Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥΣ

Τη σκυτάλη ταπείνωσης και εκφοβισμού των Ελλήνων από τη Bild (δείτε εδώ) παίρνει το γερμανικό περιοδικό Stern στη διαδικτυακή έκδοση του οποίου δημοσιεύεται σήμερα σειρά φωτογραφιών με χαρτονομίσματα των χιλίων δραχμών.

Μόνο που σε αυτά απεικονίζονται ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Όττο Ρεχάγκελ, η Ακρόπολη, κομμάτια φέτας και ελιών, το ελληνικό ευρώ με τη κουκουβάγια, ένα μπουκάλι Ούζο 12,...
ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, οι κρίκοι των Ολυμπιακών Αγώνων, κεφαλή αρχαιοελληνικού αγάλματος του Δία και η Άνγκελα Μέρκελ. Τα γραφήματα συνοδεύονται από ειρωνικές λεζάντες.

Από enimerosi24

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ BILD ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!


ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΜΜΕ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ MEDIA,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.

--ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ --- ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ---

Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» των Financial Times Deutschland και η γερμανική ταμπλόιντ Bild απευθύνει επιστολή προς τους Έλληνες.

Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη»

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Έλληνες,​

είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.​ 

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.​

Η BILD σάς λέει: Είναι στο χέρι σας.​

Έχει διαφορά.​

Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​

Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.​

Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.​

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​

Εάν εσείς αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε εμείς το θέλουμε.​

Είναι στο χέρι σας.​

Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.​

Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.​

Φιλικά,

Η Bild σας».

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ


Αποσπασμα προφητειας απο το Λιακοπουλιον συγγραφικον εργο "ο καιρος γαρ εγγυς"
 Kι όταν πια η ώρα είχε προχωρήσει πάρα πολύ, το βράδυ της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας, κοντά στα χαράματα της πρώτης ημέρας της καινούργιας βδομάδας  και οταν ειχαν μαζευτει οι Πρετεντεροτσιμοτρεμηδες την ώρα της αναμετάδοσης των EXIT POLL και αμα τη εμφανισει του στατιστικολογου Νικολακακη ανακοινωσας δε τα EXIT POLL και την νικη του ΣΥΡΙΖΑ τοτε............. Ξαφνικά, έγινε μεγάλος σεισμός! Tυφώνες πέφταν με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ και τσουνάμιασε ο τόπος. Γιατί ένας άγγελος, σταλμένος από τον Θεό στο Σείριο,με την μορφη της Μερκελ κατέβηκε από τον ουρανό με ψάλον υπερτεριρέμ UFO και ήρθε και γέμισε το ρεζερβουάρ της κοσμοσφαίρας με αντιβαρυτικό αγιασμό και καθόταν πάνω της. Kαι η μορφή της ήταν αγριεμενη και στα ποδια της σερνοταν η αντιπροσωπος της SIEMENS εν Ελλαδι και διπλα της ο χαχολος Σφουγγαρακης Κολοτουμπας και γονατισμενος στα τεσσερα ο σαπιοκοιλιας ο διπλοσακκουλος μπαρμπα Μπενυ.Kι από το φόβο τους χέστηκαν πάνω τους οι φύλακες κι έγιναν σαν πατημένο καλλικατζάρι. Mίλησε τότε η Μερκελ και είπε. Eσείς μη φοβάστε, γιατί ξέρω ότι είστε μνημονιακα σκατα και πως αναζητάτε τον Αλεξη.Ειστε τοσο μαλακες που καταφερατε να βγαλετε τον Τσιπρα νικητη...Η Μερκελ τοτε διεταξε: πηγαίνετε γρήγορα να πείτε στους Ελληνες οτι θα σας ξεκολιασω...... ευρω θα πιανεται και δραχμες θα γινονται δολλαρια θα πιανεται και παλι δραχμες θα γινονται  ντολμαδακια θα κανετε και δραχμες θα γινονται θα γεμισουν τα ποταμια σας με δραχμες και τα ζωα σας δραχμες θα γεννανε!Eκείνοι, τότε, βγήκαν γρήγορα από τη κοσμοσφαίρα με φόβο αλλά και χαρά μεγάλη κι έτρεξαν να το αναγγείλουν στους Ελληνες Kαι καθώς πήγαιναν να το αναγγείλουν στους Ελληνες μαθητές , τους αντάμωσε ξαφνικά ο Χαρος ...εεεε....συγνωμη ο Μητσοτακης, λέγοντας:Μαλακα Αντωνη ηλιθιε Μπεννυ και εσυ Ντορουλα μου καταφερατε και τα σκατωσατε τιποτα δεν μαθατε απο εμενα! Kι εκείνοι, αφού τον πλησίασαν, αγκάλιασαν τα πόδια του και τον προσκύνησαν. Tότε λέει σ αυτους ο Τρισκαταρατος απεθαντος ο Μεγας δολοπλοκος: Mη φοβάστε, πηγαίνετε να το αναγγείλετε στους αδελφούς μου τα βαμπιρ στον Φωτη τον Κουνελη φωναξτε και τα Χρυσαυγουλα να ρθουνε να κοπιασουν οτι εχω να τους πω πολλα πως κανουνε αποστασιες πως στηνουν οικουμενικες πως παιρνουν εξουσιες......
To be condinued..........

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;


Για πρώτη ίσως φορά στα ελληνικά χρονικά, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι σήμερα θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με θέματα «ενημέρωση εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και ενημέρωση για την πορεία του κυβερνητικού έργου».

Τα ερωτήματα, που προκύπτουν από αυτή την κίνηση είναι δύο.

Γιατί πρέπει να συνευρεθούν όλοι οι υπουργοί για να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τις προσεχείς εκλογές;

Και για ποιο κυβερνητικό έργο θα γίνει ενημέρωση, όταν όλο αυτό το διάστημα, οι περισσότεροι υπηρεσιακοί υπουργοί ένιπταν τας χείρας τους όταν επρόκειτο για την προώθηση μέτρων και πολιτικών, που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες για τη βελτίωση της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. «Εγώ είμαι υπηρεσιακός υπουργός. Δεν μπορώ να πάρω τέτοιες αποφάσεις», δήλωναν σε κάθε ευκαιρία.
 
Τι κρύβει, λοιπόν, αυτή η αιφνιδιαστική απόφαση για συνεδρίαση του -υπηρεσιακού- υπουργικού;

Ποια είναι η κρυφή ατζέντα, πάνω στην οποία θα συζητήσουν οι υπηρεσιακοί υπουργοί;

Πληροφορούμαστε ότι πιέζονται να λάβουν συγκεκριμένες αποφάσεις, οι οποίες θα δεσμεύσουν τη νέα κυβέρνηση.

Προς τι, λοιπόν, αυτή η σπουδή για να προκαταλάβουν και να δέσουν χειροπόδαρα τους νέους υπουργούς σε συγκεκριμένες πολιτικές;
Τι συμφέροντα εξυπηρετούνται από τις αποφάσεις κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής;
 
Ας αφήσουν, λοιπόν, οι - υπηρεσιακοί, θυμίζουμε - υπουργοί τα στυλό τους κάτω και την προσπάθεια να εγκλωβίσουν αυτούς, που θα προκύψουν από τις εκλογές της Κυριακής.

Τέτοιου είδους πρακτικές ανήκουν σε λογικές άλλων εποχών, που - σε καμία περίπτωση - δεν ταιριάζουν στην Ελλάδα του 2012.
Αντίθετα, επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την ήδη κακή εικόνα και μειώνουν περαιτέρω την αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικο.
από newsbeast.gr

ΤΑ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Γενναιόδωρη με τις εταιρείες-συμβούλους που παρείχαν υπηρεσίες για το PSI  ήταν η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
ΟΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ
Με την απόφαση αυτή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός με ποσό που μπορεί να φτάσει έως και 6,983 εκατ. ευρώ, ώστε να δοθεί πρόσθετη αμοιβή στη γερμανική Deutsche Bank και τη βρετανική HSBC -τις δύο τράπεζες που "βοήθησαν" για το PSI και επιπροσθέτως να πληρωθούν δύο μεγάλοι διεθνείς νομικοί οίκοι και ένα γνωστό ελληνικό δικηγορικό γραφείο που διετέλεσαν νομικοί σύμβουλοι του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF).

Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που αποκαλεί αδελφικό κόμμα την Χρυσή Αυγή!!

Πολύ συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το αν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει αποκαλέσει ή όχι την Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα της ΝΔ. Ο ίδιος το έχει διαψεύσει με πρόσφατη δήλωση του!
Αναζητήσαμε λοιπόν πηγές στο διαδίκτυο και στο youtube βρήκαμε το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο κ. Ψωμιάδης, πράγματι αποκαλεί την Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα!
Στο βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα, υπάρχει αρχικά η διάψευση του κ.Ψωμιάδη, και ακολουθεί το ηχητικό από την δήλωσή του, στην οποία λέει ακριβώς τα εξής:
To ποσοστό της ΝΔ εδώ θα είναι πολύ ανεβασμένο…. Μετακινούνται πολλοί φίλοι μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο Χρυσή Αυγή .
Η μεταφόρτωση του βίντεο έχει γίνει στις 13 Ιουνίου, αλλά παραμένει άγνωστο πότε την έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Λογικά θα πρέπει να είναι μετά τις τελευταίες εκλογές!
Αρα, προς τι η διάψευση του –σε αργία- Περιφερειάρχη και εκπροσώπου της ΝΔ στη Μακεδονία;....
Απο:λαλει πουλι

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΦΙΣΕΣ;

ΞΕΦΤΙΛΑ!
Φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε εχθές σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς δείχνει Πακιστανο, πιθανόν χωρίς άδεια να αναρτά αφίσες κόμματος. Oχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα απλως με εκνευριζει η διγλωσια τους και οι ρατσιστικες τους κορωνες..."να φυγουν οι ξενοι,που μας παιρνουν τις δουλιες " και τετοιου ειδους παπαριες αλλα οταν ειναι να γλυτωσουμε χρηματα βαζουμε τον πακιστανο να κανει την δουλεια με λιγα χρηματα ....οι Ελληναραδες

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο Πακιστανός, "εργάζεται" για κόμμα του οποίου ο πρόεδρος θέλει να διώξει τους μετανάστες απο την Ελλάδα. Δείτε για ποιο κόμμα..


* Η φωτογραφία είναι απο το diaforetikimatia.blogspot.gr

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΟΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Και εκει που απολαμβαναμε την δυστυχια μας τις καθημερινες μας αυτοκτονιες τις μπουρδολογιες του Αντωνη του Σφουγγαρακη (ξερετε απο την Νεα Ντοροκρατια).Εκει που μαθαιναμε πως θα ερθει μεγαλος σεισμος θα πεσουν ακριδες θα γινει τσουναμι θα βγουν τα νεφελιμ και τα καραμπιμπεριμ απο την κοιλη γη (για να κανουμε το κεφι και να εκπληρωθουν και οι προφητειες του Λιακοπουλου) λογω της ελευσης του Αντιχριστου που ακουει στο ονομα (καντε τον σταυρο σας τρις) Τσιπρας.Και ενω παρακολουθουσαμε την Κασιδιαδα στον ΑΝΤ1 ............Ξαφνου βοη μυριοφωνη ξεσπα σαν καταιγιδα .....Ω Ελληνοπουλα σας παιρνουν την πατριδα.....Η φωνη ηταν του φιλου της Ελλαδας του μεγαλου Φρανσουα Ολαντ και τι μας ειπε..
"Ακουστε με ειμαι φιλος σας" και μου θυμισε την γνωστη ατακα του Δημου Σταρενιου "ομολογησε οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας θελουν το καλο μας" και με λιγα λογια μας ειπε να ειμαστε καλα παιδια να τηρησουμε τις υποχρεωσεις μας και αυτος θα πει και εναν καλο λογο για μας στην Ε.Ε.Αλλα μας ειπε και κατι ακομα οτι «αν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δώσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες θέλουν να απομακρυνθούν από τις δεσμεύσεις τους, τότε θα υπάρξουν χώρες μέσα στην Ευρωζώνη που θα προτιμήσουν να τερματίσουν την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη»!Δηλαδη ψηφιστε οτι γουσταρουμε εμεις γιατι αλλιως θα θυμωσουμε και θα σας κοψουμε την δοση δηλαδη οτι κανει ο εμπορος ναρκωτικων στον πρεζακια....Βεβαια κρατησε και μια πισινη λεγοντας «Εγώ δεν στηρίζω αυτή την άποψη, θέλω να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό προϋποθέτει μια σχέση εμπιστοσύνης» γιατι σκεφτηκε ο ανθρωπος ας μην τα χαλασω μαζι τους αυριο μεθαυριο θα βρεθει κανενας καινουργιος Ακης να πουλησουμε και κανενα RAFAL η καμμια φρεγατα....Και τελειωσε την συνεντευξη του στο MEGAλο  βοθροκαναλο και στην παπαγαλο του ΠΑΣΟΚ δημοσιογραφο κα Τρεμη λεγοντας:«Ζητώ απ’ τους Έλληνες να μου έχουν εμπιστοσύνη. Αν θέλουν να μείνουν στο ευρώ να ξέρουν ότι η Ευρώπη θα τους στηρίξει, ταυτόχρονα όμως πρέπει να γίνουν προσπάθειες -δίκαιες προσπάθειες»
Ναι κυριε Ολαντ να κανουμε προσπαθειες οπως να αυξησουμε τις αυτοκτονιες απο 2-3 την ημερα σε τουλαχιστον 15-20 να αυξησουμε και αλλο την ανεργια να φτασει τουλαχιστον στο 70% και γιατι να τρωμε καθε μερα τι θα πει αυτο 2 φορες την εβδομαδα ειναι αρκετο. Δεν χρειαζεται περισσοτερο και τα νοσοκομεια τι τα θελουμε τοσα πολλα 3 σε ολη την επικρατεια ειναι αρκετα και τα σχολεια γιατι να πηγαινουν τα παιδια σχολειο.Και τα σπιτια να τα παρουν οι τραπεζες μονο αυτες πρεπει να επιζησουν οι υπολοιποι ειμαστε αναλωσιμοι ...Αρκει να πληρωνουμε τα τοκογλυφικα σας επιτοκια για να μην χασουν οι τραπεζες σας και οι τραπεζιτες σας, ας πεθανουν και μερικες χιλιαδες Ελληνες τι εγινε αρκει οι υπολοιποι να ειναι συνεπεις ως προς το μνημονιο....
Το μονο που δεν μας ειπατε κυριε Ολαντ πως θα σας φαινοταν αν ολη αυτη η τραγωδια ελαμβανε χωρα στην πατριδα σας την Γαλλια τοτε θα ηθελα να δω πως θα σας φαινοταν αν ερχοταν ενας παπαροπαπαρας απο μια ξενη χωρα και με την βοηθεια των ντοπιων λαμογιων και των δημοσιοκαφρων παπαγαλων εκανε παρεμβαση προεκλογικα υπερ καποιου συγκεκριμενου κομματος  ας πουμε υπερ του Σαρκοζι τι θα εκανες τοτε φιλελληνα Ολαντ ;
Να σου πω εγω μεχρι και το στρινγκ σου θα εσκιζες η θα εσκουζες για αυτο ασχολησου με τα της Γαλλιας και ασε τις νουθεσιες προς τον Ελληνικο λαο που σ' εβαλε να τις κανεις ο παχυδερμος κολλητος σου απο το παλαι ποτε μεγαλο ΠΑΣΟΚ που μας καταντησε ζητιανους της Ευρωπης ..
Για αυτο αντε να τιναξεις καμμια ελια κυριε Ολαντ και ασε μας στην ησυχια μας τετοιους φιλους δεν τους θελουμε.....

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!!!!!!!!!


Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ..ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 

Οι ηθικοί αυτουργοί της... δολοφονίας του Δημήτρη Χριστούλα, στήνουν κιόσκια δίπλα από το μνημείο του. 

Και τι ζητάνε; 

Την ψήφο σου. 

Ξύπνα. 

Αυτή η εικόνα πρέπει να σε ταρακουνήσει. 

...ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ......



http://www.alexiptoto.com/2012/06/20000.html

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Image

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κυρία Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής της περιοδείας, ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.
Σύμφωνα με το e-volos.gr, η κυρία Αποστολάκη, περιστοιχισμένη από το Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και μόνον τρεις από τους επτά υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος, καθότι οι υπόλοιποι απουσιάζαν λόγω άλλων υποχρεώσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.
Εκεί την υποδέχθηκε μόνο ένας πολίτης (!), γνωστός λαχειοπώλης της πόλης και αυτός, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξής της, ως πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ CODEX ALIMENTARIUS ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.


Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην ελλάδα - δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής και υπεγράφη στις 11 Απριλίου.
Πρόκειται για την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 150559/10-6-2011,που αφορά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού
H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού είναι η 16η Ιουνίου 2012. Διαβάστε εδώ για το ποιά νερά μπαίνουν σε έλεγχο
Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την προφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας.
Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια που εκπονούνται σε επίπεδο περιφερειών, με σκοπό να πουληθούν τα νερά σε ιδιώτες που στη συνέχεια θα μεταπωλούν το νερό στους αγρότες. Δηλαδή το αγαθό που η γη προσφέρει στους αγρότες, μέσα στα ίδια τους τα χωράφια, θα πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν.
Στις ΗΠΑ, όπου έχουν αγοράσει εταιρείες τα νερά έχουν επιβάλλει νόμους με τους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.
O διατροφικός κώδικας (codex alimentarius) εφαρμόζεται ως οδηγία στη χώρα μας ήδη από το 2005 υπό την αιγίδα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων που είναι ΝΠΔΔ του Υπουργείου Υγείας. http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/efet/codex#
Η υπόθεση φαίνεται να αφορά κυρίως τους αγρότες.
Στην πραγματικότητα,αφορά την προσπάθεια από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, για τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θα βοηθούσαν κάποιον-ους να διεκδικήσουν μια ανεξάρτητη ζωή. Προϋπόθεση οποιασδήποτε διεκδίκησης, είναι η δυνατότητα να έχει διάρκεια. Στο διάστημα αυτό, πρέπει να έχεις καλύψει, τουλάχιστον τα βασικά για να ζεις. Αν δεν έχεις καλύψει τα βασικά, τότε, όλη σου η έννοια δεν είναι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι να φας, για να μην πεθάνεις. Σ’ αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει πια καμιά απαίτηση, κανένα αίτημα, καμιά διεκδίκηση.Υπάρχει μόνο, η αδήριτη αναγκαιότητα να χορτάσεις την πείνα σου. Τίποτα άλλο.
Πώς θα μπορούσαμε να φέρουμε τους ανθρώπους, ειδικά τους Ευρωπαίους, σ αυτό το επίπεδο;
Η απάντηση, είναι απλή. Με τον έλεγχο, όλων των ουσιωδών στοιχείων που θα μπορούσαν να συνθέσουν μια ανεξάρτητη ζωή. π.χ. η ενέργεια.
Δεν είναι τυχαίο, που η ενέργεια, ελέγχεται κεντρικά. Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό.
Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’[1].
Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν). Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’.
Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές.
Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή[2] και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.
Και ρωτάμε. Είναι προστασία της δημόσιας υγείας, το να δοθεί άδεια χρήσης για το νερό της βροχής από μια κρατική υπηρεσία; Ή είναι έλεγχος και τίποτα άλλο;
Στην ουσία προσπαθούν να ‘ελέγξουν’ ακόμα και το νερό της βροχής. Τα κριτήρια για το ‘μοίρασμα’ του νερού θα είναι οικονομικά και .. πολιτικά.
Για να έχεις νερό, πρέπει να πληρώσεις. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν σου δίνει την δυνατότητα να έχεις νερό.
Από την άλλη, οι ‘αρμόδιες υπηρεσίες’, θα κρίνουν αν ‘έχεις ανάγκη’ για να χρησιμοποιείς το νερό. Μένει σε οποιονδήποτε από εμάς, καμιά αμφιβολία, πως η παγκόσμια εξουσία και οι ντόπιοι εντολοδόχοι της, θα χρησιμοποιήσουν και αυτή την δυνατότητα, για να ‘κόψουν’ το νερό, σε όποιον είναι αντίθετος με τις επιδιώξεις τους;
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην ‘επηρεαστεί’ η διοίκηση[3] από τη δράση ατόμων αντίθετων στην εκάστοτε εξουσία. Ποιο όμως είναι το αποτέλεσμα; Η εκμηδένιση των δυνατοτήτων για αυτόνομη διαβίωση.
Ας υποθέσουμε ότι οι φόροι, δεν σας έχουν τσακίσει. Έχετε ένα στρέμμα χωράφι, και θέλετε την ‘ελευθερία’ σας, ή είστε άνεργοι (πολύ πιθανό σενάριο). Σκέφτεστε να το καλλιεργήσετε και να καλύψετε βασικές ανάγκες διατροφής. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς νερό; Ασφαλώς όχι. Τα φυτά, χρειάζονται νερό για να μεγαλώσουν. Άρα δεν έ χετε καμία δυνατότητα να καλύψετε, κάποιες βασικές διατροφικές ανάγκες. Σας κάνουν με τον έλεγχο του νερού, να ‘τους έχετε ανάγκη’, επομένως υποκύπτετε στις όποιες επιθυμίες τους.
Η ανάγκη να έχετε δικό σας νερό, προκύπτει ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει τοπικό αρδευτικό δίκτυο.
Οι γεωργοί, γνωρίζουν καλά, πως λόγω χρεών των ΤΟΕΒ στην ΔΕΗ, το ρεύμα από την τελευταία, δίνεται πολύ συχνά τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου: εκείνη την εποχή, αρχίζουν να λειτουργούν τα αντλιοστάσια, άρα τότε θα έχετε νερό.
Είναι πολύ αργά για πολλές καλλιέργειες και σίγουρα επηρεάζει και τις υπόλοιπες[4].
Αν είστε επομένως ‘εντός’ δικτύου αρδευτικού, έχετε νερό τέσσερις με πέντε το πολύ μήνες και τους υπόλοιπους παρακαλείτε το Θεό να βρέξει. Αν είστε εκτός, (το πιο πιθανό), κάθε φορά η δυνατότητα χρήσης νερού εξαρτάται από τις διαθέσεις της εξουσίας.

Το να παραμείνει το νερό στον έλεγχο της κοινωνίας και να μην περάσει στον ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους, είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να μπορούμε στο μέλλον να θέσουμε τα θεμέλια μια ανεξάρτητης ζωής.
Για αυτό η μάχη για την κατάργηση της κατάπτυστης ΚΥΑ, δεν αφορά τους αγρότες μόνο. Αφορά όλους τους ελεύθερους ανθρώπους ή εκείνους που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ελεύθεροι.
Η ελευθερία μας προϋποθέτει και τον έλεγχο του νερού από την κοινωνία. Διαφορετικά οι όροι διαμορφώνονται δυσμενώς για τους πολίτες. [2]
Είναι ακριβώς ό,τι ήδη έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Εκεί, πολίτης, που έφτιαξε κτίριο έτσι ώστε να μαζεύει και το νερό της βροχής, έμαθε πως αυτό ‘απαγορεύεται’ γιατί, εμποδίζει το βρόχινο νερό να πέσει στη γη και να γίνει ‘επιφανειακό’. Το τελευταίο έχει ήδη πουληθεί σε επιχειρηματίες [3]
Ενώ η τ. υπουργός κ. Μπατζελή, είχε προτείνει οι άδειες να δίνονται από τους Δήμους που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή τους, η σημερινή ηγεσία, επέλεξε την επιλογή να την κάνει η κεντρική εξουσία. [4] Π.χ. δεν μπορείτε να ρίξετε λίπασμα.
Το τελευταίο πρέπει να συνοδεύεται από πότισμα Χωρίς ρεύμα, χωρίς σπίτι, χωρίς νερό, χωρίς ζωή, για να λεηλατούν τη γη μας, τον πλούτο μας!

Το χρονικό της σφαγής του Διστόμου και Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»

Το χρονικό της σφαγής του Διστόμου



Στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Στις 10 Ιουνίου του 1944 ο Fritz Laufenbach, λοχαγός των SS του 2ου λόχου του 1ου τάγματος του 7ου τεθωρακισμένου συντάγματος της αστυνομίας SS, έλαβε διαταγή να μετακινήσει τον λόχο του από την Λειβαδιά προς το Δίστομο, Στείρι και Κυριάκι με σκοπό τον εντοπισμό ανταρτών στην δυτική πλευρά του Ελικώνα.
Ταυτόχρονα ο 10ος και 11ος λόχος του 3ου τάγματος από την Άμφισσα κατευθυνόταν προς το Δίστομο για να συναντήσουν τον 2ο λόχο.
Οι 3 λόχοι συναντήθηκαν χωρίς να έχουν εντοπίσει αντάρτες εκτός από 18 παιδιά που κρύβονταν σε γύρω στάνες. Έξι από τα παιδιά που προσπάθησαν να δραπετεύσουν εκτελέστηκαν.
Οι Γερμανοί μπήκαν στο Δίστομο και εκφοβίζοντας τους χωρικούς έμαθαν ότι υπήρχαν αντάρτες στο Στείρι. Ο 2ος λόχος κατευθύνθηκε προς τα εκεί και στην θέση Λιθαράκι, περιοχή του Στειρίου έπεσε σε ενέδρα των ανταρτών του 11ου λόχου του 3ου τάγματος του 34ου συντάγματος του ΕΛΑΣ.
Η μάχη του Στειρίου ήταν σκληρή και κράτησε περίπου μέχρι τις δύο το μεσημέρι αναγκάζοντας τους Γερμανούς σε οπισθοχώρηση . Οι απώλειες των Γερμανών ήταν περίπου 40 νεκροί και των ανταρτών 1.
Τα αιματηρά αντίποινα των κατακτητών
Μετά την μάχη οι Γερμανοί μπήκαν στο Δίστομο και σε αντίποινα για τις απώλειές τους άρχισαν την σφαγή όσων κατοίκων έβρισκαν στο χωριό. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δεν ξεχώριζαν από το μακελειό ούτε τα γυναικόπαιδα ούτε τους ηλικιωμένους. Τον ιερέα του χωριού τον αποκεφάλισαν, βρέφη εκτελέστηκαν και γυναίκες βιάστηκαν πριν θανατωθούν.
Η σφαγή σταμάτησε μόνον όταν νύχτωσε και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Λειβαδιά, αφού πρώτα έκαψαν τα σπίτια του χωριού. Οι εκτελέσεις συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των Γερμανών στην βάση τους, καθώς σκότωναν όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρόμο τους.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 218, εκ των οποίων οι 119 γυναίκες και 99 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.
Η μαρτυρία του απεσταλμένου του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Eλβετού George Wehrly ο οποίος έφτασε στο Δίστομο μετά λίγες μέρες μιλάει για 600 νεκρούς στην ευρύτερη περιοχή.
Ένας από τους επικεφαλής που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την σφαγή στο Δίστομο Χανς Τσάμπελ (Hans Zampel) μετά το τέλος του πολέμου συνελήφθη στην Γαλλία και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Στην πορεία ζητήθηκε η μεταφορά του στην Γερμανία για τις εκεί έρευνες όπου και παρέμεινε. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ζει ως σήμερα ελεύθερος.
Ο λοχαγός των SS Φριτς Λάουτενμπαχ (Fritz Lautenbach) είναι ο άνθρωπος που εκτέλεσε την εντολή και συνέταξε την σχετική ψευδή αναφορά. Η αναφορά του Lautenbach αμφισβητήθηκε άμεσα από τον επίσης αυτόπτη μάρτυρα της μυστικης αστυνομίας, Georg Koch.

Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.

Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.
Παρά την προσπάθεια των στελεχών της να «μακιγιάρουν» το πραγματικό πρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» στην επιδίωξή τους να διεκδικήσουν την είσοδό της στο κοινοβούλιο, η δράση αλλά και τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αποκαλύπτουν τη λειτουργία μίας νεοναζιστικής ρατσιστικής γκρούπας με διεθνείς διασυνδέσεις που μνημονεύει τον σφαγιαστή... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων».
Η «Αρια Φυλή»
Ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ηγετικό στέλεχος της άκρας Δεξιάς από τη δεκαετία του '70, έχει δηλώσει ότι ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Aριας Φυλής» ενώ έχει παραδεχτεί ότι οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν... εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.
Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. «ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας?». Το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!
Η ανωτερότητα του λευκού ανθρώπου, ρατσιστικά κηρύγματα για την κατωτερότητα των άλλων φυλών, συνωμοσιολογικά σενάρια για τον σιωνισμό και τους Εβραίους που βρίσκονται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση αλλά και η αξιοποίηση των εμβλημάτων των ναζί, αποδίδουν το ιδεολογικό στίγμα της «Χρυσής Αυγής».
Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».
«Αντίποινα» οι σφαγές
Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».
Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»
«Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:
Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.
Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.
Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.
Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.
«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.
Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.
Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:
Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

ΝΔ: Αν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία θα καταρρακωθεί το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς …. !!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό.
 Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα δηλαδή που θέλει να μας κυβερνήσει και να φέρει διαφάνεια στον τόπο, θεωρεί ότι ο περαιτέρω έλεγχος των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία, από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή της Βουλής,  αποτελεί ταπείνωση για τους βουλευτές.
 Τόμπολα!!!
Σε επιστολή που απέστειλε ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Τασούλας, προς….
τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες των βουλευτών και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Αργύρη, αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η ΝΔ απορρίπτει την αποστολή εξουσιοδοτήσεων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τις τράπεζες της Ελβετίας για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών τους στα πιστωτικά αυτά ιδρύματα.
 Ως έναν από τους λόγους που επικαλείται στην επιστολή του ο κ. Τασούλας είναι ότι «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση.
 Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς και θα καθιστούσε την Ελλάδα, για μια ακόμη φορά -μετά τις γνωστές δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου περί ”χώρας διεφθαρμένων”- περίγελο του κόσμου.
 Χωρίς, ταυτόχρονα, να φωτίζει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα».
Ο ΓΓ της Κ.Ο. της Ν.Δ. σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε μια«τέτοια ταπεινωτική για τη Βουλή παραπλανητική διαδικασία, που ουσιαστικά», όπως διευκρινίζει, «αποσκοπεί στη ματαίωση της συζήτησης της δικής της πρότασης νόμου για το ”πόθεν έσχες”, όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί των κομμάτων, από το 1974 μέχρι σήμερα».
Αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω θα δούμε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, η ΝΔ δεν θέλει έλεγχο των λογαριασμών των βουλευτών και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει έλεγχο γενικότερα της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

ΥΓ. Προφανώς για τους απλούς πολίτες δεν είναι ταπεινωτικός αυτός ο έλεγχος, αλλά μόνο για τα μέλη της πολιτικής ολιγαρχίας.
Σχόλιο RYaN: Τελικά ο Κώστας Τασούλας ξέρει φοβερά ανέκδοτα, αλλά αντί να τα λέει πάει και τα γράφει σε επίσημα έγγραφα:
 “Αν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία θα καταρρακωθεί το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς“.
 Σα να λέμε ότι αν η Τζούλια βγάλει στην παραλία το μαγιώ της, τότε θα καταρρακωθεί το κύρος της.
 Εκτός και αν τελικά η ουσία είναι στο “διεθνώς”: Ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποια ξεχασμένα κρατίδια στην Αφρική ή στη Νότιο Αμερική που να μη γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Ε, αν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία, τότε θα μάθουν ακόμα κι αυτοί με λεπτομέρειες…
Απο :Αλεπου του Ολυμπου