Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ......


Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις με τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα καταστροφής.

Αντί να μας παίρνει με το δεξί χέρι όσα εισοδήματα μας έχουν απομείνει θα μας τα παίρνει με το αριστερό.

Ο Φλωρίδης είπε ότι ο Παπακωνσταντίνου απέτυχε 100%. Λόγω κομματικής αλληλεγγύης δεν είπε όλη την αλήθεια. Η αποτυχία του ήταν 500%.

Μεγάλο πλήγμα θα δεχθεί η φοροδιαφυγή. Η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει τα εισοδήματα των 6000 ευρώ.

Όλο και περισσότεροι λένε φωναχτά πλέον αυτό που κάθε νοήμων άνθρωπος ήξερε από πέρσι. Ότι όλα αυτά γίνονται για να σωθούν οι ήδη πτωχευμένες τράπεζες.
Και ότι δανειζόμαστε για να έχουμε να πληρώνουμε τους τόκους και τα προηγούμενα δάνεια.

Θυμάστε που η ανάκαμψη θα ερχόταν το 2012; Ε, ξεχάστε το. Λόγω απεργίας των μέσων μεταφοράς θα μας έρθει το 2015.

Βέβαια με τον ρυθμό μέτρων αποσύνθεσης της κοινωνίας και της ανάπτυξης ας περιμένουμε ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν στον επόμενο αιώνα.

Και ο Ομπάμα είπε ότι θα πρέπει να προσεχθεί η Ελλάδα γιατί μια πτώχευση θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία. Κοίτα να δεις που η κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος θα γίνει από την μικρή Ελλάδα.

Πάνω από 16% η επίσημη ανεργία, πάνω από 20% η πραγματική ανεργία. Μέχρι το τέλος του 2011 η ανεργία θα φτάσει, η επίσημη, στο 20% (στόχος Λοβέρδου).

Στην έκθεση της τρόικας η ανεργία για το 2011 θα είναι στο 11,5%. Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα νούμερα τους.

Εκτός και αν εννοούν ότι στο 16% της ανεργίας θα προστεθεί άλλο ένα 11%!

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Γιωργάκης κατά την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Δεν είχε καλή σύνδεση και κόλλαγε το Internet.

Για συνασπισμό εξουσίας κάλεσε ο Τσίπρας το ΚΚΕ. Μια πρόταση καταδικασμένη εξαρχής. Η αριστερά έχει μάθει να διασπάται και όχι να ενώνεται.

Ενοχλείτε ο Γιωργάκης όταν του λένε για Πινοσέτ και κυβέρνηση κατοχής. Εντάξει ας τον λέμε Τσε, την πολιτική του σοσιαλιστική και την κυβέρνηση του επαναστατική. Μην μας πάθει και τίποτα.

Και αφού είπε ότι αν θέλουν θα βάλει το σπίτι του υποθήκη διαβεβαίωσε ότι η δημόσια περιουσία δεν θα μπει υποθήκη.

Και έτσι είναι. Το σπίτι στο Καστρί δεν θα το χρειάζεται καθώς θα φύγει για τα ξένα με ελικόπτερο και την δημόσια περιουσία δεν θα την βάλει υποθήκη. Θα την έχει ξεπουλήσει.

Βέβαια επειδή η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από τα κυριαρχικά της δικαιώματα ότι δεν ξεπουληθεί θα μας το κατάσχουν.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υφίσταται αλλά δεν το έχει καταλάβει ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο Τσίπρας.

Στείλτε το με email.

Η κυβέρνηση λέει ότι δεν θα ακριβύνει το πετρέλαιο θέρμανσης. Αλλά ας έχουμε κατά νου ότι την επόμενη δόση θα την πάρουμε τον Οκτώβριο.

Οπότε, αφού με κάθε δόση έρχονται νέα μέτρα, το πετρέλαιο θα ακριβύνει τότε. Για το καλοκαίρι μπορείτε να βάζετε πετρέλαιο με τον μικρό φόρο.

Χωρίς πόθεν έσχες θα μπορούμε να αγοράζουμε και 2η κατοικία. Και έλεγα τι να τα κάνω τα 5 ευρώ που μου έχουν απομείνει….

Εδώ στο monopoly και δεν μπορούμε να αγοράσουμε σπίτι θα βρούμε λεφτά επί πασοκικού μνημονίου;

Θα μου πεις υπάρχουν μαύρα λεφτά. Και μάλιστα πολλά. Ε, αφού έκλεβαν τόσα χρόνια να τους δώσουμε την επιβράβευση και την ευκαιρία να αγοράσουν φθηνά σπίτια τώρα που θα αρχίσουν να κατρακυλάν οι τιμές.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου