Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΧΕΙΡΩΝΑΞ η ΧΟΙΡΟ...ΝΑΞ

«Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία. Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.

Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους«, αναφέρει συγκεκριμένα στη συνέντευξή..
Ταδε εφη ο εθνικος παιδοβουβαλος......
Μια ερωτηση μονο προς τον κο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ εσεις κε αντιπροεδρε ποτε εργαστηκατε και κανατε ολη αυτην την περιουσια;Οτι ειστε χειρωναξ το γνωριζουμε γιατι μαλλον η πολυ "χειρωνακτικη εργασια" σας βαρεσε στο μυαλο...εκτος και αν κανατε την περιουσια σας με την συγκεκριμενη χειρωνακτικη εργασια οποτε εχετε δικιο.....εχει μελλον η μαλακια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου