Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΖΩΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!!!!!!


Μετά το χθεσινό πλήρες ξεπούλημα της χώρας ο ελληνικός λαός βρίσκεται προ μίας ιστορικής ευθύνης. Θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα τον βιασμό της κοινωνίας ή θα χρησιμοποιήσει την τρομερή δύναμη που έχει για να αντιδράσει και να στείλει στον αγύριστο κάθε είδους οσφυοκάμπτες και επικίνδυνους που κυβερνούν και κυβέρνησαν; Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι όταν απειλείται ολόκληρη η κοινωνία μέσα στην οποία έχουν την πολυτέλεια να δρουν και να διαφωνούν μεταξύ τους; Η νεολαία θα καταλάβει ότι αν συνεχιστεί η παρούσα πολιτική δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει αξιοπρεπώς την ζωή της κι ότι στην καλύτερη περίπτωση θα εργάζεται για τρεις κι εξήντα σε πολυεθνικές; ....

Αγκυλώσεις δεν χωράνε σήμερα.
Το σχέδιο του ΔΝΤ που έχει μεγαλύτερο οπαδό τον Παπανδρέου μπήκε από σήμερα στην κύρια φάση του. Όπως σε όλες τις χώρες που πέρασε επέβαλε το πλήρες ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας. Παντού απέτυχε, οι λαοί ξεσηκώθηκαν, αλλά πίσω του άφησε φτώχεια και δυστυχία, χαλάσματα και συντρίμια.
Ο Παπανδρέου αποφάσισε πολύ πριν αναλάβει την εξουσία ότι θα έπαιζε τον ρόλο του Δούρειου Ίππου ώστε να μπει το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Αποφάσισε να προσθέσει το όνομά του στους, όχι και λίγους δυστυχώς, εφιάλτες αυτού του τόπου με αντίτιμο μια διεθνή περίοπτη θέση.
Η μοίρα της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη. Θα χρεοκοπήσουμε μόλις οι δανειστές μας εξασφαλίσουν και το τελευταίο ευρώ που είχαν επενδύσει εδώ. Και χίλιες φορές να πουληθεί η χώρα, η συνταγή που ακολουθούμε είναι φτιαγμένη τέλεια για να αποτύχει. Το ξεπούλημα του δημοσίου, όχι μόνο δεν θα μας βοηθήσει αλλά δεν θα μας επιτρέψει να ορθοποδήσουμε την επόμενη μέρα, αφού δεν θα υπάρχει τίποτα στην κατοχή μας.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Το ΔΝΤ θα αποτύχει κι εδώ. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε και τους στείλουμε στα σπίτια τους, όσο γρηγορότερα κινητοποιηθούμε, τόσο μικρότερες θα είναι οι πληγές που θα μετράμε την επόμενη μέρα.
Ο λαός πρέπει να κινητοποιηθεί, πρέπει να απαιτήσει την αξιοπρέπειά του και το δικαίωμά του να αποφασίζει για την ζωή και το μέλλον του!
ΖΩΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου