Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ......

Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες αυτο ειναι το ρεφρεν απο ενα τραγουδι.....Τελικα μπορει να μην μας το εχουν πει ακομα αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι μας περνανε για πολυ μεγαλους μαλακες.....
Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για το Βατοπέδι ανοίγει τον δρόμο για την παραγραφή όλων των σκανδάλων, επισημαίνουν πολιτικοί κύκλοι.
Μετά την απόφαση, ότι τα προ του 2007 σκάνδαλα έχουν παραγραφεί, και αναλόγως του σκεπτικού που θα δημοσιοποιηθεί, έχει δημιουργηθεί «δεδικασμένο» για την υπόθεση των ομολόγων, πιθανότατα όμως και για τη Siemens.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα ομόλογα, έχει αποφασίσει να μην εισηγηθεί τη σύσταση προανακριτικής, καθώς δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά, αφού τα τυχόν αδικήματα των πολιτικών προσώπων θα έχουν ήδη παραγραφεί.
Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Siemens, το κυβερνών κόμμα δεν έχει ακόμη λάβει αποφάσεις για το αν θα ζητήσει τη σύσταση προανακριτικής, αφού τυχόν αδικήματα υπουργών που υπέγραψαν αμφιλεγόμενες αποφάσεις μετά το 2007, όπως οι κ.κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου, οι οποίοι καταγράφονται στο πόρισμα, δεν καλύπτονται από την παραγραφή, όπως και ο κ. Τάσος Μαντέλης, γιατί το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος παραγράφεται μετά το πέρας εικοσαετίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Real News», στο Μέγαρο Μαξίμου η επικρατούσα άποψη είναι πως «θα είναι κωμικό» να παραπεμφθούν μόνο οι παραπάνω και για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να προταθεί προανακριτική ούτε για τη Siemens.
Αδιευκρίνιστο είναι τι θα γίνει και με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία, καθώς ήδη έχει κατατεθεί σχετική πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

1 σχόλιο:

  1. ολα τα γουρουνια ιδια μουρη....ποιο να διαλεξεις?αλλα δεν φταινε εκεινοι...εμεις φταιμε που τους ανεχομαστε ακομα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή