Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

560161_3864157853146_1554498489_3018775_1961063754_n.jpgΌλα αυτά τα χρονια από την ημερα που ξεσπασε η κριση στην χωρα μας η χρεοκοπία είναι η λέξη τρόμος που ακουγεται συνέχεια από τότε  που μας  καπέλωσαν με μνημόνια,τροικες,μεσοπροθεσμα ,PSI και κάθε λογης μαλακιες  που  σαν σκοπό,ειχαν λένε, να μας γλυτώσουν από τη χρεοκοπία. Το αστειο είναι ότι από τότε και μέχρι σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι..χρεοκόπησαν. Χιλιάδες πολίτες  είδαν τα ψυγεία τους να αδειάζουν, το πετρέλαιο να στεγνώνει, τις τσέπες άδειες. Είδαν τα παιδιά τους να μετακομίζουν σε αλλους προορισμούς εκτός "διασωθείσης Ελλάδας", είδαν τους παπούδες και τις γιαγιάδες να μαζεύουν σαπιοντομάτες στο κλείσιμο της λαϊκής, πρώην νοικοκυραίους να στριμώχνονται στα συσσίτια, πρώην φιλήσυχους να πηδάνε από τα μπαλκόνια ή να κρεμιούνται μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Είδαν αρρώστους χωρίς φάρμακα, παιδιά χωρίς φαί, νέους χωρίς όνειρα, χωρίς κανένα μέλλον.

Αποτέλεσμα εικόνας για πλουσιοι ελληνεςΜην νομιζεται όμως ότι καποιοι σταματησαν  να κυκλοφορουν με τα καγιεν τους , να φορτώνουν λογαριασμούς στις τράπεζες, να ξενυχτανε στα σκυλάδικα τις νύχτες και στις παραλίες των νησιών με την νεοελληνικη λογικη  δεν γαμιουνται ολοι εγω να ειμαι καλά.Και φυσικα  ολα αυτά καλυμμένα από τις φωνές τηλεαστέρων σαβουροδημοσιογραφων και πολιτικάντηδων τυπου Αδωνη που έχουν εξασφαλισμένα και τα δισέγγονα τους, και δεν γνωρίζουν πως είναι να ζεις χωρίς να έχεις μια πεντακοσάρα τουλάχιστον στη τσέπη κι ένα μάτσο χρυσές και πλατινένιες καρτες φουλαρισμένες.Και δυστυχως  από ένα μέρος νεολαίας που χτύπαγε τα ποδαράκια κάτω για το πότε ο μπαμπάς θα τους πάρει το επόμενο I-phone, πότε θα βγει το επόμενο twilight και πόσοι θα κάνουν like στα φατσοβιβλία.
Αποτέλεσμα εικόνας για pagalosΠαραληλα κουραδομηχανες τυπου Παγκαλου προσπαθουσαν να μας δημιουργησουν ενοχες ότι μαζι τα φαγαμε ασχετα αν δεν  προλάβαμε να φάμε τίποτα κι αυτό το λίγο που είχαμε μας το πήραν από το πιάτο ασύδοτοι φαταούλες και κινούμενες μόνιμα ασκόπως κουραδομηχανές.
Τα βρωμοκαναλα συνεχισαν και συνεχιζουν να σπερνουν τρομο πρωτοσελιδα τυπου θα χρεοκωπησουμε θα μας διωξουν από την Ε.Ε.....
Ε και? χεστηκαμε αν χρεωκοπήσουμε η φυγουμε από το ευρω ας φοβηθουν αυτοι που εχουν να χασουν κατι δηλαδή τα καναλια οι εθνικοι εργολαβοι οι εφοπλιστες.....
Αποτέλεσμα εικόνας για ftoxiaΟι υπόλοιποι που είστε ήδη χρεοκοπημένοι τι φοβάστε? Εχουμε κάνει ατέλειωτες πρόβες  χρεοκοπίας. Στημένοι στα ταμεία ανεργίας, περιμενοντας στα επείγοντα ενός νοσοκομείου, να πολεμαμε πως θα πάρουμε ένα ρούχο στα παιδιά, πως θα τους εξασφαλίσουμε το κολατσιο για το σχολείο, πως θα μπορέσουμε να ζεσταθούμε χωρίς θέρμανση, πως θα μπορέσουμε να ζήσουμε με ένα δεκάευρο στη τσέπη από τις 5 του μήνα.
Αρα ποια χρεοκοπια να φοβηθούμε.......αυτην την χρεοκοπια που ζουμε καθημερινα δηλαδή τι χειροτερα να παθεις?????
Ξέρετε, η χρεοκοπία στην ουσία είναι το ξεγύμνωμα μιας ψευτιάς και το μέτρημα ποιος έχει τα @ρχιδια να τα βγάλει πέρα, χωρίς κλάψες, χωρίς ελεημοσύνες, χωρίς ΦΟΒΟ, με το κεφάλι ψηλά. Από αυτή την άποψη η χρεοκοπία πρέπει να γίνει μια εκ των καλών τεχνών, γιατί ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ, σίγουρα θα βγεις καλύτερος άνθρωπος από εκείνον τον εθισμένο ηλίθιο καταναλωτή σκουπιδιών που ήσουν πριν να σου συμβεί. ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ μπορεί να δεις τη ζωή με άλλα μάτια και να ανακαλύψεις που κρύβονται οι ουσιαστικοί θησαυροί κι όχι τα καθρεφτάκια που σου πασάρουν για να σε κρατάνε συνέχεια. ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ένας λαος μια χρεοκοπία μπορεί μετά να βάλει τις δικές του μηχανές να δουλέψουν, μπορεί να φτιάξει ακόμα και με χίλια ζόρια τους δικούς του χάρτες, και να κοιτάζει στα μάτια όλους όσους πρόσβαλαν, ξεφτύλισαν,  λέγοντας είμαστε αυτοί που τα καταφέραμε και πήραμε τη τύχη μας στα χέρια μας.
Αραγε  ποσο σε νοιαζει αν πεινας εχοντας ευρω η δραχμή?????
Το ιδιο πεινας το ιδιο κρυωνεις.........