Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ

Το Σύνταγμα σε κάθε χώρα έχει σκοπό να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών εδώ το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις..για να εξυπηρετούν συμφέροντα μεγαλοεργολαβων του δημοσίου η για να απολαμβάνουν ασυλία για κάθε παράνομη πράξη τους    οι  πολιτικοι.....Δειτε λοιπον πως αντιμετωπιζουν πραξικοπηματικα και κατα οπως τους βολευει το Συνταγμα της χωρας...Ας μας πουνε ποσο συνταγματικο ειναι να επιβαλεις προστιμο 200 ευρω σε καποιον που δεν πληρωσε τα διοδια σε ιδιωτικη εταιρεια και το προστιμο να το εισπρατει το δημοσιο ταμειο;                                                                                                                                                                                                         1.α) Απαγορεύεται η κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο ( εθνική οδό , αγροτικοί και δασικοί δρόμοι)  από τις 8 το πρωί της Τετάρτης έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής.
β)Απαγορεύεται κάθε δημόσια, υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα …
2.Η πραγματοποίηση ή απόπειρα (?) πραγματοποίησης συνάθροισης και πορείας στους ανωτέρω τόπους και χρόνο θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια εκδήλωση θα διώκονται ….
Απόφαση κάποιου ταξίαρχου της επταετίας που επιβάλλει το στρατιωτικό νόμο στο νομό του;
Όχι !…..Είναι απόφαση ενός ταξίαρχου Αστυνομικής Διεύθυνσης εν καιρώ πλήρους Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου και Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Παπουτσή !
Σύνταγμα της Ελλάδας. Άρθρο 9 .1. «Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Καμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας» .
Την ίδια ώρα εν καιρώ πλήρους Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου και Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Παπουτσή , κάτοικοι της Κερατέας καταγγέλλουν (ΕΤ3) ότι αστυνομικοί με ιδιαίτερο βίαιο τρόπο εισέβαλαν στα σπίτια τους χωρίς συνοδεία εισαγγελέα όπως σαφώς ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι.
Βίντεο δείχνει αστυνομικό να προτάσσει το υπηρεσιακό του όπλο ενάντια στους πολίτες.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τα ανωτέρω , αλλά παρέσχε πλήρη πολιτική κάλυψη, αποκαλύπτοντας ότι αποτελεί συνειδητή κυβερνητική επιλογή.
Τα πράγματα δεν είναι απλά: αφού η κυβέρνηση έδεσε τη χώρα με το Μνημόνιο επιχειρεί τώρα να αφαιρέσει σοβαρά δικαιώματα.
Οι στοιχειώδεις συνταγματικές ελευθερίες αφαιρούνται από τους πολίτες και  οι «πόρτες που σιγανοίγουν» …παραπέμπουν στο εφιαλτικό παρελθόν της επταετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου