Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ BORDELLO

Η Πολιτεία που σπεύδει να συλλάβει και να σύρει αλυσοδεμένους στις φυλακές όσους χρωστάνε προς το Δημόσιο, η ίδια η Πολιτεία που οφείλει πάνω από 6 δις ευρώ στους πολίτες, βρήκε ως συμπαραστάτη της την Δικαιοσύνη (ποιον άλλον;)!
Η …τυφλή Θέμιδα απεφάνθη ότι μετά το πέρας διετίας, παραγράφονται όλα τα χρέη του Δημοσίου προς τους οφειλέτες του!!!
Έτσι απλά! Ακόμη και αυτοί που ονειρεύονταν συμψηφισμό των χρεών τους με όσα τούς οφείλει το Δημόσιο , πρέπει να προσγειωθούν στην ανώμαλη πραγματικότητα:
Το Δημόσιο δεν πρόκειται να τους δώσει… φράγκο, θα περάσουν τα δύο χρόνια και ενώ το Δημόσιο με την παραπάνω δικαστική απόφαση θα έχει επιτύχει να παραγραφούν όλα τα χρέη του, οι δύσμοιροι πολίτες θα μείνουν εσαεί οφειλέτες απέναντί του!!!
Ούτε ο Καραγκιόζης δεν θα μπορούσε να επινοήσει τέτοια λύση , όταν μοίραζε με τον Χατζηαβάτη τα κέρδη και έπαιρνε την μερίδα του λέοντος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Πολιτεία όχι απλά την μερίδα του λέοντος θα πάρει αλλά και το …γιαταγάνι για να σφάξει κανονικά και με το…Νόμο όλους τους πολίτες!!!
Με αυτή την απόφαση του ΑΕΔ που έκρινε συνταγματικές τις διατάξεις των Νομοθετικών Διαταγμάτων 321/69 και 2362/95, το κράτος-νταβατζής δεν θα δίνει φράγκο τσακιστό στους πολίτες και από πάνω θα σέρνει στις φυλακές και σε δικαστήρια όσους από αυτούς έχουν απέναντί του, ακόμη και χρέη 20ετίας !


Μίλησε κανείς για φασισμό ή έστω άνιση μεταχείριση προς τον πολίτη; Σώπα καλέ!
Εντολή της Μέρκελ είναι και αυτή, για τη συμμετοχή των ιδιωτών στα χρέη του Δημοσίου! Το πέτυχε η Γερμανίδα καγκελάριος και το χρέος της Ελλάδος θα περάσει ολοκληρωτικά σε όλους τους Έλληνες ! Ο λαός μας, με τέτοιες μεθοδεύσεις και πολιτικές θα χάσει και τα σπίτια του και θα μένει σε ..τσαντίρια!

Ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής το έλεγε: «Η Ευρώπη είναι τσαντίρι χτισμένο στην άμμο»! Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται ότι η πολιτική Μέρκελ που εφαρμόζεται πειθήνια από τους εντόπιους υπηρέτες του Μνημονίου, θα καταστήσει αθίγγανους τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα!
Αυτή την μαγκιά όμως που πουλάει η Πολιτεία στους Έλληνες πολίτες, με τέτοιες δικαστικές αποφάσεις περί σύντομης παραγραφής των δικών της χρεών, γιατί δεν την πουλάει προς τους δανειστές –εγκληματίες της τοκογλυφίας, ώστε να παραγράψει εδώ και τώρα τα επαχθή και δόλια χρέη της χώρας προς τους νταβαντζήδες της Ευρώπης ; Εκεί όμως ξέρει να σκύβει το κεφάλι και να λέει σαν τον Παπανδρέου, θα εξοφλήσουμε όλο το χρέος μας!!!

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ 7ης ΔΟΣΗΣ


Αρχισε λοιπον το νεο σηριαλ της 7ης δοσης καθιστε αναπαυτικα στους καναπεδες σας προμηθευτειτε αναψυκτικα ,μπυρες ,ποπ κορν συντονιστε τους δεκτες της τηλεορασης στο MEGA η στο ΣΚΑΙ και παρακολουθηστε τους εμετικους δημοσιογραφους τυπου Πρετεντερη Τρεμη να σας κουνανε το δαχτυλο οτι πρεπει να δεχτειτε τα νεα μετρα για το καλο σας...Το θριλερ αρχιζει, θα μας τα κανουνε τσουρεκια με την 7η δοση μεχρι φυσικα να τρομαξουνε τον κοσμο για να περασουν τα νεα πιο δυσβαστακτα μετρα. Μηπως διαφωνούσε κανείς πως αυτό θα συνέβαινε;
Μήπως υπήρχε ή εξακολουθεί να υπάρχει κάποιος σε αυτή τη χώρα που να μην έχει κατανοήσει πως ο εκβιασμός είναι μία "πολιτική" που πιέζει πολιτικούς για να πάρουν καταδικαστικές αποφάσεις για τους πολίτες και την χώρα; Πως μπορεί άραγε να υφίσταται κυβέρνηση η οποία υποκύπτει μονίμως σε εκβιασμούς εις βάρος των πολιτών που η κυβέρνηση οφείλει εκ του Συντάγματος να προστατεύει;

Και η "είδηση" (που ήταν βέβαιο πως θα ερχόταν...) έγινε στο Reuters και ήρθε από αξιωματούχο της τρόικας... "Η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την εκταμίευση της επόμενης δόσης"...

Δεν πέρασαν δηλαδή, λίγα 24ωρα από την εκταμίευση της 6ης δόσης που καθυστέρησε μισό χρόνο και συνοδεύτηκε από τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας.

Μας προετοιμάζουν για αυτά που θα μας ζητήσουν για την επόμενη δόση;

Αν περάσαμε τα πάνδεινα για την 6η, τι θα γίνει στην επόμενη;

Εμείς, πάντως, θυμίζουμε πως υπάρχει μία βασική αρχή απέναντι στους εκβιασμούς: Αν υποκύψεις μία φορά σε έναν εκβιασμό, υποκύπτεις πάντα... Και η πρώτη φορά που υπέκυψαν οι "άρχοντες" αυτής της χώρας, της Ελλάδας, ήταν πριν από πολύ καιρό... τότε που δέχτηκαν το μνημόνιο (για το καλό μας...!) και ακολούθησαν πλήθος υποχωρήσεων, φυσικά πάντα για το... καλό μας!

Κι επειδή οι άρχοντές μας είναι πολύ ελαστικοί σε εκβιαστικές πιέσεις, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε εμείς οι πολίτες την ανικανότητά τους να αντιμετωπίσουν κοινούς εκβιαστές, μήπως θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να καταργήσουμε όλους εκείνους που προσφέρουν τις ζωές μας, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε στυγνούς τοκογλύφους και οικονομικούς τρομοκράτες.