Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μέχρι στιγμής ξέραμε οτι α) ειναι υφυπουργός Ανάπτυξης,β) τηλεβιβλιοπωλης γ)ψυχοπαθης δ)φασιστας και ε)πανω απο ολα Μπουμπουκος σύζυγος Μανωλίδου αυτο που δεν ξεραμε ομως ηταν οτι ειχε και κληρονομικο χαρισμα λοιπον ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι ο ψυχοπαθης φασιστας τηλεβιβλιοπωλης υπουργος ειναι και .........ΜΕΝΤΙΟΥΜ.......Ναι ειναι αληθεια δεν ειναι πλακα ανακαλυφθηκαν επιτελους οι μαντικες ικανοτητες του ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και αυτο χάρη στο προγραμμα  Διαύγεια μαθαίνουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι και μέντιουμ και προβλέπει το μέλλον.
Δειτε λοιπον τι προεβλεψε το μεγα μεντιουμ του ΛΑΟΣ
Στις 22 Νοεμβρίου υπέγραψε απόφαση με την οποία βεβαιώνει ότι ένας εκ των συνοδών του εργάσθηκε στο γραφείο του από: 22.11.2011 έως 30.11.11 κι από 01.12.2011 έως 31.12.11!


http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/ada/45%CE%A89%CE%A6-%CE%94%CE%A96
Το ίδιο ακριβώς έκανε...


....φυσικά και για ακόμα 3 αστυνομικούς συνοδούς του. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του στις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε υπερωρίες για το διάστημα 1.11.2011-30.11.2011, αν κι ανέλαβε τα καθήκοντα του την ίδια μέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου!

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/ada/45%CE%A89%CE%A6-%CE%A118
Με την ίδια απόφαση, δηλαδή ήδη από τις 11 Νοεμβρίου, βεβαίωσε και τις υπερωρίες του Δεκεμβρίου!


Πρόκειται πράγματι για ένα διορατικό πολιτικό που προβλέπει ήδη από την πρώτη μέρα της θητείας του τις υπερωρίες που θα χρειαστούν να δουλέψουν τους επόμενους μήνες οι αστυνομικοί συνοδοί του. Δεν προβλεπεις και το μελλον σου Μπουμπουκο καθως και της υπολοιπης φασιστοπαρεας σου (Βοριδης ,Ροντουλης,Γεωργιου,Καρατζαφυρερ) αλλα και των φιλων σου των συγκυβερνουντων τα υπολοιπα φασισταρια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ γιατι δεν το βλεπω και πολυ ροδινο ...Αν δεν μπορεις ελα να σου το πουμε εμεις λοιπον , Μπουμπουκο με γραβατα απο σκοινι σε βλεπω και μαλλον  να κυματιζεται απο κανενα κονταρι στην πλατεια Συνταγματος συντομα......Αι σιχτιρ μαλακα που ηρθες και για να μας σωσεις αντε τραβα να πουλησεις κανενα βιβλιο σε κανα χαζοφασιστα σαν του λογου σου και ασε τα υπουργιλικια σε αλλους ........ΒΛΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου