Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Λες έχω αμπέλια και χωράφια και σπίτια και γης. Κουράδες έχεις. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γη. Η γης έχει εμάς και σπάει κέφι μαζί μας, άσε που την ενοχλάμε κάθε λίγο σαν κοτόψειρες. Δύναμη; Μπούρδες. Ίδρωσες να κάνεις μια πολυκατοικία 46 διαμερίσματα και πλακώνει ένας σεισμός και στην κάνει λιάδα. Πήρες παρασήματα και χειροκροτήματα και ζήτω και έρχεται αδερφάκι μου ένα τόσο δα μικρόβιο από συνάχι και σε κάνει μια πτωματάρα χωρίς να το καταλάβεις. Έβαλες παρά στην μπάντα και διέταξες κόσμο κάντε έτσι ρε μερμήγκια ασήμαντα, και σε πιάνει ένα κόψιμο και είσαι ρεζίλης στην λεκάνη του καμπινέ. Κάνεις το δυνατό κι έτσι και πιάσει μια παγωνιά τρέμεις σαν παλιόσκυλο και από την άλλη μεριά, μια μολόχα, ένα χορταράκι ασήμαντο, κάθεται όλη νύχτα και τρώει τους αέρηδες και το χιονιά και το πρωί είναι φρέσκο και δεν τούγινε τίποτα. Πούν’ η δύναμή σου ρε φιόγκο κάτου από τούτο εδώ το Σύμπαν που μας πλακώνει με το βάρος του; Πούναι τα μεγαλεία σου και το τουπέ σου; Μια ανάποδη να πάρουνε τα πράματα, στα λεφτά, στα πολιτικά, στην υγεία, στα όλα που την βασίζεις, πας, ξεγράφτηκες και μήτε που θέλουνε να σε θυμούνται οι άλλοι. Πέθανες και περάσανε πενήντα χρόνια και μήτε κανένας ξέρει αν υπήρξες και αν έκανες και σε φοβηθήκανε και σε λογαριάσανε.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΧΑΡΡΥ

Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.
Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", στη Μπουάτ "ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ" στην Πλάκα. ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ
Α ρε  Χαρρυ να το μαθει αυτο ο Λιακοπουλος σε βλεπω σε σειρα βιβλιων παρεα με τις προφητειες του πατερα Παισιου......

ΑΛΛΑ 30 ΔΙΣ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ 30 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ… «ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ»!!!ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ 30ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΕΝΊΣΧΥΣΗ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!!!Την παροχή 30 δισ. ευρώ στις τράπεζες, μέσω εγγυήσεων για να ενισχύσουν την - μηδενική έως σήμερα- παροχή ρευστότητας προς τους πολίτες περιλαμβάνει το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Υπόσχεται μεταξύ άλλων να φέρει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης κατά της φοροδιαφυγής, την τοποθέτηση οικονομικών υπευθύνων σε όλους τους φορείς της Κεντρικής κυβέρνησης και εξειδίκευση των μέτρων μέχρι τέλος ΜαρτίουΣημειώνεται πως οι τράπεζες έχουν πάρει κατά καιρούς εγγυήσεις χωρίς, όμως, να αυξάνουν τη παροχή δανείων. Ενδεικτικό είναι ότι τον Δεκέμβριο ο ρυθμός δανειοδότησης έπιασε "πάτο" γυρνώντας σε αρνητικό πρόσημοΕπιπροσθέτως η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο για μείωση μισθών στις τράπεζες, κίνηση την οποία καταγγέλουν εδώ και καιρό οι συνδικαλιστές τραπεζίτες. Στις "δράσεις" για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι "στα σχέδια των τραπεζών θα πρέπει να περιλαμβάνονται και δράσεις για την μείωση του λειτουργικού και του μισθολογικού κόστους".Στο πακέτο των μεταρρυθμίσεων, περιλαμβάνεται ακόμη η αναδιοργάνωση της φορολογικής διοίκησης μέχρι το καλοκαίρι, απλοποίηση του φορολογικού πλαισίου, το ενδεχόμενο διορθωτικών διατάξεων στο νέο εργασιακό νόμο, δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου αλλά και για τη διευκόλυνση των εξαγωγών.

Τα μέτρα που θα παρθούν για τη μείωση του ελλείμματος στο 7,4%, ή σε ανώτατο βαθμό στα 17 δισ. ευρώ το 2011, θα επικεντρώνονται στους εξής τομείς:

    * ♦δημόσιες επιχειρήσεις
    * ♦άλλους δημόσιους οργανισμούς
    * ♦φορολογική μεταρρύθμιση
    * ♦μισθολόγιο του δημοσίου τομέα
    * ♦δημόσια διοίκηση
    * ♦κοινωνική πολιτικη
    * ♦υγεία
    * ♦δημόσιες επενδύσεις.

Ανυπακοή στους λακέδες του ΔΝΤ!

Η χθεσινή εμφάνιση των εκπροσώπων της τροίκας η οποία ουσιαστικά κυβερνάει τη χώρα ήταν τουλάχιστον εξοργιστική.Βάζοντας στην άκρη και τα τελευταία πρόσχήματα που είχαν απομείνει θελησε κατά τον πλέον σκληρό τρόπο να δώσει και στον τελευταίο -απολιτίκ -πολίτη το μήνυμα για το ποιός είναι πλέον το αφεντικό της χώρας.
Αφού έδωσε την ξεκάθαρη δημόσια εντολή του ξεπουλήματος της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή όλων μας, στά ντόπια και διεθνή κοράκια της τοκογλυφίας,δηλαδή στούς τραπεζίτες,εμποροβιομήχανους και λοιπούς αερητζήδες,έκανε και ..σκόντο δηλώνοντας με θράσος ότι τα μνημεία της χώρας μπορεί να μην πουληθούν αλλά απλά να παραχωρηθούν για αξιοποίηση και προσωρινή εκμετάλευση..!
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση Παπανδρέου δεχόταν να κάνει πάλι δώρο στούς ντόπιους τραπεζίτες 30 δισ. ευρώ, από τα συνολικά 38 δισ.που έχουμε πάρει μέσω του μνημονίου για να «ενισχύσουν τη ρευστότητά τους», πράγμα το οποίο προσκρούει στις πραγματικές οικονομικές συνθήκες όπως δήλωσε ακόμη και ο Διοικητής της ΤτΕ Προβόπουλος.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό η κυβέρνηση νιώθωντας βαρύτατα εκτεθημένη απέναντι στούς ήδη ξεσηκωμένους πολίτες εξέδωσε τα ξημερώματα ανακοίνωση προκειμένου να σώσει στα μάτια και των τελευταίων αφελών, τα προσχήματα.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "Ο JEFRY"

Το ψιλομαρτύρησαν το μυστικό οι Τροϊκάνοι. «Πουλήστε να σωθείτε!». Η κυβέρνηση θύμωσε μεταμεσονύκτια και τους κατακεραύνωσε. Τους πήγε το σκατό στην κάλτσα των Τροϊκάνων. Φημολογείται πως αγόραζαν ξημερώματα με τις ντουζίνες τα king size Pampers σε εφημερεύον φαρμακείο της Ερμού.
Aς το πιάσουμε το νήμα απ’ την αρχή. Άντε να πουλήσουμε. Τι να πουλήσουμε και πόσο; ΑΤΕ και ΤΤ; 800 μύρια και τα δυό ιδρύματα τα εξετίμησε ο Σάλλας. Τιμή ξεφτίλα, αλλά μας βρίσκουν στην ανάγκη. Να βάλουμε και το υπό κατάληψη κτίριο του Ρουτζούνη, που ως διαδίδεται θα το δωρίσει στο κράτος; Πόσα να πιάνει δαύτο; Τρία μύρια, πέντε, δεκαπέντε; Οι μετανάστες που στεγάζει πόσο να κάνουν; Χίλια ευρώ το κεφάλι; Αν τσιμπήσει κανα κορόϊδο ,να άλλα δεκαπέντε μύρια και διακόσια πενήντα χιλιαρικάκια.
ΟΤΕ δεν πουλάμε, γιατί η τιμή που ξεφόρτωσε ο Αλογοσκούφης, στα είκοσι και κάτι, είναι μπιρ παρά. Α, όλα κι όλα! Εμείς τα πασόκια δεν είμαστε δεξιοί να μας πιάνουν Κώτσους. Άσε που έχουμε κι αξιοπρέπεια. «Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν».Βγάλαμε και ανακοίνωση γι αυτό.
Η ΔΕΗ έχει ψωμί .Εδώ θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Εις αντάλλαγμα θα πρέπει να μας παραχωρήσουν δωρεάν μια ξυλόσομπα κι ένα λυχνάρι ανά κάτοικο. Μπικικίνια δεν θα πάρουμε, αλλά θα μειώσουμε τα έξοδα και θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.
Πάμε τώρα στα ακίνητα-φιλέττα. Υπολογίζεται πως η αξιοποίησή τους θα αποφέρει δύο δις ετησίως. Που σημαίνει πως σε 150 χρόνια πάπαλα το χρέος. Αλλά οι Τροίκάνοι θέλουν μια πενηντάρα μέχρι το 2015! Δεν βγαίνει. Άρα τα πουλάμε .Ιδού και πάλι το κρίσιμο ερώτημα. Πόσο; Όσο μας πει ο επενδυτικός σύμβουλος που θα προσλάβουμε. Αν τώρα οι πιθανοί αγοραστές λακίσουν, μη συμφωνώντας με την προτεινόμενη τιμή πώλησης, θα μας μείνουν τα αποτέτοια τους για να ξοφλήσουμε την αμοιβή του συμβούλου. Έχει και τα ρίσκα του το εθνικό real estate.
Μνημεία μας απαγόρευσαν να πουλήσουμε οι δανειστές. Όχι πως θα είχαμε αντίρρηση, αλλά στήλωσαν τα πόδια.
Μας μένουν κάτι νησάκια, το Πεδίον του Άρεως και το δάσος του Σέϊχ –Σου. Για το τελευταίο αντιδρά ο Ψωμιάδης, ενώ ο Μπουτάρης έκανε λίαν συμφέρουσα πρόταση εκμετάλλευσής του. Με πέντε ευρώ εισιτήριο θα παρακολουθείς κάθε βράδυ πέντε live βιασμούς.
Για το Πεδίον του Άρεως υπάρχει αντίδραση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε περίπτωση πώλησής του θα πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο κάθε φορά που διαδηλώνουν. Κι ο Γιωργάκης αντιδρά σ’ αυτό. «Δεν θα ξαναδώσω την ευκαιρία στον Αλέξη να με κάνει πάλι ρόμπα!» φέρεται ειπών.
Απομένουν τα νησάκια(για μεγάλα νησιά δεν το συζητάμε, γιατί εκεί κατοικούν τα κουτορνίθια ψηφοφόροι μας. Εκτός κι αν ενισχυθεί το ντόπιο κίνημα περί αυτοδιάθεσης των Κρητικών, οπότε το ξαναβλέπουμε το πράμα).Τα Ίμια δεν συμφέρουν μιας και θέλουν μερίδιο κι οι Τουρκαλάδες. Το Αβάπτιστο Αρκιών έχει γονείς άθεους ,που αρνούνται το μυστήριο της κολυμπήθρας, οπότε απορρίπτεται. Για το Γλαρονήσι Κυκλάδων ενίσταται η Μπιρμπίλη, καθώς ανήκει στις περιοχές natura. Στην Εσχάτη Θήρας εντοπίστηκε υποθαλάσσιο κοίτασμα πετρελαίου απ’ τον Χαρδαβέλλα, οπότε άκυρο. Για το Κουκονήσι δεν κουβεντιάζουμε καν μιας και περιμένουμε τοκετό της κούκαινας για ν’ αυξηθεί ο πληθυσμός και να φέρει την άνοιξη.Μένει η Φαλκονέρα, αλλά έχει κακή φήμη και δεν πιάνει καλή τιμή.
Πόσα μαζέψαμε τελικά; Κανά δις, τη φουφού μας και καλή καρδιά!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΟΥ ..ΠΕΤΑΛΩΤΗ

ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΣΚΊΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΌΝ ΣΟΥ ..ΠΕΤΑΛΩΤΉ.Μετά την αγριεμένη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Τρόικα οι εκπρόσωποι της φοβισμένοι και κατατρομαγμενοι προσπαθούν μεταμφιεσμένοι να διαφύγουν από την χώρα..Με εντολή του commantante Jefry αρχηγού της επανάστασης κατά της Τρόικας όλο το επαναστατικό υπουργικό συμβούλιο ψάχνει απεγνωσμένα να τους βρει ..Με εντολή του Επαναστατικού Επιτρόπου Ασφάλειας συντρόφου Παπουτσή έχουν κλείσει όλα τα σύνορα για να μην διαφύγουν τα μέλη της Τρόικας..ο δε σύντροφος Ρεππας έχει δημιουργήσει μικρές επαναστατικές ομάδες οπλισμένες ελαφρά και έχουν στήσει ενέδρες σε όλα τα διόδια της εθνικής οδού.Ο commantante Jefry μαζί με το δεξι του χέρι τον σύντροφο καπετάν Πάγκαλο Μπουχεσα κατευθύνουν τις επιχειρήσεις συλλήψεις των 3 αντιδραστικών Τροικανων από επιταγμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο μέχρι πρόσφατα φιλοξενούσε μετανάστες που κάνανε απεργία πείνας..Ο λαός σύσσωμος έχει ξεσπάσει σε διαδηλώσεις φωνάζοντας στους δρόμους της Αθήνας αλλά και των περισσοτέρων μεγαλουπόλεων της χώρας το σύνθημα NO PASARAN και HASTA LA VICTORIA SIEMPRE.Ο συντροφος κομμισαριος επι των οικονομικων Παπακωνσταντινου απαντησε σε ερωτησεις δημοσιογραφων για το θεμα με στιχους απο ενα γνωστο επαναστατικο τραγουδι "ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ".Εν τω μεταξυ τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι μαλλον οι 3 της Τροικας κατευθυνονται προς το λιμανι της Πατρας μεταμφιεσμενοι σε Αφγανους λαθρομεταναστες..ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΛΕΟΝ??????????                                                                                                 Σε μια πρωτοφανή κίνηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Τρόικας αρκετή ώρα μετά τα …μεσάνυχτα, θορυβημένη προφανώς από τις έντονες αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή συνέντευξη της Τρόικα.
Η δήλωση του κ. Πεταλωτή έχει ως εξής:

Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας.
Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.
Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση.

ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΣΙΑ...ΛΗΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

«Η απόφαση του Χόσνι Μουμπάρακ ανοίγει τον δρόμο στη διαδικασία εκδημοκρατισμού της Αιγύπτου. Η Αίγυπτος έκανε σήμερα ένα μεγάλο βήμα Δημοκρατίας.Τάδε έφη Γ.Παπανδρέου.Δηλαδή επί Μουμπαρακ δεν υπήρχε δημοκρατία στην Αίγυπτο.....και αφού δεν υπήρχε δημοκρατία τι δουλειά είχε το κόμμα του Μουμπαρακ και ήταν εξέχων μέλος της σοσιαλιστικής Διεθνούς όπως και το άλλο το αστέρι σας ο Μπεν Αλί της Τυνησίας??????Και αφού το ξέρατε ότι δεν είναι δημοκρατικό κόμμα γιατί κε πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν τον διαγράφατε???η ξαφνικά πεσατε από τα σύννεφα μαθαίνοντας το ποιον τους????Γιατί έχετε μαζέψει μέσα σε εκείνη την σφηκοφωλιά που λέγετε σοσιαλιστική διεθνή όλα τα διεθνή μπουμπούκια της παγκόσμιας αντίδρασης και όλους τους ξεπουλημενους στις τράπεζες και στο παγκόσμιο τοκογλυφικό σύστημα αυτή είναι η δήθεν σοσιαλιστική σας διεθνής μια ομάδα λαοπλανων πολιτικών ξεπουλημενοι στο παγκόσμιο κεφάλαιο αρχής γενομένης από εσάς.Αλλά όπως κατάλαβες σας πήραν είδηση οι λαοί και πλέον δεν το τρώνε το τυρακι .....υπομονή έρχεται και η σειρά σας  ΣΟΣΙΑ....ΛΗΣΤΕΣ........

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

GEORGE ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ

Ένας πρωθυπουργός που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Αμήχανος, όπως ο προκατοχός του Καραμανλής, στα τελευταία του. Τον είδαμε να...
εγκαινιάζει θεατρικά δρώμενα με τον Γερουλάνο στη παραλιακή. (Άσχετο.) Να μιλάει στο εβραικό λόμπυ - εδώ υπάρχει κάποια συνέπεια.

Τον είδαμε να απειλεί ότι θα διασώσει τη δημοκρατία στην Αίγυπτο, με το παρ' ολίγο ταξίδι του.Τελικά ο Μουμπάρακ θα έλθει να τον συναντήσει στο Καστρί.

Τον βλέπουμε να ικετεύει μια συνομιλία με τον Σαρκοζί στα Ευρωπαικά Συμβούλια, ένα βλέμμα της Μέρκελ. Χωρίς αποτέλεσμα. Φωτοβολίδες οι δηλώσεις του για ευρωομόλογα και μηχανισμούς στήριξης. Τζίφος.

Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβέρνησή του "υπάρχει" μέσα από το δελτία της ΝΕΤ και του Mega.

H Kερατέα και τα διόδια όσο περνάει ο καιρός γίνεται σημείο αναφοράς της αντίστασης ενάντια στη χουντική διακυβέρνησή του.
Το δικό του Πολυτεχνείο.

Όπου νάναι θα τον εγκαταλείψουν και οι πιο πιστοί υπουργοί του-όσοι διαθέτουν λίγη τσίπα και δεν θέλουν να εξευτελίζονται.

Οι εκλογές τώρα είναι η μια λύση.
Η άλλη, είναι να γίνει Μουμπάρακ...

ΠΩΛΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ..............................

Στο έλεος των δανειστών μας είμαστε και αυτό δεν αλλάζει, κάτι που αναδείχθηκε και στη σημερινή συνέντευξη τύπου της τρόικας. Μετά από τα όσα ζήτησαν και είπαν οι τροικάνοι, μπορούμε κάλλιστα να πούμε ξεκάθαρα και να παραδεχθούμε και επίσημα ότι δεν ελέγχουμε τη χώρα. Κυβέρνηση ελληνικής προελεύσεων δεν υπάρχει και κουμάντο κάνουν οι ξένοι δανειστές μας. Δεν ξέρουμε αν γίνεται αλλιώς, αυτό που ξέρουμε είναι ότι για τα επόμενα χρόνια θα χορεύουμε στο ρυθμό των εκπροσώπων της τρόικας που θα διατάσσουν κι εμείς θα υπακούμε σαν τις αρκούδες στα παζάρια.
Από τη συνέντευξη τύπου αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι το σχέδιο που τόσο καιρό εξυφαίνονταν στα υπόγεια του ΔΝΤ και της τρόικας. Δηλαδή το ξεπούλημα της όποιας περιουσίας έχει απομείνει στη χώρα.
“Πουλήστε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤ, λιμάνια, ΟΠΑΠ” απαίτησαν οι τροικάνοι. Και να μιλάγαμε για ζημιογόνες εταιρείες που επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά να επικροτήσουμε, να μπούμε και μπροστά στην προσπάθεια. Μιλάμε, όμως, για τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις που έχει αυτή η χώρα. Μιλάμε για τα φιλέτα της Ελλάδας που πλέον θα περάσουν στα χέρια, σίγουρα ξένων, μετά το ευρύ σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε χθες, όχι η κυβέρνηση, αλλά η τρόικα. Το ποσό των 50 δισ. ευρώ έχουν υπολογίσει από το πακέτο πώλησης των κρατικών εταιρειών. Κάνοντας το χατίρι ξένων και ελληνικών συμφερόντων που θέλουν να πατήσουν πόδι σε ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, τυχερά παιχνίδια και τράπεζες, οι τροικάνοι άνοιξαν τα χαρτιά τους.
Και μια είδηση που βγαίνει από οικονομικούς κύκλους. Το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (νέο πακέτο λιτότητας λαϊκιστί) δε θα είναι 14-15 δισ. όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Μπορεί να φτάσει τα 18 δισ. ευρώ η 8% του ΑΕΠ

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Οι σκληρές απαιτήσεις της τρόικας για να πάρουμε τις επόμενες δόσεις

Το απίστευτο ποσό των 50 δισ. ευρώ έθεσαν ο στόχο, κυβέρνηση και τρόικα για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας που θα πρέπει να γίνουν από τον ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2011-2015.

Μάλιστα τα 15 δισ. ευρώ θα πρέπει να εισπραχτούν μέχρι το τέλος του 2012! Στόχους που η τρόικα θεωρεί ρεαλιστικούς και εφικτούς…

Οι λεπτομέρειες του νέου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων θα συμπεριληφθούν στο νέο μνημόνιο αν και σύμφωνα με όσα τόνισαν οι επικεφαλής της τρόικα στο επίκεντρο θα βρεθούν εισηγμένες (όπως ΔΕΗ ΟΠΑΠ ΑΤΕ και Tαχυδρομικό Tαμιευτήριο) και μη εισηγμένες επιχειρήσεις, στην ακίνητη περιουσία του δημοσίου και στα εμπορικά ακίνητα του δημοσίου

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από αποκρατικοποιείς προορίζονται για την μείωση του χρέους και όχι του ελλείμματος.Ουσιαστικά η τρόικα ζητά να ρίξουμε τα φιλέτα του δημοσίου στην μάχη για την μείωση του χρέους.

Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ

(1974-2011)...τριαντα επτα χρονια τζαμπατζης!!!

Δημητρης Ρεππας
Ο υπουργος που αποκαλει τζαμπατζη τον συνταξιουχο, τον ανεργο, τον χαμηλομισθο και τελικα οποιον δεν αντεχει πια να του πιανουνε συνεχεια το κωλο κατι τυποι σαν τον υπουργο.

...Ειναι το λιγοτερο θρασος , ενας ανθρωπος που σε ολοκληρη τη ζωη του ζει παρασιτικα απο τον ελληνα φορολογουμενο, να τον αποκαλει τζαμπατζη!
Ο ανθρωπο που αν καθησει να μετρησει καποια στιγμη τα ενσημα του, δεν θα του παρει περισσοτερο απο 30 δευτερολεπτα!!!
Ολα πρασινα και με τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ.

Για του λογου το αληθες διαβαστε το βιογραφικο του.
Απο την προσωπικη του σελιδα παρακαλω.

1974: Εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1975: Εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΦΕΕ), στις πρώτες μετά τη Δικτατορία ελεύθερες εκλογές των φοιτητικών οργάνων.
1976 έως 1981: Γραμματέας αναπληρωτής της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1981: Εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής Αρκαδίας.
1984: Εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1993: Εκλέχθηκε μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
22 Ιανουαρίου 1996: Αναλαμβάνει Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Πρωθυπουργός του αναθέτει τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Τη θέση αυτή διατηρεί μετά τις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001, επί έξι χρόνια.
Οκτώβριος 2001: Εκλέγεται μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής, μετά το 6ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
24 Οκτωβρίου 2001: Αναλαμβάνει Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Θέση που διατηρεί μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου 2004
Κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του διετέλεσε μέλος της οκταμελούς Κυβερνητικής Επιτροπής και άλλων κυβερνητικών οργάνων. Ανέλαβε σειρά νομοθετικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στους τομείς της ενημέρωσης, της απασχόλησης και της κοινωνικής ασφάλισης.
Το πρώτο εξάμηνο του 2003, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Κοινωνικών Υποθέσεων.
7 Μαρτίου 2004: Εκλέγεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θέση στην οποία επανεκλέγεται από τους συναδέλφους του Βουλευτές και το 2006 διατηρώντας αυτή την ιδιότητα καθ' όλη την κοινοβουλευτική περίοδο, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε στα κορυφαία όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο και Εθνικό Συμβούλιο).
4 Οκτωβρίου 2009: Εκλέγεται και αναλαμβάνει Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Ως Υπουργός και ως Βουλευτής έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή Συνέδρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε Διεθνείς Οργανισμούς και Εκδηλώσεις. Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες - άρθρα και το βιβλίο «Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Οποιος μπορει να ανακαλυψει μεσα απο το βιογραφικο του υπουργου εστω και μια υποψια για ενσημο εργασιας εκτος ΠΑΣΟΚ κερδιζει το βιβλιο του υπουργου
«Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Τελικα στο Πανεπιστημιο δεν σπουδασε οδοντιατρος
Σπουδασε ΠΑΣΟΚ!!!
Και αυτη την επιστημη εφαρμοζει τωρα.
Και την εφαρμοζει καλα.
Ομολογουμενως δεν πηγαν τζαμπα αυτα που του εμαθε το "Πανεπιστημιο του ΠΑΣΟΚ"
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ!!!!

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!

Οσο για τα χρονια που "προσφερει" στον Ελληνικο Λαο (1974-2011)
ειναι κατα τι περισσοτερα
απο τα χρονια που "προσφερει "ενα αλλο μελος της Σοσιαλιστικης Διεθνους
σε ενα αλλο λαο...
Ο Μουμπαρακ!

1974-2011
Τριαντα επτα χρονια τζαμπατζης

ΣΠΕΥΣΑΤΕ ....ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ "Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"" ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ


Τελικα ο Brigadegeneral της Ελλαδας πρεπει να το εχει καβαλησει λιγο το καλαμι...δηλώνει γεμάτος βεβαιότητα πως θα είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός.. Απο την μία, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις μαντικές ικανότητες του Καρατζαφέρη , απο την άλλη όμως λέτε να δούμε τον Καρατζαφέρη Πρωθυπουργό;;; Τον  Αδωνη υπουργο Στρατοπεδων Συγκεντρωσης και τον Πλευρη αρχηγο των S.S   Δειτε το βιντεο....

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ......ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ειναι λιγο μεγαλο αλλα διαβαστε το πραγματικα αξιζει τον κοπο...                                                                                                    Ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ όπου αφορά και την Ελλάδα.
Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες.
Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι ...τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»

Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπασματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:
«Helen Skopis:
Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρότειναν τη συμμετοχή του ΔΝΤ και οποιοδήποτε άλλο πακέτο βοήθειας, μαζί με αυτό των μελών της Ευρωζώνης. Πολλοί οικονομολόγοι λένε πως η αναζήτηση βοήθειας από το ΔΝΤ δεν ευνοεί μία χώρα, κάποιοι έφτασαν να λένε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί;

Alex Jones:
Ξέρουμε τι κάνει το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2002, ο Τζόσεφ Στίκλιτς, Chief Economist της Παγκόσμιας Τράπεζας, αποχώρησε από την Τράπεζα και αποκάλυψε χιλιάδες έγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Τα έβγαλε το BBC! Υπάρχει το εκπονημένο σχέδιο 100+, που αναγκάζουν κυρίως τις τριτοκοσμικές χώρες του παρελθόντος, να υπογράψουν. Και έτσι χρεώνεσαι πιο πολύ. Οι τράπεζες κάνουν το λεγόμενο fractional reserve banking, πράγμα που υποτιμά ένα νόμισμα, αλλά δίνει δύναμη στις τράπεζες. Οπότε το ΔΝΤ… ας πούμε ότι η Ελλάδα είναι ένας άντρας που πνίγεται. Τον πλησιάζει το σκάφος του ΔΝΤ και αντί να σου ρίζει σωσίβιο, σου δίνει μια στο κεφάλι να σε πνίξει!

Ένα παράδειγμα είναι η… Νιγηρία!

Πριν 30 χρόνια πήραν ένα δάνειο ενός δις δολαρίων από το ΔΝΤ και το έχουν πληρώσει μέχρι των ημερών μας… 46 δις δολάρια σε τόκους…, χρωστάνε επιπλέον, πάνω από 50 δις σε καθυστερούμενους τόκους, εκτός από το κεφάλαιο του ενός δίς! Αν αυτό δεν λέγεται παράνομη τοκογλυφία της πιο επαίσχυντης μορφής, τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί. Εισέπραξαν 100 δις για ένα δάνειο ενός δις!

Οι μεγαλο-ιδιωτικές τράπεζες έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για να αυξήσουν τους φόρους, να επεκτείνουν το δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας, να εξαρτώνται όλοι από αυτό. Να δημιουργούν κολεκτίβες στο όνομα της βοήθειας του πληθυσμού. Αλλά τα εσωτερικά τους έγγραφα δείχνουν πως μόλις σε κάνουν να εξαρτάσαι, χρεωκοπούν την χώρα σου και στην συνέχεια παίρνουν πίσω τις παροχές, ώσπου όλοι οι φόροι σας ξεπληρώσουν επιτόκια στις ιδιωτικές τράπεζες. Στην τελική όμως αυτές δεν θέλουν να ξεπληρώσεις το χρέος. Θέλουν να πάρουν την χώρα σου.
Ο Χίτλερ κατέκτησε την Ελλάδα με στρατό. Και άλλα έθνη το έκαναν με στρατό, αλλά στο τέλος τους διώξατε. Εδώ μιλάμε για κατάκτηση με το ατσάλι. Με συγκαλυμμένο οικονομικό πόλεμο. Εσείς, ως πατριώτες, πρέπει να ορθώσετε ανάστημα, να πείτε ΟΧΙ και να καταλάβετε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές στην πρόνοια και στο μέγεθος της κυβέρνησής σας, για να κρατήσετε ένα στοιχειώδες δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας. Αν δεν γίνει, στο τέλος θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι στον τόπο που κατείχαν οι πρόγονοί σας.
Helen Skopis:
Πάμε τώρα στην Ευρώπη. Ο Αντιπρόεδρος της Ελλάδας, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγόρησε την Μέρκελ ότι κερδοσκοπεί από το αδύναμο Ευρώ και αρνείται να δεσμευτεί στην υποστήριξη ενός ευρωπαϊκού πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα. Συμφωνείτε μαζί του;

Alex Jones:
Απολύτως. Η Γερμανία είναι ο κινητήριος μηχανισμός της Ευρώπης. Είναι η τρίτη παραγωγός όπλων στον κόσμο, μετά τις Η.Π.Α. και την Ρωσία. Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στη σύνοδο Μπίλντερμπεργκ -αυτό ειπώθηκε στις ειδήσεις- εκπόνησε σχέδιο άκαμπτης ενσωμάτωσης της Ευρώπης, για να χρωστάνε οι ευρωπαϊκές χώρες στη Γερμανία, στην καρδιά της Ε.Ε.. Οπότε, ξαναλέω. Η Γερμανία είναι ο κυρίαρχος μηχανισμός στην Ευρώπη, που ηγείται αυτής της αντίληψης και η Ελλάδα βρίσκεται εκεί ακριβώς που ήθελε η Γερμανία.
Ο σπουδαίος Ελληνικός λαός πρέπει να ερευνήσει αυτό που έγινε στην Ισλανδία πέρυσι. Ο Ισλανδικός λαός αρνήθηκε δημόσια να πληρώσει για τα παράγωγα εξαπάτησης, στα οποία τους έχωσε η Goldman Sachs και άλλοι, που τώρα κουμαντάρουν τη χώρα σας. Και τελικά απεδείχθη ότι οι μεγαλοτράπεζες είχαν το χρήμα αποπληρωμής στην Ισλανδία. Ήταν λοιπόν μία γιγάντια απάτη. Πρέπει να πείτε ΟΧΙ σ΄ αυτό το χρέος. Το κατεστημένο θα σας τρομοκρατήσει. Θα σας κόψει το ρεύμα, θα αυξήσει την τιμή του νερού σας, θα σας απειλήσουν με εμπάργκο. Ο κόσμος όμως τους έχει πάρει χαμπάρι. Αν σταθεί η Ελλάδα δυνατή, αν ελέγξετε την κυβέρνησή σας και διώξετε τις μαριονέτες που δουλεύουν ανοιχτά για τις τράπεζες, τότε θα πουν και άλλες χώρες ΟΧΙ και θα αλλάξει η ροή αυτού του σύγχρονου άξονα του κακού, που λέγεται διεθνές τραπεζικό καρτέλ.

Helen Skopis:
Σύμφωνα με το Ρόϊτερς, η Γαλλία και η Γερμανία πιέζουν την Ελλάδα να αγοράσει σκάφη και πολεμικά αεροπλάνα τους, την ίδια ώρα που ζητάνε περικοπή δημοσίων δαπανών και μείωση του ελλείμματος. Τι γίνεται εδώ;

Alex Jones:
Άκου τι γίνεται. Έχεις την Γερμανία ως μεγάλη βιομηχανική βάση της Ευρώπης, που βάζει όλες τις χώρες σε χρέος. Μετά σου δανείζουν χρήματα, με την προϋπόθεση να αγοράσεις τα δικά τους βιομηχανικά προϊόντα. Είναι μία μορφή σύγχρονου μερκαντιλισμού, που σχεδιάστηκε για να εξαρτηθείς, αλλά και να αποβιομηχανοποιηθείς στην πορεία. Το είδαμε να γίνεται στον τρίτο κόσμο και η Ελλάδα είναι σε μία κατάσταση ζωής-θανάτου.
Σε κάθε περίπτωση, αν πάρετε και άλλα δάνεια, αν βουλιάξετε περισσότερο στα χρέη με αυτούς… Προσέξτε πως το πασάρουν τα ΜΜΕ. Λένε «θα μας δώσει δάνειο το ΔΝΤ;», «θα μας δώσει δάνειο η Ευρώπη;». Λες και χρειάζεστε ή θέλετε τέτοια δάνεια. Το τραπεζικό καρτέλ προσχεδίασε και σας έβαλε σ΄ αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να παράγετε δικά σας οπλικά συστήματα, για να έχουν οι Έλληνες δουλειά, αλλά μέσα στο εσωτερικό 100+ σχέδιο, που αναγκάζει το ΔΝΤ να υπογράψουν οι χώρες, πρέπει να δαπανούν τα λεφτά από τους φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες από το κέντρο της αυτοκρατορίας. Αυτός είναι ένας τριπολικός κόσμος μέσα στην αυτοκρατορία της παγκοσμιοποίησης.
Η Αμερική, η Αγγλία και η Γερμανία συνεργάζονται. Δεν μιλάμε για τους λαούς των χωρών αυτών, αλλά για τα στελέχη της ελίτ, που μπήκαν στις πλούσιες χώρες, τις «πήραν» και χρησιμοποίησαν εμάς σαν εργαλείο παγκόσμιας κυριαρχίας σε στρατιωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως, όπως είπα, σε επίπεδο οικονομικής κυριαρχίας των κρατών.
Φαίνεται πως ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι γίνεται και λέει όχι. Το είδα με την αστυνομία σας, το στρατό σας, τους πυροσβέστες και τον κόσμο που διαδηλώνει. Αν συνεχίσετε να πιέζετε τους τραπεζίτες, θα μετακινηθούν σε άλλη χώρα για να τη ληστέψουν.

Helen Skopis:
Ερευνήσατε τα αίτια πίσω από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τι άλλο προέκυψε από την έρευνά σας;

Alex Jones:
Ότι αυτό είναι μέρος ενός 30ετούς στρατηγικού σχεδίου από τις 20 (ή και λιγότερες) ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες. να μπουν και να αναλάβουν κάθε χώρα με βιομηχανία στον κόσμο, να ξεγελάσουν τον κόσμο για να δεχτεί το μεγάλο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, να τους βάλουν σε χρέη, να τους έχουν οικονομικούς αιχμαλώτους, όπως είπα νωρίτερα, αλλά σε γενικές γραμμές, ξέρουμε ότι αυτό το προμελετημένο σχέδιο δεν πάει τόσο καλά όσο ήλπιζε το κατεστημένο, γιατί το δίκτυο και οι επικοινωνίες δημιούργησαν ένα παγκόσμιο μέτωπο λαϊκών αγώνων και μία ελεύθερη αγορά. Ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει αυτό το μεγάλο στρατηγικό σχέδιο για οικονομική κυριαρχία. Οπότε, καθώς θα αυξάνονται τα μέτρα και οι περικοπές και ο κόσμος θα πληρώνει μεγαλύτερους φόρους και θα έχει λιγότερες παροχές, όλο και περισσότερο καταλαβαίνουν οι λαοί πως οι εκλεγμένοι πολιτικοί τους, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, είναι μαριονέτες. Ότι όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα σε κάθε χώρα, χρηματοδοτούνται.
Στην Χιλή, ένας πρώην της Goldman Sachs, κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα, κάποιοι υπουργοί σας, είναι πρώην συνεργάτες της Goldman Sachs. Στην Ιρλανδία επίσης πρώην στελέχη της Goldman Sachs και στη Νέα Ζηλανδία. Στην Γερμανία; Goldman Sachs. Στις Η.Π.Α.; Goldman Sachs. Στελέχη της Goldman Sachs σε κάθε νευραλγική θέση στις Η.Π.Α. και την Αγγλία. Αυτοί είναι μόνο το management group, που το μεγάλο τραπεζικό κονσόρτσιο συμφώνησε να πιλοτάρουν αυτό το άνομο εγχείρημα.
Πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για κακούργημα σε εθνικό επίπεδο γι΄ αυτούς τους αλήτες. Αν δεν τους κυνηγήσετε για την προμελετημένη δράση τους… Μεγάλες εφημερίδες στις Η.Π.Α. έβγαλαν το πώς οργάνωσαν οικονομική κατάρρευση εδώ. Έτσι έγιναν ζάμπλουτοι και εδραίωσαν τη δύναμή τους. Αν δεν τους καταδείξουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς τρομοκράτες, τότε θα μας βάλουν στην επόμενη φάση της οικονομικής κατάρρευσης. Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα χειροτερέψουν αν δεν τους αναγνωρίσουμε ως εχθρούς της ελεύθερης ανθρωπότητας.
Δεν είναι καπιταλιστές της ελεύθερης αγοράς. Χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο. Ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς. Πρέπει να κάνουμε μετατόπιση πόλων και να αφυπνιστούμε στα πραγματικά ζητήματα, που αντιμετωπίσαμε εδώ στις Η.Π.Α. το 1776. Είναι η ίδια οικονομική τυραννία, που κάθε πολιτισμός αντιμετώπισε για πάνω από 200 χρόνια. Πρέπει να αφυπνιστούμε στην ευρύτερη πολιτική πραγματικότητα και να πάψει να μας αποσπά η δεξιά και η αριστερά.

ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ

Το Σύνταγμα σε κάθε χώρα έχει σκοπό να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών εδώ το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις..για να εξυπηρετούν συμφέροντα μεγαλοεργολαβων του δημοσίου η για να απολαμβάνουν ασυλία για κάθε παράνομη πράξη τους    οι  πολιτικοι.....Δειτε λοιπον πως αντιμετωπιζουν πραξικοπηματικα και κατα οπως τους βολευει το Συνταγμα της χωρας...Ας μας πουνε ποσο συνταγματικο ειναι να επιβαλεις προστιμο 200 ευρω σε καποιον που δεν πληρωσε τα διοδια σε ιδιωτικη εταιρεια και το προστιμο να το εισπρατει το δημοσιο ταμειο;                                                                                                                                                                                                         1.α) Απαγορεύεται η κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο ( εθνική οδό , αγροτικοί και δασικοί δρόμοι)  από τις 8 το πρωί της Τετάρτης έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής.
β)Απαγορεύεται κάθε δημόσια, υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα …
2.Η πραγματοποίηση ή απόπειρα (?) πραγματοποίησης συνάθροισης και πορείας στους ανωτέρω τόπους και χρόνο θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια εκδήλωση θα διώκονται ….
Απόφαση κάποιου ταξίαρχου της επταετίας που επιβάλλει το στρατιωτικό νόμο στο νομό του;
Όχι !…..Είναι απόφαση ενός ταξίαρχου Αστυνομικής Διεύθυνσης εν καιρώ πλήρους Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου και Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Παπουτσή !
Σύνταγμα της Ελλάδας. Άρθρο 9 .1. «Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Καμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας» .
Την ίδια ώρα εν καιρώ πλήρους Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου και Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Παπουτσή , κάτοικοι της Κερατέας καταγγέλλουν (ΕΤ3) ότι αστυνομικοί με ιδιαίτερο βίαιο τρόπο εισέβαλαν στα σπίτια τους χωρίς συνοδεία εισαγγελέα όπως σαφώς ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι.
Βίντεο δείχνει αστυνομικό να προτάσσει το υπηρεσιακό του όπλο ενάντια στους πολίτες.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τα ανωτέρω , αλλά παρέσχε πλήρη πολιτική κάλυψη, αποκαλύπτοντας ότι αποτελεί συνειδητή κυβερνητική επιλογή.
Τα πράγματα δεν είναι απλά: αφού η κυβέρνηση έδεσε τη χώρα με το Μνημόνιο επιχειρεί τώρα να αφαιρέσει σοβαρά δικαιώματα.
Οι στοιχειώδεις συνταγματικές ελευθερίες αφαιρούνται από τους πολίτες και  οι «πόρτες που σιγανοίγουν» …παραπέμπουν στο εφιαλτικό παρελθόν της επταετίας.

ΥΠΟΠΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ



Πολύ ύποπτα ειναι όλα αυτά σχετικα με την αναβολή της συνέντευξης της τρόικας και την μαραθώνια σύσκεψη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου χθες το βράδυ. Και μας φαίνονται ύποπτα σχετικά με το λόγο που γίνονται όλα αυτά. Δεν πάει καλά η οικονομία και οι Τροικάνοι μας βγάζουν κίτρινη κάρτα; Ή μήπως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο με τη συμμετοχή και της κυβέρνησης ώστε να παρουσιάσει μια δραματική εικόνα για τη χώρα για να πέσουν στα «μαλακά» τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν τα επόμενα χρόνια.
οι πιέσεις που ασκούνται είναι ασφυκτικές. Θέλουν πάση θυσία να μας γονατίσουν, να πάρουμε σκληρά μέτρα λιτότητας, να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, να αυξήσουμε φόρους. Όμως, ακόμη και αυτό το σενάριο είναι «τραβηγμένο» αφού οι ξένοι βλέπουν ότι βαδίζουμε προς τη χρεοκοπία που ναι μεν δε συμφέρει εμάς, αλλά δε συμφέρει κι αυτούς που είναι δανειστές μας. Επομένως, το άλλο που μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι γίνεται είναι πως η κυβέρνηση και τρόικα έχουν στήσει ένα δραματικό σκηνικό που θέτει κι ένα δίλημμα «Ή χρεοκοπείτε και χάνεστε, ή δέχεστε τους όρους μας και χρεοκοπείται ελεγχόμενα και χωρίς να βγείτε από το ευρώ». Τρίτο δρόμο δεν έχουν να μας δώσουν, ή δεν θέλουν.
Βλέποντας λοιπόν η κυβέρνηση ότι το να ανακοινώσει σύντομα επώδυνα μέτρα θα έκανε τους Ελληνες… Αιγύπτιους, βάζει τα μεγάλα μέσα. Δηλαδή επισείει το φόβο της ολοκληρωτικής διάλυσης ώστε ο κόσμος να παραλύσει από τον τρόμο της χρεοκοπίας και να σκύψει κι άλλο το κεφάλι. Αλλωστε, μόλις τώρα άνοιξε το θέμα για το αν η κυβέρνηση νομιμοποιείται να πάει σε μέτρα που δεσμεύουν κι επόμενες κυβερνήσεις. Παλιό, λοιπόν, το κόλπο και πετυχημένο. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με το μέλλον δύο γενιών τουλάχιστον. Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά.Απλως αυτην την φορα δεν μασαμε ....Οτι σπειρατε τοσο καιρο αυτο θα θερισετε κε JEFRY

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

200 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΣΕΙΣ....ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Ξανατραβάει το σκοινί η κυβέρνηση…
Τροπολογία με βαριές κυρώσεις καταθέτει η κυβέρνηση στην Βουλή για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στα ΜΜΜ και διόδια.
200 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 μέρες αναμένεται να είναι οι κυρώσεις για όσους σηκώνουν τις μπάρες στα διόδια (και δεν πληρώνουν τους νταβατζήδες δηλαδή) ενώ πλημμέλημα θα θεωρείται η μη ακύρωση εισιτηρίου στα ΜΜΜ και προβλέπεται 3μηνη φυλάκιση κατ’ έγκληση της αρμόδιας εταιρείας! Όλα αυτά θα ισχύσουν αφού δημοσιοποιηθεί η τροπολογία στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη βδομάδα.
Απ’ότι φαίνεται η κυβέρνηση έντρομη εξαντλεί την αυστηρότητά της γιατί το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την χτυπάει εκεί που πονάει, στα έσοδα. Άνθρωποι που δεν έχουν μπει ποτέ τους σε αστικό λεωφορείο και όλα τους τα έξοδα τα πληρώνει ο λαός έχουν χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία εδώ και καιρό και κάνουν τα πάντα για να το αποδείξουν για άλλη μια φορά… Λοιπον πλεον δεν θα ανεβαζουμε τις μπαρες ......θα τις ξυλωσουμε μια και καλη....και τα διοδια σας θα τα κανουμε ζαρντινιρες στην εθνικη οδο λαμογια του κερατα..............

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ

Επικοινωνιακά παιχνίδια.Βλέπουν ότι λιγοστεύουν τα ψωμιά τους στην εξουσία, βλέπουν ότι η οργή του κόσμου φουντώνει , οπότε αναλαμβάνει ρόλο η κινδυνολογία και ο εκφοβισμός.
Πως θα περάσουν τα νέα μέτρα αν δεν έχουμε σενάρια καταστροφής ;
Πανικός-πανικός χάνεται η δόση -έρχεται η καταστροφή…..Κάτσε να δεις κάτι καναλάκια τι έχουν να πουν και να δείξουν….
Βουνό το κουτόχορτο στο γυαλί, που θα σερβίρεται με το τόσο τρόμο που θα τρέμει η μασέλα του κάθε συνταξιούχου στο ποτήρι της το βράδυ.
Και μόλις πέσει και αυτή η δοσούλα κάποιοι θα αναζητάνε πάλι τις δάφνες του Καίσαρα.
Τιμή και δόξα θα λένε στους πολυχρονεμένους που εξασφάλισαν και αυτή τη δόση…….ξεχνώντας όμως ότι πληρώνετε με το αίμα του λαού.
 Διαβαστε λοιπον το σεναριο της καταστροφης............
Σαν βόμβα έπεσε στην κυβέρνηση -αν και κάποιοι το γνώριζαν από το πρωί- η αναβολή της συνέντευξης τύπου που είχε οριστεί για την Παρασκευή το πρωί από τα μέλη της τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα. Οι τροικάνοι θα έκαναν εκτενή αναφορά στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, στις επαφές με τους υπουργούς, στις αντιρρήσεις που έχουν ενώ θα έδιναν και το στίγμα για το αν θα έδιναν την 4η δόση του δανείου ύψους 15 δισ. ευρώ.
Η αναβολή της συνέντευξης άναψε φωτιές σε πολλά υπουργικά γραφεία καθώς για πολλούς συνδυάζεται με τη δυστοκία που υπάρχει στην Ευρώπη για την υλοποίηση του γερμανικού σχεδίου στο οποίο θα υπήρχε φυσικά και η σωτηρία της Ελλάδας.
Συνδυάζεται από πολλούς, επίσης, με τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση να παραδοθεί άνευ όρων στις επιταγές της Ευρώπης και συγκεκριμένα στη Μέρκελ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροικάνοι στις συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τις επιχειρησιακές συμβάσεις και ζήτησαν επιτακτικά κλαδικές ή ατομικές συμβάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε γενναίο “κούρεμα”των μισθών. Ειδικά ο απεσταλμένος της Ευρώπης, Ντερούζ εμφανίζεται αδιάλλακτος, δε θέλει να ακούσει απολύτως τίποτε από την Λ. Κατσέλη και απειλεί να τινάξει στον αέρα τη διαδικασία αν δεν πάρει ό,τι θέλει.
Οι επιχειρησιακές συμβάσεις είναι ένα μόνο κομμάτι της πίεσης που ασκείται. Τόσο η καθυστέρηση του γερμανικού σχεδίου όσο και τα “κόλπα” που κάνουν οι τροικάνοι στην Αθήνα πιθανότατα να σχετίζονται με μια και μόνο εντολή της τρόικας και της Γερμανίας “Θα προσκυνήσετε αλλιώς σας στέλνουμε στον γκρεμό” είναι εν ολίγοις η στάση που ακολουθούν οι… σωτήρες μας.
Ολη αυτή η κωλυσιεργία προκάλεσε τη μεγάλη πτώση στο ελληνικό χρηματιστήριο κατά 3,46% και στην άνοδο των spreads ειδικά στην Πορτογαλία.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της τρόικας και για μαραθώνια σύσκεψη την Πέμπτη το βράδυ, τότε η κατάσταση στην κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Εγκλωβισμένη στις απαιτήσεις των ξένων, η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει διέξοδο. Αλλά οι τροικάνοι που ξέρουν καλά τα κόλπα τους έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό και τώρα την σφίγγουν αργά – αργά.

Αυτή η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα έχει προκαλέσει σάλο στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από την πορεία των συνταξιούχων σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από έναν αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο και πάνω στο κράνος του απεικονίζεται το σημάδι των γερμανικών SS που με τις θηριωδίες τους αιματοκύλησαν τον κόσμο.

Το σύμβολο αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι στο κράνος ενός αστυνομικού, ενός λειτουργού της δημόσιας τάξης και έγινε αντιληπτό από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πορεία των συνταξιούχων.

Από την Γ.Α.Δ.Α διατάχθηκε Ε.Δ.Ε σε βάρος αστυνομικού της Υ.ΜΕ.Τ σχετικά με αναγραφή συμβόλων σε υπηρεσιακό κράνος που συνιστά ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού συμπεριφορά,

ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ;

Τελικά αυτοί στην κυβέρνηση κάτι πρέπει να παίρνουν δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά σίγουρα είναι ναρκωτικές η παραισθησιογονες ουσίες.Γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται κάποια πράγματα..Είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες μια ο πρωθυπουργός ότι τον σταματάνε στην μέση του δρόμου και θέλουν να χαρίσουν την σύνταξη τους οι συνταξιούχοι,και την άλλη ο υπουργός Υγείας ότι τον παρακαλάει ο κόσμος να πάρει και άλλα μέτρα και να μην κάνει πίσω ..... ""Την πίεση της κοινής γνώμης να μην υποχωρήσουν στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις"" επικαλέστηκαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, οι οποίοι έδωσαν στοιχεία από τα οποία προκύπτει εξομάλυνση του νέου συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης.«Η πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι γίνεται κάτι καλό γι' αυτούς. Δεν περνάει από το μυαλό μας να μην οργανώσουμε σωστά αυτή την νομοθετική πρωτοβουλία», τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης επανέλαβε ότι υπάρχει «πίεση των απλών πολιτών που εκδηλώνεται μαζικά τις τελευταίες ημέρες, που μας λένε να προχωρήσουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε. Μέρα με τη μέρα ο ασφαλισμένος του ΙΚΑ θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετείται καλύτερα».    Μια ερωτηση μονο τι σκατα πινετε και δεν μας δινετε;

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ αυτήν την στιγμή στην Ελληνική Βουλή

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ αυτήν την στιγμή στην Ελληνική Βουλή ..από πληροφορίες μας έχουν συλληφθεί 8 πρώην υπουργοί 4 νυν και τουλάχιστον 210 βουλευτές για διασπάθιση δημόσιου χρήματος......οι υπουργοί και οι βουλευτές έχουν μεταφερθεί με κλούβες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και στην συνέχεια θα τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.....Ωραίο για να είναι αληθινό.....η αλλιώς το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;                    Ας δούμε όμως τώρα τι γίνετε σε κάποια άλλα "υπανάπτυκτα" κράτη όπως η Βενεζουέλα...
Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010): "Δεν καταντάμε Ελλάδα"...                                                    "Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε;
Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.

Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».
Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.

Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι’ αυτό φυλακίστηκαν.

Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ’ τα πόδια μας.

Δεν καταντάμε Ελλάδα!"

ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ

Επειδη τους αριθμους δεν μπορεις να τους διαψευσεις ......ριξτε μια ματια παρακατω γιατι το κολπο ηταν καλα στημενο




Ειναι η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη η στον κόσμο ανάλογα με το μέγεθός της όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ κι ενα χρόνο;Φυσικά όχι.
Είναι στις πρώτες θέσεις στον ιδιωτικό δανεισμό (που δεν αφορά στον δανεισμό των νοικοκυριών αλλά των ιδ.επιχειρήσεων);Προς θεού όχι!
Ειναι η Ελλάδα η πιο προβληματική οικονομία της Ευρωζώνης;
Δεν είναι, όπως και να το διαβάσεις!

Πάμε σε άλλους πίνακες
(κάντε κλικ στις εικόνες για καλύτερο διάβασμα).

Ειμαστε πρωταθλητες σε δημόσιες δαπάνες; δαπάνες μισθών στο δημόσιο; κοινωνικές δαπάνες;δημόσιες δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες;
Σε καμμία περίπτωση!









Έχουμε τους περισσότερους δημόσιους υπάλληλους στην Ευρώπη, ένα τερατώδες όπως μας λένε δημόσιο δηλαδή;Ριξτε άλλη μια ματιά
(τα στοιχεία από International Labor Organization/Public Sector Employment)

Σουηδία (2006): 33.8%
Δανία (2008): 32.3%
Γαλλία (2006): 29%
Ολλανδία (2007): 27%
Φινλανδία (2006): 26.8%
ΕΛΛΑΔΑ (2008): 22.3%
Μ. Βρετανία (2006): 20.2%
Καναδάς (2008): 20%
Αμερική (2008): 16.4%
Ισπανία (2008): 14.6%
Ιταλία (2007): 14.4%,
Γερμανία (2007): 14.3%

Είμαστε από τις χώρες με τους ψηλότερους μισθούς στον ιδ.τομέα;;;Η ερώτηση μόνο γέλιο προκαλεί.Ειμασταν 15οι στην παλιά Ευρώπη με την Πορτογαλία μόνο κάτω από μας!
Μήπως είμαστε όμως η χώρα με τα ακριβώτερα καταναλωτικά προιόντα πρώτης ανάγκης(τρόφιμα κλπ.);
Δυστυχώς ναι!!!Παρ' όλα αυτα κάποιοι ακόμα εξακολουθούν να ρίχνουν τα βάρη και τις ευθύνες σε αυτούς που πληρώνουν την κρίση και όχι σε αυτούς που κερδίζουν από αυτήν.
 Εχουμε μπεί σε βαθειά ύφεση;Δυστυχώς ναι εξ αιτίας κυριως των μέτρων σωτηρίας από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.Ο τρόπος που επιλέχτηκε για την αντιμετώπιση της ύφεσης ήταν η βαθύτερη ύφεση!

Πως λοιπόν βρέθηκε η Ελλάδα πρώτη -πρώτη στο στόχαστρο κι έγινε το πειραματόζωο της δυναστείας των αγορών;
Τι στο καλό αθλιότητα, γκαιμπελισμός , μανία ψεύδους και αισχρης προπαγάνδας εναντίον του λαού και των εργαζόμενων ειναι αυτό που συμβαίνει;Και μάλιστα από αυτούς που εκλέχτηκαν για να μας "σώσουν"!
Πόσα αισχρά ψέμματα, ανακρίβειες, διαστροφές της αλήθειας χωρίς στοιχεία κλπ θα δεχτούμε ακόμα;
Πότε θα γίνει πεντακάθαρο πως δεν φταίμε εμείς;

Τι θα γινόταν άραγε αν αντί για τη φοβερή καθημερινή προπαγάνδα/πλύση εγκεφάλου από υπουργούς, κυβερνητικούς παράγοντες και πλήθος αδιάβαστων "ειδικών", τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τα πραγματικά στοιχεία που απλοί θνητοί,μπλόγκερς η καλοί αριστεροί δημοσιογράφοι βρίσκουν με ευκολία στο CIA Factbook, στα site του ΟΟΣΑ, της ΕΣΥΕ και αλλου;

Πόσες εβδομάδες θα άντεχε μια κυβέρνηση που βασίζεται στον εκβιασμό και τα ψεύτικα στοιχεία, αν  μας έλεγαν καθημερινά  ποια είναι η πραγματικότητα με την ίδια ένταση που προσπαθούν να την διαστρέψουν;

Ας πάρουμε λοιπόν τη ζωή μας στα χερια μας.Ας ψάξουμε, ας ανακαλύψουμε, ας μάθουμε, ας αντισταθούμε!Αυτο ειναι που μας αφορά τώρα και οχι οι έρωτες των σταρ, οι συνταγές γκουρμέ των τηλεμαγειρίων και τα ροζ σκάνδαλα του Στρος Καν η του Ρουμπινί!
Αυριο όλοι στους δρόμους, σε όλες τις πόλεις!Να πάρουμε πίσω ότι είναι δικό μας.
Με κάθε τρόπο!

Μεχρι και τα οικογενειακα τους προβληματα εμεις θα τα πληρωσουμε

Μεχρι και τα οικογενειακα τους προβληματα εμεις θα τα πληρωσουμε.....Το Ευρωδικαστήριο επιδίκασε συνολική αποζημίωση 19.000 ευρώ στον πρώην σύζυγό της Μιλένας Αποστολάκη  γιατί η Βουλή των Ελλήνων απέρριψε το αίτημα να αρθεί η βουλευτική ασυλία της κ. Αποστολάκη, σε μια οικογενειακή αντιδικία που είχαν με αποτέλεσμα... το κράτος δηλαδή εμείς οι μακάκες να πληρώσουμε τα γ@μισιατικα που λέει και ο... λαός... Μια προταση που κανω :Ολοι εσεις που ψηφισατε υπερ της ασυλιας της κας Αποστολακη να μοιραστειτε και το προστιμο...Γιατι δηλαδη να πληρωσουμε εμεις τις μαλακιες σας ;Αλλα Δυστυχως σε αυτην την χωρα ισχυει το κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...........................δείτε  την υπόθεση
Η υπόθεση Συγγελίδη
Στην
πιο πρόσφατη περίπτωση ο κ. Συγγελίδης, μετά τη διάλυση του γάμου του το 2004 με την κ. Αποστολάκη, εγκαλούσε ποινικά την πρώην σύζυγό του για παραβίαση των όρων επικοινωνίας του με το παιδί τους, όπως είχαν καθοριστεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η Βουλή των Ελλήνων απέρριψε το αίτημα να αρθεί η βουλευτική ασυλία της κ. Αποστολάκη, με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγός της να προσφύγει στο Στρασβούργο. Οι ευρω-δικαστές με πλειοψηφία 6 προς 1 (μειοψήφησε ο Ελληνας ad hoc δικαστής Σπ. Φλογαΐτης, υποστηρίζοντας ότι η προσφυγή Συγγελίδη έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη) έκριναν ότι η απόρριψη του αιτήματος άρσης ασυλίας παραβιάζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση στα ελληνικά δικαστήρια (άρθρο 6 παράγραφος 1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ????? Η ΜΠΟΜΠΟΛΟΚΡΑΤΙΑ??????


Είναι γνωστό ότι η Κάτια Μακρή διαγωνίζεται με τον Μανώλη Καψή για το ποιο είναι το καλύτερο δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι της κυβέρνησης του ΓΑΠ.
Είχε πλάκα εχθες (Δείτε το βίντεο) όταν στην αντιπαράθεση που είχε με τον Τράγκα ...
για τα όσα συμβαίνουν στα διόδια, άρχισε να μιλάει για «παραπολιτική» όταν ο δεξιός εκδότης της «Χώρας», με τον γνωστό θεατρικό του τρόπο, της θύμισε την «μυστική» συνάντηση –που όμως βγήκε στην δημοσιότητα- είχε παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών ο Γ. Παπανδρέου με τον εθνικό κατασκευαστή Γ. Μπόμπολα. Και φυσικα εντελως τυχαιο ειναι οτι ο συγκεκριμενος εκδοτης εχει σχεση με τον ΧΥΤΑ στην Κερατεα και με μεγαλα κατασκευαστικα εργα.
Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΗ ...ΤΟΥΡΚΙΚΗ


Και η Σύμη τουρκική για την google earth!!!
Πάλι η ίδια ιστορία, όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο trupokarudos, το “ λάθος” με το Καστελόριζο που εμφανιζόταν σαν τουρκικό διορθώθηκε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, αλλά ξαφνικά η ιστορία επαναλαμβάνεται με την Σύμη… Όπως και πριν η αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες (Σύμη) εμφανίζει το νησί στην Ελλάδα, ενώ η αναζήτηση με λατινικούς χαρακτήρες (Symi) το εμφανίζει στην Τουρκία…
Είναι γελοία αυτή η κατάσταση και το Υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να παρέμβει! Ξεκινήσαμε με την “ Δημοκρατία Δυτικής Θράκης” πήγαμε στο Καστελόριζο και τώρα στην Σύμη! Πολλά λάθη  για να είναι τυχαία. Και ποιος ξέρει τί άλλο θα βρεθεί στην πορεία… Κι αν είναι λάθη πώς γίνεται όλα να είναι υπέρ της Τουρκίας και της επεκτατικής πολιτικής που ακολουθεί;

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ


Τελικά η βλακεία του δεν έχει όρια ο άνθρωπος από γραφικός άρχισε να γίνετε επικίνδυνος.Ποιο "Μποντρουμ" θα βυθίσεις βρε τζάμπα μάγκα;Που βγαίνεις στα κανάλια και αμολάς δυο πορδές μπουρδολογε κολοτουμπα.Το θεωρείς τόσο απλό και εύκολο να βυθίσεις μια τουρκική κορβέτα;Και άντε και την βύθισες ρε κομάντο της καρέκλας και του καναπέ το μετά το σκέφτηκες;Κάθισες να αναλογιστείς το τι θα γίνει;Με μια χώρα στην ουσία πτωχευμενη με ένα στρατό που του έχουν μειώσει τα κονδύλια κατά το ήμισυ μου θες και τσαμπουκάδες;Βέβαια αυτές είναι μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση αλλά έχεις ξεχάσει ότι εισε δημόσιο πρόσωπο και ότι όταν λες κάτι θα πρέπει πρώτα να το σκέφτεσαι όπως και το τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για τον λαό σου.Απλώς βγαίνεις πετάς μια μπαρούφα για να δημιουργήσεις λίγο ντόρο γύρω από το όνομα σου και το κόμμα σου.Θα βγουν και αύριο το πρωί οι υπόλοιποι ελληναδαρες βουλευτές σου ο τηλεβιβλιοπωλης και ο γιος του νεοναζί γκαουλαιτερ και θα πιάσουν στασίδι στα πρωιναδικα να υπερασπίζονται τις σημερινές σου μπούρδες.Τελικά εισε επαγγελματίας σε τέτοια πράγματα. Και πολύ επικίνδυνος. "Βυθίσατε το Μποντρούμ" επανέλαβε σήμερα στον Χατζηνικολάου. Για τις παρενέργειες καμία συζήτηση. Ούτε φυσικά για τον διεθνή αντίκτυπο. Άλλο η καταδίκη της ενέργειας και άλλο οι απόψεις του...
Καρατζαφέρη. Βρήκε γήπεδο για για εθνικοφροσύνη και το εκμεταλλεύεται καταλλήλως. Μεγάλος παίκτης στη... δημαγωγία.ΟΥΣΤ !!!!!ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 50.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δε θα υπάρξει απορρόφηση των εργαζομένων σε άλλες κρατικές θέσεις

Η διαδικασία συγχωνεύσεων και καταργήσεων των φορέων στο Δημόσιο είναι μια «βόμβα» στα χέρια της κυβέρνησης, καθώς δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να προχωρήσει ακόμη και στην απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα κατά τέτοιον τρόπο ώστε, όταν σκάσει, να προκαλέσει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Ο λόγος για τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταργήσεων και συγχωνεύσεων φορέων και οργανισμών, που περισσεύουν. Υπολογίζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, ότι πρόκειται για περίπου 10% των σημερινών απασχολουμένων σε αυτές τις θέσεις.

Το ποσοστό αυτό, το οποίο για διάφορους λόγους δε θα μεταταγεί ούτε θα απορροφηθεί με άλλον τρόπο σε άλλες κρατικές θέσεις, υπολογίζεται ότι αντιστοιχεί σε πάνω από 50.000 υπαλλήλους. Σύμφωνα μάλιστα με μια εκτίμηση μπορεί να φτάσει τις 70.000.

Η προσπάθεια που γίνεται από τα αρμόδια υπουργεία είναι καταρχάς να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο αριθμός των απολύσεων και κατά δεύτερον να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες τοποθέτησης των υπαλλήλων, έστω και προσωρινά, σε κάποιες άλλες θέσεις για να μετριαστεί ο θόρυβος από τη «βόμβα» που θα σκάσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρόικα των ελεγκτών έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την ολοκλήρωση του project των συγχωνεύσεων και τα καταργήσεων, όπερ σημαίνει ότι παρά τις όποιες προσπάθειες παρελκυστικής πολιτικής που κατά καιρούς παρατηρούνται το μοιραίο θα είναι αναπόφευκτο.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Ο γνωστός κολοτουμπας ξαναχτύπησε ενώ πρώτα πήγε και ψήφισε το μνημόνιο για να μας σώσει κατά τα λεγόμενα του τώρα εξαπέλυσε πόλεμο κατά του κινήματος δεν πληρώνω.Δίνει εξετάσεις στα αφεντικά του ο Καρατζαφυρερ γιατί πιστεύει πως θα παίξει κάποιον σοβαρό ρόλο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση νομίζοντας πως θα συμμετέχει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα...Το κίνημα δεν πληρώνω δεν είναι επικίνδυνο κε Γκαουλαιτερ επικίνδυνος εισε εσύ και το σινάφι σου που κλωσατε το αυγό του φιδιού...απλώς δεν ξέρεις ότι το φιδάκι όταν βγει από το αυγό που τώρα κλωσάς πρώτα εσένα θα τσιμπήσει..Χορτάσαμε από εθνοσωτήρες του τύπου σας και υστερικους ψυχοπαθείς μπουμπουκους τηλεβιβλιοπωλες για αυτό αφήστε τις κινδυνολογίες σας δεν μασάμε πλέον σας έχουμε μάθει καλά...                                           

Πολέμιος δηλώνει ο Γ. Καρατζαφέρης: «Είναι καλά σχεδιασμένο από κάποιους»

«Είμαι εναντίον κάθε μορφής αναρχίας. Αυτό το νέο κίνημα είναι πολύ επικίνδυνο για την κοινωνία μας, γιατί οδηγεί σε αναρχία. Είμαι πολέμιος αυτού του κινήματος», δήλωσε μιλώντας στην ΝΕΤ ο πρόεδρος του ΛΑΌΣ Γ. Καρατζαφέρης καταδεικνύοντας ότι φοβάται επέκταση του φαινομένου στην ελληνική κοινωνία.

«Εάν αυτό το κίνημα επεκταθεί -τόνισε- τότε αυτό μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και αντίκτυπο για την χώρα μας. Δεν θέλω η χώρα μου να γίνει Τυνησία ή Αίγυπτος. Φοβούμαι ότι όλο αυτό το κίνημα είναι καλά σχεδιασμένο από κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα. Από αυτό το κίνημα, κερδισμένοι θα βγουν οι τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτήσει τις συμβάσεις των κατασκευαστικών εταιρειών με χαμηλότοκα δάνεια. Το πρόβλημα ρευστότητας θα οδηγήσει σε αναδιαπραγμάτευση των όρων των συμβάσεων αυτών, αλλά με πολύ μεγαλύτερα επιτόκια, προς όφελος όμως των τραπεζών. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί τελικά το κόστος διέλευσης στα διόδια, σε βάρος του πολίτη φυσικά. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, προτείνω στην κυβέρνηση να παρατείνει, να επιμηκύνει τον χρόνο ανάθεσης και εκμεταλλεύσεως των διοδίων στις εταιρείες για μερικά χρόνια, με αντάλλαγμα, αυτές να μειώσουν στο μισό το αντίτιμο των εισιτηρίων. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τον κοινωνικό ιστό της χώρας με επικίνδυνες κινητοποιήσεις».

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....

Μετά την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αγροτών στον Προμαχώνα η ίδια αστυνομική διεύθυνση απαγορεύει τώρα και κάθε “απόπειρα πραγματοποίησης συνάθροισης” ;;;;;

Στρατιωτικός Νόμος!!!
Επί Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου του Β’
Θυμίζει άλλες εποχές.
Τις εποχές της Χούντας
Κύριοι της Κυβέρνησης, έχετε παρεκτραπεί. Είστε επικίνδυνοι σε ολισθηρό δρόμο. Μετά το σημερινό, ποια είναι η επόμενη κίνησή σας;Να βγάλετε τα τανκς στους δρόμους;Η να ξανανοίξετε την Γυάρο;Έχετε ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ....καταντησατε γελοίοι και γραφικοί.....μα πάνω από όλα επικίνδυνοι...




Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.....ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ???????

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....


Αγριες συμπλοκές τώρα στην Κερατέα


Σοβαρά επεισόδια  γίνονται αυτή την ώρα στην Κερατέα μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο της πόλης Σταύρο Ιατρού, υπάρχουν 6 με 7 τραυματίες.
Όπως κατήγγειλε, χτυπήθηκε και ο ίδιος από γκλομπ στο κεφάλι.
Οι κάτοικοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές. 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν ,όταν παρουσία ............εισαγγελέα έγιναν έρευνες σε σπίτια κατοίκων και βρέθηκαν αντικείμενα, που ρίχνουν οι διαδηλωτές στις αστυνομικές δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι, για πολλοστή φορά γίνονται επεισόδια στην Κερατέα, οι κάτοικοι της οποίας αντιδρούν στην χωροθέτηση ΧΥΤΥ στην περιοχή.

ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ


Ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι το «δεν πληρώνω» δεν είναι κίνημα, αλλά «τζαμπατζήδες» και σημείωσε ότι «αντίσταση και μαγκιά, όταν αυτά που δεν πληρώνει κάποιος τα πληρώνει πολλαπλάσια ο διπλανός του, δεν γίνεται».
Μερικες ερωτησεις μονο προς την φιλιππινεζα της κυβερνησης τον κο Πεταλωτη    
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΕΣΥ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ?
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ!....
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ? Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ!...

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΟ....