Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΑΔΩΝΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ

Καθημερινα διαβαζοντας διαφορα μπλογκς παρατηρω οτι τα πιο πολλα εχουν και ενα γκατζετ το οποιο δειχνει τα τουιτς διαφορων ως επι το πλειστον πολιτικων μαιντανων δεξιων και αριστερων.
Ο μεγαλυτερος βεβαια εξ αυτων ακουει στο ονομα Αδωνης Σπυριδων Γεωργιαδης.
Το τυχαρπαστο αυτο πολιτικο αρχιδι  ειναι τοσο εριστικο οσο και η ηλιθια τσιριχτη φωνη του τα δε τουιτ του προκλητικα οχι μονο προς τους πολιτικους του αντιπαλους αυτο βεβαιως πολυ λιγο με ενδιαφερει και αλλωστε ειναι μερος του στημενου πολιτικου σκηνικου.
Ειναι προκλητικα προς τον λαο και δειχνουν ποσο πολυ γραμμενους τους εχει ολους στα αρχιδια του.
Ας ριξουμε ομως μια ματια στην πολιτικη και συγγραφικη  του δραση γιατι ετσι και αλλιως η προσωπικη του ζωη ποσως μας ενδιαφερει.
Αυτος λοιπον ο μαφιοζος της συγχρονης πολιτικης ζωης του τοπου ειναι ενας τυχαρπαστος σαλτιμπαγκος ο οποιος ξεκινησε απο τηλεβιβλιοπωλης πουλωντας σαβουροβιβλια απο τον εκδοτικο οικο που εχει.
 Την πολιτικη του καριερα την αρχισε απο το πανεπιστημιο μελος αρχικα της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ στην συνεχεια κανει την πρωτη του κολοτουμπα γινεται μελος της ΠΟΛΑΝ εξου και η σχεση του με τον μονοφθαλμο Αντωνιο Σαμαρα.Στην συνεχεια πιστος στις θεσεις του και τις αποψεις του μεταπηδαει στο  κόμμα ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφυρερ.Θαυμαζοντας τον ο πολιτικος του αρχηγος τον κατεβαζει υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ. για τη νομαρχία Αθηνών στις νομαρχιακές εκλογές του 2006.  Το 2007 και το 2009 εξελέγη βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. Ήταν υποψήφιος του ιδίου κόμματος για την θέση του περιφερειάρχη Αττικής στις περιφερειακές εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου 2010.
 Η τοποθέτησή του ως υφυπουργού Ανάπτυξης, με αρμοδιότητα τη ναυτιλία και την αλιεία, στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο ήταν αναπάντεχη. Για πολλούς ήταν και η αρχή της μετακίνησής του στη Νέα Δημοκρατία, όταν δηλαδή διέκρινε ότι ο ΛΑΟΣ με τις συνεχείς εναλλαγές στις θέσεις του ήταν πλέον χαμένη υπόθεση. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο φανατικούς υπερασπιστές της μνημονιακής πολιτικής. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τον αποκάλεσε «Θεό» μετά το τέλος μιας φλογερής ομιλίας του υπέρ του μνημονίου.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2012, μία μέρα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το ζήτημα της δανειακής συμβάσεως της χώρας, υπέρ της οποίας τάχθηκε με την ψήφο του παρά την αντίθετη άποψη του κόμματος, διαγράφηκε  από την κοινοβουλευτική ομάδα του Λα.Ο.Σ., με απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη.Η επομενη κολοτουμπα αυτου του σχιζοφρενους γινεται 
την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά πρόεδρο του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», και συναποφάσισαν την ένταξή του  στις τάξεις της. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι παραιτείται από βουλευτής , προκειμένου η έδρα να επανέλθει στο κόμμα Λα.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και δήλωσε «...{...}... Η μόνη οργανωμένη παράταξη είναι η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα, Συρία».Τοσο σταθερος στις αποψεις του.
Ετσι λοιπον αυτο το απιθανο πιθηκοειδες επιβιωσε και επιβιωνει μεσα απο τον εμετικο λογο του την ηλιθια τσιριχτη φωνη του και το απυθμενο θρασος του.
Βεβαια θα μπορουσαμε να ισχυριστουμε οτι προκειται για μια περιπτωση φρενοβλαβους η σχιζοφρενους και θα ειχαμε απολυτο δικιο.Αλλα δυστυχως επειδη εδω ειναι Ελλαδα τετοια πολιτικα αρχιδια επιβιωνουν και δυστυχως γινονται παραγοντες και ρυθμιστες της πολιτικης ζωης του τοπου.
 Ο άνθρωπος αυτός επίσης, τυγχάνει να είναι και το...αγαπημένο παιδί των παραθύρων των τηλε-καναλιών. Εχει γίνει η ...αγαπημένη τηλε-περσόνα όλων των δημοσιογραφίσκων της δεκάρας, που κάνουν τις πρωινες ενημερωτικές εκπομπές. Απο τον Σκάι του Αλαφούζου ώς τον ΑΝΤ-1 του Κυριακού, ασχετως αν τελευταια τον ξεχεσε ο Παπαδακης ο Αδωνις Γεωργιάδης περιφέρεται απο παράθυρο σε παράθυρο, διαλαλώντας την απαίσια λεκτική πραμάτεια του.Το συστημα του γνωστο δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει ή να εκφράσει τουλάχιστον μιαν αντίθετη προς αυτόν, άποψη. Θα τον...κόψει ο Αδωνις στην πρώτη φράση. Θα τον...επαναφέρει άμεσα στη δική του...εικονική πραγματικότητα, επιδιώκοντας τον άμεσο εκνευρισμό του συνομιλητή του και την απωλεια του ειρμού της σκέψης του. Κλασσικό δείγμα ερποντος φασιστοειδούς, που προσπαθεί να καλύψει την κενότητα των λόγων του και την τεράστια ανασφάλειά του, χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο της καπέλωσης . Ενα εργαλείο που του είναι ιδιαίτερα χρησιμο και που, απ ό,τι φαίνεται, λειτουργεί καλά...
Ο Γεωργιάδης είναι αυτό που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει με σχετική ευκολία, ως το "Αυγό του φασιστικού Φιδιού". Αυτος ο μαλακας της δεκαρας ο γυρολογος των καναλιων σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, εαν η Ελλάδα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απο αυτήν που βρίσκεται σήμερα. Ανθρωποειδη η μαλλον πιθηκοειδη σαν τον Γεωργιάδη επιβιώνουν μόνο σε καταστάσεις όπου κυριαρχεί ο έρπων Φασισμός. Και σήμερα, οι καταστάσεις αυτές είναι κυρίαρχες σε όλο το μήκος και το πλάτους του ελλαδικού χώρου.

Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
 Αυτη η βιζιτου των καναλιων  είναι ασφαλέστατα η Ντροπή και το Ονειδος μιας χωρας που ακουει στο όνομα  Ελλάδα. Αυτη η διασταυρωση μπαμπουινου και χιτλερικης μισοριξιας εφτασε στο σημειο να...επιπλήξει τους ...νεκρούς απο ασφυξία φοιτητές της τραγωδίας της Λαρισσας τον περσινό χειμώνα, αυτο και μονο φτάνει και περισσεύει για να τον κατατάξει κάποιος στους σχιζοφρενεις. Αυτό όμως καθ' αυτό το γεγονός, δεν είναι παρα η κορυφή του παγόβουνου της φασιστικής αύρας που τείνει να τυλίξει την Ελλάδα. Οσο κατρακυλάει κανείς απ την κορφή αυτού του παγόβουνου προς τη βάση του, τόσα περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο περισσότερο μολύνεται απο τη σήψη και τη σαπίλα.
ΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
Θα μπορουσα να γεμισω σελιδες για αυτο το αρχιδι αλλα πραγματικα δεν ξερω ποια τι αλλο μπορω να προσθεσω για αυτο το θρασυδειλο χαμινι της πολιτικης.Και επειδη στην κουραδα που ακουει στο ονομα Αδωνης το μονο που τον φοβιζει ειναι να μην ασχολειται κανεις μαζι του κανω μια εκκληση σε ολους τους ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΑΡΧΙΔΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ 
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ.


AdonisGeorgiadi profile
AdonisGeorgiadi Να πάρει! Ψιχαλίζει και δεν θα μπορέσουν να διαδηλώσουν οι δικοί μας "Αγανακτισμένοι"...ως γνωστόν η επανάσταση εδώ δεν γίνεται υπό βροχή... 4 hours ago · reply · retweet · favorite

  31 May
η φράση μου ήταν:"καθηγητές που βάζουν πάνω από το συμφέρον των μαθητών τους, το προσωπικό τους είναι γαιδούρια"

γκρινιάρηδες! Ειχατε πει 35% ανεργία, θα είναι κάτω από 27% και -7% ύφεση θα είναι κάτω από -4%

θα έπρεπε να ξέρεις ότι στην Προκαταρκτική που είναι τα 2/3 των επιτροπών μου, πάμε άνευ αμοιβής.

Ήμουν στην ΝΔ, μετά στην ΠΟΛ.ΑΝ διάσπαση της ΝΔ, στον ΛΑΟΣ διάσπαση της ΝΔ και ξανά στη ΝΔ. Βλέπεις >>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου