Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ...

“Αν δεν είμαστε στο Ευρώ θα μας την πέσουν οι Τούρκοι”
Βγηκε και ο δευτερος μαιντανος της πολιτικης σκηνης να μας φοβερισει..ο μεγαλος πολιτικος στοχαστης που μαζι με την Δαμανακη αλλαζουν πολιτικη ταυτοτητα οπως αλλοι αλλαζουν τα ρουχα τους..Η τρομερη γενια του πολυτεχνειου οι ανθρωποι που εξαργυρωσαν την καθε αντιστασιακη τους στιγμη με αξιωματα και χρημα..
Αντί να καθοδήγει ή να κάνει κάνει αυτοκριτική. τρομοκρατεί την σκέψη και το κόσμο. Αυτοεξευτελισμός. Όλο το σκεπτικό της γενιάς της ήττας του 1974 και όλων των επόμενων σε λίγες λέξεις.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Ανδρουλάκης κατά την τελετή για την επέτειο του Κινήματος του Ναυτικού κατά της χούντας από το κατάστρωμα του αντιτορπιλικού ”Βέλος” είπε για το ενδεχόμενο εξόχου απο το ευρώ
”Μα δεν θα επιστρέψουμε στο 2000 με την δραχμή – δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα”. ”Αν δεν βάλουμε γρήγορα ζώνη ασφαλείας στη χώρα, αν δεν κηρύξουμε εθνική συναγερμό, η επόμενη κυβέρνηση, ακόμα και αν έχει τους πιο πατριώτες από τους πατριώτες, δεν θα είναι ελληνική.
Σήμερα θα σας πω ότι δεν θα έχουμε επιστροφή στη δραχμή -θα το πω με μια υπερβολή- θα επιστρέψουμε στη ζώνη της Λίρας. Αλλά δεν θα είναι η Βρετανική Λίρα”…
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ...ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

Με αναπηρική σύνταξη 413 ευρώ πρέπει να ζήσει τα τρία παιδιά του, όμως η Εφορία τον καλεί να πληρώσει... 147.000 ευρώ, αλλιώς θα του κατάσχει το σπίτι.
Πρόκειται για έναν 43χρονο ανάπηρο, ο οποίος είχε ένα χρέος 31.000 στην Εφορία, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπληρώσει, εξαιτίας της αδυναμίας του να εργαστεί.
Τώρα το κράτος τον...
καλεί να πληρώσει 147.000 ευρώ, λόγω των προσαυξήσεων και βγάζει το σπίτι του στο σφυρί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Εδω βρηκατε βρωμιαρηδες να εφαρμοσετε το γραμμα του νομου....Τα δις του Ακη ειναι νομιμα για τον ΣΔΟΕ ....τα εκατομυρια του Τσουκατου δεν σας ενοχλουν ουτε του Μαντελη....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ...ΠΙΑ...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα, όλοι στην πλατεία Δημαρχειου στην Βεροια

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν ...
οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας. 
Κάποιοι από εμάς είναι προοδευτικοί, κάποιοι άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί έχουν «πιστεύω», μερικοί δεν έχουν. Μερικοί έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, και άλλοι είναι απολίτικοι. 
Όλοι μας όμως είμαστε ανήσυχοι και θυμωμένοι από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που βλέπουμε γύρω μας. 
Αυτή η κατάσταση μας πληγώνει όλους καθημερινά. Όμως αν ενωθούμε μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας. 
Κάθε μέρα, όλοι στην πλατεία Δημαρχειου στην Βεροια. Οι «Αγανακτισμένοι στην Βεροια» ενώνουν τις φωνές τους ειρηνικά και διαμαρτύρονται!“

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ

Βγηκε ο μαιντανος της πολιτικης σκηνης της χωρας επιτροπος πλεον της Ε.Ε να μας κουνησει το δαχτυλο και να μας απειλησει οτι αν δεν ειμαστε καλα και υπακουα παιδια θα μας στειλουν στον καιαδα της ευρωπης στον λακκο με τις δραχμες .Πρωτον ποιος σου ειπε οτι μας τρομαζεις αν θες να φοβησεις καποιον με την επιστροφη στην δραχμη αυτοι ειναι οι διεθνεις και ντοπιοι τοκογλυφοι οποτε τις απειλες σου να τις στρεψεις προς τα εκει....Εμεις χεστηκαμε αν εχουμε δραχμες η ευρω ετσι και αλλιως δεν εχει μεινει δεκαρα σε κανενα μας...Αξιος ομως ο μισθος σου επιασε καλη τιμη το "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" το δημοπρατησες και η τιμη του ανεβηκε ψηλα μαζι με τους υπολοιπους πολιτικαντηδες της γενιας σου .Απο κομμα σε κομμα και απο φιλοσοφια σε διαφορετικη φιλοσοφια,μια φωνη που μας ανατριχιαζε εκεινα τα βραδυα,ολοι με το τραντζιστορακι στο αυτι ολο το βραδυ τις μερες του Πολυτεχνειου ακουγαμε ταραγμενοι τις εκλησεις για αιμα,για βοηθεια.

Νατη παλι αυτη η φωνη,τι κριμα να καταντησει σε ενα τετοιο χαλι η καλοπληρωμενη τοσα χρονια απο το κρατος φωνη του Πολυτεχνειου,αυτη την φορα δεν μας καλει να συμπαρασταθουμε η να δωσουμε αιμα στους επαναστατημενους φοιτητες και να αντισταθουμε εναντια στην χουντα....

Μας καλει να συμφωνησουμε στο ξεπουλημα της πατριδας μας,να υποταχτουμε στην συγχρονη οικονομικη χουντα,να πουμε ναι στον νεο δυναστη της πατριδας μας,τον μεγα δημοκοπο Γιωργακη.
Και φυσικα δεν ειναι αποκαλυψη αυτο που λεει,ειναι η συμβολη της στην εξαπατηση για ακομη μια φορα απο τον υπερψευτη πολιτικο αρχηγο της και η δημιουργια φοβου στον λαο,αυτο με το οποιο κυβερνουν τοσους μηνες.

Πανε ολα τα ιδανικα,χαθηκαν ενα ενα,η φωνη αυτη ξεχασε οτι δεν αρκει  η αναμνηση,η συνεχεια της ειναι απογοητευτικη,μας γεμιζει λυπη και οικτο.

Εμεις χρειαζομαστε την φωνη αυτη να μας δειξει οτι καθε χουντα πρεπει να φευγει με τον τροπο που εδιωξαν την τοτε δικτατορια,ας μην ανησυχει λοιπον αν επιστρεψουμε στην δραχμη,καλυτερα φτωχοι και με αξιοπρεπεια παρα με γεματο πορτοφολι και ξεφτυλισμενοι.
Για αυτο αντε να πλεξεις καμμια καλτσα και ασε μας ησυχους στα προβληματα μας...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΖΕΦΡΥ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ

Ο μαγκας ο βαρυς που το παιζει σκληρος και αναλγητος με μας καθεται και τρωει τις καρπαζιες που μας δινουν οι εταιροι μας στην ευρωπαικη ενωση αδιαμαρτυρητα.

Και αυτος μαζι με τον κολλητο του των οικονομικων στεκονται σουζα σαν κατουρημενα μαθητουδια του νηπιαγωγειου οταν ακουγεται η φωνη της Μερκελ,του Ρεν,του Τρισε και της Λαγκαρντ.
Και μετα απο το βρισιμο και την επιπληξη που τρωνε γυρνανε πισω στην χωρα και ξεσπανε στον λαο.

Ακουω τελευταια για την ανικανοτητα του Παπακωσταντινου,μα αυτο ειχε φανει απο την αρχη,λενε να τον αντικαταστησει....μα ο Παπακωσταντινου δεν παιρνει μονος του αποφασεις,μαριονετα του Τζεφρυ ειναι,υποτακτικος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ ειναι,τι θα αλλαξει αν διωξει τον υποτακτικο?

Αλλον υποτακτικο δεν θα βαλει?Θα βαλει καποιον που θα κανει οτι θελει?
Κακως λεμε ανικανο τον Τζεφρυ,ο Τζεφρυ εχει σχεδιο και εχει βαλει κακο σκοπο να το πετυχει,τωρα τι εγγυησεις του εχουν δωσει οτι θα γλυτωσει στο τελος αυτο δεν το γνωριζουμε ακομη,παντως οτι κανει το κανει εντελως αντιθετα απο οτι χρειαζεται για να σωθει η χωρα.

Η χωρα δεν θα σωθει με πεινασμενο λαο,ουτε με κατεστραμενη οικονομια,ουτε με δυαλυμενες εργασιακες σχεσεις,και ποσο περισσοτερο με πουλημενο τον πλουτο της.
Ο Τζεφρυ για καποιον παρανοικο δικο του λογο θελει να καταστρεψει την Ελλαδα,το οτι θα ψηφιζαν οι Ελληνες την καταστροφη τους δυο χρονια πριν αυτο δεν το περιμενε κανεις.

Φυσικα τωρα που τον πηραν χαμπαρι και οι ξενοι...ποιος τον γλυτωνει,και δεν μας νοιαζει ποιος θα γλυτωσει τον ανικανο η τελικα τον πολυ ικανο Τζεφρυ,μας νοιαζει ποιος θα γλυτωσει εμας απο εκεινον.

Οχι αλλες καρπαζιες ρε συνεταιρακια ευρωπαιοι,αφου μαζι τα φαγατε.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δημοψήφισμα για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια;;

Διαβάζουμε πριν απο 20 λεπτά την εξής πληροφορία απο το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:

Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μνημόνιο!!
Η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι στον λαό έστω και την ύστατη στιγμή.



Συγκεκριμένα πριν από λίγο στο μέγαρο ο Πρόεδρος του Σεβ κ.Δασκαλόπουλος έκανε αναφορά σε δημοψήφισμα και ο πρωθυπουργός δεν τον διέψευσε ούτε φυσικά επιβεβαίωσε, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρωθυπουργό.  

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Αυτό για τη ποτέ ξανά στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει δημοψήφισμα και μάλιστα για το μνημόνιο που έχει ταλαιπωρήσει τον Ελληνικό λαό!

Την πληροφορία αυτή τη λάβαμε πριν καν εξελιχθούν τα γεγονότα στο μεγάρο με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ. Ήρθε και έδεσε και το συμβάν αυτό και έτσι επιβεβαιωθήκαμε.

ΖΩΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!!!!!!


Μετά το χθεσινό πλήρες ξεπούλημα της χώρας ο ελληνικός λαός βρίσκεται προ μίας ιστορικής ευθύνης. Θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα τον βιασμό της κοινωνίας ή θα χρησιμοποιήσει την τρομερή δύναμη που έχει για να αντιδράσει και να στείλει στον αγύριστο κάθε είδους οσφυοκάμπτες και επικίνδυνους που κυβερνούν και κυβέρνησαν; Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι όταν απειλείται ολόκληρη η κοινωνία μέσα στην οποία έχουν την πολυτέλεια να δρουν και να διαφωνούν μεταξύ τους; Η νεολαία θα καταλάβει ότι αν συνεχιστεί η παρούσα πολιτική δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει αξιοπρεπώς την ζωή της κι ότι στην καλύτερη περίπτωση θα εργάζεται για τρεις κι εξήντα σε πολυεθνικές; ....

Αγκυλώσεις δεν χωράνε σήμερα.
Το σχέδιο του ΔΝΤ που έχει μεγαλύτερο οπαδό τον Παπανδρέου μπήκε από σήμερα στην κύρια φάση του. Όπως σε όλες τις χώρες που πέρασε επέβαλε το πλήρες ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας. Παντού απέτυχε, οι λαοί ξεσηκώθηκαν, αλλά πίσω του άφησε φτώχεια και δυστυχία, χαλάσματα και συντρίμια.
Ο Παπανδρέου αποφάσισε πολύ πριν αναλάβει την εξουσία ότι θα έπαιζε τον ρόλο του Δούρειου Ίππου ώστε να μπει το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Αποφάσισε να προσθέσει το όνομά του στους, όχι και λίγους δυστυχώς, εφιάλτες αυτού του τόπου με αντίτιμο μια διεθνή περίοπτη θέση.
Η μοίρα της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη. Θα χρεοκοπήσουμε μόλις οι δανειστές μας εξασφαλίσουν και το τελευταίο ευρώ που είχαν επενδύσει εδώ. Και χίλιες φορές να πουληθεί η χώρα, η συνταγή που ακολουθούμε είναι φτιαγμένη τέλεια για να αποτύχει. Το ξεπούλημα του δημοσίου, όχι μόνο δεν θα μας βοηθήσει αλλά δεν θα μας επιτρέψει να ορθοποδήσουμε την επόμενη μέρα, αφού δεν θα υπάρχει τίποτα στην κατοχή μας.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Το ΔΝΤ θα αποτύχει κι εδώ. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε και τους στείλουμε στα σπίτια τους, όσο γρηγορότερα κινητοποιηθούμε, τόσο μικρότερες θα είναι οι πληγές που θα μετράμε την επόμενη μέρα.
Ο λαός πρέπει να κινητοποιηθεί, πρέπει να απαιτήσει την αξιοπρέπειά του και το δικαίωμά του να αποφασίζει για την ζωή και το μέλλον του!
ΖΩΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!!!!!!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ;

Η μάχη για τη σωτηρία της χώρας συνεχίζεται και στην υπηρέτηση αυτού του πατριωτικού καθήκοντος δεν συγχωρείται λιγοψυχία, τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο υπουργικό Συμβούλιο.

Πέρυσι, τόνισε ο πρωθυπουργός, με τις αποφάσεις μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού αποφύγαμε τη χρεοκοπία.

Και πρόσθεσε ότι όπως πριν από ένα χρόνο, έτσι και τώρα παίρνουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να αποφύγουμε οριστικά τον κίνδυνο και να αλλάξουμε οριστικά τη χώρα.

Αποτρέψαμε τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι βάλαμε τη χώρα σε τροχιά νοικοκυρέματος και ανάπτυξης και δεν μας επιτρέπεται κανένα πισωγύρισμα.

Έχουμε χρέος, τόνισε, απέναντι στη χώρα και στον ελληνικό λαό, να διασφαλίσουμε τη μελλοντική μας πορεία.
Τελικα ποιος δουλευει ποιον δεν εχω καταλαβει....Η ληγμενα παιρνει η ζει σε αλλη χωρα...Κυριε σωτηρα ΓΑΠ τα spreads τα ειδες που πηγανε σημερα ; Οτι την αλλη βδομαδα σε υποβαθμιζει και η Moodys σου το ειπανε;Οτι πηγαινεις πια στην κατηγορια Caa δηλαδη "επικειτε χρεοκωπια" το ξερεις ;


Και εσυ καθεσε και μας λες οτι η κατασταση ειναι κρισιμη....τωρα το καταλαβες;Οταν μας οδηγουσες εκει με τις δηλωσεις σου περι Τιτανικου και περι διεφθαρμενης χωρας με τα κολπακια τυπου Τ+10 και με υπογειες συνομιλιες με το Δ.Ν.Τ και το φιλαρακι σου τον καμαριεροπνιχτη τι περιμενες;Και βγαινεις τωρα με δακρυβρεχτο υφος ως μικρος Βασιλακης Καιλας να μας καλεσεις ολο τον Ελληνικο λαο σε συστρατευση να σωσουμε την χωρα αφου πρωτα φροντισες να την ριξεις πανω στα βραχια..Αλλα να ξερεις πια οτι δεν μασαμε το παραμυθι σου οπως τα εκανες σκατα μονος σου να τα καθαρισεις και επειδη δεν μπορεις παρε δρομο οσο γινεται πιο γρηγορα και ασε μας εμας τον λαο να ξεβρωμισουμε τον τοπο απο εσενα και τα υπολοιπα 300 λαμογια που μας φερατε στον πατο και στην εξαθλιωση..ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ Ο JEFRY

Το μνημόνιο απέτυχε επειδή βασίστηκε στην υπέρμετρη φορολογία των συνήθων κορόιδων. Οπότε η κυβέρνηση θα φορολογήσει επιπλέον τα κορόιδα.

Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να μην πάρει νέα μέτρα. Εννοούσε βέβαια ότι δεν θα έπαιρνε από αυτά τα μέτρα που μετράμε. Τώρα αν άλλα καταλάβαμε εμείς είναι δικό μας πρόβλημα.

Είναι άδικο να θεωρούμε αναξιόπιστη την κυβέρνηση του Γιωργάκη.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι πολιτικά είχε πεθάνει ο Αλογοσκούφης τον είδαμε να ανασταίνεται στο σώμα του Παπακωνσταντίνου. Θα φορολογήσει από το πρώτο ευρώ τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Βέβαια αυτοί που θα την πληρώσουν είναι όσοι έχουν τόσα εισοδήματα που τους καλύπτει το αφορολόγητο και δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα. Οι φτωχοί και τίμιοι δηλαδή.

Όσοι κρύβουν τα εισοδήματα τους σιγά την ζημιά που θα πάθουν.

Από εκεί και πέρα η σοσιαλιστική κυβέρνηση θα φροντίσει να μην υπάρχουν ανισότητες στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα. Ρίχνοντας φυσικά τους μισθούς του δημοσίου στα επίπεδα του ιδιωτικού.

Τώρα αν οι ιδιώτες επιχειρηματίες ρίξουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους στα 300 ευρώ η κυβέρνηση τι να κάνει… θα μειώσει κι άλλο τους μισθούς των δημοσίων.

Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν θα ανεχθεί η κυβέρνηση να κατρακυλήσει σε μισθούς κάτω από 150 ευρώ. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη δόση του δανείου της τρόικας.

Συμβολικά θα απολυθούν κάποιοι δημόσιοι. Και αφού η κυβέρνηση λειτουργεί με συμβολισμούς ας μην διαμαρτυρηθεί. Συμβολικά θα είναι και τα γιαούρτια.

Και έχω την εντύπωση ότι οι πασόκοι υπουργοί και βουλευτές συμβολικά κάνουν ότι διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρνουν στα ίσα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οπότε μπορούν να συνεργαστούν χωρίς να νιώθει ο ένας ριγμένος από τον άλλον.

Επιμένω όμως. Το ότι υπάρχει ένα 42% που ακόμα στηρίζει τα δύο υπεύθυνα για την καταστροφή μας κόμματα είναι ανησυχητικό. Έστω και συμβολικά πρέπει να τους γυρίσει όλος ο λαός την πλάτη.

Δεν ήρθε τελικά η συντέλεια του κόσμου όπως είχε προβλέψει ένας αμερικάνος. Προφανώς πρέπει να ολοκληρωθεί η συντέλεια της Ελλάδας.

Ο Σαββόπουλος έκανε μια πρόταση με την οποία μπορεί να διαφωνήσει κανείς ή να την συζητήσει. Είπε συγκεκριμένα: Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε χωματερή μεταναστών και πως θα ήταν καλό με την βοήθεια του ΟΗΕ να τους στέλναμε σε αραιοκατοικημένα νησιά και εκεί να καλλιεργούν.

Αμέσως υπήρξε μια διαστρέβλωση στην πρόταση. Ειπώθηκε από κάποιους ότι ο Σαββόπουλος θέλει να τους στείλει στα ξερονήσια (κάτι σαν εξορία). Όμως το νόημα και η ουσία της πρότασης του ήταν εντελώς διαφορετική. Κάποιοι δημοσιογράφοι είπαν ότι είναι ντροπή να θεωρεί σκουπίδια τους μετανάστες ο Σαββόπουλος (επειδή αναφέρθηκε σε χωματερή). Μόνο που αυτούς τους δημοσιογράφους θα έπρεπε να τους πειράξει το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας έχουν την ευθύνη αυτής της κατάστασης και δεν φταίει αυτός που την περιγράφει.

Δεν ισχυρίζομαι ότι η πρόταση του Σαββόπουλου είναι σωστή ή ρεαλιστική. Όμως αυτό απέχει πολύ από την διαστρέβλωση που έγινε (και μάλιστα από αριστερούς). Και το λέω γιατί έτυχε να τον ακούσω και μετά άκουσα και διάβασα τις αντιδράσεις.

Ο Σαββόπουλος έστειλε και μία επιστολή στην Ελευθεροτυπία για αυτήν την ιστορία.

Να πουλήσουμε τώρα τις ΔΕΚΟ που είναι φθηνές, λένε οι φωστήρες της κυβέρνησης. Με τέτοια πτώση στις μετοχές είναι πράγματι ευκαιρία. Για να αγοράσεις.

Αν πιστέψουμε ότι η ΔΕΗ ή ο ΟΠΑΠ ή η ΕΥΔΑΠ θα μας κάνουν καλό αν τις ξεφορτωθούμε τότε αυτοί που θα τις αγοράσουν πρέπει να είναι μεγάλα κορόιδα.

Αλλά θα μειώσουμε το έλλειμμα βρε. Το οποίο θα αυξηθεί αυτομάτως με το νέο δάνειο των 60 δις που θα πάρουμε.

Απέτυχε και το μέτρο με τις αποδείξεις. Σώπα… Τέτοιο ευφυές μέτρο και να αποτύχει;

Αφού μόνο με τις αποδείξεις από το σούπερ μάρκετ (που έτσι κι αλλιώς χτυπάει απόδειξη) έκανες την δουλειά σου πως θα χτυπιόταν η φοροδιαφυγή;

Ένας τρόπος υπήρχε. Έλεγχος σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία, ότι δεν μπορούσες να το δικαιολογήσεις με τις προηγούμενες δηλώσεις εισοδήματος να δημευόταν και από εκεί και πέρα: έσοδα μείον έξοδα και το υπόλοιπο φορολόγηση.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8.00 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ..ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα Σάββατο στην πόλη Λε Χαβρ της βόρειας Γαλλίας, καταγγέλλοντας τη σύνοδο κορυφής των ηγετών των χωρών της Ομάδας των 8 (G8), που πρόκειται να διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου στη Ντοβίλ.Κινήματα κατά της...

παγκοσμιοποίησης, εργατικά συνδικάτα, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις κατά της πυρηνικής ενέργειας και διαδηλωτές όλων των ηλικιών φώναζαν συνθήματα όπως, «Ολα για εμάς, τίποτα για εκείνους», «Πρέπει να πολεμήσουμε για να τους διώξουμε», «Ας μην αφήσουμε τα παγκόσμια ζητήματα στα χέρια των επιχειρηματιών».
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στη διαδήλωση πήραν μέρος περίπου 4.000 άνθρωποι που κρατούσαν σημαίες, πανό και τύμπανα και 7.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λε Χαβρ, περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από τη Ντοβίλ όπου θα γίνει η σύνοδος κορυφής, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή, μεταξύ των οποίων 12.000 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας και μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα παρακολουθούν την πόλη από χαμηλά κι από ψηλά, ενώ σκάφη θα ελέγχουν την πρόσβαση μέσω θαλάσσης.