Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.........

Τελικα ο χαζοχαρουμενος δοσιλογος πρωθυπουργος δεν παιζεται με τιποτα....Εχει πηδηξει εναν ολοκληρο λαο η χωρα εχει χρεωκοπησει η κοινωνια βραζει το συνταγμα το εχει κανει κουρελοχαρτο..Τα λυκοσκυλα του οι πραιτωριανοι του τα Μ.Α.Τ εχουν σακατεψει τον κοσμο στο ξυλο σε καθε απεργια και τον φλομωνουν στα χημικα οι επιχειρησεις κλεινουν και τα χαρατσια ειναι σε ημερησια διαταξη.Η ανεργια καλπαζει και αυτος παιζει το πουλι του και με τα δυο τα χερια για να μην πω και με τα ποδια....Ο μεγαλος στοχαστης ο αντιεξουσιαστης της εξουσιας ο κυριος αξιοπουστας μαζεψε τους υπολοιπους κοπριτες ψευτοσοσιαλ(η)στες στην Κρητη για να τους κανει μαθηματα δημοκρατιας.......Ο ανθρωπος που ξεπουλησε μια ολοκληρη χωρα αυτος που εχει ξεφτιλισει ακομα και τις λεξεις δημοκρατια και σοσιαλισμος τολμαει να δινει διαλεξεις για την δημοκρατια.......ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ......ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ..........                                                                                Η Αραβική Ανοιξη άλλαξε καθοριστικά το τοπίο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής και μετέφερε σε όλη την υφήλιο ένα ισχυρό μήνυμα για περισσότερη Δημοκρατία και συμμετοχή, για περισσότερη δικαιοσύνη, τόνισε ο Πρωθυπουργός, καλωσορίζοντας τους συνέδρους στη διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Είναι ένα μήνυμα που το καταλαβαίνουμε ιδιαίτερα εμείς, στην Ελλάδα, για ιστορικούς λόγους, πρόσθεσε.
Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε πως η Σοσιαλιστική Διεθνής βρίσκεται δίπλα στους πολίτες του Αραβικού κόσμου, που μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον. Και προσβλέπουμε, συμπλήρωσε, στο διάλογο και τη συνεργασία με τις δημοκρατικές δυνάμεις και τις νέες κυβερνήσεις που θα προκύψουν, ώστε η Αραβική Ανοιξη να δημιουργήσει προοπτικές για τους νέους που πρωταγωνιστούν σ' αυτό το Κίνημα.
Μια Αραβική Ανοιξη που θα δημιουργήσει και νέες προοπτικές συνεργασίας σε όλη την περιοχή της Μεσογείου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε ακόμη στη σύσταση της ειδικής επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Αραβική Ανοιξη. Πέρυσι, είπε, είδαμε αυτά τα καθοριστικά γεγονότα του Αραβικού κόσμου, που άλλαξαν την περιοχή. Γι' αυτό συστήσαμε αυτή την Ειδική Επιτροπή, έτσι ώστε να μπορούμε να στηρίξουμε τη δημοκρατική αλλαγή, να στηρίξουμε υπάρχοντες, αλλά και νέους πολιτικούς παράγοντες που θα ανακύψουν, για την κοινωνική δικαιοσύνη και τις δημοκρατικές αλλαγές.
Τέλος, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Αραβική Ανοιξη ενίσχυσε σε όλο τον κόσμο αυτή τη νέα συζήτηση, το πώς ακριβώς πρέπει να οργανώνονται τα πολιτικά κόμματα και ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος τους στις σύγχρονες κοινωνίες.
Δεν μας χεζεις ρε μαλακα με τις παπαριες σου αλλα μαλλον δεν καταλαβες οτι μετα την Αραβικη ανοιξη θα ερθει το Ελληνικο φθινοπωρο και θα εχεις την τυχη του φιλου σου και συναγωνιστη Μοαμαρ Κανταφι....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ....ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου