες του Σαμαρά.

Καπου εκεί μπήκε απο ΠΑΣΟΚ και ΔημΑρ το ακατανόητο συμπέρασμα πως "κυβέρνηση χωρίς Συριζα δεν γίνεται". Γιατι; γιατί έτσι. Δηλαδή σου λεγανε πως εμεις, δηλ οι ΝΔΣΟΚοι και οι ΔημΑριτες τα βρήκαμε αλλά χωρις το Σύριζα δεν μπορούμε διοτι....εεεεε δεν ξέρω. Με 168 εδρες και δεν μπορουσαν; Για ποιο λόγο και με ποιο τροπο πρεπει να συμφωνήσουμε όλοι μα όλοι; Δεν θα έπρεπε ίσως ο Παπουλιας να πει στον Αντωνη να γίνει πρωθυπουργός/ζητήσει εμπιστοσύνη από τη Βουλή μιας και είχε σε κάποια φάση τη δεδηλωμένη των 168 εδρών έστω και στα κουφωτά;


Τελος παντων με τουτα και με κεινα φτάσαμε στις εκλογες του Ιουνιου. Η ΝΔ κερδισε καποιους ποντους, το ΠΑΣΟΚ ψιλοέχασε και η ΔημΑρ εμεινε περίπου στα ίδια. Η ίδια η ΔημΑρ είχε ξεσκιστεί να λέει πως δεν ειναι διατεθειμένη να δωσει αριστερο αλλοθι. Απο την άλλη δεν φάνηκε ούτε διατεθειμένη να θυμηθεί πως κατα βάθος ...ειναι αριστερά:

Και η ερώτηση ειναι: τι άλλαξε απο τον Μάιο και ξαφνικά η ΔημΑρ αποφάσισε ΚΑΙ να δωσει αριστερό άλλοθι και να γίνει αριστερός Καρατζαφέρης και όλα; Και μαλιστα παιζοντας ακριβώς το ρόλο του Καρατζαφέρη, οπως έγινε επί Παπαδήμου. Της μη απαραίτητης συγκολλητικής ουσίας δηλαδή. Οπως και ο Καρατζαφέρης όταν έφυγε, δεν έλειψε σε κανένα, έτσι και τώρα η ΔημΑρ δεν ειναι απαραίτητη για το σχηματισμό κυβέρνησης, αν φύγει δεν θα λείψει σε κανέναν, ούτε και μπορεί όπως τον Μάιο να εκβιάσει πολιτικά μιας και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουν μαζι 162 έδρες. Οι 17 της ΔημΑρ δεν δίνουν ούτε ενισχυμένη πλειοψηφία (φτανουν μέχρι 179 και όχι 180) ούτε είναι απαραίτητες για να περαστούν κάποια μέτρα. Αρα δεν μπορει (θεωρητικά τουλάχιστον) η ΔημΑρ να επηρεάσει τα τεκταινόμενα και μια ενδεχόμενη μελλοντική της αποχώρηση ή καταψήφιση δεν θα έκανε κανένα κακό σε μια κυβέρνηση ΝΔΣΟΚ. 


Μενει λοιπον η μια και μοναδική ερωτηση: Γιατί τώρα που δεν σας χρειάζονται και όχι τότε που σας είχαν ανάγκη και κόψιμο; Μήπως για να παίξετε μπάλα εκ του ασφαλούς και να κάνετε και μερικούς δικούς σας τους νέους Αδώνιδες και Μάκηδες;

BRAVO MALAKA


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ" Η "ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Οι κλασικοί ελληναράδες. Αυτοί που καβλώνουν με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και έχουν ποδοσφαιροποιήσει και την πολιτική. Ακούς κατά καιρούς για το “ελληνικό μεγαλείο”, για τον “περήφανο ελληνικό λαό”, για το “οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”. Μάλλον οι μαλάκες αντέχουν σαν Έλληνες. Δεν αντέχω ν’ ακούω πλέον άλλες τέτοιες “πατριωτικές” υστερίες. Η μεγάλη σαπίλα αυτής της κοινωνίας, αυτή που κυοφορείται στα σπλάχνα της, είναι πολύ πιο βαρυσήμαντη από τα ποσοστά της ΝΔ ή του εκφασισμού του 7% που ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Οι δικαιολογίες είχαν τελειώσει εδώ και καιρό. Δεν μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πια, πως δεν ήξερε. Όλα έγιναν συνειδητά. Ο σκεπτόμενος πολίτης σαφώς θα νιώθει μια βαθιά απογοήτευση για την κατάντια αυτής της μάζας. Που υπέκυψε σε μια μακρά λίστα εκβιασμών, τρομοκρατικών διλημμάτων και ωμών παρεμβάσεων από το εξωτερικό. Που γονάτισε υπό το βάρος ενός νομίσματος κι από αυτό που ήταν μια ζωή: Μια μάζα φιλοτομαριστών και εγωκεντρικών, ένα τσούρμο παρτάκηδες.
Απορεί κανείς για το πόσοι κρετίνοι μπορούν να χωρέσουν σε μια τόσο μικρή χώρα. Είναι όλοι αυτοί, που δεν έχουν ούτε ένα δράμι ηθικής. Αρκεί που έχουν καταθέσεις (αλήθεια σε λίγους μήνες χωρίς αυτές, τι θα κάνουν;), το αυτοκινητάκι τους και για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την ζωή τους να κάνουν κουμάντο άλλοι. Με ποιο ανάστημα αυτά τα φοβισμένα ανθρωπάκια, θα έχουν το θράσος να διαμαρτυρηθούν για τους νέους φόρους, για την μείωση του μισθού ή της σύνταξης, για τον άνεργο που έχουν σπίτι τους;
Κοιτάω τ’ αποτελέσματα των εκλογών και παρατηρώ:  Στην πιο φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας (και από τις φτωχότερες στην Ευρώπη), την Ήπειρο, η ΝΔ ξεπερνάει το 34%. Η αποχή συνολικά, ξεπέρασε το 38%. Προφανώς, αυτοί που δεν ψήφισαν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους και οι εκλογές είναι ένα βαρετό σπορ. Κάποιοι τους έπεισαν ότι η συμμετοχή τους δεν έχει σημασία. Επίσης, οι δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών, ξαναβρήκαν το χρώμα τους. Τους βλέπεις ότι χαίρονται και χαμογελάνε ανακουφισμένοι. Η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Καψής. Παραδίπλα, όλοι οι “δεινόσαυροι” της ΝΔ. Αυτές τις μέρες, μέχρι να έρθει η ημερομηνία των επαναληπτικών εκλογών, σε πολλούς εργασιακούς χώρους, από την Eurobank και τον Μαρινόπουλο, μέχρι μικρότερες επιχειρήσεις που τυχαίνει να δουλεύουν άτομα του περιβάλλοντός μου, οι εργοδότες σαν να ήταν συνεννοημένοι, απειλούσαν τους εργαζόμενους πως αν δεν βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, οι ίδιοι δεν θα είχαν δουλειά.
Κι όμως ο Σαμαράς έχει χάσει. Αρχικά, γιατί ο φόβος μπορεί να χειραγώγησε ένα μεγάλο κομμάτι, αλλά δεν θα κρατήσει για πάντα. Κι ούτε είναι απόδειξη εξουσίας με γερά ποδάρια. Δεύτερον, η εμμονή του σε λαϊκίστικα διλήμματα τύπου “ευρώ ή χάος”, του στερούν και την παραμικρή διαπραγματευτική δυνατότητα που ο ίδιος νομίζει πως έχει. Δεν είναι τυχαίο που στις πρώτες του δηλώσεις, δεν υπάρχει πουθενά η λέξη  ”επαναδιαπραγμάτευση” που την είχε θέσει ως προμετωπίδα της προεκλογικής ρητορείας. Μόνο τήρηση των υπογραφών. Και σιγά που ο Αντωνάκης θα κάτσει σε τραπέζι για διαπραγματεύσεις.
Η ΝΔ θα συνεχίσει ακόμη πιο απόλυτα το πρόγραμμα λιτότητας και θα είναι ακόμη πιο “συμβατή” με τις έξωθεν εντολές. Η δεξιά πάντα ήταν αυταρχική και το σκληρό της πρόσωπο σε συνδυασμό με τον ναζισμό, είναι καμπανάκια κινδύνου για όλους μας. Η ατομική ευθύνη πλέον είναι μεγαλύτερη. Η κοινωνική διάλυση βρίσκεται προ των πυλών. Για μένα, ακόμη πιο επικίνδυνος, είναι ο λόγος που χρησιμοποίησε η ΝΔ για να σπείρει εμφυλιακό κλίμα, που σε συνδυασμό με τον υπό διαμόρφωση ναζισμό μέσα στην ελληνική κοινωνία, προοιωνίζει για πολύ άσχημες καταστάσεις. Για μαύρες μέρες. Η βία πλέον ρέει στις γειτονιές και στους δημόσιους χώρους. Κάποια στιγμή για να τραφεί θα θελήσει αίμα, περισσότερο αίμα.
Και τότε θέλω να σε δω μαλάκα ελληναρά. Όταν μετά την φτώχεια, θα ζήσεις και πόλεμο. Και τότε θα παρατήσεις το smartphone σου και τις τσάρκες στα clubs. Τότε δεν θα σου μείνει τίποτα από αυτά που σήμερα ακόμη πιστεύεις ως θεούς σου. Και θα καταρρεύσεις. Αλλά δεν θα σε λυπηθώ. Ούτε όταν σου πάρουν το σπίτι, ούτε όταν χάσεις την δουλειά σου. Γιατί να το κάνω; Στα φώναζα για χρόνια, για καιρό πολύ, αλλά δεν ήθελες ν’ ακούσεις.
Δεν βρίσκω λόγο να γράφω πια χιλιοειπωμένα πράγματα που όλοι βλέπουμε, αλλά μερικοί κάνουν πως δεν βλέπουν. Έχει στεγνώσει το σάλιο, έχουν τελειώσει μελάνια, έχουν πιαστεί τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο.

Καληνύχτα Ελλάδα.


Τα χειρότερα έρχονται.


Τίποτα δεν είναι όπως ήταν.
Απο:SakTsak

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΡΕΜΙΖΑΚΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΡΕΜΙΖΑΚΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ

”Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό”

Με την φράση ”Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό” ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά “μνημονιακό” στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί “επαναδιαπραγμάτευσης” και “αλλαγής της συνταγής” του Μνημονίου.

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, το Βερολίνο με δηλώσεις αξιωματούχων προσπαθεί να περιορίσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες της Αθήνας από την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου. 

«Ξεχάστε το», «Δεν είναι ώρα για εκπτώσεις», λένε τώρα οι Γερμανοί

«Δεν είναι ώρα να κάνουμε εκπτώσεις στην Ελλάδα» φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος της καγκελαρίας στο πρακτορείο ειδήσεων, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες να υποβαθμιστεί η δήλωση του Γκίντο Βεστερβέλε περί παροχής στην Αθήνα «περισσότερου χρόνου για μεταρρυθμίσεις».

Οι δηλώσεις του Βεστερβέλε, που ανήκει στους Φιλελεύθερους και όχι στους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ, δεν εκφράζουν την ευρύτερη κυβερνητική γραμμή, είπαν ανωνύμως στο Reuters κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Σχετικά με μία επιμήκυνση του Μνημονίου με μετάθεση των δημοσιονομικών στόχων του, μία από τις πηγές αυτές είπε: «Ξεχάστε το. Κάτι τέτοιο θα μας οδηγούσε πιο κοντά σε ένα τρίτο πακέτο για την Ελλάδα και απέχουν πάρα πολύ από κάτι τέτοιο. ... Φυσικά θα συνομιλήσουμε με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στο τραπέζι».
Σε απλα Ελληνικα σου ειπε ηλιθιε που τους ψηφισες οτι την εφαγες την μπαμια τωρα ελα να κατσεις πανω στο αγγουρι.
Και κοιτα τωρα να αρχισεις την κλαψα
Μου μειωσαν τον μισθο στα 400 ευρω,μου μειωσαν την συνταξη,το παιδι μου ειναι ανεργο,με αναγκαζουν να πληρωνω τα φαρμακα,και οταν ερθει το εκαθαριστικο της εφοριας τοτε θα καταλαβεις γιατι εισαι 
ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ