Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΑΛΟΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Είναι να τραβά κανείς τα μαλιά του, να τρελαίνεται στην κυριολεξία…
Εδώ η Ελλάδα καίγεται και ο πρωθυπουργός …χτενίζεται. Πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για το Όσλο, προκειμένου να συμμετάσχει σε διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση!... Όχι, θα κάτσει να σκάσει…
Τώρα για ποιες προοδευτικές πολιτικές θα μιλήσει; είναι ένα ζήτημα. Γι΄ αυτές,
που εφαρμόζει με περισσή κοινωνική αναισθησία το παράλυτο κυβερνητικό ασκέρι στην Ελλάδα, με τις ευλογίες του ΔΝΤ και της ..........
διεθνούς των τοκογλύφων; Για τη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού;
Η ουσία, πάντως, είναι ότι, η ακυβερνησία στην πιο κρίσιμη για τη χώρα περίοδο δε φαίνεται να ενοχλεί τον πρωθυπουργό.
Μοιάζει σα να τη …βρίσκει με το μπάχαλο…
Εκτός κι αν νοιώθει πως ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει!
Στο παρασκήνιο δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές χωρίς αυτοδυναμία κανενός κόμματος, αναγκαστική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τον Γ. Παπανδρέου να αποχωρεί, ή άλλου είδους κυβερνητικό συνασπισμό, με πρόσωπα από το οικονομικό κατεστημένο και αποτυχημένους πολιτικούς, που σήμερα είναι εκτός σκηνής να βγαίνουν μπροστά. Υπάρχουν παράγοντες της αγοράς και της δημόσιας ζωής που εύχονται τέτοιου είδους εξελίξεις, όχι μόνο για να αποκτήσουν ρόλο, αλλά ενδεχομένως και επιρροή, μέσα από την ανάδειξη φιλικών τους δυνάμεων στην εξουσία.
Ωστόσο, τίποτα δεν δείχνει ότι ο αργός θάνατος της σημερινής πολιτικής τάξης θα είναι ανώδυνος.  

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Οι προστάτες του πολίτη....Το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ...Ο μυαλοσακατεμενος και οι μπουρδες του για την πρασινη αναπτυξη..


Αδέρφια αγριεύουν τα πράγματα. Οι προστάτες του πολίτη, οι οποίοι πληρώνονται από τον πολίτη, χτυπάν εν ψυχρώ τον πολίτη – εργοδότη τους καθώς αυτός διαδηλώνει και για το συμφέρον των προστατών του.

Το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ, αφού μας υποδούλωσε στην τρόικα για να σωθούν οι τράπεζες, έχει αρχίσει την διαβούλευση με τους πολίτες. Και επειδή οι πολίτες δεν θέλουν να καταλάβουν πιο είναι το καλό τους ακολουθεί την επόμενη δημοκρατική μέθοδο: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

Οι μονάδες καταστολής ρίχνουν στο ψαχνό, λοιπόν. Για να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο. Για να αποτελειώσουν και τις εναπομείναντες δυνάμεις μας για αντίσταση ενάντια στον δρόμο θανάτου που μας έχουν οδηγήσει.

Ο Πάγκαλος είπε ότι αυτοί που χτυπάνε έναν άνθρωπο πεσμένο στον δρόμο δεν κάνουν για αστυνομικοί. Κάνουν όμως για ζαρντινιέρες.

Επίσημα η ανεργία έφτασε τον Φεβρουάριο στο 15,9%. Για την πραγματική ανεργία ας μην το συζητήσουμε. Ούτε για αυτούς που παριστάνουν τους εργαζόμενους με μισθούς που μέχρι πρότινος θα θεωρούνταν το χαρτζιλίκι των παιδιών.

Ο Γιωργάκης βέβαια υποστηρίζει ότι έχει μαζί του την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Προφανώς η πολλή πράσινη ανάπτυξη να του έχει αφήσει τίποτα κουσούρια και να αδυνατεί να δει την πραγματικότητα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να μην καταλαβαίνει τι κάνει ή να το κάνει σχεδιασμένα.

Αλλά δεν πειράζει. Θα περάσει ο καιρός και θα μας σώσει ο Αντωνάκης.

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι πάει καλά καθώς συνεχίζει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις έστω και οριακά. Η ΝΔ θεωρεί ότι πάει καλά επειδή μειώνεται η διαφορά της από την κυβέρνηση.

Το ότι και οι δύο μαζί οριακά θα έφταναν στην αυτοδυναμία σε πιθανές εκλογές δεν το βλέπουν. Βέβαια αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό (το ότι μαζί θα έχουν αυτοδυναμία).

Δηλαδή αν συνεργαστούν θα τα καταφέρουν πιο γρήγορα να μας ξεπαστρέψουν;

Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε καθώς πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του για να πάει την γυναίκα του να γεννήσει.

Είναι ένα θλιβερό σημάδι για μια αγριότητα που θα ακολουθήσει σε μια χώρα που δεν ξέρει που πατά και που βαδίζει.

Και το χέρι που κρατά το μαχαίρι που σφάζει είναι καταδικαστέο, ανεξάρτητα από την εθνικότητα αίματος του.

Αν αλληλοσκοτωθούμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Οι πραγματικοί ένοχοι της κατάντιας μας θα συνεχίζουν να πίνουν την σαμπάνια τους στην υγειά (ή τον θάνατο) του κορόιδου.

Από την μια μας λένε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε την πέμπτη δόση του δανείου της τρόικας και από την άλλη είναι έτοιμοι να μας δώσουν και νέο δάνειο 60 δις.

Μας δουλεύουν ή μου φαίνεται;

Όσο εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουμε, όσο δεν αντιδρούμε αυτοί θα συνεχίζουν το έργο ξεπουλήματος της χώρας.

Είμαστε στο γκρεμό και μας έχουν ρίξει μια κλωστούλα να κρατηθούμε. Όταν πια δεν θα έχουν τίποτε άλλο να μας πάρουν θα αφήσουν την κλωστούλα.

Και κάτι μου λέει πως αν τους κάναμε την εξής ερώτηση: θέλετε να σας δώσουμε πίσω τα δανεικά ή να μας πάρετε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, Αεροδρόμια, Πετρέλαιο, Αέριο και τα ταμεία του κράτους, η απάντηση τους θα ήταν «Χαλάλι σας τα δανεικά»!

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ OI ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ MARGARET

Κι εκεί που μας παραμυθιάζανε ότι τέλος του 2011 θα ήμασταν έτοιμοι να  βγούμε στις διεθνείς αγορές και όλοι αισιόδοξοι ψαχνόμασταν τι να φορέσουμε εκείνη την ευλογημένη μέρα, νά σου και σκανε μύτη σκληρότερα μέτρα που θέλει η τρόικα, νέα μνημόνια, «μυστικές συναντήσεις» στο Λουξεμβούργο, αναδιαρθρώσεις και σενάρια για έξοδο της χώρας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή!..
Έπεσε πανικός!...
Οι υπουργοί άρχισαν να πλακώνονται, φανερά πλέον, μεταξύ τους για το ποιος θα κάτσει πιο κοντά στην έξοδο, ώστε να προλάβει να σωθεί μόλις αρχίσει να καταρρέει η κυβέρνηση του Γιωργάκη!...
Τώρα που είπα «Γιωργάκη»...αλήθεια,... πού είναι ο Γιωργάκης;..
Α, εκεί έξω στον ακάλυπτο του Μαξίμου και γρασάρει την αλυσίδα του ποδηλάτου του!...
Άρα είναι κοντά στα τεκταινόμενα, τα...
 παρακολουθεί και σίγουρα σχεδιάζει την επόμενη κίνηση!..
Τον
ακούω να σκέφτεται δυνατά: Να πάω το απόγευμα στο Γυμναστήριο ή να μην πάω;.. Θα πάω, γιατί με χαλαρώνει!...
Γρήγορος στις αποφάσεις!...
Απορώ γιατί τον κατηγορούν για παλινωδίες, καθυστερήσεις και αναποφασιστικότητα στο κυβερνητικό έργο!..
Τί τους έχει τόσους υπουργούς;...
Πού κολλάνε οι τζιτζιφιόγκοι;..
Κι αν κολλάνε κάπου,
ας ρωτήσουν την τρόικα, συνεχώς δίπλα τους είναι, εξάλλου γι’ αυτόν τον λόγο την έφερε ο Γιωργάκης...
Ανίκανοι!...
Στο τέλος θα τον αναγκάσουν να γρασάρει και την κυβέρνηση μόνος του!
Η αλήθεια είναι ότι ο ΓΑΠ
- για να μην τον λεω συνέχεια Γιωργάκη και θυμώνουν ορισμένοι πιστοί  του Σοσιαλιστικού Γυμναστηρίου - είναι οικτρά μόνος σ’ αυτή την τιτάνια προσπάθεια για να σωθεί η χώρα, δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν εντός και εκτός Ελλάδος.
Οι σύντροφοί του
-σε κυβέρνηση και κόμμα- είναι σκορποχώρι που κοιτάει ο καθένας την πάρτη του και να κονομήσει το κατιτίς του, αν είναι δυνατόν, από το ξεπούλημα της χώρας πριν ξεκουμπιστούν κάποια νύχτα,.. η αντιπολίτευση δεν τον αφήνει να αποτύχει με την ησυχία του και τον πιέζει να αλλάξει πολιτική!..
Ποιος τώρα;...
Ο Τσίπρας!!!
Μόνο η Ντόρα του συμπαραστέκεται
αλλά και αυτή για συναισθηματικούς λόγους...
Αυτή είναι κόρη του μπαμπά της,...
αυτός είναι γιος της μαμάς του...
Όσο
για τους φίλους και συντρόφους εκτός Ελλάδος ούτε λόγος να γίνεται!.. Ο Καντάφι; Πάει κατά διαόλου...
Ο σύντροφος  σοσιαλιστής Στρος-Καν,
ηγέτης του Σοσιαλιστικού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου;.. Αυτός έκανε βούκινο τη σχέση τους, σε συνεργασία με κάποιον Λάκη Λαζόπουλο, αν θυμάμαι καλά το όνομα και δεν με απατά η μνήμη μου...
Μήπως ο Χοσέ Αθεμπίγιο;...
Ο άμισθος φίλος, ντε, του Γιωργάκη που μόλις μυρίστηκε φιλέτο στο Ελληνικό, του τρέξανε τα σάλια και ευτυχώς τον έκραξε το σύμπαν πριν προλάβει να το δαγκώσει...
Πολύ φοβάμαι πολυγυμνασμένε ηγέτη,
ότι τους φίλους σου δεν τους διαλέγεις εσύ, αλλά σε διαλέγουν εκείνοι για να κάνουν τη «δουλειά» τους... Συγχώνευσέ τους όλους!.. Συγχώνευσε τη χώρα, κράτα μόνο το Μέγαρο Μαξίμου και στον κήπο του, ασχολήσου με την πράσινη ανάπτυξη που τόσο έχεις μεράκι... Άντε,.. να ξεμπερδεύουμε επιτέλους!
Υ.Γ.
Γιώργο, μας έπιασες κορόιδα με «τα λεφτά υπάρχουν», αλλά κι εμείς σου τη φέραμε!.. Σου πασάραμε με την ψήφο μας μια χρεοκοπημένη χώρα και τώρα άντε βρες άκρη μόνος σου!.. Μέχρι τότε εμείς θα καταριόμαστε το ΔΝΤ από τον καναπέ μας κι εσύ θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που το ποδήλατό σου σ’ έφερε σ’ αυτή τη χώρα...

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ

Πριν μας διαγράψετε οριστικά θέλετε στοιχεία για τους μελλοντικούς διαχειριστές γιατί μέχρι να ερευνήσετε τα στοιχεία εσείς, θα βγει ο ήλιος από την Δύση. Στήσατε έναν ακόμη στρατό μικρών Μεγάλων Αδελφών που θα χτυπήσουν την πόρτα του κάθε ελληνικού σπιτιού και θα του κάνουν μία ευγενική ανάκριση για το ποιος είναι, που δουλεύει, αν έχει παράνομο ή νόμιμο ερωτικό δεσμό, αν έχει μία ή δύο τουαλέτες, αν μαγειρεύει με γκάζι ή ηλεκτρικό, αν έχει ζεστό ή κρύο νερό και το πιο σημαντικό αν η εστία του είναι για πούλημα ή για κατεδάφιση. Τα επικοινωνιακά κολπάκια της αμερικανικής κουλτούρας θέλετε να τα επιβάλλετε για άλλη μια φορά με δήθεν ανώδυνο τρόπο για τα έσοδα των Καλλικρατικών Δήμων. Ποια η σχέση όμως των εσόδων των Καλλικρατικών Δήμων με την ερώτηση: "Ποια ήταν η κύρια ασχολίας σας από τις 3 μέχρι τις 9 Μαΐου;" Μάλλον θεωρείτε ότι η κυτταρίτιδα του εγκεφάλου των καρεκλοκένταυρων έχει διεισδύσει και στα δικά μας μυαλά γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις ορδές του κομματικού σας DNA.
Αν μου επιτρέπατε να σας απογράψω θα σας έκανα μόνο μία ερώτηση: 
Αυτό που θεωρείτε πατρίδα (σπίτι) το έχετε:
α) για ενοικίαση;
β) για πώληση,
γ) για κατεδάφιση,
δ) για εξοχική κατοικία,
ε) για άλλο λόγο; 
Η δική σας άρνηση να απαντήσετε δεν θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από 10,000 μέχρι 200,000 ευρώ, εξάλλου για σας δεν είναι υποχρεωτικό τίποτε. Μόνο για μας είναι. Γιατί πολύ απλά για να μάθετε πράγματα, που έπρεπε να ξέρετε εδώ και πολλά χρόνια για τους πολίτες αυτής της χώρας, πρέπει να τα μάθετε τώρα τρομοκρατώντας τους. Πώς είναι δυνατόν να λύσει ένας Καλλικρατικός Δήμος τα προβλήματά του γνωρίζοντας προσωπικά δεδομένα όπως αν είμαι διαζευγμένος, αν συμβιώνω με ή χωρίς σύμφωνο συμβίωσης και το βασικότερο πού διανυκτέρευσα το βράδυ 9/5/2011; Αν το έχω ξεχάσει θα με τιμωρήσετε; Σας τιμώρησε ποτέ κανείς για τους ξεχασμένους λογαριασμούς σας, για το αλισβερίσι που κάνετε στα ξενύχτια σας ξεπουλώντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα; Πολύ απλά όχι, γιατί εσάς δεν έχουμε δικαίωμα να σας απογράψουμε. Τα στοιχεία που ψάχνετε να βρείτε είναι ορατά στην ελληνική κοινωνία γιατί φροντίζοντας ο Ανδρέας Παπανδρέου να "κάψει" τους φακέλλους με τις χρήσιμες για το καθεστώς που έστησε πληροφορίες εις το όνομα του σοσιαλισμού, ήξερε πολύ καλά ότι από τις στάχτες της φωτιάς ως νέος Φοίνιξ θα αναγεννιόταν το κομματικό DNA που κατέκαυσε μία πατρίδα. 
Διαβάζοντας την φόρμα ερωτήσεων νομίζει κανείς ότι πρόκειται, πέρα από το παράνομο φακέλωμα που κάνετε, για μια έρευνα αγοράς πολυεθνικής εταιρείας (αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας). Μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η μεγάλη σας αγωνία για το νερό που καταναλώνουμε αλλά και τι ενέργεια χρησιμοποιούμε για να ζήσουμε. Πείτε το καθαρά. Ζητάτε στοιχεία, πέρα από τις τυχόν οικοδομικές παρανομίες για να χώσετε κι άλλα χαράτσια, για τις μελλοντικές μονοπωλιακές αγορές που δημιουργείτε.
Είναι η πρώτη φορά που το Κράτος χτυπάει την πόρτα σου όχι όμως για να δει αν ζεις αλλά για να δει τι ακόμα θα πάρει από το κουφάρι σου που το έχει ξεσκίσει με ποικίλους τρόπους εδώ και δεκαετίες. 
Καλά κάνετε, λοιπόν. Απογράψτε μας αφού δεν μπορούμε πια να σας διαγράψουμε.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Π.Α.Μ.Ε TRAVEL

Το ΠΑΜΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ σε συνεργασία με το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ σας προσκαλεί στον καθιερωμένο ανοιξιάτικο περίπατο του στο κέντρο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου ώρα 10 πμ.



Σημείο συνάντησης όπως πάντα η όμορφη πλατεία ομονοίας.  

Αφού συγκεντρωθούμε όλοι θα παρακολουθήσουμε τους ίδιους χαιρετισμούς από τα ιδία πρόσωπα με τα ιδία λόγια.

Κατόπιν θα ξεκινήσουμε την βόλτα στην ανοιξιάτικη Αθήνα θα ανέβουμε την σταδίου και θα περάσουμε μπροστά από την μεγάλη Βρετάνια θα συνεχίσουμε τον περίπατο μας περνώντας μπροστά από την βουλή των ελλήνων θα θαυμάσουμε τους τσολιάδες και θα ταΐσουμε τα περιστέρια.

Ενδέχεται κατά την διέλευση μας από την πλατεία συντάγματος να συναντήσουμε την πλέμπα των εργατών  που θα είναι εκεί συγκεντρωμένοι και θα διαδηλώνουν την αγανάκτηση τους για τα απάνθρωπα αντεργατικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης του μνημονίου , κατά πάσα πιθανότητα θα μας παρακαλάνε να παραμείνουμε και να διαδηλώσουμε μαζί τους.

Εμείς απτόητοι κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια μας στα κελεύσματα των παρακατιανών εργατών και συνεχίζουμε την βόλτα μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η ΕΛΙΤ των εργατών και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ταράξουμε την ηρεμία της κατοχικής κυβέρνησης, έτσι κι αλλιώς εμείς  μια βόλτα βγήκαμε να κάνουμε δεν θα εμπλακούμε εμείς στις μεταξύ τους διαμάχες .
Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ένα πριβέ κλαμπ  προέχει η προάσπιση των συμφερόντων του μαγαζιού μας .

Συνεχίζουμε λοιπόν την βόλτα μας στο ανοιξιάτικο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση  τον σταθμό του μέτρο στην ακρόπολη. Στην πορεία μας θα θαυμάσουμε αριστερά  τον...
βασιλικό κήπο το Ζάππειο και τις στήλες του ολύμπιου Διός .

Καταλήγουμε στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην ακρόπολη όπου παίρνουμε τον καφέ μας στα καφέ της περιοχής, όποιος θέλει μπορεί να φάει και σουβλάκι έξαλλου από την βόλτα θα μας έχει ανοίξει και η όρεξη.

Συζητάμε μεταξύ μας τις εντυπώσεις μας από τον περίπατο και διαλυόμαστε περιμένοντας με ανυπομονησία τον επόμενο περίπατο που θα διοργάνωση το ΠΑΜΕ  και ΦΕΥΓΟΥΜΕ και το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ.

Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαστε η ΕΛΙΤ  των εργατών και επιμιξίες με ιμιτασιόν παρακατιανούς εργάτες θα πρέπει να τις αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με εκδρομική διάθεση και εκδρομικούς χαιρετισμούς από το ΠΑΜΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ και από το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ!!
Σπευσατε τιμες φιλικες.....Δεκτες και πιστωτικες καρτες...Η 90χρονη εμπειρια μας ειναι η εγγυηση μας....οποιος παρει φουλ πακετο δωρο τα απαντα του Σταλιν με την υπογραφη  της Αλεκας...παιδια κατω των 13 δεν πληρωνουν ....Π.Α.Μ.Ε TRAVEL τα παντα γυρω απο την επαναστατικη εκδρομη....

Dr JEFRY ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δυο μήνες συζητά ξανά συζητά κάνει συμβούλια, άτυπα και τυπικά, συσκέψεις, παρασκευάσεις, τηλεφωνήματα, κάμερες εικόνες και μηνύματα. 
 Ο Γιώργος συνάντα, συνεργάζεται, διαβουλεύεται, προοδεύει, συγκαλεί, διασκέπτεται διερευνά…
Κάνεις όμως δεν έχει την αίσθηση ότι κάτι γίνεται ή κάτι πηγαίνει καλύτερα στην χώρα στην οικονομία στην κυβέρνηση του.
Ζούμε  εδώ και πολύ καιρό με ένα επικοινωνιακό επιτελείο στημένο πάνω στο Γιώργο και με στόχο να καλύπτει το προφανές ελλειμματικό στοιχείο. Την απουσία πολιτικής σχεδιασμού και την έλλειψη πορείας. Και όλα αυτά είναι απολύτως αναμενόμενα. Οι ξένοι τον πήραν χαμπάρι ποσο τρομπας ειναι και κάθε τρίμηνο στέλνουν την τρόικα να ασκήσει τα καθήκοντα του.
 Η σημερινή είδηση είναι:  Παπανδρέου: “Θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά”
 (στην πράξη παπαρια μαντολες)
Την ανάγκη για συστράτευση τόνισε στη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να στείλουμε μήνυμα βούλησης και αυτοπεποίθησης» το οποίο «πρέπει να διαπερνά διεθνώς».
Στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε πολιτική συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε αλληλεγγύη και ενότητα από τους υπουργούς του,υπογραμμίζοντας:«Σήμερα αποφασίζουμε και πάμε μπροστά».(ξανα παπαρια μαντολες)
Ο πρωθυπουργός έστειλε και μήνυμα ( και παπαριές καμαρωτές) «σε όσους καλλιεργούν σενάρια μιζέριας», λέγοντας ότι «απαντάμε με τη σταθερή πορεία μας». Πρόσθεσε δε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη είναι δύσκολες, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι τελικά «θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά». (και υπερήφανα παπαρια).Το μονο που ξεχασε να πει και απορω πως του ξεφυγε ηταν να πει τις γνωστες του παπαρολογιες περι πρασινης αναπτυξης γιατι ειτε κολλαει ειτε οχι αυτην την μαλακια καπου θα βρει να την κολλησει.
Αντε χασου ρε παπαρα..........μπουρδολογε.....
To έλλειμα είναι στην ηγεσία.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΙΜ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ




[Το παρόν άρθρο και βίντεο αφιερώνονται σε όλη εκείνη τη μούργα της ελληνικής δημοσιογραφίας, που έχει «ξεχάσει» το παρελθόν του Καρατζαφέρη, και προσπαθεί να μας τον σερβίρει σαν έναν σοβαρό πολιτικό ηγέτη.]


Σαν βγεις στον πηγεμό για την Απάτη,
Να εύχεσαι να ’ναι χαζός ο κόσμος,

Γεμάτος ημιμάθεια, γεμάτος κόμπλεξ.

Τους θολοκουλτούρες και τους άπλυτους,

Τον θυμωμένο Αλαβάνο μη φοβάσαι,

Τέτοιους στο δρόμο σου ποτέ σου δε θα βρεις,

Αν είναι το κοπάδι σου τυφλό, αν εκλεκτή

Βλακεία το πνεύμα και τη δράση του αγγίζει.

Τους θολοκουλτούρες και τους άπλυτους,

Την άγρια Παπαρήγα δε θα συναντήσεις,
Αν κάνεις στην τηλεόραση κουπί,
Αν τους μαντρώσεις σ’ ένα ξερονήσι.
Το να υποδύεται ο τρελός του χωριού τον πρόεδρο της κοινότητας δεν είναι παράξενο. Παράξενο είναι οι συγχωριανοί του να το πιστέψουν. 

Για όποιον δημοκράτη δε λέει να καταλάβει ότι ο πρόεδρος του Λά.Ο.Σ. ουδέποτε αποκήρυξε τον παλιό καλό ακροδεξιό του εαυτό, ο Καρατζαφέρης φροντίζει ανά τακτά διαστήματα να υπενθυμίζει ότι όλο αυτό το δημοκρατικό μασκαριλίκι του κόμματός του δεν είναι παρά μία τακτική, τακτική που την αντιλαμβάνεται ως «Δούρειο Ίππο» (αλήθεια, τι απέγινε η «αντιρατσιστική επιτροπή»;).
Σε μία από τις σπάνιες κρίσεις ειλικρίνειας, υπενθυμίζει στους οπαδούς του στις 26/11/2010:

Ο wannabe Οδυσσέας, στην πορεία του κόμματός του, συνάντησε δυσκολίες από όλους εκείνους τους «Λαιστρυγόνες» και τους «Κύκλωπες», προφανώς αυτούς που τον κατηγορούσαν ότι με τη ρητορική και την ιδεολογία κάποιων στελεχών του υπονομεύει τη δημοκρατία. Έτσι, σαν πολυμήχανος που είναι, έπρεπε κάτι να σκεφτεί. Τον ακούσαμε λοιπόν τώρα να απευθύνεται σε εκείνη τη «γλυκιά μαγιά του 2000», και να τους διαβεβαιώνει ότι «το ταξίδι πάει καλά».
Για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του, φέρνουμε σήμερα για πρώτη φορά στο ιντερνετικό φως ένα βίντεο τραβηγμένο μέσα από την «κοιλιά» του Δούρειου Ίππου, όπου η «γλυκιά μαγιά» μετρούσε ήδη τρία χρόνια ωρίμανσης, και φανερώνει και στον πλέον καλοπροαίρετο το πνευματικό, πολιτικό, και ηθικό επίπεδο του Καρατζαφέρη, των στελεχών του, και της «γλυκιάς μαγιάς» του.

Αφιερώσαμε λίγα λεπτά της εκδήλωσης στον πύρινο λόγο του +Ισαπόστολου+, για όσους τυχόν ισχυριστούν ότι η σκέψη του Λιακόπουλου, μέχρι εκείνη τουλάχιστον την περίοδο, ξεδιπλωνόταν μέσα από έναν σοβαρό πολιτικό, πατριωτικό λόγο, ώστε να δικαιολογείται η αποδοχή του από τον Καρατζαφέρη και τα στελέχη του.

Ο Καρατζαφέρης λοιπόν, για να πολεμήσει τω καιρώ εκείνω «στη μάχη του βιβλίου» αυτούς (τους θολοκουλτούρες καθηγητές πανεπιστημίων, υποθέτω) που «για 40 χρόνια τους είχε παραχωρήσει αυτό το μετερίζι», επιστρατεύει τρία υπερόπλα: τον Άδωνη, τον κουμπάρο του το Λιακόπουλο, και τον Ιωάννη Σχοινά.

Για τους δύο πρώτους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Για τον τρίτο, αντιγράφω από το βιβλίο του Δ. Ψαρρά, «Το Κρυφό Χέρι του Καρατζαφέρη», σελ. 210-11:


Παλαίμαχο στέλεχος πολλών ακροδεξιών και εθνικοσοσιαλιστικών οργανώσεων της μεταπολίτευσης. Εκδότης επί χρόνια του Πλεύρη και του Λεπέν, εντάχθηκε στο ΛΑΟΣ και απέκτησε τη δική του εκπομπή τηλεπωλήσεων βιβλίων στο Τηλεάστυ, με το όνομα «Μαχόμενος Ελληνισμός». Τον ίδιο τίτλο είχε και το μηνιαίο περιοδικό του. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος του Καρατζαφέρη στις εκλογές του 2002, δεν θα προσαρμοστεί στην ευέλικτη πολιτική του αρχηγού του και θα βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων στις βουλευτικές εκλογές του 2007. Οι δημόσιες δηλώσεις του ότι δεν είναι Χριστιανός, αλλά οπαδός της «Πατρώας Θρησκείας», υποχρέωσαν τον Καρατζαφέρη να τον αποσύρει. Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι αυτός ήταν ο λόγος: « Ο κ. Καρατζαφέρης γνωρίζει ότι δεν είμαι χριστιανός εδώ και έξι χρόνια που πήγα και τον βρήκα» (Ελεύθερος Κόσμος, 7.10.2007). Ο αρχηγός τού ζήτησε να κατεβάσει τους τόνους ενόψει εκλογών: «Μου είπε ότι είμαι πολύ σκληρός και μου συνέστησε “να πετάξω την μπάλα στα χωράφια” μέχρι τις εκλογές, διότι μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. […] Γνωρίζω πολύ καλά γιατί κόπηκα, είναι εσωκομματικοί λόγοι, αλλά δεν θέλω να τους πω. Εγώ ψήφισα ΛΑΟΣ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Θα σας πω γιατί. Εγώ δεν γίνομαι αδελφή στα 57 μου χρόνια. Επέλεξα εθνικιστές υποψηφίους και έδωσα πολύ μεγάλη μάχη γι’ αυτούς. Ήθελα να είναι μέσα στη Βουλή συγκεκριμένα άτομα, γιατί τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, είναι η νέα γενιά των Ελλήνων Εθνικιστών». Στην ίδια συνέντευξη ο Σχοινάς αποκαλύπτει ότι ο ίδιος έδωσε γραμμή να ψηφιστεί ο Θάνος Πλεύρης και να «θαφτεί» ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης: «Του το είχα πει. Βουλευτής δεν θα βγεις και θα σου ανταποδώσω με εβραϊκούς τόκους και επιτόκια αυτό που μου έκανες».



Να λοιπόν που και ο Σχοινάς επιβεβαιώνει, έστω και εμμέσως, την τακτική του Δούρειου Ίππου, προκειμένου ο Καρατζαφέρης να ξεγελάσει τους αφελείς Τρώες (δηλ. τους Έλληνες ψηφοφόρους).

Όσο για τον Κώστα Πλεύρη, το «ιδεολογικό υπόβαθρο» κατά Καρατζαφέρη και τον σοφό ιστορικό κατά Άδωνη, αρκεί να υπενθυμίσουμε μερικά αποσπάσματα από το σαβουροπολτό του «Εβραίοι, Όλη η Αλήθεια»:


(σελ. 871)


(σελ. 871)


(σελ. 881)


(σελ. 882)


(σελ. 882)


(σελ. 806)


Δυό λέξεις μόνο, Δίστομο & Καλάβρυτα, αρκούν για να φανερώσουν πόσο αγνός πατριώτης είναι ο Πλεύρης, πόσο σοφός ιστορικός, και πόσο εθνωφελής ως ιδεολογικό υπόβαθρο. Και για να μην ξεχνάμε ποιος προώθησε αυτόν τον οχετό:

(σελ. 16)


Επίσης, στο βίντεο αυτό είδαμε τον Πλεύρη, στέλεχος και υποψήφιο βουλευτή τότε του Λά.Ο.Σ., να χαρακτηρίζει «αγαπητό του φίλο» τον Μάκη Βορίδη, αρχηγό ακόμα του «Ελληνικού Μετώπου», και να τον προσκαλεί στο κόμμα του. Τον είδαμε επίσης να αυτοαποκαλείται «τελευταίος στρατιώτης» του Καρατζαφέρη. Συνδυάστε αυτή την εκδήλωση φιλίας και υποταγής προς τα σημερινά μεγαλοστελέχη του Λά.Ο.Σ. με την παρακάτω του δήλωση:

(Ο Αντιδημοκράτης, σελ. 66)

Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ο ίδιος ο Βορίδης, στις 20/03/2005, είχει πει για τη συνεργασία του με τον Κώστα Πλεύρη:

-κτίσθηκε η συμμαχία για τις εκλογές του 2000 με την Πρώτη Γραμμή του Κώστα Πλεύρη και αποδείχθηκε η πολλαπλή ωφέλεια των πολιτικών συνεργιών.

Για τις δηλώσεις του Βορίδη στο παραπάνω βίντεο τι να σχολιάσουμε;

«Ο Αλέξανδρος μας θυμίζει ότι οι Έλληνες είναι κατακτητές, οι Έλληνες είναι λαός κυρίων, λαός κυριάρχων».

Αφήνοντας στην άκρη το κατά πόσο πρέπει να λογαριάζονται στα προτερήματα οι κατακτητικές διαθέσεις ενός έθνους, ειδικά τη σήμερον ημέρα, την ανοησία αυτού του επιχειρήματος μπορούμε φυσικά να την προεκτείνουμε με την ίδια «λογική»:

-Ο Αμύντας της Μακεδονίας μας θυμίζει ότι οι Έλληνες είναι λαός υποτακτικών, λαός υποδούλων.
(Βλ. π.χ. εδώ: http://jungle-report.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html)

-Ο Εφιάλτης μας θυμίζει ότι οι Έλληνες είναι λαός δοσιλόγων.

-Ο Κλέωνας μας θυμίζει ότι οι Έλληνες είναι λαός δημαγωγών.

[…τραβάτε κορδέλα]


Κι επειδή ο Βορίδης συγκρίνει τον Αλέξανδρο με τους «παράνομους μετανάστες», ας παραθέσουμε ένα απόσπασμα του Πλουτάρχου:


Ο Αλέξανδρος πίστευε ότι ήρθε θεόσταλτος ως κοινός συμφιλιωτής και ειρηνοποιός όλων, από τους οποίους όσους δεν έπειθε με το λόγο να συμφωνήσουν μαζί του τους εξανάγκαζε με τα όπλα, και συνένωνε τους πάντες από παντού ώστε να γίνουν ένα, αναμειγνύοντας σαν σε κρατήρα φιλίας τις ζωές, τα ήθη, τους γάμους και τις συνήθειές τους, και πρόσταξε όλους να θεωρούν πατρίδα τους την οικουμένη, ακρόπολη και φρουρά το στρατόπεδο, συγγενείς τους ενάρετους, και αλλόφυλους τους κακούς. Και το ελληνικό και το βαρβαρικό στοιχείο να μην διακρίνονται από τη χλαμύδα, την πέλτη, το σπαθί και το μανδύα, αλλά το ελληνικό να τεκμαίρεται από την αρετή, και το βαρβαρικό από την κακία, και να θεωρούνται κοινά τα ρούχα, τα τραπέζια, οι γάμοι και οι συνήθειες, και τα παιδιά τους να προέρχονται από μικτούς δεσμούς αίματος (Πλούταρχος, Περί της Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής, 329).


Το δεύτερο σκέλος της δήλωσης του Βορίδη φανερώνει ένα σύνηθες ξενόφοβο και υπερφίαλο ιδεολόγημα της ακροδεξιάς:

«Έχουμε φτάσει σήμερα, αυτούς που εμείς εκπολιτίσαμε, αυτοί που χάρη σε μας μάθανε τη γραφή και την ανάγνωση, αυτοί που χάρη σε μας, χάρη στο δικό μας πολιτισμό υπάρχουν, έχουμε φτάσει σήμερα να μας βιάζουν, να μας σκοτώνουν, να μας κλέβουν, να μας παίρνουν τις δουλειές μας, να είμαστε στον τόπο μας οι τελευταίοι των τελευταίων».


Εάν οι κακοί μετανάστες κάνουν όλα αυτά, τότε μάλλον δεν τους εκπολιτίσαμε και πολύ! Συγχαρητήρια πάντως για την απόδοση συλλογικών ευθυνών, ο κατά Πλεύρη "τραγικός ηγέτης" θα χαμογελάει από τον τάφο του.


Επίσης μόνο γέλιο προκαλεί η πεποίθηση ότι ο πολιτισμός και τα επιτεύγματα κάποιων ανθρώπων ή λαών μεταβιβάζονται όπως τα περιουσιακά στοιχεία, λες και είναι χωράφι. Δηλαδή οι ξένοι θα πρέπει να ευγνωμονούν π.χ. τον Καρατζαφέρη για την «Πολιτεία» του Πλάτωνα, μιας και είναι αυτός τώρα ο νόμιμος κληρονόμος. Θα μου πείτε βέβαια, ότι και ο Καρατζαφέρης έχει δημοσιεύσει έργα εφάμιλλης αξίας, όπως το «Η Λιάννη στηρίζει την αλλαγή».

Όσο για το κατά πόσο η συγκεκριμένη ομήγυρη της εκδήλωσης μετέχει της ελληνικής παιδείας, φαίνεται από το βίντεο.

Πείτε τώρα ότι τα μεγαλοστελέχη του Λά.Ο.Σ. ήταν τότε μικρά κι ανώριμα και δεν ήξεραν, αλλά ευτυχώς πλέον μεγάλωσαν κι ωρίμασαν πολιτικά. Ο ίδιος ο αρχηγός τους πάντως, όπως είδαμε στο πρώτο βίντεο, δίνει τη δική του ερμηνεία. Μια ερμηνεία που τον φέρνει σήμερα προ των πυλών, με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης της Τροίας να ανοίγουν την είσοδο με προθυμία και χειροκροτήματα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση του 2003, διαβάστε:
"Ιός": Το Μαύρο DVD

--------------------------------------
ΥΓ. Η ποιητική μορφή του Οδυσσέα παραείναι όμορφη για να τη χαρίσουμε στον αρχηγό ενός πολιτικού θιάσου. Εξάλλου, ο παππούς Όμηρος μας θυμίζει ότι κι άλλοι θέλησαν να πάρουν τη θέση του, ασελγώντας στο παλάτι του και τρώγοντας το βιος του.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι έχουμε χρεοκοπήσει και το γνωρίζει η σαθρή κυβέρνηση του Μνημονίου. Ωστόσο, η τελευταία διαπίστωση των Γερμανών ότι δεν θα αντέξει για πολύ η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επιταχύνει τις εξελίξεις. Το δημοσίευμα της ιντερνετικής σελίδας του Der Spiegel το απόγευμα της Παρασκευής (6/5/2011), που έκανε τον γύρο του κόσμου, προαναγγέλλει ότι η Ελλάδα μελετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή, καθώς και αναδιάρθρωση του χρέους της! Και αποκαλύπτει την ύπαρξη σχεδίου… Η Ελλάδα της Ευρωζώνης τελεί εδώ κι ένα χρόνο -και επισήμως- υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο για δεύτερη φορά στη νεότερη Ιστορία της και για πρώτη φορά από το «Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη, το 1893.


Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το επαχθές χρέος της Ελλάδας είναι εντελώς αδύνατον να εξυπηρετηθεί χωρίς να σπάσει η σπονδυλική στήλη της οικονομίας και της κοινωνίας. Και μόνο το γεγονός ότι η πολιτική του Μνημονίου, με όλες τις οδύνες και την οργή που συσσωρεύει στην ελληνική κοινωνία, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να… ανεβάσει το χρέος από το 126% γύρω στο 150% καταδεικνύει το απόλυτο αδιέξοδο.


Eίναι εξόχως επικίνδυνο, τόσο για την οικονομία όσο και για τη δημοκρατία, το να ξεφτιλίζουμε την αδυναμία των πολιτικών επιλογών και τον ολισθηρό δρόμο της κυβέρνησης του Μνημονίου. Οσο, όμως… κι αν η πολιτική θέση/άποψη ομοιάζει σχεδόν πάντα με διαμετρικές ταλαντώσεις, ωστόσο, όταν ο πολιτικός λόγος «εξαπατά», δεν είναι δυνατόν να παραγνωρισθεί. Η κυβέρνηση Παπανδρέου προσποιείτο ψευδώς ότι δεν το είχε αντιληφθεί και στις 5 και 6 Μαΐου πέρυσι ψηφίστηκε ο νόμος που μετέφερε το Μνημόνιο στην ελληνική έννομη τάξη. Και ύστερα από ένα χρόνο εισήλθε η χώρα και επισήμως στη μετά Χρεοκοπία εποχή της.


Η ελληνική οικονομία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα νιώσει σε όλο της το μεγαλείο τις επιπτώσεις. Η επόμενη πράξη του δράματος άρχισε: Η Ελλάδα εξαναγκάζεται σε αναδιάρθρωση του χρέους της (όπως κομψά αποκαλείται η ομολογία ενός κράτους ότι αδυνατεί να αποπληρώσει τους πιστωτές του).


Η κυβέρνηση προσποιείτο ότι όλα πάνε μια χαρά και ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα χρέους. Προσποιείτο ότι το Μνημόνιο δεν αυξάνει το χρέος και δεν το καθιστά αβίωτο.

Προσποιείτο ότι η ύφεση δεν επιβαρύνει το πρόβλημα του χρέους. Προσποιείτο ότι η συνταγή που εφαρμόζεται εδώ και δώδεκα μήνες αποφέρει καρπούς. Και, το φαιδρό, ότι «οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο». Και τα «πρόθυμα» ΜΜΕ, από κοντά.


Ο κόσμος το ’χει τούμπανο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο που να μπορεί να αντέξει ένα χρέος πάνω από το 150% του ΑΕΠ για την εξυπηρέτηση του οποίου θα πρέπει να αφιερώνει ετησίως πάνω από το 8% του ΑΕΠ. Το ’χει τούμπανο όλος ο διεθνής οικονομικός Τύπος, από τους «Financial Times», την «Wall Street Journal» και τη «Handelsblatt»… Και οι μεγαλοκερδοσκόποι από τον Σόρος έως τον Πόλσον και τον Ρουμπινί και από τον Αμερικανό προοδευτικό νομπελίστα οικονομολόγο Κρούγκμαν έως τον Γερμανό συντηρητικό Ζιν, το έλεγαν.


Η αναδιάρθρωση, όποια μορφή κι αν έχει («κούρεμα» της αξίας των ομολόγων ή επιμήκυνση), σημαίνει περισσότερο Μνημόνιο, πιο αυστηρή επιτήρηση για πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη δημοσιονομική προσαρμογή. Μια αλλαγή των όρων της συμφωνίας που έχει συνάψει η χώρα με όσους την έχουν δανείσει (είτε επιστρέφοντας μέρος μόνο του κεφαλαίου είτε αποπληρώνοντας το κεφάλαιο, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με διαφορετικό επιτόκιο απ’ αυτό που είχε συμφωνηθεί), ακόμη κι αν γίνει σε εθελοντική βάση, θα προκαλέσει σοκ.


Αν η τρέχουσα κρίση, το εφιαλτικό φάσμα πείνας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και ο διεθνής εξευτελισμός της αξιοπρέπειας των Ελλήνων λειτουργήσουν σαν καταλύτης κοινωνικής αφύπνισης, τότε ο σημερινός πρωθυπουργός του Μνημονίου θα εγκαταλείψει νύχτα τη χώρα. Αλλά θα είναι αργά… Η χρεοκοπημένη Ελλάδα είχε έγκαιρα εντοπιστεί ως ο «αδύναμος κρίκος» της Ευρωζώνης. Και είχε -επίσης έγκαιρα- επιλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου ως ο πλέον «εύχρηστος» πρωθυπουργός για να οδηγήσει πειθήνια τη χώρα σε παραίτηση από την εθνική της κυριαρχία, καθιστώντας το ΔΝΤ έμμεσο ρυθμιστή των οικονομιών της Ευρωζώνης.


Στην πράξη, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και στα δύο, καθώς είναι αδύνατον η Ελλάδα να σηκώσει για πολύ ακόμη το βάρος της εξυπηρέτησης ενός τόσο συντριπτικού χρέους, με τόσο δυσβάστακτους όρους.

Η Ελλάδα έχει χάσει την εμπιστοσύνη των δανειστών της, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα σε καμία σχεδόν βαλκανική, καυκάσια ή λατινοαμερικανική χώρα. Ολο και περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η κυβέρνηση αδυνατεί να σταματήσει την πορεία της χώρας προς μια νέα εθνική καταστροφή. Η αναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους είναι περίπλοκη υπόθεση και αν αποτύχει, ο σεισμός που θα προκληθεί στις ετοιμόρροπες τράπεζες θα είναι καταστροφικός.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ....





Παρουσιάζουμε σήμερα μερικές εικόνες που πολλοί θα ήθελαν να δουν!  Οι εικόνες θα μπορούσαν να είναι – προφανώς – εκατοντάδες πήρα όμως συμβολικά μερικούς αρχηγούς και έναν Πάγκαλο! Ο Παγκαλος ειναι ειδικη κατηγορια απο μονος του...Απολαύστε τους!













Κρίστιαν Ράιερμαν «Εσείς ζητήσατε έκθεση για τις επιπτώσεις εξόδου από το ευρώ»

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΡΑΪΕΡΜΑΝ, ο Γερμανός δημοσιογράφος του περιοδικού «Der Spiegel» που υπέγραψε το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται στην έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που απευθύνθηκε στις γερμανικές και ευρωπαϊκές αρχές ζητώντας τις εκτιμήσεις τους σχετικά με ενδεχόμενη έξοδό μας από το κοινό νόμισμα.

«Στα μέσα της εβδομάδας κανονίστηκε η συνάντηση στο Λουξεμβούργο. Ο λόγος ήταν ότι αρκετοί άνθρωποι στις Βρυξέλλες ήξεραν και φοβούνταν πως η ελληνική κυβέρνηση σκεφτόταν την πιθανότητα να φύγει από την ευρωζώνη. Ηταν μια συνάντηση “συναγερμού” που επιβεβαιώθηκε από πηγές των Βρυξελλών και ανεπίσημα και από τον Γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή η μυστική συνάντηση έλαβε χώρα στο Château de Vianden στο Λουξεμβούργο», υπογραμμίζει ο κ. Ράιερμαν στο «ΘΕΜΑ».

Το χρέος δεν είναι του λαού.Το χρέος το δημιούργησε το τραπεζικό και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο αυτοί να το πληρώσουν.

                                                                                                                                                                      Ο λαός δεν χρωστάει τίποτα δεν πληρώνει τίποτα.
Απαντάμε με πόλεμο διάρκειας στον πόλεμο που μας κήρυξαν.
Τα χρέη είναι εικονικά και μεθοδευμένα  στόχο έχουν την υποδούλωση όλων των λαών .
Ο εθνοπροδότης Παπανδρέου παίζει βρώμικο παιχνίδι και χρησιμοποίει την Ελλάδα ως τον πολιορκητικό κριό για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης.
Όταν φτάσει στο σημείο που έχουν κανονίσει βάση   σχεδίου  θα αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει καραμπινάτα κανονικά με πλήρη πτώχευση.
Κατ αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα ντόμινο καταρρεύσεων μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση που θα είναι αδύνατο να ελεγχτεί, θα συμπαρασύρει πολλές ευρωπαϊκές χώρες και θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση την ευρωπαϊκής ένωσης  και την κατάρρευση του ευρώ.
Συνειδητά μας οδηγεί στην καταστροφή για να εξυπηρέτηση κατ’ αυτό τον τρόπο τον σκοπό για τον όποιο τον έχουν προωθήσει σε αυτή την θέση που δεν είναι άλλος από το όραμα της παγκοσμιοποίησης .
Ο στόχος τους δεν είναι τα λεφτά λεφτά  έχουν και μπορούν να δημιουργήσουν όσα θέλουν αφού έτσι έχουν φτιάξει το σύστημα.
Ο στόχος τους  είναι η υποδούλωση όλων των λαών και το σχέδιο τους είναι σε πλήρη εξέλιξη για αυτό βιάζονται να το ολοκληρώσουν.Θα δεχτείς να γίνεις  σκλάβος της παγκοσμιοποίησης  εσύ και τα παιδιά σου?
Εάν αρνείσαι όπως είναι λογικό και εσύ την σκλαβιά που μας οδηγεί ο Παπανδρέου ξεκίνα τον αγώνα ανατροπής της σημερινής κατάστασης.Αγώνας διάρκειας μέχρι να τους ανατρέψουμε αυτούς και όποιον άλλον θελήσει να συνεχίσει το παιχνίδι του προδότη των Ελλήνων Παπανδρέου. Ξεκίνα τον αγώνα αρχής γινόμενης  από την 11 Μαΐου.
Να γίνει η ημέρα αυτή ο χρόνος έναρξης του ανενδότου λαϊκού αγώνα που στόχο θα έχει την απελευθέρωση του λαού από την κατοχική κυβέρνηση και τα μνημόνια που σκόπιμος και βάση σχεδίου υπέγραψε.
Σκέψου μόνο αυτό.
Είναι ικανοί να ανατρέψουν οποιαδήποτε σκέψη σου και διάθεση για αγώνα.
Έχουν συμβούλους που δουλεύουν για αυτούς  24ωρες το εικοσιτετράωρο.
Ελέγχουν την ενημέρωση από παντού, κλείσε τα αυτιά σου στα ψέματα τους το ψέμα αυτοί το έχουν σπουδάσει στα καλυτέρα πανεπιστήμια.
Μην πιστεύεις τίποτε από αυτά που σου σερβίρουν για αυτούς δουλεύουν σύμβουλοι ψυχολόγοι και διάφοροι άλλοι επιστήμονες ειδικευμένοι στην ψυχολογία των μαζών που τους μαθαίνουν πως θα σου τα σερβίρουν για να τα πιστέψεις. Ο λαός δεν είναι μάζα. Η κάθε οντότητα έχει τις ιδιαιτερότητες της.
Δεν είμαστε πρόβατα σκέψου αυτόνομα, αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι η αυτόνομη σκέψη και για αυτό προσπαθούν να σε κάνουν να σκέπτεσαι όπως αυτοί θέλουν.
Σκέψου αυτόνομα δράσε αυτόνομα,  χτύπα όταν  δεν το περιμένουν κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να σέβεται παράνομους νόμους.
Σέβομαι τον νόμο όταν αυτοί που τον ψήφησαν έχουν σεβαστεί το σύνταγμα.  
Το μνημόνιο που ψηφίστηκε είναι αντισυνταγματικό συμφώνα με τους περισσοτερους συνταγματολογους  και καθηγητες συνταγματικού δικαίου οι νομοι που ψηφηζονται και που σκοπό έχουν την  στήριξη του είναι παράνομοι  .
Όλοι στον αγώνα μέχρι την τελικη νίκη του λάου και την παραδειγματικη τιμωρια των ενοχων !!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.................

Κοίτα τον καθρέφτη σου. Μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο ανεύθυνος είναι. Πόσο ανεύθυνος είναι που κατάφερε να χάσει μέσα σε ένα χρόνο όσα κέρδισαν γενιές και γενιές σε δεκαετίες;
Κοίτα τον καθρέφτη σου. Μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο εγωιστής είναι. Πόσο εγωιστής είναι που πιστεύει ότι φταίνει όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν;
Κοίτα τον καθρέφτη σου και μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο ξερόλας είναι. Πόσο ξερόλας είναι που νομίζει ότι αυτός δεν τρώει κουτόχορο και είναι ενημερωμένος; Πόσο ξερόλας είναι που αυτός το έβλεπε ότι θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και τα έλεγε, αλλά δεν το ακούγαν οι άλλοι;
Κοίτα τον καθρέφτη σου. Μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο επαναστάτης του κώλου είναι. Πόσο ψευτοεπαναστάτης είναι που δηλώνει έτοιμος για όλα, αγανακτισμένος, ανυπομονεί να συναντήσει τον βουλευτή για να του τα χώσει, αλλά τελικά αρκείται στο να βλέπει Λαζόπουλο, το πολύ πολύ να βρίσει κι ο ίδιος λίγο στο Ίντερνετ ή στο καφενείο;
Κοίτα τον καθρέφτη σου. Μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο ξεφτίλας είναι. Πόσο ξεφτίλας είναι που έχει χάσει την εθνική του κυριαρχία, μα πάνω απ'ολα την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του; 
Κοίτα τον καθρέφτη σου και μέσα θα δεις να στέκεται κάποιος. Ρώτησε τον πόσο λίγος είναι, πόσο ανθρωπάκος... Πόσο τιποτένιος είναι που ακόμα και σήμερα φοβάται να μιλήσει; Δε βγαίνει να φωνάξει για αυτό που τον πνίγει, δεν αντιδρά, βαριέται, ντρέπεται, φοβάται, λιγοψυχεί... 
Πάω να κοιτάξω τον καθρέφτη μου και να φτύσω αυτόν που στέκεται απέναντι. Μήπως και ξυπνήσει. Μήπως και αποφασίσει να κλείσει την τηλεόραση και τον υπολογιστή, μήπως και αποφασίσει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του. Τη δική του ζωή στα δικά του χέρια! Γιατί  ως τώρα ούτε για αυτό δεν ήταν άξιος...

Αλήθεια, εσύ έχεις καθρέφτη...;;;Αν έχεις κοιταξου και πάρε τις αποφάσεις σου....Στις 11 του Μάη μην κάτσεις σπίτι σου κατέβα στο Σύνταγμα αλλά αυτήν την φορά μην φύγεις ....ΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.....Αυτοί που σου πήραν την αξιοπρέπεια αυτοί που σου έκλεψαν την ζωή το μέλλον των παιδιών σου.Αυτοί που σε βρίζουν και σε εξευτελίζουν καθημερινά που σε αποκαλούν κλέφτη τεμπέλη κοπριτη..... ΑΥΤΟΙ που σε γεμίζουν ενοχές ότι μαζί τα φάγαμε ....ΑΥΤΟΙ που έκλειναν μυστικές συμφωνίες με τους ξένους και ντόπιους τοκογλυφους για να σου πάρουν την περηφάνια την εθνική σου κυριαρχία την περιουσια.......ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη σου με την ζωή σου....ΜΕΙΝΕ για να μπορείς να κοιτάς πρώτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τα παιδιά σου στα μάτια για να μπορείς κάποτε να λες πως με την στάση σου κατάφερες να απαλλαξείς την χώρα από τα ξένα και ντόπια λαμογια που ήρθαν για να διαμοιρασουν τα ιμάτια σου..ΜΕΙΝΕ.....