Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ JEFRY ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών βάζει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, λέγοντας ότι «όσοι μιλούν για πρόωρες εκλογές στην παρούσα συγκυρία λειτουργούν ανεύθυνα και θέλουν να σύρουν τη χώρα σε επικίνδυνες εξελίξεις». 
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η χώρα δίνει κρίσιμη μάχη και καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ανεύθυνη στάση. Μάλιστα, λέει για τον Αντώνη Σαμαρά ότι «έχει την πολυτέλεια να πολιτεύεται ανεύθυνα, γιατί εμείς πράξαμε υπεύθυνα». 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει τις προσπάθειες για συναίνεση, είπε «θα επιμείνω αν και δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες ότι θα αλλάξει η ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 
Παράλληλα, λέει ότι «κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν τον πατριωτισμό μου, ενώ πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων για να μη ζήσει η χώρα μία τραγωδία». 
Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...



Ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι κόκκινη γραμμή είναι το συμφέρον της χώρας και των πολιτών και σημειώνει «κάνουμε κάθε τι όχι μόνο για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη διαχείριση του χρέους μας, αλλά και το πέρασμα σε μία καλύτερη κατάσταση να γίνει με ασφάλεια και προστασία της ελληνικής οικονομίας». 
ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΑΛΟΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ........

Μάλιστα, τονίζει ότι «είναι η πρώτη φορά που στην Ευρώπη τίθεται στο τραπέζι η μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους για τον έλληνα πολίτη και αυτό αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη». ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.....ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ????

Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει» και σημειώνει ότι «είμαστε στη φάση εξεύρεσης μακροπρόθεσμης ανάσας στο χρέος. Σε αυτή τη δύσκολη διαπραγμάτευση δε χωρούν φωνές που καλλιεργούν το φόβο και ποντάρουν στην αποτυχία». 
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??? ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ" ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ???ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ.. ΑΦΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.....ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ......

Για την έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη, λέει «είναι ώρα να ξυπνήσει η Ευρώπη». 
ΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε Ο ΝΕΡΑΙΔΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ.....

Αναφερόμενος στη διαφθορά, δεσμεύθηκε να χτυπηθούν αλύπητα οι όποιες νησίδες παρανομίας υφίστανται στη χώρα και τόνισε ότι προϋπόθεση για βιώσιμη ανάπτυξη είναι να γίνει το ίδιο το κράτος μοχλός ανάπτυξης, να σπάσει η γραφειοκρατία, να ολοκληρωθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις. 
ΝΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ... Ο ΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ???? ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ....ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.....ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...

Για το φορολογικό είπε ότι αναζητούμε λύσεις για την καλύτερη κατανομή των βαρών και δεν τάζουμε μη ρεαλιστικές φορολογικές μειώσεις προς όλους όπως κάνει η ΝΔ. 
ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ....ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΥΡ ΜΗΤΣΟΣ Ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ Η ΓΑΖΩΤΡΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΙΣΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....O COMANTANTE JEFRY....

Για το δημοψήφισμα, είπε ότι δεν είναι τέχνασμα, αλλά σκοπός του είναι να οδηγήσει σε νέες δημοκρατικές κατακτήσεις για τους πολίτες. 
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.....

Για τα περιστατικά βίας εναντίον πολιτικών είπε ότι κατανοεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση, αλλά δε δέχεται την επίθεση στους πιο βασικούς δημοκρατικούς θεσμούς. «Άλλο η δημοκρατική αντιπαράθεση απόψεων, άλλο ο προπηλακισμός που συνιστά βία. Η βία φέρνει τη βία» τονίζει ο πρωθυπουργός.


ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ???? ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΛΑΚΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"
 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο....

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ OPENGOV.GR Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ??

Ούτε άγνοια του νόμου και των διεθνών συνθηκών δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε στην επερχόμενη νέα Νυρεμβέργη, ούτε “εκτελούσαμε εντολές ανωτέρων”, ούτε “είχαμε πόλεμο”. Και οι αηδίες περί εκλεγμένης κυβέρνησης κομμένες, εκλεγμένος ήταν ο Χίτλερ και επιλογή του όλοι εκείνοι που χορέψανε στον αέρα μετά τις δίκες της Νυρεμβέργης.
Αντιγράφω κατευθείαν από το Opengov.gr:

Άρθρο 8 – Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Όποιος στο πλαίσιο ευρείας ή συστηματικής επίθεσης κατά άμαχου πληθυσμού, κατ’ εφαρμογή ή προς εξυπηρέτηση της πολιτικής ενός κράτους ή μιας οργάνωσης που ασκεί οιονεί κρατική εξουσία:
1. σκότωσε άλλους τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη.
2. με σκοπό να καταστρέψει εν όλω ή εν μέρει έναν πληθυσμό επιβάλλει στον πληθυσμό αυτό ή σε τμήμα του συνθήκες διαβίωσης πρόσφορες να προκαλέσουν την εν όλω ή εν μέρει καταστροφή του τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
[...]
6. υποβάλλει πρόσωπο, που βρίσκεται υπό την κράτηση ή τον έλεγχο του, σε βασανιστήρια προκαλώντας του σημαντικές σωματικές ή ψυχικές βλάβες ή πόνο που δεν είναι απλώς συνέπεια νόμιμων κυρώσεων τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Αν οι πράξεις αυτές επέφεραν τον θάνατο του θύματος επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.
7 α) τελεί βιασμό, σωματεμπορία ή άλλη αντίστοιχης βαρύτητας πράξη γενετήσιας βίας τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται αυστηρότερα με άλλη ποινική διάταξη.
β) υποβάλλει άλλον σε στείρωση τιμωρείται με κάθειρξη.
γ) με σκοπό να επηρεάσει την εθνική σύνθεση ενός πληθυσμού κατακρατεί παράνομα έγκυο γυναίκα, η οποία κατέστη έγκυος δια της βίας ή απειλής τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
[...]
10. προκαλεί σε άλλον βαριά σωματική ή διανοητική βλάβη, τιμωρείται με κάθειρξη. Αν από την πράξη επήλθε θάνατος, τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη.
Τα συμπερασματα δικα σας...........................................

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

H ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ EUROBANK (ΛΑΤΣΗ)


5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ EUROBANK ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!
Με την τοποθέτηση του Κ. Μητρόπουλου στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, θα φθάσουν σε 5 οι κορυφαίες θέσεις που καταλαμβάνουν στελέχη τηςEurobank στον κρατικό μηχανισμό με…
κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Πολλοί κάνουν λόγο για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΛΑΤΣΗ!
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:
1. Tαμβακάκης – Διοικητής της Εθνικής από Eurobank (απεχώρησε από τη Eurobank).
2. Καραμούζης - Μέλος Δ.Σ. ΟΤΕ από Eurobank (παραμένει εν ενεργεία στη Eurobank).
3. Αρχοντίδης – Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ από Eurobank (εν ενεργεία στη Eurobank).
4. Ρογκάκος - Οικονομικός Διευθυντής του ΟΠΑΠ (απεχώρησε από τη Eurobank).
Στα Δ.Σ. ΟΤΕ και ΟΠΑΠ παραμένουν εν ενεργεία τα στελέχη της Eurobank, που επί πλέον είναι υπεύθυνα επενδυτικών εργασιών της Eurobank.
Σημειώνεται ότι η Eurobank Χρηματιστηριακή με Πρόεδρο τον Κ. Μητρόπουλο, έλαβε απευθείας ανάθεση από την Κυβέρνηση την μέρα που δημοσιεύετο στο ΦΕΚ η υποχρέωση διαγωνισμού αντί απευθείας αναθέσεων, όπως μέχρι τότε.
Επίσης τυχόν τοποθετήσεις στο.....
ταμείο στελεχών που κατέχουν κορυφαίες μεν θέσεις «αλεξιπτωτιστών» ολίγων μηνών σε χρηματιστηριακές εταιρίες λόγω διασυνδέσεων, αλλά χωρίς τις απαραίτητες επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσδίδουν τεχνικές γνώσεις, δεν θεωρούνται τοποθετήσεις ανθρώπων της αγοράς. Οι φερόμενοι ως άνθρωποι της αγοράς στο ταμείο δεν έχουν καμία επαγγελματική πιστοποίηση:
α) αναλυτή ή
β) διαχειριστή ή
γ) συμβούλου επενδύσεων.
Το επίσημο βιογραφικό του Κ. Μητρόπουλου που εστάλη στη Βουλή από τον Ε. Βενιζέλο αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίων. Πέρα όμως του γεγονότος ότι η Eurobank ΑΧΕΠΕΥ έδωσε τη θέση του Προέδρου λόγω σχέσης με συγκεκριμένα πρόσωπα της Διοίκησης (πριν λίγους μήνες), ο ίδιος δεν έχει καμία επαγγελματική πιστοποίηση από την Ε.Κ. ούτε στη διαχείριση χαρτοφυλακίων όπως γράφεται.
Εάν έκανε διαχείριση χωρίς πιστοποίηση ήταν παράνομος. Επομένως είτε το αποσταλέν βιογραφικό είναι ψευδές είτε ήταν παράνομος διότι για διαχείριση χαρτοφυλακίων απαιτείται άδεια και πιστοποίηση. Επιπλέον πως θα λυθεί το θέμα σύγκρουσης συμφερόντων όπως αναφέρει σωστά ο νόμος; Θα αποκλείεται η Eurobank και οι πελάτες της; Επί πλέον μετά την λήξη της θητείας του θα εργασθεί σε άλλες εταιρίες του ίδιου ομίλου της Eurobank αφού στην ίδια εταιρία δεν θα μπορεί για 2 χρόνια να εργασθεί; Μήπως έχουμε παρόμοια περίπτωση με του Α. Πιλάβιου που αφού υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Alpha Bank, πήγε για 5 χρόνια διορισθείς από Γ. Αλογοσκούφη ως Πρόεδρος της ΕΚ και μετά την 5ετία ξαναπήγε επίσημα στην Alpha Bank με υπέρογκο μισθό.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

Μια μυρωδατη εκπληξη ετοιμασαν οι πολιτες της Βεροιας στον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Γικονογλου ....του πασαλειψαν το αυτοκινητο με γουρουνισιες κοπριες συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες.....Ετσι ειναι οταν τα κανεις σκατα με το ιδιο νομισμα θα πληρωθεις....