Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αννα να μια αναπτυξη.....



Σήμερα είμαι πολύ εκνευρισμένος. Μάλλον θα είναι ανάδρομο το PSI στο ζώδιο μου. Για να ξεθυμάνω θα μου επιτρέψετε να γράψω αισχρές λέξεις…


Γιωργάκης, Αντωνάκης, Κουβέλης, Παπαρήγα, Καρατζαφέρ, Tσιπρας, Πάγκαλος, Μπένι, Παπακωνσταντίνου, Αβραμόπουλος, Διαμαντοπούλου…


Τελικά ολόκληρο λεξικό Μπαμπινιώτη γεμίζεις με αυτές τις λέξεις.


Έγινε και ο ανασχηματισμός. Ο Μιχαλάκης ο αδιάβαστος, αφού είχε φύγει από το υπουργείο ξυλοδαρμού του πολίτη λέγοντας ότι είχε ολοκληρώσει το έργο του τώρα επιστρέφει.


Μάλλον θα του έχει ξεμείνει κανένα μνημόνιο αδιάβαστο και γύρισε να το διαβάσει.


Η Αννούλα αφού δημιούργησε το ιδεατό σχολείο ( με την έννοια ότι το σχολείο υπάρχει απλά σαν μια ιδέα) θα πάει να συνεχίσει το έργο της ανάπτυξης, ένα έργο που σίγουρα το έχει ολοκληρώσει το Μιχαλάκης.


Η ΝΔ, η οποία σχίζεται για την ανάπτυξη, δεν δέχθηκε να πάει δικός της υπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης.


Γιατί η Αννούλα δέχθηκε την αλλαγή του υπουργείου; Γιατί ο Παπαδήμιος της είπε ότι για το επόμενο διάστημα θέλει κομάντος. Και η Αννούλα στον πόλεμο ενάντια στους πολίτες τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Ο ανασχηματισμός αυτός, λένε κάποιοι, μπορεί να


σημαίνει ότι ο Σαμαράς θα αρχίσει να κοιτάζει το ημερολόγιο του 2013 για να δει πότε θα γίνουν οι εκλογές.


Σύμφωνα με την λογική, το μνημονιακό σύστημα, θα έπρεπε να θέλει εκλογές τώρα. Πριν εμπεδώσουν οι πολίτες το μνημόνιο 2 και πριν έρθουν τα νέα μέτρα του Ιουνίου.


Για να μπορέσει η ΝΔ να πάρει ένα ποσοστό που προστιθέμενο σε αυτό του ΠΑΣΟΚ να επιτρέψει την δημιουργία μιας συγκυβέρνησης.


Γιατί λοιπόν να μην γίνουν τον Μάιο οι εκλογές; Δύο είναι οι περιπτώσεις. Η μία είναι να έχει καταρρεύσει ήδη η ΝΔ ακολουθώντας την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ οπότε να τίθεται σε κίνδυνο η συνέχιση της συγκυβέρνησης (με ή χωρίς Παπαδήμιο). Και η άλλη είναι να θέλει ο Σαμαράς να περαστούν από τον Παπαδήμιο τα μέτρα του Ιουνίου πιστεύοντας ότι θα έχει μικρότερο πολιτικό κόστος.


Βλέποντας τον κόκκινο με μαύρες βούλες Πάνο στην εκπομπή του Τσε Πρετεντέρ να είναι σαφέστατα εκνευρισμένος και να κάνει επίθεση στον συγγραφέα Τατσόπουλο και στον Νικολακόπουλο για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι η ΝΔ καταρρέει.


Οι Πασόκοι υπουργοί βέβαια δεν θέλουν τώρα εκλογές. Που να αφήνουν από τώρα τις καρέκλες τους.


Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΝΔ. Η ΝΔ έγινε ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ έγινε ΠΑΣΟΚ με ρητορική Σαμαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΔΗΜΑΡ με ρητορική ΔΗΜΑΡ. Ο Καρατζαφέρης έγινε Καρατζαφέρης (μετά από μία κωλοτούμπα 360 μοιρών).   Άντε να γίνει και το ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρωθεί η πολιτική παρτούζα.


Στο Ελληνικό ωροσκόπιο το 2012 είναι η χρονιά του γιαουρτιού. Θα φορεθεί πολύ σε κάθε επίσημη εκδήλωση.


Διαφωνώ με τον Λαζόπουλο με την εμμονή του να σατιρίζει σχεδόν αποκλειστικά τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή. Στοχεύοντας μόνο τον Γιωργάκη ουσιαστικά απαλλάσσεις από τις ευθύνες τους υπόλοιπους.


Για την κατάντια της χώρας και για το ξεπούλημα της καθώς και για την εξαθλίωση των πολιτών η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι συμμετείχαν. Καθαρές κουβέντες.


Έχει την ίδια ευθύνη ο Μπένι ο μισθοφάγος, ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης, ο Παπακωνσταντίνου, οι βουλευτές που ψήφισαν έστω και μία φορά υπέρ αυτής της πολιτικής.


Και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ευθύνη έχουν όλοι όσοι με την παρουσία τους σε μια υπόδουλη βουλή νομιμοποιούν το έγκλημα.


Διαφήμιση στην Αγγλία αναφέρει ότι οι Γερμανοί έχουν και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Την Ελλάδα. Σιγά το νέο. Μόνο εμείς το κρατάμε κρυφό καμάρι…


Κάθε μήνα θα μειώνονται οι συντάξεις μέχρι να σταθεροποιηθούν. Στα μηδέν ευρώ. Ανάλογη πορεία θα έχουν και οι μισθοί.


Και τότε θα μπορέσουν οι σωτήρες μας να που ότι έβαλαν ένα πάτο στο βαρέλι σταθεροποιώντας την κατάσταση.


Σταθεροποίηση νεκροταφείου.


Παρεξήγηση έγινε με το γιαούρτωμα στον Νταλάρα. Άκουσαν Νταλάρα και νόμιζαν ότι ήταν ο τραπεζίτης.

Μικρός Φωκίων


Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Παραπονεμενα λογια λενε τα γιαουρτια μας........η αλλιως ο Πανουσης τωρα δικαιωνεται...

Παραπονεμενα λογια λενε τα γιαουρτια μας........η αλλιως ο Πανουσης τωρα δικαιωνεται...μετα την αποφαση του δικαστηριου αν θυμαστε για τον Τζιμη Πανουση που θα πληρωνε προστιμο για καθε φορα που θα προφερε το ονομα του λαικου τραγουδιστη της φτωχολογιας Γιωργου Νταλαρα ηρθε μια νεα αποφαση μετα τα επεισοδια στην συναυλια στο Ιλιον..Απαγορευεται να ακους μουσικη και τραγουδια του Γιωργου Νταλαρα αν κρατας στα χερια σου η τρως γιαουρτι οπως και αν πινεις καφε σε περιπτωση που το κανεις θα συλλαμβανεσαι και το προστιμο θα ειναι 10.000 ευρω τα οποια ο γνωστος τραγουδιστης θα τα δωριζει στο ιδρυμα Ανννας Νταλαρα το οποιο εχει σαν σκοπο την εκμαθιση και διαδωση της τροικανης οικονομικης ορολογιας στους ιθαγενεις πολιτες της Ελλαδος η στο ιδρυμα Ξεπουληματος της Χωρας..Και επειδη θελουμε να συμμετεχουμε σε αυτην την προσπαθεια του Γιωργου δημοσιευουμε αφιλοκερδος ενα αποσπασμα απο την μεγαλειωδη συναυλια του στο Ιλιον με τραγουδια απο τον νεο δισκο του "Μην μιλας κινδυνευει ο γιαουρτας" και "για τα γιαουρτια και εγω φταιω"

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Έρχονται πατάτες χωρίς μεσάζοντες στην Βέροια.


Το Σάββατο 10 Μαρτίου, θα γίνει διανομή πατάτας χωρίς μεσάζοντες και στη Βέροια. Στον χώρο της Λαϊκής αγοράς, θα σταθμεύσει η νταλίκα και εθελοντές από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», θα είναι εκεί για να βοηθήσουν την πρώτη προσπάθεια. Από τις 9 το πρωί, όλα θα είναι έτοιμα και καλό είναι να μην έρθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ίδια ώρα, για να αποφύγουμε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία. Δεν χάλασε ο κόσμος. Θα ξανακάνουμε το ίδιο, άμεσα και με άλλα προϊόντα.
Ο καθένας μπορεί μέχρι και την Παρασκευή, να δηλώνει τα κιλά που θέλει στα τηλέφωνα 6982171461 , 6975504391 , 6946381707 . Αν δεν απαντάει κάποιο, είναι γιατί θα μιλάει με κάποιον άλλον.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μετατραπούμε σε οποιοσδήποτε μορφής μεσάζοντα. Η προσπάθεια είναι απολύτως εθελοντική. Όπου και να γίνεται αυτό, από οποιουσδήποτε, είναι αποδεκτό. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε. Μπορούμε και μόνοι μας εμείς οι πολίτες. Οι τύχες μας, είναι στα δικά μας χέρια. Οι ύαινες είναι καλοταϊσμένες και πολλαπλασιάζονται, όπου υπάρχουν πτώματα. Πολιτικά, κοινωνικά και άλλα.
Τώρα που άρχισε, δεν μπορεί να σταματήσει γιατί δεν θα είναι πρόχειρο, ούτε βιαστικό.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γιατί οι πολιτικοί μιλάνε σαν να απευθύνονται σε ηλίθιους;


Κανονικά, η ανωτέρω φωτογραφία που προέρχεται από τις χρυσές εποχές της Νεοελλάδας, όταν αποκαλύφθηκε η εκμετάλλευση των Ινδών μεταναστών στα φραουλοχώραφα της Μανωλαδας, χρειάζεται επικαιροποίηση.

Βλέπετε τότε υπήρχε ακόμα η γενιά των επτακοσίων Ευρώ, η οποία πάει να γίνει σύντομα των τετρακοσίων και αν. Εάν συνεχίσει αυτή η βιόλα, δεν θα έρχονται Βούλγαροι μετανάστες στην Ελλάδα, που θα κάνουν τους εθνοτσιρίδες (βλεπε Αδωνη) να βροντοτσιρίζουν «Τι θέλουν οι Βούλγαροι στην Μακεδονία;». Θα τσιρίζουν οι Βούλγαροι των 200 Ευρώ «Τι θέλουν οι Έλληνες στο Πλόβντιβ;».

Αλλά η οικονομική ξεφτίλα και εξαθλίωση της Νεοελλάδας δεν είναι το κύριο θέμα της αναρτήσεως. Με αφορμή τον δεκάρικο του αρχηγού της ΝΔ περί ευθύνης της αριστεράς για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας αναρωτιέμαι:

Μα καλά, σε ηλίθιους απευθύνονται οι πολιτικάντηδες όταν εκτοξεύουν ανερυθρίαστα τέτοιους παραλογισμούς σαν τον ανωτέρω, ή αυτόν που αναγράφεται στην σατυρική φωτογραφία στην αρχή της ανάρτησης;

Η απάντηση είναι σκληρή, αμείλικτη, αδυσώπητη, κακούργα, ραδιούργα και πιθανώς να μην τηρεί τας ιεράς νηστείας. (Μισό κιλό χαλβάς για μεσημεριανό).

Ναι, σε ηλίθιους απευθύνονται.

Γιατί;

Μα διότι οι εκ φυσικού ηλίθιοι, ή οι εκ εντατικής αποβλακώσεως μέσω ΜΜΕ ηλίθιοι, είναι αρκετοί για να στρέψουν το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι εκ των πραγμάτων μειονότητα, ίσως και περίεργοι κίτρινοι ή εμπριμέ, διότι πέρα από το αποβλακωτικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε, ο μέσος άνθρωπος ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ να σκέφτεται.

Θέλει μασημένη τροφή, θέλει άσπρο εναντίον μαύρου, θέλει φως εναντίον σκότους, θέλει Λουκ Σκάιουωκερ ενατίον Νταρθ Βέιντερ, θέλει παραμύθα βρε αδελφέ.

Διότι η ζωή είναι σκληρή και πολύπλοκη, το σύμπαν άπειρο και χαοτικό και ο ανθρωπάκος πεπερασμένος που θέλει να φάει, να κάμνει σεξ και να ξαπλάρει.

Καλή δικαιολογία μεν δια τον ανθρωπάκο, αλλά με τέτοια νοοτροπία, μόνο πρωκτικό σεξ από τους όποιους εξουσιαστές της πλάκας μπορεί να περιμένει.

Τέλος πάντων. Η ελπίδα για βελτίωση των πραγμάτων πεθαίνει τελευταία, αλλά στο τέλος πεθαίνει.

CRASH / Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ