Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Dr JEFRY ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δυο μήνες συζητά ξανά συζητά κάνει συμβούλια, άτυπα και τυπικά, συσκέψεις, παρασκευάσεις, τηλεφωνήματα, κάμερες εικόνες και μηνύματα. 
 Ο Γιώργος συνάντα, συνεργάζεται, διαβουλεύεται, προοδεύει, συγκαλεί, διασκέπτεται διερευνά…
Κάνεις όμως δεν έχει την αίσθηση ότι κάτι γίνεται ή κάτι πηγαίνει καλύτερα στην χώρα στην οικονομία στην κυβέρνηση του.
Ζούμε  εδώ και πολύ καιρό με ένα επικοινωνιακό επιτελείο στημένο πάνω στο Γιώργο και με στόχο να καλύπτει το προφανές ελλειμματικό στοιχείο. Την απουσία πολιτικής σχεδιασμού και την έλλειψη πορείας. Και όλα αυτά είναι απολύτως αναμενόμενα. Οι ξένοι τον πήραν χαμπάρι ποσο τρομπας ειναι και κάθε τρίμηνο στέλνουν την τρόικα να ασκήσει τα καθήκοντα του.
 Η σημερινή είδηση είναι:  Παπανδρέου: “Θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά”
 (στην πράξη παπαρια μαντολες)
Την ανάγκη για συστράτευση τόνισε στη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να στείλουμε μήνυμα βούλησης και αυτοπεποίθησης» το οποίο «πρέπει να διαπερνά διεθνώς».
Στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε πολιτική συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε αλληλεγγύη και ενότητα από τους υπουργούς του,υπογραμμίζοντας:«Σήμερα αποφασίζουμε και πάμε μπροστά».(ξανα παπαρια μαντολες)
Ο πρωθυπουργός έστειλε και μήνυμα ( και παπαριές καμαρωτές) «σε όσους καλλιεργούν σενάρια μιζέριας», λέγοντας ότι «απαντάμε με τη σταθερή πορεία μας». Πρόσθεσε δε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη είναι δύσκολες, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι τελικά «θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά». (και υπερήφανα παπαρια).Το μονο που ξεχασε να πει και απορω πως του ξεφυγε ηταν να πει τις γνωστες του παπαρολογιες περι πρασινης αναπτυξης γιατι ειτε κολλαει ειτε οχι αυτην την μαλακια καπου θα βρει να την κολλησει.
Αντε χασου ρε παπαρα..........μπουρδολογε.....
To έλλειμα είναι στην ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου