Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Επιστροφή στην δραχμή τώρα και άρνηση πληρωμής του χρέους τώρα, σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά!

Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις.

Ο ξευτιλισμένος ΓΑΠ φίλος του εγκληματία Ντομινίκ το ξέρει αλλά συνεχίζει να κοροϊδεύει και να απειλεί τους πολίτες ότι εάν δεν πάρουμε την δόση θα σταματήσουν να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις .
Δείξε μου τον φίλο συ να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας και έχει δίκιο!
Εαν δεν πάρουμε την δόση θα καταρρεύσει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα και εν μέρη θα έχει πρόβλημα το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το Ελληνικό δημόσιο και έχουν στις αποθήκες κοντέινερ με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, αυτό είναι η αλήθεια και αυτούς προσπαθούν να σώσουν πνίγοντας τον λαό .
Η μόνη λύση πού θα είναι υπέρ του λαού είναι η επιστροφή στην δραχμή, δεν υπάρχει άλλη λύση και στο τέλος αυτό θα γίνει.
Σημασία γα εμάς έχει το ποτέ θα γίνει, γιατί εάν αυτή η μοναδική λύση καθυστερήσει θα μας έχουν εξαθλιώσει τόσο που θα κάνουμε πολλά χρόνια να συνέρθουμε.
Το καθυστερούν σκόπιμα μέχρι να ξεπουλήσουν τα πάντα και να αφαιρέσουν από τον λαό όλα τα εργατικά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα ώστε να προσφέρουν σε αυτούς που θα αγοράσουν τα πάντα εξαθλιωμένους εργαζόμενους σκλάβους.
Επιστροφή στην δραχμή τώρα και άρνηση πληρωμής του χρέους τώρα σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά!
Απο lalipouli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου