Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ OPENGOV.GR Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ??

Ούτε άγνοια του νόμου και των διεθνών συνθηκών δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε στην επερχόμενη νέα Νυρεμβέργη, ούτε “εκτελούσαμε εντολές ανωτέρων”, ούτε “είχαμε πόλεμο”. Και οι αηδίες περί εκλεγμένης κυβέρνησης κομμένες, εκλεγμένος ήταν ο Χίτλερ και επιλογή του όλοι εκείνοι που χορέψανε στον αέρα μετά τις δίκες της Νυρεμβέργης.
Αντιγράφω κατευθείαν από το Opengov.gr:

Άρθρο 8 – Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Όποιος στο πλαίσιο ευρείας ή συστηματικής επίθεσης κατά άμαχου πληθυσμού, κατ’ εφαρμογή ή προς εξυπηρέτηση της πολιτικής ενός κράτους ή μιας οργάνωσης που ασκεί οιονεί κρατική εξουσία:
1. σκότωσε άλλους τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη.
2. με σκοπό να καταστρέψει εν όλω ή εν μέρει έναν πληθυσμό επιβάλλει στον πληθυσμό αυτό ή σε τμήμα του συνθήκες διαβίωσης πρόσφορες να προκαλέσουν την εν όλω ή εν μέρει καταστροφή του τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
[...]
6. υποβάλλει πρόσωπο, που βρίσκεται υπό την κράτηση ή τον έλεγχο του, σε βασανιστήρια προκαλώντας του σημαντικές σωματικές ή ψυχικές βλάβες ή πόνο που δεν είναι απλώς συνέπεια νόμιμων κυρώσεων τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Αν οι πράξεις αυτές επέφεραν τον θάνατο του θύματος επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.
7 α) τελεί βιασμό, σωματεμπορία ή άλλη αντίστοιχης βαρύτητας πράξη γενετήσιας βίας τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται αυστηρότερα με άλλη ποινική διάταξη.
β) υποβάλλει άλλον σε στείρωση τιμωρείται με κάθειρξη.
γ) με σκοπό να επηρεάσει την εθνική σύνθεση ενός πληθυσμού κατακρατεί παράνομα έγκυο γυναίκα, η οποία κατέστη έγκυος δια της βίας ή απειλής τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
[...]
10. προκαλεί σε άλλον βαριά σωματική ή διανοητική βλάβη, τιμωρείται με κάθειρξη. Αν από την πράξη επήλθε θάνατος, τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη.
Τα συμπερασματα δικα σας...........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου