Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΖΕΦΡΥ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ

Ο μαγκας ο βαρυς που το παιζει σκληρος και αναλγητος με μας καθεται και τρωει τις καρπαζιες που μας δινουν οι εταιροι μας στην ευρωπαικη ενωση αδιαμαρτυρητα.

Και αυτος μαζι με τον κολλητο του των οικονομικων στεκονται σουζα σαν κατουρημενα μαθητουδια του νηπιαγωγειου οταν ακουγεται η φωνη της Μερκελ,του Ρεν,του Τρισε και της Λαγκαρντ.
Και μετα απο το βρισιμο και την επιπληξη που τρωνε γυρνανε πισω στην χωρα και ξεσπανε στον λαο.

Ακουω τελευταια για την ανικανοτητα του Παπακωσταντινου,μα αυτο ειχε φανει απο την αρχη,λενε να τον αντικαταστησει....μα ο Παπακωσταντινου δεν παιρνει μονος του αποφασεις,μαριονετα του Τζεφρυ ειναι,υποτακτικος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ ειναι,τι θα αλλαξει αν διωξει τον υποτακτικο?

Αλλον υποτακτικο δεν θα βαλει?Θα βαλει καποιον που θα κανει οτι θελει?
Κακως λεμε ανικανο τον Τζεφρυ,ο Τζεφρυ εχει σχεδιο και εχει βαλει κακο σκοπο να το πετυχει,τωρα τι εγγυησεις του εχουν δωσει οτι θα γλυτωσει στο τελος αυτο δεν το γνωριζουμε ακομη,παντως οτι κανει το κανει εντελως αντιθετα απο οτι χρειαζεται για να σωθει η χωρα.

Η χωρα δεν θα σωθει με πεινασμενο λαο,ουτε με κατεστραμενη οικονομια,ουτε με δυαλυμενες εργασιακες σχεσεις,και ποσο περισσοτερο με πουλημενο τον πλουτο της.
Ο Τζεφρυ για καποιον παρανοικο δικο του λογο θελει να καταστρεψει την Ελλαδα,το οτι θα ψηφιζαν οι Ελληνες την καταστροφη τους δυο χρονια πριν αυτο δεν το περιμενε κανεις.

Φυσικα τωρα που τον πηραν χαμπαρι και οι ξενοι...ποιος τον γλυτωνει,και δεν μας νοιαζει ποιος θα γλυτωσει τον ανικανο η τελικα τον πολυ ικανο Τζεφρυ,μας νοιαζει ποιος θα γλυτωσει εμας απο εκεινον.

Οχι αλλες καρπαζιες ρε συνεταιρακια ευρωπαιοι,αφου μαζι τα φαγατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου