Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Διαβαζοντας καποιες ειδησεις στο ιντερνετ το ματι μου επεσε στην ειδηση για την συσκεψη που ειχαν το Σάββατο, οι τρεις "καμπαλερος" της συγκυβέρνησης, οι οποίοι ενώ έχουν αιματοκυλίσει και πετσοκοψει τον ιδιωτικό τομέα,συναντηθηκαν για μια ακόμη φορά σε μια προσπάθεια να υποτάξουν την υπαρξιακή τους εξάρτηση από τους διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους. Δηλαδη με απλα ελληνικα ολους τους κομματικούς μουτζαχεντίν που έβαζαν από τα παράθυρα από το 1981 ως σήμερα!Διαβαζοντας επισης την συνεντευξη του αν δεν κανω λαθος στην ηλεκτρονικη εκδοση του Εθνους διαπιστωσα τις  εγκληματικές ευθύνες που εχουν οι δυο πιο ελεεινοι και τρισαθλιοι πολιτικοι που περασαν απο την Ελλαδα.
Ναι καλα καταλαβατε μιλαω για το  ανεκδιήγητο διδύμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου οπως λεμε δηλαδη ο Ηλιθιος και ο Πανηλιθιος.
Ετσι λοιπον ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα Βενιζελικης εμπνευσης χαράτσια που ακολούθησαν.

Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε. Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
Το οτι μεχρι στιγμης εχουν γλυτωσει το λιντσαρισμα οι δυο μαιμουδες της πολιτικης αυτο οφειλεται στην υπερ των δεων φυλαξη τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
 
-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. «Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση...Αυτό να κάνουμε...» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
Ετσι απλα επιλεχτηκε η καταστροφη και η διαλυση ενος ολοκληρου λαου δύο βλαμμενοι δυο ποντικια της εξουσιας επέλεξαν με κριτήριο την διατήρηση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους, των συμμοριών, του δημοσίου την πιο καταστροφική λύση για την χώρα.
Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.
Τώρα ο Νεραιδοχτυπημενος Μεγας Στοχαστης και πρωην αντιεξουσιαστης της εξουσιας? (αυτην την φραση του δεν την καταλαβα ποτε οπως και τα συνεχομενα σαρδαμ του) δινει διαλεξεις σε πανεπιστημια και μπουρδολογει περι οικονομικης κρισης.
Ο άλλος, δηλώνει με θράσος ότι έχασε την λίστα που του εμπιστεύτηκε η Λαγκαρντ και τρέχει να διαβεί, το ποντικοκουραδο την είσοδο της βουλής για να μας πεισει οτι αυτος δεν εφταιγε σε τιποτα.Φυσικα τους προστατεύει το τρίο της συμφοράς-Βενιζέλος, Σαμαράς Κουβέλης-οι οποίοι συνεχίζουν  την ίδια επιλογή

της εναλλακτικής λύσης 3-για να υπερασπισθούν τα τελευταία οχυρά του χυδαίου, πρόστυχου κομματικού κράτους.
 Αρνούνται να δουν το μίσος και την οργή του λαού απλώνεται σαν μαύρο πέπλο πάνω από τα κεφάλια τους.
Περιμένουμε από τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου και τον φυγάδα Παπανδρέου να διαψεύσουν τον Μπομπ Τρα. Να το προσπαθήσουν τουλάχιστο, μήπως καταφέρουν να πείσουν κάποια από τα ανθρώπινα κουφάρια που θα τους καταδιώκουν ως την άκρη του κόσμου, όσοι καιροί κι αν περάσουν...Εκείνοι από τους συμπολίτες μας που επέλεξαν την οδό διαφυγής της αυτοκτονίας επειδή δεν άντεχαν να βιώνουν άλλη συντριβή.
Για να δούμε λοιπόν εάν θα τολμήσουν- ο Πάστορας Κουβέλης, ο καυγατζής Βενιζέλος και ο Σαμαράς των Ζαππείων- να απολύσουν τουλάχιστο τους βαρυποινίτες και τους κηφήνες του Δημοσίου...