Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

@ΡΧΙΔΙΑ..... SUCCESS STORY

Οι οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πλαισίωναν τα «πακέτα» διάσωσης της Ελλάδας «δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα», δήλωσε στο ΜΝΙ ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Jean-Claude Juncker, αφού όπως είπε δεν στηρίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα!

Φυσικά και δεν ξέρει τι του γίνεται..... είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος πανηγυρίζει μετά τις δηλώσεις του μονόφθαλμου πιτσαδορου από το Χάρβαρντ περί Success story.

Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και η καθημερινότητα του κόσμου.

Στην προσπάθεια μου να αποδείξω πόσο δίκιο έχει ο Κομανετσης θα κάνω χρήση κάποιων αριθμών και στατιστικών στοιχείων.

Ξεκινάμε λοιπόν η πετυχημένη μνημονιακη πολιτική των προκατόχων του μονόφθαλμου Αντώνη κατάφερε  να πετύχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό στην ανεργία 26,8 % και εκεί που πραγματικά άγγιξε την απόλυτη επιτυχία είναι η ανεργία των νέων υπολογίζεται στο 58 % μιλάμε δηλαδή για ένα πραγματικό θαύμα το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και στα λοιπά λαμογια της τρικοματικης για αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια τους..Και φυσικά αυτή είναι η επίσημη ανεργία δεν μιλάμε για την ανεπίσημη ούτε για τους πρώην ελεύθερους επαγγελματίες αρα δηλαδή η επιτυχία του Σαμαροαντωνη είναι μεγαλύτερη.

Τα παρακάτω στοιχεία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και αποδεικνύουν πόσο δίκιο έχει ο Κομανετσης σχετικά με το success story. 


 Στοιχείο
Περίοδος
Τιμή

Απρ. 13/Απρ. 12 -0,6
Απρ. 13/Απρ. 12 -0,6

Α' 3μηνο 2013 -5,6
Δ' 3μηνο 2012 26,0

Μάρτ. 13/Μάρτ. 12 -0,7
Μάρτ. 13/Μάρτ. 12 -6,1

Απρ. 13/Απρ. 12 -2,7
Φεβ. 13/Φεβ. 12 -47,0%

  • Η ανασφάλιστη εργασία βρίσκεται στο 39,4 % 600.000 παιδιά μαστίζονται από την φτώχεια και τον αποκλεισμό,αύξηση των αστέγων κατά 25%,ύφεση που φθάνει στο 5,6%.Και συνεχίζουμε δυνατά και Ελληνικά όπως λέει στις ατάκες του ο μέγας τηλεβιβλιοπωλης Λιακοπουλος.

    ΕΛΣΤΑΤ:Μείωση 11,5% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία  

    ΕΛΣΤΑΤ:Πτώση 12,7% σημείωσε ο δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 14% στον κύκλο εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση της εγχώριας βιομηχανίας το Φεβρουάριο 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε ο εμπορικός στόλος το Φεβρουάριο 

    Το 9,2% δεν μπορεί να εξασφαλίσει γεύμα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα

    400.000 οικογένειες δεν έχουν ούτε ένα εργαζόμενο στο σπίτι

    Αύξηση του ιού του AIDS κατά 200%

    Αυτό λοιπόν είναι το success story  με αριθμούς .......

    Αυτοί λοιπόν οι βρυκολακες προσπαθούν να μας πείσουν για την επιτυχία του εγχειρήματος τους στην Ελλάδα.

    Ο Αντωνακης μαζί με το Στουρναριο αλτερ εγκο του και τους άλλους δυο μαϊντανούς της συγκυβέρνησης τον ΧοντροΜπενι και τον έτερο μαλάκα Κουρελη προφανώς δεν βλέπουν η καλύτερα δεν θέλουν να δουν τα κοινωνικά αποκαΐδια που αφήνουν πίσω τους φτωχοποιηση των πολιτών ,η αύξηση των ασθενειών και πιο πολύ των ψυχικών και αν δεν το καταλάβατε από την ημέρα που ξεκίνησε η κρίση μέχρι σήμερα έχουμε χάσει μια ολόκληρη πόλη από τις αυτοκτονίες.Κρυμμένοι πίσω από τις μικροκομματικές τους φιλοδοξίες και βλέποντας την συρρίκνωση των κομμάτων τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η άγρα μερικών ψήφων για να συνεχίσουν να περιφέρουν ο δε Μπενι το ευτραφές σαρκίο του και ο δε γεροξεφτιλας Κουρελης το βρωμερό σαρκίο του εντός της βουλής.

    Φυσικά οι πληρωμένες γραφίδες και οι καλοταισμενοι παπαγάλοι του συστήματος (Πρετεντερης ,Τσιμας,Τρεμη,ο ηλιθιος Κωνστας και ο πανηλιθιος κος Μπαμπης,Πορτοσαλτε και δυστυχως τελειωμο δεν εχουν) προσπαθούν να μας πείσουν "για την προοδο της χωρας που την αναγνωριζουν και οι ξενοι".

    Και ξαφνου οποια απογοητευσις οι φιλοι τους απο την Εσπερια τους αδειαζουν κανονικα ...ποια αναπτυξη και γαλαζοπρασινες μαλακιες τους λενε απο το Δ.Ν.Τ τα καναμε μαζι με σας μανταρα αποτυχαμε παντου ουτε το 2100 δεν ξεχρεωνετε και η λυση.....συνεχιστε την ιδια καταστροφικη πορεια ας τα σκατωσαμε εσεις συνεχιστε νεους φορους διαλυστε τον κοινωνικο ιστο μην σταματατε μεχρι να εξοντωσετε και τον τελευταιο.Και δυστυχως αυτα τα πολιτικα αρχιδια  το κανουν.

    Μεσα σε ολο αυτα ο Αλεξης κοιμαται τον υπνο του δικαιου μια αντιπολιτευση του κολου.Αυτος που θα επρεπε να εχει κινητοποιησει τις λαικες μαζες και να βρισκεται καθημεριν
    α στο πεζοδρομιο τον βρισκεις σε κινητοποιησεις των Ισπανων .

    Εκει που θα επρεπε να εχει μονιμως 500.000 κοσμο στους δρομους να διαδηλωνουν για τα μετρα αυτος ασχολειτε με τα ευρωπαικα κινηματα και με τις συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προφανως δεν καταλαβε οτι ο κοσμος χεστηκε για τις συνιστωσες λυση στα καθημερινα δυσβαστακτα προβληματα του περιμενει.Και ακομα περιμενει εναν ηγετη που θα τον βγαλει στους δρομους για να διεκδικησει την χαμενη του αξιοπρεπεια αλλα μαλλον εισαι πολυ "μικρος" Αλεξη για να το κανεις....

    Απο την αλλη τα Χρυσαυγουλα εχουν ξεσαλωσει το δημοσκοπικο παιχνιδι παιζεται υπερ αυτων και φυσικα το εκμεταλευονται δεοντος.Βασιζομενοι στην τεραστια πολιτικη φυσογνωμια του ηγετη τους Φον Μιχαλολιακου αλλα και των λοιπων στελεχων του (Κασιδιαρης ,Γερμενης) ετοιμαζονται να ντυθουν τον μανδυα της αξιωματικης αντιπολιτευσης η στην χειροτερη του τριτου κομματος.Μελλοντικα δεκανικια του συστηματος σε μια χωρα που εχει χασει το μετρο και στελνει αρουραιους του παρελθοντος στην βουλη.

    Τωρα βεβαια θα μου πεις μεσα στην βουλη κυκλοφορουν Γεωργιαδηδες ,Ψαριανοι και λοιπα Ρεπουσοειδη ο Κασιδιαρης και οι συν αυτω σε πειραξαν?

    Δεν με εχει πειραξει ο Κασιδιαρης αλλα οι ιδεες  που κουβαλανε μεσα στα καλοξυρισμενα κεφαλια τους.

    Και αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται ενας λαος που πολεμησε με μεγαλη σφοδροτητα τον φασισμο-ναζισμο τωρα να γινεται υποστηρικτης και ερμαιο των φασιστικων αντιληψεων της Χ.Α και να της δινει ποσοστα ανω του 10%.

    Και φυσικα μεσα απο ολα αυτα ξεχωριζει η τεραστια πολιτικη φιγουρα του γεροντα του Προεδρικου Μεγαρου.Ο πρωην μεγαλος αντιστασιακος μην ξεχναμε οτι στα 10 του χρονια ηταν ανταρτης.......Αυτος λοιπον ο Προεδρος της Δημοπρασιας αντι να υψωσει την φωνη του και να ριξει ενα γερο χεσιμο σε ολους αυτους τους μνημονιακους ποντικους και να τους βαλει η βγαλει απο την θεση τους απλως υπογραφει δικτακτορικες Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου και επιστρατευσεις εργαζομενων απεργων.Αξιο το εργο σου γεροξευτιλα αλλα να ξερεις οτι θα πληρωθεις με το ιδιο νομισμα που θα πληρωθουν και οι υπολοιποι κολαουζοι του συστηματος εκτος και αν εισαι τυχερος και εχεις τιναξει τα πεταλα εκ των προτερων.

    Ετσι λοιπον θα μας βαλουν σε μια "ταξη" οι του Δ.Ν.Τ της Ε.Ε και οι παρατρεχαμενες ντοπιες κουραδες τους.

    Και οπως λεει και ο Ελυτης:Οταν ακους "ταξη" ανθρωπινο κρεας μυριζει.

    Τελικα πατριωτες κατι σαπιο υπαρχει στο DNA μας δεν εξηγηται αλλιως ενας λαος που ανεχτηκε επι 40 χρονια τους ιδιους απατεωνες πολιτικους να εναλασονται στην εξουσια και συνεχιζει να τους διατηρει εκει χριζει προφανως ψυχιατρικης αναλυσης γιατι η διαταραγμενοι ψυχικα ειμαστε η σχιζοφρενεις αλλη απαντηση δεν υπαρχει.....

    Και κατι ακομα χωθειτε πιο βαθια μεσα στους καναπεδες σας παρακολουθηστε με μεγαλυτερη θερμη τις ειδησεις και τον Σουλειμαν δειτε και απο τις ειδησεις του STAR κανενα κολαρακι απο την Μυκονο και μην ανυσηχειτε ο πρωθυπουργος και οι συν αυτω μαιντανοι του μας βεβαιωνουν οτι το success story βαινει καλως......

    SUCCESS STORY.....MY ASS


 


Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΟΥ ΡΕ ...ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ;

Με συνδυασμένα καθημερινά κρωξίματα οι παπαγάλοι των μίντια μας μεταφέρουν την ίδια καραμέλα είστε καταχρεωμένοι, καταναλώνετε πολλά, παράγετε λίγα, δεν πληρώνετε, είστε αφερέγγυοι, περιοριστείτε, πάρτε μέτρα....

Ύφεση, πτώση ανάπτυξης, οι αγορές απαιτούν, το χρηματιστήριο πέφτει, η ψυχολογία αδυνατεί και αν τα δούμε από την ουσιαστική ανθρώπινη πλευρά.....Τα κεφάλαια έξω αφορολόγητα, οι εφοπλιστές και οι πολυεθνικές όπου βολεύονται, τα ακίνητα μνημεία απείραχτα, τα τρόφιμα σε εναρμονισμένες μονοπωλιακές τιμές, η ανεργία στα ύψη, οι μετανάστες με πληθωρική παρουσία και ανισότιμη εκμεταλλευτική σχέση, η γη σε υπεραξία, το περιβάλλον σε διαρκή υποβάθμιση, η πολεοδομία ανύπαρκτη, ο σχεδιασμός και ο ορθολογισμός ανύπαρκτα μεγέθη. Κάποιοι πολλοί αφού σας πήραν την ψήφο διατάσσεστε να ψοφήσετε, να παγώσετε, να καταναλώσετε και να χρεωθείτε ακριβότερα ώστε να ζήσουν οι λίγοι εκλεκτοί που δεν φορολογούνται ,απαλλάσσονται, διαφεύγουν συνεννοούνται πιο θάναι το δέρας των ευκαιριών που θα τους δώσει η νέα κυβέρνηση και θα αρπάξουν τα επόμενα θηράματα είτε λέγονται ΟΠΑΠ ποντάροντας στο τυχοδιωκτισμό των Ελλήνων, είτε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με την μεγάλη ρευστότητα.

Φοροαποφεύγουν πολλοί κατ αρχάς βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές. Με βάση το Ζ¨ Ψήφισμα του 1975 φορολογούνται αυτοτελώς για την αποζημίωση και τη σύνταξη που τους καταβάλλεται. Προσθέστε δημάρχους και κοινοτάρχες, ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες, οι προπονητές, οι ταξιτζήδες, όσοι εκμεταλλεύονται φορτηγά ΔΧ ή λεωφορεία ενταγμένα σε ΚΤΕΛ, οι έχοντες νοικιαζόμενα δωμάτια, το ιπτάμενο προσωπικό της πολιτικής αεροπορίας ,οι αξιωματικοί του εμπορικού ναυτικού κλπ.
Τα ΅δεν χρωστάω σε κανένα¨ λοιπόν του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά μάλλον στηρίζονται σε συσκότιση μακρομεγεθών σε απόκρυψη δεδομένων. Εδώ υπάρχει καθεστώς ευνοιοκρατίας και ανισότητας στα κοινά βάρη σε πολλούς, των ιδίων συμπεριλαμβανομένων και των προκατόχων τους κ. Σημίτη και κ. Καραμανλή αντίστοιχα.
Μας υπενθυμίζουν σχεδόν τρομοκρατικά τα 300 δις εξωτ. χρέος λησμονώντας ότι δεν απευθύνονται ούτε
στους κατέχοντες 200 δις καταθέσεων στο εσωτερικό και 1500 δις σε καταθέσεις τραπεζών εξωτερικού. Επισύρουν το κίνδυνο χρεοκοπίας του κράτους παραλείποντας να θυμίσουν ότι τα ακίνητα μόνο του ελληνικού δημοσίου είναι αξία της τάξεως των 300 δις.
Ζούμε ένα φρικτό συνδυασμό κακοδιοίκησης που συναποτελείται από
υψηλές δαπάνες, ανύπαρκτους ελέγχους και περιορισμό εισπρακτικών μηχανισμών. Λέγεται ότι στα βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο μόνο τα 15% πληρώνονται. Τόσο οι βενζίνες, τόσο τα ταξίδια, τόσο τα κινητά .Υπερκέρδη στα μαγαζιά αλυσίδες- τροφίμων αλλά 1-3% τα φορολογούμενα κέρδη τους! Τεράστιος ο όγκος των ανέλεγκτων υποθέσεων μεγάλων εταιρειών και επί πολλά έτη. Αν μιλήσετε με κάποιο υπεύθυνο έφορο συνήθως σας προσγειώνει στην πραγματικότητά του, έχουν ανίκανους και λίγους υπαλλήλους για τον όγκο της δουλειάς που χρειάζονται. Το κερασάκι στην ανεργία τους είναι τα φαινόμενα διαφθοράς και εμπλοκής τους. Πάσχουμε από κατάλληλα εργαλεία καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. Χρειάζεται κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου έλεγχος των υπερκερδών που φεύγουν έξω ενώ κτώνται εδώ και ιδίως των 3500 offshore εταιρειών εκ των οποίων το αντικείμενο των δύο τρίτων είναι ιδιοκτησίες πολυτελών ακινήτων εύκολα προσδιοριζόμενες και δέουσες φορολογίας. Λένε ότι μόνο 38 εξ αυτών δηλώνουν κέρδη προς φορολόγηση, πεδίο φορολογίας λαμπρό.Ετησίως το παγκάρι των φόρων είναι περί τα 13,5 δις εκ των οποίων τα 6,5 είναι από μισθωτούς και συνταξιούχους.. Άμα θέλουμε 20ετία να ελέγξουμε το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ταμειακές βενζινάδικων και ταξιτζήδων, ε η κουβέντα στα μίντια θα στρέφεται γύρω από το πάγωμα των μισθών δημοσίου, κάτι επιδομάτων επί δικαίων και αδίκων. Τι περιμένετε να ακούσετε ανάλυση στα μέντια πως 20 χρόνια τώρα οι μεγαλοκαναλάρχες και εκδότες χρησιμοποιούσαν τις δημόσιες συχνότητες με προσωρινές άδειες ΑΤΕΛΩΣ . Απώλεια από το ταμείο 47-200 εκατ ευρώ.
Όλοι συμβουλεύουν την νέα κυβέρνηση για μέτρα στη χώρα που έχει χαθεί το μέτρο. Συνήθως συγκεκριμένες συντεχνίες φιλοξενούνται απροκάλυπτα για τη μεροληψία τους στα κανάλια. Οι ακάλυπτοι χώροι, οι καταπατητές , οι βοθρατζηδες και ο γυμνοσάλιαγκας της Μυκόνου. Θαρρείς πως σε αυτό το τόπο δεν έχεις να ακούσεις παρά στο Λαζόπουλο τη γιαγιά της λαϊκής, την 12ωρη συμβασιούχα του Μαρινόπουλου, τον κουρασμένο ταπετσιέρη και τεχνίτη δαπέδων, τον σακάτη στους βωξίτες, τον αιγυπτιώτη ψαρά, τον εργάτη του Περάματος, την απλήρωτη υπερωρία στα πολυκαταστήματα, την 40άρα έμπειρη αλλά άνεργη....
Τα μέτρα της κυβέρνησης και το περίφημο πρόγραμμα ανάπτυξης είναι
εμφανώς σε λάθος κατεύθυνση και στρέφεται σε λάθος ανθρώπους, τι περιμένατε δηλαδή....Απομυζούν το κράτος μας χρόνια, εξαφάνισαν κάθε παραγωγική διαδικασία με γραφειοκρατίες, ανάγκασαν κάθε σοβαρό επενδυτή να στρίβει αλλού, συκοφαντούν κάθε αντίσταση των δυνάμεων της εργασίας, τόνωσαν κάθε δανειοστήρικτη εισαγωγική υπερκατανάλωση, εκμεταλλεύονται κάθε παράνομο οικονομικό μετανάστη που η απόδοση ίσων δικαιωμάτων εργασίας και πολιτείας θα τους χάλαγε την ταξική καθαρότητα και τη βρωμιά της αισχροκέρδειας τους και θα έρθουν να αμφισβητήσουν ακόμη χειρότερα.... το μόνο που φοβόντουσαν. Την υποβαθμισμένη αλλά ενδεχόμενα και τιμωρητική στάση σας δια της ψήφου. Τα σενάρια πανικού περί Ελληνικής οικονομίας σε ανεδαφική βάση συσκοτίζουν τις ενοχές των ολιγαρχών και προσπαθούν να προτάξουν όλες τις νεοφιλελεύθερες λύσεις εις βάρος του κόσμου της εργασίας.. Εμφανίζονται βρικόλακες αποτυχημένων λύσεων ασφαλιστικού  και Στουρναριοι οικονομολογοι προτινοντας ως μοναδικη λυση το πετσοκομα μισθων και συνταξεων . Πόσοι από σας μπορείτε να πείτε ότι τους έχετε πάρει χαμπάρι;;;;;;;
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει πιά μυστηριώδης δύναμη μας στρέφει εδώ και 35 χρόνια σε κυβερνήσεις που τάζουν προεκλογικώς παίρνουν τα κλειδιά της εξουσίας και τους παραδίδουμε ουσιαστικά το πορτοφόλι μας για να μας το επιστρέψουν άδειο και κλεμμένο ,στη καλύτερη των περιπτώσεων, χρεωμένο εσαεί διαχρονικά και πρέπει να εκληττόμεθα και όλας για την

...άσωτη συμπεριφορά των πολιτικών μας. Που σαν βουλευτές υποβαθμίζονται και λοιδορούνται, σαν αρχηγοί κομμάτων συνδέουν την εξουσία με ποδοσφαιρικό τρόπαιο, σαν κρατικοί ταγοί γίνονται καθημερινά παράδειγμα αποφυγής ηθικό, πολιτικό και απαξιώνονται. Γύρω τους ένας συφερτός ανίκανων κρατικοδίαιτων αυλοκολάκων και ακόμα και τα κόμματα έχουν χάσει πτυχές συμμετοχής και ελέγχου, δημοκρατικού διαλόγου στο συμφέρον του μικροβολέματος και της μιζεροανοχής.
Τρομοκρατήσου φταίς δεν φταίς, μη ζητάς τίποτα από αυτά που σου στερούν!!!!!! Η πιπίλα της σημερινής εποχής. Ενα σίγουρο κοινωνικό ναρκωτικό
!
Κρίση αξιοπιστίας λοιπόν σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας αλήθειες, τοποθετηθείτε στο ζητούμενο συλλογικό σας μέλλον και απορρίψτε πια τις καθοδηγήσεις από δηλωμένες ξεκάθαρων συμφερόντων εξουσίες.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΑΔΩΝΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ

Καθημερινα διαβαζοντας διαφορα μπλογκς παρατηρω οτι τα πιο πολλα εχουν και ενα γκατζετ το οποιο δειχνει τα τουιτς διαφορων ως επι το πλειστον πολιτικων μαιντανων δεξιων και αριστερων.
Ο μεγαλυτερος βεβαια εξ αυτων ακουει στο ονομα Αδωνης Σπυριδων Γεωργιαδης.
Το τυχαρπαστο αυτο πολιτικο αρχιδι  ειναι τοσο εριστικο οσο και η ηλιθια τσιριχτη φωνη του τα δε τουιτ του προκλητικα οχι μονο προς τους πολιτικους του αντιπαλους αυτο βεβαιως πολυ λιγο με ενδιαφερει και αλλωστε ειναι μερος του στημενου πολιτικου σκηνικου.
Ειναι προκλητικα προς τον λαο και δειχνουν ποσο πολυ γραμμενους τους εχει ολους στα αρχιδια του.
Ας ριξουμε ομως μια ματια στην πολιτικη και συγγραφικη  του δραση γιατι ετσι και αλλιως η προσωπικη του ζωη ποσως μας ενδιαφερει.
Αυτος λοιπον ο μαφιοζος της συγχρονης πολιτικης ζωης του τοπου ειναι ενας τυχαρπαστος σαλτιμπαγκος ο οποιος ξεκινησε απο τηλεβιβλιοπωλης πουλωντας σαβουροβιβλια απο τον εκδοτικο οικο που εχει.
 Την πολιτικη του καριερα την αρχισε απο το πανεπιστημιο μελος αρχικα της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ στην συνεχεια κανει την πρωτη του κολοτουμπα γινεται μελος της ΠΟΛΑΝ εξου και η σχεση του με τον μονοφθαλμο Αντωνιο Σαμαρα.Στην συνεχεια πιστος στις θεσεις του και τις αποψεις του μεταπηδαει στο  κόμμα ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφυρερ.Θαυμαζοντας τον ο πολιτικος του αρχηγος τον κατεβαζει υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ. για τη νομαρχία Αθηνών στις νομαρχιακές εκλογές του 2006.  Το 2007 και το 2009 εξελέγη βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. Ήταν υποψήφιος του ιδίου κόμματος για την θέση του περιφερειάρχη Αττικής στις περιφερειακές εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου 2010.
 Η τοποθέτησή του ως υφυπουργού Ανάπτυξης, με αρμοδιότητα τη ναυτιλία και την αλιεία, στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο ήταν αναπάντεχη. Για πολλούς ήταν και η αρχή της μετακίνησής του στη Νέα Δημοκρατία, όταν δηλαδή διέκρινε ότι ο ΛΑΟΣ με τις συνεχείς εναλλαγές στις θέσεις του ήταν πλέον χαμένη υπόθεση. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο φανατικούς υπερασπιστές της μνημονιακής πολιτικής. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τον αποκάλεσε «Θεό» μετά το τέλος μιας φλογερής ομιλίας του υπέρ του μνημονίου.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2012, μία μέρα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το ζήτημα της δανειακής συμβάσεως της χώρας, υπέρ της οποίας τάχθηκε με την ψήφο του παρά την αντίθετη άποψη του κόμματος, διαγράφηκε  από την κοινοβουλευτική ομάδα του Λα.Ο.Σ., με απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη.Η επομενη κολοτουμπα αυτου του σχιζοφρενους γινεται 
την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά πρόεδρο του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», και συναποφάσισαν την ένταξή του  στις τάξεις της. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι παραιτείται από βουλευτής , προκειμένου η έδρα να επανέλθει στο κόμμα Λα.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και δήλωσε «...{...}... Η μόνη οργανωμένη παράταξη είναι η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα, Συρία».Τοσο σταθερος στις αποψεις του.
Ετσι λοιπον αυτο το απιθανο πιθηκοειδες επιβιωσε και επιβιωνει μεσα απο τον εμετικο λογο του την ηλιθια τσιριχτη φωνη του και το απυθμενο θρασος του.
Βεβαια θα μπορουσαμε να ισχυριστουμε οτι προκειται για μια περιπτωση φρενοβλαβους η σχιζοφρενους και θα ειχαμε απολυτο δικιο.Αλλα δυστυχως επειδη εδω ειναι Ελλαδα τετοια πολιτικα αρχιδια επιβιωνουν και δυστυχως γινονται παραγοντες και ρυθμιστες της πολιτικης ζωης του τοπου.
 Ο άνθρωπος αυτός επίσης, τυγχάνει να είναι και το...αγαπημένο παιδί των παραθύρων των τηλε-καναλιών. Εχει γίνει η ...αγαπημένη τηλε-περσόνα όλων των δημοσιογραφίσκων της δεκάρας, που κάνουν τις πρωινες ενημερωτικές εκπομπές. Απο τον Σκάι του Αλαφούζου ώς τον ΑΝΤ-1 του Κυριακού, ασχετως αν τελευταια τον ξεχεσε ο Παπαδακης ο Αδωνις Γεωργιάδης περιφέρεται απο παράθυρο σε παράθυρο, διαλαλώντας την απαίσια λεκτική πραμάτεια του.Το συστημα του γνωστο δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει ή να εκφράσει τουλάχιστον μιαν αντίθετη προς αυτόν, άποψη. Θα τον...κόψει ο Αδωνις στην πρώτη φράση. Θα τον...επαναφέρει άμεσα στη δική του...εικονική πραγματικότητα, επιδιώκοντας τον άμεσο εκνευρισμό του συνομιλητή του και την απωλεια του ειρμού της σκέψης του. Κλασσικό δείγμα ερποντος φασιστοειδούς, που προσπαθεί να καλύψει την κενότητα των λόγων του και την τεράστια ανασφάλειά του, χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο της καπέλωσης . Ενα εργαλείο που του είναι ιδιαίτερα χρησιμο και που, απ ό,τι φαίνεται, λειτουργεί καλά...
Ο Γεωργιάδης είναι αυτό που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει με σχετική ευκολία, ως το "Αυγό του φασιστικού Φιδιού". Αυτος ο μαλακας της δεκαρας ο γυρολογος των καναλιων σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, εαν η Ελλάδα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απο αυτήν που βρίσκεται σήμερα. Ανθρωποειδη η μαλλον πιθηκοειδη σαν τον Γεωργιάδη επιβιώνουν μόνο σε καταστάσεις όπου κυριαρχεί ο έρπων Φασισμός. Και σήμερα, οι καταστάσεις αυτές είναι κυρίαρχες σε όλο το μήκος και το πλάτους του ελλαδικού χώρου.

Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
 Αυτη η βιζιτου των καναλιων  είναι ασφαλέστατα η Ντροπή και το Ονειδος μιας χωρας που ακουει στο όνομα  Ελλάδα. Αυτη η διασταυρωση μπαμπουινου και χιτλερικης μισοριξιας εφτασε στο σημειο να...επιπλήξει τους ...νεκρούς απο ασφυξία φοιτητές της τραγωδίας της Λαρισσας τον περσινό χειμώνα, αυτο και μονο φτάνει και περισσεύει για να τον κατατάξει κάποιος στους σχιζοφρενεις. Αυτό όμως καθ' αυτό το γεγονός, δεν είναι παρα η κορυφή του παγόβουνου της φασιστικής αύρας που τείνει να τυλίξει την Ελλάδα. Οσο κατρακυλάει κανείς απ την κορφή αυτού του παγόβουνου προς τη βάση του, τόσα περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο περισσότερο μολύνεται απο τη σήψη και τη σαπίλα.
ΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
Θα μπορουσα να γεμισω σελιδες για αυτο το αρχιδι αλλα πραγματικα δεν ξερω ποια τι αλλο μπορω να προσθεσω για αυτο το θρασυδειλο χαμινι της πολιτικης.Και επειδη στην κουραδα που ακουει στο ονομα Αδωνης το μονο που τον φοβιζει ειναι να μην ασχολειται κανεις μαζι του κανω μια εκκληση σε ολους τους ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΑΡΧΙΔΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ 
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ.


AdonisGeorgiadi profile
AdonisGeorgiadi Να πάρει! Ψιχαλίζει και δεν θα μπορέσουν να διαδηλώσουν οι δικοί μας "Αγανακτισμένοι"...ως γνωστόν η επανάσταση εδώ δεν γίνεται υπό βροχή... 4 hours ago · reply · retweet · favorite

  31 May
η φράση μου ήταν:"καθηγητές που βάζουν πάνω από το συμφέρον των μαθητών τους, το προσωπικό τους είναι γαιδούρια"

γκρινιάρηδες! Ειχατε πει 35% ανεργία, θα είναι κάτω από 27% και -7% ύφεση θα είναι κάτω από -4%

θα έπρεπε να ξέρεις ότι στην Προκαταρκτική που είναι τα 2/3 των επιτροπών μου, πάμε άνευ αμοιβής.

Ήμουν στην ΝΔ, μετά στην ΠΟΛ.ΑΝ διάσπαση της ΝΔ, στον ΛΑΟΣ διάσπαση της ΝΔ και ξανά στη ΝΔ. Βλέπεις >>