Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

@ΡΧΙΔΙΑ..... SUCCESS STORY

Οι οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πλαισίωναν τα «πακέτα» διάσωσης της Ελλάδας «δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα», δήλωσε στο ΜΝΙ ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Jean-Claude Juncker, αφού όπως είπε δεν στηρίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα!

Φυσικά και δεν ξέρει τι του γίνεται..... είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος πανηγυρίζει μετά τις δηλώσεις του μονόφθαλμου πιτσαδορου από το Χάρβαρντ περί Success story.

Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και η καθημερινότητα του κόσμου.

Στην προσπάθεια μου να αποδείξω πόσο δίκιο έχει ο Κομανετσης θα κάνω χρήση κάποιων αριθμών και στατιστικών στοιχείων.

Ξεκινάμε λοιπόν η πετυχημένη μνημονιακη πολιτική των προκατόχων του μονόφθαλμου Αντώνη κατάφερε  να πετύχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό στην ανεργία 26,8 % και εκεί που πραγματικά άγγιξε την απόλυτη επιτυχία είναι η ανεργία των νέων υπολογίζεται στο 58 % μιλάμε δηλαδή για ένα πραγματικό θαύμα το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και στα λοιπά λαμογια της τρικοματικης για αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια τους..Και φυσικά αυτή είναι η επίσημη ανεργία δεν μιλάμε για την ανεπίσημη ούτε για τους πρώην ελεύθερους επαγγελματίες αρα δηλαδή η επιτυχία του Σαμαροαντωνη είναι μεγαλύτερη.

Τα παρακάτω στοιχεία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και αποδεικνύουν πόσο δίκιο έχει ο Κομανετσης σχετικά με το success story. 


 Στοιχείο
Περίοδος
Τιμή

Απρ. 13/Απρ. 12 -0,6
Απρ. 13/Απρ. 12 -0,6

Α' 3μηνο 2013 -5,6
Δ' 3μηνο 2012 26,0

Μάρτ. 13/Μάρτ. 12 -0,7
Μάρτ. 13/Μάρτ. 12 -6,1

Απρ. 13/Απρ. 12 -2,7
Φεβ. 13/Φεβ. 12 -47,0%

  • Η ανασφάλιστη εργασία βρίσκεται στο 39,4 % 600.000 παιδιά μαστίζονται από την φτώχεια και τον αποκλεισμό,αύξηση των αστέγων κατά 25%,ύφεση που φθάνει στο 5,6%.Και συνεχίζουμε δυνατά και Ελληνικά όπως λέει στις ατάκες του ο μέγας τηλεβιβλιοπωλης Λιακοπουλος.

    ΕΛΣΤΑΤ:Μείωση 11,5% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία  

    ΕΛΣΤΑΤ:Πτώση 12,7% σημείωσε ο δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 14% στον κύκλο εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση της εγχώριας βιομηχανίας το Φεβρουάριο 

     ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε ο εμπορικός στόλος το Φεβρουάριο 

    Το 9,2% δεν μπορεί να εξασφαλίσει γεύμα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα

    400.000 οικογένειες δεν έχουν ούτε ένα εργαζόμενο στο σπίτι

    Αύξηση του ιού του AIDS κατά 200%

    Αυτό λοιπόν είναι το success story  με αριθμούς .......

    Αυτοί λοιπόν οι βρυκολακες προσπαθούν να μας πείσουν για την επιτυχία του εγχειρήματος τους στην Ελλάδα.

    Ο Αντωνακης μαζί με το Στουρναριο αλτερ εγκο του και τους άλλους δυο μαϊντανούς της συγκυβέρνησης τον ΧοντροΜπενι και τον έτερο μαλάκα Κουρελη προφανώς δεν βλέπουν η καλύτερα δεν θέλουν να δουν τα κοινωνικά αποκαΐδια που αφήνουν πίσω τους φτωχοποιηση των πολιτών ,η αύξηση των ασθενειών και πιο πολύ των ψυχικών και αν δεν το καταλάβατε από την ημέρα που ξεκίνησε η κρίση μέχρι σήμερα έχουμε χάσει μια ολόκληρη πόλη από τις αυτοκτονίες.Κρυμμένοι πίσω από τις μικροκομματικές τους φιλοδοξίες και βλέποντας την συρρίκνωση των κομμάτων τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η άγρα μερικών ψήφων για να συνεχίσουν να περιφέρουν ο δε Μπενι το ευτραφές σαρκίο του και ο δε γεροξεφτιλας Κουρελης το βρωμερό σαρκίο του εντός της βουλής.

    Φυσικά οι πληρωμένες γραφίδες και οι καλοταισμενοι παπαγάλοι του συστήματος (Πρετεντερης ,Τσιμας,Τρεμη,ο ηλιθιος Κωνστας και ο πανηλιθιος κος Μπαμπης,Πορτοσαλτε και δυστυχως τελειωμο δεν εχουν) προσπαθούν να μας πείσουν "για την προοδο της χωρας που την αναγνωριζουν και οι ξενοι".

    Και ξαφνου οποια απογοητευσις οι φιλοι τους απο την Εσπερια τους αδειαζουν κανονικα ...ποια αναπτυξη και γαλαζοπρασινες μαλακιες τους λενε απο το Δ.Ν.Τ τα καναμε μαζι με σας μανταρα αποτυχαμε παντου ουτε το 2100 δεν ξεχρεωνετε και η λυση.....συνεχιστε την ιδια καταστροφικη πορεια ας τα σκατωσαμε εσεις συνεχιστε νεους φορους διαλυστε τον κοινωνικο ιστο μην σταματατε μεχρι να εξοντωσετε και τον τελευταιο.Και δυστυχως αυτα τα πολιτικα αρχιδια  το κανουν.

    Μεσα σε ολο αυτα ο Αλεξης κοιμαται τον υπνο του δικαιου μια αντιπολιτευση του κολου.Αυτος που θα επρεπε να εχει κινητοποιησει τις λαικες μαζες και να βρισκεται καθημεριν
    α στο πεζοδρομιο τον βρισκεις σε κινητοποιησεις των Ισπανων .

    Εκει που θα επρεπε να εχει μονιμως 500.000 κοσμο στους δρομους να διαδηλωνουν για τα μετρα αυτος ασχολειτε με τα ευρωπαικα κινηματα και με τις συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προφανως δεν καταλαβε οτι ο κοσμος χεστηκε για τις συνιστωσες λυση στα καθημερινα δυσβαστακτα προβληματα του περιμενει.Και ακομα περιμενει εναν ηγετη που θα τον βγαλει στους δρομους για να διεκδικησει την χαμενη του αξιοπρεπεια αλλα μαλλον εισαι πολυ "μικρος" Αλεξη για να το κανεις....

    Απο την αλλη τα Χρυσαυγουλα εχουν ξεσαλωσει το δημοσκοπικο παιχνιδι παιζεται υπερ αυτων και φυσικα το εκμεταλευονται δεοντος.Βασιζομενοι στην τεραστια πολιτικη φυσογνωμια του ηγετη τους Φον Μιχαλολιακου αλλα και των λοιπων στελεχων του (Κασιδιαρης ,Γερμενης) ετοιμαζονται να ντυθουν τον μανδυα της αξιωματικης αντιπολιτευσης η στην χειροτερη του τριτου κομματος.Μελλοντικα δεκανικια του συστηματος σε μια χωρα που εχει χασει το μετρο και στελνει αρουραιους του παρελθοντος στην βουλη.

    Τωρα βεβαια θα μου πεις μεσα στην βουλη κυκλοφορουν Γεωργιαδηδες ,Ψαριανοι και λοιπα Ρεπουσοειδη ο Κασιδιαρης και οι συν αυτω σε πειραξαν?

    Δεν με εχει πειραξει ο Κασιδιαρης αλλα οι ιδεες  που κουβαλανε μεσα στα καλοξυρισμενα κεφαλια τους.

    Και αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται ενας λαος που πολεμησε με μεγαλη σφοδροτητα τον φασισμο-ναζισμο τωρα να γινεται υποστηρικτης και ερμαιο των φασιστικων αντιληψεων της Χ.Α και να της δινει ποσοστα ανω του 10%.

    Και φυσικα μεσα απο ολα αυτα ξεχωριζει η τεραστια πολιτικη φιγουρα του γεροντα του Προεδρικου Μεγαρου.Ο πρωην μεγαλος αντιστασιακος μην ξεχναμε οτι στα 10 του χρονια ηταν ανταρτης.......Αυτος λοιπον ο Προεδρος της Δημοπρασιας αντι να υψωσει την φωνη του και να ριξει ενα γερο χεσιμο σε ολους αυτους τους μνημονιακους ποντικους και να τους βαλει η βγαλει απο την θεση τους απλως υπογραφει δικτακτορικες Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου και επιστρατευσεις εργαζομενων απεργων.Αξιο το εργο σου γεροξευτιλα αλλα να ξερεις οτι θα πληρωθεις με το ιδιο νομισμα που θα πληρωθουν και οι υπολοιποι κολαουζοι του συστηματος εκτος και αν εισαι τυχερος και εχεις τιναξει τα πεταλα εκ των προτερων.

    Ετσι λοιπον θα μας βαλουν σε μια "ταξη" οι του Δ.Ν.Τ της Ε.Ε και οι παρατρεχαμενες ντοπιες κουραδες τους.

    Και οπως λεει και ο Ελυτης:Οταν ακους "ταξη" ανθρωπινο κρεας μυριζει.

    Τελικα πατριωτες κατι σαπιο υπαρχει στο DNA μας δεν εξηγηται αλλιως ενας λαος που ανεχτηκε επι 40 χρονια τους ιδιους απατεωνες πολιτικους να εναλασονται στην εξουσια και συνεχιζει να τους διατηρει εκει χριζει προφανως ψυχιατρικης αναλυσης γιατι η διαταραγμενοι ψυχικα ειμαστε η σχιζοφρενεις αλλη απαντηση δεν υπαρχει.....

    Και κατι ακομα χωθειτε πιο βαθια μεσα στους καναπεδες σας παρακολουθηστε με μεγαλυτερη θερμη τις ειδησεις και τον Σουλειμαν δειτε και απο τις ειδησεις του STAR κανενα κολαρακι απο την Μυκονο και μην ανυσηχειτε ο πρωθυπουργος και οι συν αυτω μαιντανοι του μας βεβαιωνουν οτι το success story βαινει καλως......

    SUCCESS STORY.....MY ASS


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου