Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ Π@@ΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΩ;



Επειδή βαρέθηκα πλέον να ψαχνω (εδώ και 1 χρόνο) για να ανακαλύψω το επτασφράγιστο μυστικό της Ελλάδας, μήπως (τυχόν) μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος (ο Καζάκης,ο ΓΑΠ,ο Πάγκαλος , ο καμαριεροπνιχτης καποιος ανώνυμος , δεν κάνω διακρίσεις...) να μου παρουσιάσει τα (υπάρχοντα) στοιχεία για το :

1.Πόσο είναι το πραγματικό χρέος της Ελλάδας από το 1821 και μετά(όταν κάποιοι - και όχι όλοι) άρχισαν να αρπάζουν μιζες από δάνεια;
Θέλω αριθμό!! πχ 351.987.456.603 δις ευρώ και 52 λεπτά...

2.Πόσο είναι το πραγματικό ποσοστό τόκων επί του πραγματικού χρέους που είπαμε παραπάνω;
Θέλω νούμερο!! πχ 61,567 % (δηλ 231.987.567 δις ευρώ και 1 λεπτό)

3.Πόσο είναι το ποσό που πληρώνω κάθε χρόνο σε τόκους εξωτερικών δανείων προηγουμένων δεκαετιών-εκατονταετιών (πχ 20.616.983 δις ευρώ και 92 λεπτά...)

4.Ποιοί π@@στ@δες (της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας) προσυπέγραψαν τα δάνεια (προηγουμένων δεκαετιών-εκατονταετιών), με ποιό επιτόκιο ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ; (Θέλω ονόματα και ημερομηνίες πχ Κυρμήτσος Παπαοικογενοιοκρατούμενος, 1η Απριλίου του 1821)

5.Ποιοί π@@στ@δες (της εκτελεστικής μονάχα εξουσίας) "εκτέλεσαν" τις παροχές δανείων και πόσα έβαλαν στις τσέπες τους από το 1821 και μετά (διάσπαρτα στοιχεία έχω βρει ακόμα κι εγώ,στο internet)...

Μόλις ο καλός άνθρωπος, που λέγαμε στην αρχή , μου δώσει τα παραπάνω στοιχεία (χωρίς σάλτσες και σχόλια) τότε ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ Π@@ΣΤΗ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...

Και καθώς ,ελπίδες για ενημέρωση δεν έχω από Δεινοσαυρο-Τριαντακονταετείς (και βάλε,και βάλε) κομματικούς ινστρούχτορες,ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ , ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!
Θα μου πεις βέβαια ότι, ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2011, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ,Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (φοβερός όρος) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (δηλ ο Καρατζακλοουν,οΣφουγγαρακης και βέβαια ο γνωστος μαλακας πρωθυπουργος)

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


που θα απαντούσε στα παραπάνω ερωτήματα,γιατί (λέει)
ο Λογιστικός Έλεγχος καλλιεργεί την αυταπάτη αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε,τι ψάχνεις βρεις;

Λέω... μπας και ο Καζάκης (μαζί με κάποιους άλλους) κάνουν την κίνηση ματ και αρχίσει η πραγματική ενημέρωση με αριθμούς ουσίας...

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ......


Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις με τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα καταστροφής.

Αντί να μας παίρνει με το δεξί χέρι όσα εισοδήματα μας έχουν απομείνει θα μας τα παίρνει με το αριστερό.

Ο Φλωρίδης είπε ότι ο Παπακωνσταντίνου απέτυχε 100%. Λόγω κομματικής αλληλεγγύης δεν είπε όλη την αλήθεια. Η αποτυχία του ήταν 500%.

Μεγάλο πλήγμα θα δεχθεί η φοροδιαφυγή. Η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει τα εισοδήματα των 6000 ευρώ.

Όλο και περισσότεροι λένε φωναχτά πλέον αυτό που κάθε νοήμων άνθρωπος ήξερε από πέρσι. Ότι όλα αυτά γίνονται για να σωθούν οι ήδη πτωχευμένες τράπεζες.
Και ότι δανειζόμαστε για να έχουμε να πληρώνουμε τους τόκους και τα προηγούμενα δάνεια.

Θυμάστε που η ανάκαμψη θα ερχόταν το 2012; Ε, ξεχάστε το. Λόγω απεργίας των μέσων μεταφοράς θα μας έρθει το 2015.

Βέβαια με τον ρυθμό μέτρων αποσύνθεσης της κοινωνίας και της ανάπτυξης ας περιμένουμε ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν στον επόμενο αιώνα.

Και ο Ομπάμα είπε ότι θα πρέπει να προσεχθεί η Ελλάδα γιατί μια πτώχευση θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία. Κοίτα να δεις που η κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος θα γίνει από την μικρή Ελλάδα.

Πάνω από 16% η επίσημη ανεργία, πάνω από 20% η πραγματική ανεργία. Μέχρι το τέλος του 2011 η ανεργία θα φτάσει, η επίσημη, στο 20% (στόχος Λοβέρδου).

Στην έκθεση της τρόικας η ανεργία για το 2011 θα είναι στο 11,5%. Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα νούμερα τους.

Εκτός και αν εννοούν ότι στο 16% της ανεργίας θα προστεθεί άλλο ένα 11%!

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Γιωργάκης κατά την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Δεν είχε καλή σύνδεση και κόλλαγε το Internet.

Για συνασπισμό εξουσίας κάλεσε ο Τσίπρας το ΚΚΕ. Μια πρόταση καταδικασμένη εξαρχής. Η αριστερά έχει μάθει να διασπάται και όχι να ενώνεται.

Ενοχλείτε ο Γιωργάκης όταν του λένε για Πινοσέτ και κυβέρνηση κατοχής. Εντάξει ας τον λέμε Τσε, την πολιτική του σοσιαλιστική και την κυβέρνηση του επαναστατική. Μην μας πάθει και τίποτα.

Και αφού είπε ότι αν θέλουν θα βάλει το σπίτι του υποθήκη διαβεβαίωσε ότι η δημόσια περιουσία δεν θα μπει υποθήκη.

Και έτσι είναι. Το σπίτι στο Καστρί δεν θα το χρειάζεται καθώς θα φύγει για τα ξένα με ελικόπτερο και την δημόσια περιουσία δεν θα την βάλει υποθήκη. Θα την έχει ξεπουλήσει.

Βέβαια επειδή η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από τα κυριαρχικά της δικαιώματα ότι δεν ξεπουληθεί θα μας το κατάσχουν.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υφίσταται αλλά δεν το έχει καταλάβει ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο Τσίπρας.

Στείλτε το με email.

Η κυβέρνηση λέει ότι δεν θα ακριβύνει το πετρέλαιο θέρμανσης. Αλλά ας έχουμε κατά νου ότι την επόμενη δόση θα την πάρουμε τον Οκτώβριο.

Οπότε, αφού με κάθε δόση έρχονται νέα μέτρα, το πετρέλαιο θα ακριβύνει τότε. Για το καλοκαίρι μπορείτε να βάζετε πετρέλαιο με τον μικρό φόρο.

Χωρίς πόθεν έσχες θα μπορούμε να αγοράζουμε και 2η κατοικία. Και έλεγα τι να τα κάνω τα 5 ευρώ που μου έχουν απομείνει….

Εδώ στο monopoly και δεν μπορούμε να αγοράσουμε σπίτι θα βρούμε λεφτά επί πασοκικού μνημονίου;

Θα μου πεις υπάρχουν μαύρα λεφτά. Και μάλιστα πολλά. Ε, αφού έκλεβαν τόσα χρόνια να τους δώσουμε την επιβράβευση και την ευκαιρία να αγοράσουν φθηνά σπίτια τώρα που θα αρχίσουν να κατρακυλάν οι τιμές.

Μικρός Φωκίων

Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο χαζοχαρουμενος ο ΓΑΠ

Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο (πρωθυπουργός) της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και ανικανότητα.

Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr, όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν… να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;

Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.

Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου…
απο λαλει πουλι

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.....ΩΧ!!!!!ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ....


Χιλιάδες κόσμου κατεβαίνει στις πλατείες της χώρας για να πανηγυρίσει για τις πράγματι καταπληκτικές επιτυχίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ότι δεν κατάφεραν κυβερνήσεις δεκαετιών τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ μόνο σε 20 μήνες. Μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει και νέο σποτάκι στο διαδίκτυο για να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μια Ελλάδα που όμοια της δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πλέον μισθούς που τους ζηλεύουν ακόμα και οι Δανοί έχοντας πλέον τεράστια αγοραστική δύναμη.

Ένας μισθωτός δουλεύοντας μόνο 18 ώρες την ημέρα για 30 μέρες τον μήνα μπορεί με τον μισθό του να αγοράσει όχι μόνο 5 κιλά ψωμί αλλά και 300 γραμμάρια τυρί.

Το παγκόσμιο όραμα για περισσότερο χρόνο έγινε πραγματικότητα για έναν στους πέντε εργαζόμενους. Πλέον χωρίς να έχουν τον βραχνά της κάρτας και της εργασίας μπορούν να απολαμβάνουν την ελευθερία του χρόνου. Και για να μην έχουν τύψεις ότι μπορεί να πληρώνονται με επίδομα ανεργίας, δηλαδή χωρίς να εργάζονται, η κυβέρνηση μερίμνησε για την ψυχική τους υγεία και πλέον το επίδομα δεν θα χορηγείται.

Επειδή την ιστορία την καταλαβαίνεις μόνο αν την βιώνεις το ΠΑΣΟΚ έθεσε σε εφαρμογή από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης το σχέδιο επιμόρφωσης του πολίτη.

Δημιουργεί συνθήκες μεσαίωνα και αφήνει τους πολίτες να νιώσουν όπως και οι πρόγονοι τους σε διάφορες ιστορικές στιγμές, όπως για παράδειγμα στην κατοχή.

Επίσης η κυβέρνηση θέλει ενεργούς πολίτες και όχι εφησυχασμένους στους καναπέδες. Έτσι με μότο το «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος» του Καζαντζάκη, αφαίρεσε την όποια ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο και έτσι τους έδωσε την ευκαιρία να κατέβουν στις πλατείες.

Αλλά το μεγαλοφυές σχέδιο του πρωθυπουργού είναι ο πόλεμος εκ των έσω που έχει κηρύξει στον καπιταλισμό, ως γνήσιος σοσιαλιστής.

Αντί να κηρύξει στάση πληρωμών όταν το χρέος της Ελλάδας ήταν 250 δις πήρε επιπλέον 110 δις και θα πάρει άλλα 100 δις ώστε όταν πει το «πτωχεύσαμε» το σύστημα να πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Είναι λοιπόν φυσικό επακόλουθο ο ενθουσιασμός του λαού με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα τα υπόλοιπα κόμματα αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία τους καθώς δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να προτείνουν ένα καλύτερο αύριο στους πολίτες.

Το μόνο κόμμα που παραμένει ενεργό είναι του ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έχει κολλήσει σαν βδέλλα στον Γιωργάκη περιμένοντας να τον κάνει υπουργό.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Καρατζαφέρης θα είναι μαζί τον Μητσοτάκη οι δύο άνθρωποι που θα ζήσουν εκατοντάδες χρόνια. Ο πρώτος μέχρι να γίνει υπουργός και ο δεύτερος μέχρι να δει την κόρη πρωθυπουργό.

Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε και μία ανακοίνωση στην οποία λέει εκτός των άλλων ότι θα κάνουν καλά τα ΜΜΕ να σταματήσουν να βάλλουν το μνημόνιο 2 (μεσοπρόθεσμο το λένε μπας και μας ξεγελάσουν) γιατί από αυτά τα χρήματα ζουν και τα ίδια.

Αγρίεψε το ΠΑΣΟΚ και απειλεί τα παπαγαλάκια ότι δεν θα έχουν πλέον φαγητό.

Πόσο ξεκάθαρα να μας το πουν πλέον… πιο επίσημη καταγγελία για τον ύπουλο ρόλο της προπαγάνδας των Μέσων Μη Ενημέρωσης δεν μπορεί να υπάρξει.

Και αν τσαντίσουμε λίγο περισσότερο τον Αντώναρο του ΠΑΣΟΚ θα πει και ονόματα.

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση της τρόικας θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και στα υπουργεία.

Το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιούν οι υπουργοί είναι «τεχνικοί υποστήριξης». Οπότε θα έχουμε υπουργούς που παριστάνουν τους τεχνικούς και παιδιά για τα θελήματα που θα παριστάνουν τους υπουργούς.

Αλλά θα μας δανείζουν αβέρτα. Βέβαια όπως όλοι έχουμε καταλάβει ανά τρεις μήνες δεν παίρνουμε απλά την δόση μας αλλά μας φοράνε και ένα καινούριο κοστουμάκι μέτρων.

Βέβαια με αυτούς τους ρυθμούς που παίρνουν τα μέτρα είναι ζήτημα αν θα μας δώσουν άλλες τρεις δόσεις. Θα έχουμε πεθάνει από νοθευμένο δάνειο.

Ο Σκανδαλίδης είπε ότι θα παραιτηθεί αν έχει τροϊκανό μπάστακα έξω από το γραφείο του. Μπα, μέσα στο γραφείο του θα είναι και μάλιστα στην καρέκλα του.

Ο Πάγκαλος ομολόγησε ότι λέει πολλές βλακείες. Έτσι δικαιώνεται και ο Σανιδάς (τον θυμάστε;) που είχε πει ότι οι υπουργοί της ΝΔ ήταν παραπλανημένοι; Δηλαδή βλάκες που δεν καταλάβαιναν τι υπέγραφαν;

Ε! τελικά μάλλον πρέπει να είναι στα προσόντα κάποιου για να γίνει υπουργός. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Να λέμε λοιπόν βλάκα τον Πάγκαλο ή μήπως χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή την βλακεία ως άλλοθι;

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΕΣΜΕΝΩΝ

Κυριοι βουλευταδες και λοιπο υπηρετικο προσωπικο

Επειδη πολυ σας εκτιμω, για ολους αυτους τους  αγωνες που δωσατε τοσα χρονια ωστε να κανετε τον Ελληνικο λαο επιτελους να ξυπνησει και να σας παρει με τις πετρες....
 Επειδη η ικανοτητα σας να δειτε το μελλον ειναι αυστηρα περιορισμενη και περιοριζετε στο κατα ποσο οι πλαδαρες κοιλιες σας απο τετραετια σε τετραετια θα εχουν καποια "αναπτυξη" (αυτο ειναι νικη για σας) καταβροχθιζοντας οτι σας αντιστεκεται....
Επειδη αυτη η λαιμαργια σας ειναι αθεραπευτη και δεν σταματα πουθενα....
Επειδη οι εντολες για τις ενεργειες σας  εχουν παψει προ πολλου να ερχονται απο τον εγκεφαλο και ερχονται κατευθειαν απο το αχορταγο στομαχι σας....
Επειδη δεν βλεπετε οτι το στεκι που καλοτρωτε τοσα χρονια κατεβαζει ρολλα....
Επειδη δεν βλεπετε τα "γκαρσονια" που σας σερβιραν τοσα χρονια να εχουν πεταξει τις ποδιες και να ερχονται με αγριες διαθεσεις προς το μερος σας....
Γιατι οπως ολα τα αγρια ζωα οταν πεσουν στο θηραμα τους οι αισθησεις τους ολες ειναι επικεντρωμενες εκει
Και επειδη εγω αγαπω πολυ τα ζωα και επισης σας εκτιμω οπως δηλωσα παραπανω...
θελω να σα δωσω μια συμβουλη
Διαμορφωστε εγκαιρως τον Εθνικο κηπο... αν ειναι δυνατον πριν τις 15 Ιουνη
Αλλωστε μια ομαδα σας πριν λιγες μερες τον περπατησε για μια πρωτη γευση... 
Δημιουργηστε το "ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ"
Στηστε τις σκηνες οπως οι αγανακτισμενοι εχουν κανει λιγο παρακατω,και το κυριοτερο παραγγειλετε catering ....
για αρκετες μερες...
 Με σκηνες εμεις, με σκηνες και σεις...
Με σουβλακι και ψωμακι εμεις....ε οχι αυτο δεν μου παει η καρδια
με catering εσεις, γιατι...
Και η τιμωρια εχει τα ορια της....μην σας κοψουμε και τις gourme απολαυσεις σας....
ΥΓ.
Ενα τελευταιο "επειδη".
Επειδη λοιπον απ οσο ξερω στο κηπο υπαρχουν κι αλλα ζωακια ημερα,οχι σαν και σας.
Ουτε να σας περασει απο το μυαλο να......
Γιατι αυτο που πρεπει επιτελους να καταλαβετε ειναι οτι...
Και το πιο ημερο και αδυναμο ζωακι οταν απειλειται γινεται αγριο θηριο...
Γινεται ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ENA VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ !
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ !! ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 25/5/20111 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
δημιουργία, μοντάζ: Δημήτρης Σαββαΐδης

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ


Στην Βέροια βρέθηκε ο υφυπουργός υγείας κύριος Τιμοσίδης την ώρα που μιλούσε στην αίθουσα αγανακτισμένοι πολίτες μπήκαν μέσα στην αίθουσα και σήκωσαν πανό,δυσαρεστήθηκαν ορισμένοι με αυτήν την κίνηση.Τα γνωστα κομματικα λαμογια της πολης...Απο εδω και περα να γνωριζουν οτι θα μας βρισκουν συνεχεια μπροστα τους...Η συνεχεια δοθηκε με μια ωραια συναυλια στην πλατεια της πολης με συμμετοχη εκατονταδων πολιτων....