Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Ο γνωστός κολοτουμπας ξαναχτύπησε ενώ πρώτα πήγε και ψήφισε το μνημόνιο για να μας σώσει κατά τα λεγόμενα του τώρα εξαπέλυσε πόλεμο κατά του κινήματος δεν πληρώνω.Δίνει εξετάσεις στα αφεντικά του ο Καρατζαφυρερ γιατί πιστεύει πως θα παίξει κάποιον σοβαρό ρόλο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση νομίζοντας πως θα συμμετέχει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα...Το κίνημα δεν πληρώνω δεν είναι επικίνδυνο κε Γκαουλαιτερ επικίνδυνος εισε εσύ και το σινάφι σου που κλωσατε το αυγό του φιδιού...απλώς δεν ξέρεις ότι το φιδάκι όταν βγει από το αυγό που τώρα κλωσάς πρώτα εσένα θα τσιμπήσει..Χορτάσαμε από εθνοσωτήρες του τύπου σας και υστερικους ψυχοπαθείς μπουμπουκους τηλεβιβλιοπωλες για αυτό αφήστε τις κινδυνολογίες σας δεν μασάμε πλέον σας έχουμε μάθει καλά...                                           

Πολέμιος δηλώνει ο Γ. Καρατζαφέρης: «Είναι καλά σχεδιασμένο από κάποιους»

«Είμαι εναντίον κάθε μορφής αναρχίας. Αυτό το νέο κίνημα είναι πολύ επικίνδυνο για την κοινωνία μας, γιατί οδηγεί σε αναρχία. Είμαι πολέμιος αυτού του κινήματος», δήλωσε μιλώντας στην ΝΕΤ ο πρόεδρος του ΛΑΌΣ Γ. Καρατζαφέρης καταδεικνύοντας ότι φοβάται επέκταση του φαινομένου στην ελληνική κοινωνία.

«Εάν αυτό το κίνημα επεκταθεί -τόνισε- τότε αυτό μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και αντίκτυπο για την χώρα μας. Δεν θέλω η χώρα μου να γίνει Τυνησία ή Αίγυπτος. Φοβούμαι ότι όλο αυτό το κίνημα είναι καλά σχεδιασμένο από κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα. Από αυτό το κίνημα, κερδισμένοι θα βγουν οι τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτήσει τις συμβάσεις των κατασκευαστικών εταιρειών με χαμηλότοκα δάνεια. Το πρόβλημα ρευστότητας θα οδηγήσει σε αναδιαπραγμάτευση των όρων των συμβάσεων αυτών, αλλά με πολύ μεγαλύτερα επιτόκια, προς όφελος όμως των τραπεζών. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί τελικά το κόστος διέλευσης στα διόδια, σε βάρος του πολίτη φυσικά. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, προτείνω στην κυβέρνηση να παρατείνει, να επιμηκύνει τον χρόνο ανάθεσης και εκμεταλλεύσεως των διοδίων στις εταιρείες για μερικά χρόνια, με αντάλλαγμα, αυτές να μειώσουν στο μισό το αντίτιμο των εισιτηρίων. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τον κοινωνικό ιστό της χώρας με επικίνδυνες κινητοποιήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου