Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Επειτα απο απουσια σχεδον 6 μηνων αποφασισα να ξαναγραψω στο μπλογκ....Οντας πλεον κατοικος αλλης χωρας και εχοντας την δυνατοτητα να παρακολουθω τις ειδησεις αλλα και τα δρωμενα της αμοιρης χωρας μου απο μακρια αλλα και εχοντας την δυνατοτητα να εξεταζω τα γεγονοτα με μια διαφορετικη ματια πηρα την αποφαση να ασχοληθω ξανα με το μπλογκ μου.....
Διαβαζοντας σημερα το πρωι μεσω ιντερνετ γιατι  ευτυχως δεν υπαρχει εδω η δυνατοτητα να διαβαζω ελληνικες φυλλαδες   και επισης δεν μπορω να βλεπω τα δελτια ειδησεων και πληρως αποτοξινομενος απο δημοσιογραφικα σκουλικια τυπου Πρετεντερη ,κυριου Μπαμπη ,Πορτοσαλτε και λοιπα χαμερπη Καμπουροειδη εκανα καποιες διαπιστωσεις.
Αρχικα βλεποντας και ζωντας πλεον μαζι με αλλους Ελληνες της παροικιας διαπιστωσα οτι ως λαος ειμαστε ικανοι να πραξουμε  το καλυτερο αλλα και το χειροτερο τωρα γιατι κανουμε το χειροτερο αυτο ειναι αλλο θεμα....
Επισης το οτι ειμαστε ενας λαος ο οποιος μεγαλουργει στα περατα της γης ειναι η μεγαλυτερη εθνικιστικη μπουρδα που υπαρχει το διαπιστωσα εξ ιδιων.
Η πρωτη γενια μεταναστων κουβαλαει ακομα ολες τις εμφυλιοπολεμικες αμαρτιες της και η δευτερη γενια γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων της την Ελλαδα και τα πολιτικα δρωμενα της αυτο βεβαια σε ενα ποσοστο της ταξης του 85%...
Ανοιγοντας πριν λιγες ημερες τον υπολογιστη μου και προσπαθωντας να αντλησω διαφορες πληροφοριες για το τι ακριβως συμβαινει στην Ελλαδα ειδα οτι εξακολουθουν να πρωταγωνιστουν και  να κανουν βαρυγδουπες ανακοινωσεις και να επιπλεουν τα ιδια πολιτικα ποντικοκουραδα οπως ο ελεεινος τηλεβιβλιοπωλης Αδωνης Μπουμπουκος ,ο Μακης ο Τσεκουρατος ,το εναπομεινων σκουπιδαριο του ΠΑΣΟΚ,οι μαιντανοι της ΔΗΜΑΡ,καποιοι τυχαρπαστοι απο συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικα το φασιστικο σκυλολοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτα δεν μου προξενησαν καμμια εντυπωση αυτο που μου προξενησε την μεγαλυτερη εντυπωση ηταν η επανεμφανιση του χαζοχαρουμενου μετα απο τα ατελειωτα διδακτορικα του ταξιδια.
Για οσους δεν εχουν καταλαβει σε ποιον αναφερομαι αν και η λεξη χαζοχαρουμενος σε οδηγει συνειρμικα στον ενα και μοναδικο ηλιθιο που περασε απο το ανωτερο αξιωμα της χωρας τον ενα και μοναδικο ΓΑΠ.
Η πρωτη αλγεινη εντυπωση ηταν οι εκατονταδες ηλιθιων που τρεχαν να του πιασουν το χερι η εστω να τον ακουμπησουν λες και ηταν ο Ιησους και ακουμπωντας τους θα ελυνε ως δια μαγειας τα προβληματα τους .Ποιος; Ο ανθρωπος που ειναι ανικανος να ορθωσει μια ολοκληρωμενη φραση στα ελληνικα φρασεις απο ομιλιες του οπως "Αξιοπουστας πρωθυπουργος και την Κυριακη ολοι στις καλτσες" θα μεινουν αξεχαστες και ισως καποια στιγμη αντικαταστησουν και τις ατακες του παλιου ελληνικου κινηματογραφου για πρωτη φορα ο Ζηκος βρηκε καποιον αξιο ανταγωνιστη.
Βλεποντας λοιπον ολον αυτο τον αλλαλαζωντα συρφετο να τρεχει και να παλευει!!!!! να πλησιασει το πολιτικο του ινδαλμα τον ηλιθιο που με δυο κινησεις του κατεστρεψε μια χωρα και εστειλε στην μιζερια 10.000.000 Ελληνες αδυνατουσα να πιστεψω αυτο που εβλεπα.
Δεν μπορει σκεφτηκα θα πρεπει να ειναι αποτελεσμα μονταζ δεν μπορει αυτη η χωρα να παραγει ηλιθια πειθηνια προβατα σε τοσο μεγαλο βαθμο.
Διαβαζοντας αλλες ειδησεις αρχισα σιγα σιγα να προσγειωνομαι στην Ελληνικη πραγματικοτητα ο ΧοντροΜπενι να κατηγορει την κυβερνηση στην οποια συμμετεχει για φορομπηχτικη πολιτικη και να καταγγελει το χαρατσι της Δ.Ε.Η ο Μπαρμπα Φωτης ο Ξευτιλας να κανει αντιπολιτευση στα μετρα που ο ιδιος και το πασοκογενες συναφι του ψηφισε.
 Ο Αντωνακης ο πρωην αντιμνημονιακος να εχει βγαλει το Σαμαρη του και να προσπαθει να το φορεσει σε 10.000.000 Ελληνες φυσικα με την βοηθεια του πρωην κολαουζου του Σημιτη (ναι σε εκεινο το εκσυχρονιστικο σαμιαμιδι του ΠΑΣΟΚ αναφερομαι )τον τρισμεγιστο σεφ της βλακειας και της ανικανοτητας τον χερ Στουρναρα.
Ο δε Τσιπρας να εχει αρχισει να συσωρευει σταδιακα στο κομμα του ολη την πρωην Πασοκικη σαβουρακαι λιγδα και φυσικα πρωην εργατοπατερες που οσο τους ταιζε καλα το υπαρχον πολιτικο συστημα ηταν μουγκα στην στρουγκα και αντιδρουσαν που και που κανοντας και καμμια απεργια για τα ματια του κοσμου.
Οσο για τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ τελικα η κυοφορια τους περιπου 30 χρονια εφερε αποτελεσμα τα φιδακια γεννηθηκαν σε λιγο καιρο θα εχουν γινει μεγαλα φιδια και ολοι εσεις που τα ταιζετε με σαρκες μεταναστων αναρχικων και οτιδηποτε αλλο δεν αρεσει στην Χιτλερικη ιδιοφυια του Ομπεργκρουπενφυρερ των SS φον Μιχαλολιακο και τους παρεπιδημουντας προς αυτον οπως τον μελλοντα υπουργο προπαγανδας φον Κασιδιαρη να ξερετε οτι θα γινεται η μελλοντικη τροφη τους.
Και οπως ειχε πει και ο Μπρεχτ
Είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο.
Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει.

 Οσο για το ΚΚΕ αυτοι βρισκονται στην προεπαναστατικη Ρωσια και ετοιμαζονται να καταλαβουν τα χειμερινα ανακτορα.
 Επαναστασεις με τσιτατα με επιχειρησεις τυπου ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και απο τον καναπε δεν γινονται συντροφισσα Αλεκα....
Μα το κερασακι στην τουρτα ηταν το βιβλιο του απεθαντου τρισκαταρατου γκαντεμη πανω που ηλπιζα οτι τιναξε τα πεταλα λογω σιωπης του η στην καλυτερη καποιο εγκεφαλικο η ενα ελαφρυ αλτζχαιμερ το βαμπιρ ξαναχτυπησε και προσπαθει να μας πεισει οτι αυτος και η κυβερνηση του ηταν οτι καλυτερο ετυχε ποτε στην χωρα.
Ορμωμενος βεβαια απο την βαθια του λαχταρα να δει την συνεχεια των γονιδιων του(βλεπε Ντορα) να καταληστευει την χωρα οπως εκανε και του λογου του αντε στην χειροτερη να δει τον αυγουλοματη τον Κυριακο υπουργο.....
Τελικα πιστευω οτι ο Ιονεσκο κατι τετοιο ειχε στο μυαλο του γραφοντας το βιβλιο του  "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ"
Αυτα για αρχη και κλεινω με ενα αποσπασμα απο ποιημα του Σουρη.
"Ο Ελλας ηρωων χωρα τι γαιδαρους βγαζεις τωρα"