Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μέχρι στιγμής ξέραμε οτι α) ειναι υφυπουργός Ανάπτυξης,β) τηλεβιβλιοπωλης γ)ψυχοπαθης δ)φασιστας και ε)πανω απο ολα Μπουμπουκος σύζυγος Μανωλίδου αυτο που δεν ξεραμε ομως ηταν οτι ειχε και κληρονομικο χαρισμα λοιπον ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι ο ψυχοπαθης φασιστας τηλεβιβλιοπωλης υπουργος ειναι και .........ΜΕΝΤΙΟΥΜ.......Ναι ειναι αληθεια δεν ειναι πλακα ανακαλυφθηκαν επιτελους οι μαντικες ικανοτητες του ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και αυτο χάρη στο προγραμμα  Διαύγεια μαθαίνουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι και μέντιουμ και προβλέπει το μέλλον.
Δειτε λοιπον τι προεβλεψε το μεγα μεντιουμ του ΛΑΟΣ
Στις 22 Νοεμβρίου υπέγραψε απόφαση με την οποία βεβαιώνει ότι ένας εκ των συνοδών του εργάσθηκε στο γραφείο του από: 22.11.2011 έως 30.11.11 κι από 01.12.2011 έως 31.12.11!


http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/ada/45%CE%A89%CE%A6-%CE%94%CE%A96
Το ίδιο ακριβώς έκανε...


....φυσικά και για ακόμα 3 αστυνομικούς συνοδούς του. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του στις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε υπερωρίες για το διάστημα 1.11.2011-30.11.2011, αν κι ανέλαβε τα καθήκοντα του την ίδια μέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου!

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/ada/45%CE%A89%CE%A6-%CE%A118
Με την ίδια απόφαση, δηλαδή ήδη από τις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε και τις υπερωρίες του Δεκεμβρίου!


Πρόκειται πράγματι για ένα διορατικό πολιτικό που προβλέπει ήδη από την πρώτη μέρα της θητείας του τις υπερωρίες που θα χρειαστούν να δουλέψουν τους επόμενους μήνες οι αστυνομικοί συνοδοί του. Δεν προβλεπεις και το μελλον σου Μπουμπουκο καθως και της υπολοιπης φασιστοπαρεας σου (Βοριδης ,Ροντουλης,Γεωργιου,Καρατζαφυρερ) αλλα και των φιλων σου των συγκυβερνουντων τα υπολοιπα φασισταρια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ γιατι δεν το βλεπω και πολυ ροδινο ...Αν δεν μπορεις ελα να σου το πουμε εμεις λοιπον , Μπουμπουκο με γραβατα απο σκοινι σε βλεπω και μαλλον  να κυματιζεται απο κανενα κονταρι στην πλατεια Συνταγματος συντομα......Αι σιχτιρ μαλακα που ηρθες και για να μας σωσεις αντε τραβα να πουλησεις κανενα βιβλιο σε κανα χαζοφασιστα σαν του λογου σου και ασε τα υπουργιλικια σε αλλους ........ΒΛΑΚΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2012...........

Ας δουμε λιγο τα μετρα που υποτιθεται δεν θα παρουν για το 2012 .Καθιστε αναπαυτικα στους καναπεδες σας σκεπαστητε και με καμμια κουβερτα γιατι που λεφτα για πετρελαιο κλειστε και τα φωτα να μην καιει το ρευμα  και απολαυστε τα μετρα που δεν θα επαιρνε και δεν θα συμεττειχε ο αντιμνημονιακος Αντωνακης και ο μεγαλος εθνοπατερας σωτηρας της Ελλαδας Καρατζαχιτλερ...Λοιπον με τις υγειες μας..........
Όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός, τα έσοδα από τους φόρους στα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, την περιουσία και την κατανάλωση πετρελαίου θα αυξηθούν το επόμενο έτος κατά ποσοστό 74,5% ή κατά 7,34 δισ. ευρώ!

Τα μέτρα που θα επιβληθούν στους φορολογούμενους είναι τα παρακάτω:

- Μείωση του βασικού αφορολογήτου ορίου εισοδήματος κατά 58,3% ή κατά 7.000 ευρώ. από τα 12.000 στα 5.000 ευρώ.

- Μείωση του αφορολογήτου για τους φορολογούμενους ηλικίας μέχρι 30 ετών, τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που έχουν φέτος ετήσιο εισόδημα μέχρι 9.000 ευρώ, από τα 12.000 στα 9.000 ευρώ.

- Μείωση του αριθμού των φορολογικών κλιμακίων και αυξήσεις στους συντελεστές φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

- Μείωση των πρόσθετων αφορολογήτων ορίων που ισχύουν για τους φορολογούμενους με 3 ή περισσότερα προστατευόμενα παιδιά. Τα όρια αυτά μειώνονται από τα 11.500 στα 7.000 ευρώ για τα 3 τέκνα και από τα 13.500 στα 10.000 ευρώ για τα 4 τέκνα.

- Αυξήσεις κατά 10% έως 71% στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες, Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη και πισίνες.

- Αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.

- Παρακράτηση της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», που επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% σε ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, από τις αποδοχές των μισθωτών και των συνταξιούχων, μαζί με τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών (ΦΜΥ).

- Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος των φυσικών προσώπων. Η προκαταβολή φόρου υπολογίζεται με συντελεστή 55% επί του κύριου φόρου εισοδήματος που προκύπτει με βάση τη φορολογική κλίμακα.

- Μείωση του ατομικού αφορολογήτου ορίου του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας από τα 400.000 στα 200.000 ευρώ και επιβολή συντελεστή ΦΑΠ 0,2% στο τμήμα της αξίας της ακίνητης περιουσίας από τα 200.000 μέχρι τα 400.000 ευρώ. Οι μεταβολές αυτές θα ισχύσουν για τον ΦΑΠ του έτους 2011 που θα εισπραχθεί εντός του 2012.

- Αύξηση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.

- Επιβολή 6 φόρων στην κατοχή της ακίνητης περιουσίας.

- Είσπραξη δόσεων από το άθροισμα τριών φόρων: α) της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης» 1%-4% για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ του έτους 2010, β) του τέλους επιτηδεύματος για τη χρήση του έτους 2010 και γ) της έκτακτης εισφοράς επί των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης του έτους 2010 για μεγάλου κυβισμού Ι.Χ., μεγάλα σκάφη και πισίνες.

- Επιβολή «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης» 1%-4% στα εισοδήματα του έτους 2011 που υπερέβησαν τα 12.000 ευρώ. Εντός του 2012, μαζί με τον φόρο για τα εισοδήματα του 2011 θα επιβληθεί και ειδική εισφορά σε όσα εισοδήματα ξεπέρασαν κατά τη διάρκεια του 2011 τα 12.000 ευρώ.

- Αύξηση του τέλους επιτηδεύματος που πρέπει να πληρώσουν για τη χρήση του 2011 οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

- Αύξηση της έκτακτης εισφοράς επί των αντικειμενικών δαπανών (τεκμηρίων) διαβίωσης για Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών, σκάφη αναψυχής άνω των 7 μέτρων και πισίνες.

- Επιβολή ειδικού φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Από την 1-1-2012 θα επιβάλλεται φόρος 20% στην αξία των τηλεοπτικών διαφημίσεων.

- Αύξηση του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νέων οικοδομών. Ο ΦΠΑ 23% που επιβαρύνει τις αγοραπωλησίες νεόδμητων οικοδομών πλην πρώτης κατοικίας θα αυξηθεί σημαντικά λόγω της μεγάλης ανόδου των φορολογητέων αξιών των ακινήτων, που θα προκαλέσει είτε η αύξηση των αντικειμενικών τιμών είτε η εφαρμογή ενός νέου συστήματος υπολογισμού των φορολογητέων αξιών των ακινήτων, που θα προβλέπει την αντικατάσταση των αντικειμενικών τιμών με ενδεικτικές αγοραίες τιμές προερχόμενες από τη βάση δεδομένων της Τράπεζας Ελλάδος.

- Αυξήσεις στους φόρους για μεταβιβάσεις παλαιών οικοδομών, οικοπέδων και αγροκτημάτων.

- Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές ακινήτων.
Αυτα τα ολιγα και............ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα μας σκεπασει.......εκτος αν ξυπνησει ποτε αυτος ο ευνουχισμενος ραγιας και τους στειλει στο διαολο που δεν το βλεπω......

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τη λεφτεριά δεν τη ζητάν με παρακάλια..... Κώστας Βάρναλης

Κώστας Βάρναλης

Τη λεφτεριά δεν τη ζητάν με παρακάλια, τήνε παίρνουν,
με τα δικά τους χέρια, μοναχοί. 
Αν δεν υπάρχει όξω από σένα, ούτε και μέσα στην ψυχή σου
έργο δικό της θα την βρεις.
Από τους λίγους, που την έχουν, πάρ’ τη να τήνε δώσεις σ’ όλους
μ’ όλους μαζί να τη χαρείς.
Όπου κι αν πας, θα κουβαλείς τα σίδερα που σου τα βάλαν
οι όμοιοι σου κι όχ’ οι ουρανοί.
Όσο μαζέβεις την ψυχή σου, την παρθενιά της για να σώσεις,
τόσο την κάνεις πιο στενή.

από το ποίημα “ΛΕΦΤΕΡΙΑ”