Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ BILD ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!


ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΜΜΕ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ MEDIA,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.

--ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ --- ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ---

Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» των Financial Times Deutschland και η γερμανική ταμπλόιντ Bild απευθύνει επιστολή προς τους Έλληνες.

Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη»

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Έλληνες,​

είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.​ 

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.​

Η BILD σάς λέει: Είναι στο χέρι σας.​

Έχει διαφορά.​

Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​

Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.​

Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.​

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​

Εάν εσείς αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε εμείς το θέλουμε.​

Είναι στο χέρι σας.​

Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.​

Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.​

Φιλικά,

Η Bild σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου