Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Έρχονται πατάτες χωρίς μεσάζοντες στην Βέροια.


Το Σάββατο 10 Μαρτίου, θα γίνει διανομή πατάτας χωρίς μεσάζοντες και στη Βέροια. Στον χώρο της Λαϊκής αγοράς, θα σταθμεύσει η νταλίκα και εθελοντές από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», θα είναι εκεί για να βοηθήσουν την πρώτη προσπάθεια. Από τις 9 το πρωί, όλα θα είναι έτοιμα και καλό είναι να μην έρθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ίδια ώρα, για να αποφύγουμε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία. Δεν χάλασε ο κόσμος. Θα ξανακάνουμε το ίδιο, άμεσα και με άλλα προϊόντα.
Ο καθένας μπορεί μέχρι και την Παρασκευή, να δηλώνει τα κιλά που θέλει στα τηλέφωνα 6982171461 , 6975504391 , 6946381707 . Αν δεν απαντάει κάποιο, είναι γιατί θα μιλάει με κάποιον άλλον.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μετατραπούμε σε οποιοσδήποτε μορφής μεσάζοντα. Η προσπάθεια είναι απολύτως εθελοντική. Όπου και να γίνεται αυτό, από οποιουσδήποτε, είναι αποδεκτό. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε. Μπορούμε και μόνοι μας εμείς οι πολίτες. Οι τύχες μας, είναι στα δικά μας χέρια. Οι ύαινες είναι καλοταϊσμένες και πολλαπλασιάζονται, όπου υπάρχουν πτώματα. Πολιτικά, κοινωνικά και άλλα.
Τώρα που άρχισε, δεν μπορεί να σταματήσει γιατί δεν θα είναι πρόχειρο, ούτε βιαστικό.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου