Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ

Βγηκε ο μαιντανος της πολιτικης σκηνης της χωρας επιτροπος πλεον της Ε.Ε να μας κουνησει το δαχτυλο και να μας απειλησει οτι αν δεν ειμαστε καλα και υπακουα παιδια θα μας στειλουν στον καιαδα της ευρωπης στον λακκο με τις δραχμες .Πρωτον ποιος σου ειπε οτι μας τρομαζεις αν θες να φοβησεις καποιον με την επιστροφη στην δραχμη αυτοι ειναι οι διεθνεις και ντοπιοι τοκογλυφοι οποτε τις απειλες σου να τις στρεψεις προς τα εκει....Εμεις χεστηκαμε αν εχουμε δραχμες η ευρω ετσι και αλλιως δεν εχει μεινει δεκαρα σε κανενα μας...Αξιος ομως ο μισθος σου επιασε καλη τιμη το "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" το δημοπρατησες και η τιμη του ανεβηκε ψηλα μαζι με τους υπολοιπους πολιτικαντηδες της γενιας σου .Απο κομμα σε κομμα και απο φιλοσοφια σε διαφορετικη φιλοσοφια,μια φωνη που μας ανατριχιαζε εκεινα τα βραδυα,ολοι με το τραντζιστορακι στο αυτι ολο το βραδυ τις μερες του Πολυτεχνειου ακουγαμε ταραγμενοι τις εκλησεις για αιμα,για βοηθεια.

Νατη παλι αυτη η φωνη,τι κριμα να καταντησει σε ενα τετοιο χαλι η καλοπληρωμενη τοσα χρονια απο το κρατος φωνη του Πολυτεχνειου,αυτη την φορα δεν μας καλει να συμπαρασταθουμε η να δωσουμε αιμα στους επαναστατημενους φοιτητες και να αντισταθουμε εναντια στην χουντα....

Μας καλει να συμφωνησουμε στο ξεπουλημα της πατριδας μας,να υποταχτουμε στην συγχρονη οικονομικη χουντα,να πουμε ναι στον νεο δυναστη της πατριδας μας,τον μεγα δημοκοπο Γιωργακη.
Και φυσικα δεν ειναι αποκαλυψη αυτο που λεει,ειναι η συμβολη της στην εξαπατηση για ακομη μια φορα απο τον υπερψευτη πολιτικο αρχηγο της και η δημιουργια φοβου στον λαο,αυτο με το οποιο κυβερνουν τοσους μηνες.

Πανε ολα τα ιδανικα,χαθηκαν ενα ενα,η φωνη αυτη ξεχασε οτι δεν αρκει  η αναμνηση,η συνεχεια της ειναι απογοητευτικη,μας γεμιζει λυπη και οικτο.

Εμεις χρειαζομαστε την φωνη αυτη να μας δειξει οτι καθε χουντα πρεπει να φευγει με τον τροπο που εδιωξαν την τοτε δικτατορια,ας μην ανησυχει λοιπον αν επιστρεψουμε στην δραχμη,καλυτερα φτωχοι και με αξιοπρεπεια παρα με γεματο πορτοφολι και ξεφτυλισμενοι.
Για αυτο αντε να πλεξεις καμμια καλτσα και ασε μας ησυχους στα προβληματα μας...

1 σχόλιο: