Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΒΕΡΟΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ 66 - ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βέροια 6- 8-2012

Σα να μη συμβαίνει τίποτε.
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός για μας δείχνει επαναλαμβανόμενα, ότι αυτό που φοράνε κάποιοι και που με υπεροψία και αχαλίνωτη φαντασία το νομίζουν κοστούμι με γραβάτα, δεν είναι παρά μόνον, βρόμικα κουρέλια. Οι γραμμές αυτές, αφορούν όλους τους αρμοδίους και «αρμοδίους». Όλους τους καλοπληρωμένους , που είναι και πολλοί, που ενώ είναι Έλληνες το γένος, κάνουν τους Κινέζους. Αφορούν όλους αυτούς που πολλά χρόνια τώρα, συμμετέχουν ηθελημένα, στον φόνο. Στο φόνο μιας ολόκληρης χώρας, χωρίς να φοβούνται κανέναν, χωρίς να τους απειλεί κανένας, χωρίς να τιμωρηθούν ποτέ.



            Ο λόγος πάλι, για την βιομηχανική ρύπανση από τα κομποστάδικα και την Διοίκηση σε κάθε μορφή της. Οι φωτογραφίες, είναι τωρινές και σε λίγες μέρες, θα είναι πολύ χειρότερες. Είναι τόση η εποπτεία των υπηρεσιών, που πλέον ολόκληρα ροδάκινα καταλήγουν στα ποτάμια μας.  Εις γνώση όλων. Σήμερα, άφησαν στην Τάφρο 66, πολύ καθαρό νερό για να αραιώσει το απόβλητο από τον Νομό Πέλλας. Όμως, η εικόνα, δείχνει τον μαύρο Τριπόταμο, να καταλήγει στην καθαρή Τάφρο 66.  Και απευθυνόμαστε στον κ. Καραπαναγιωτίδη ιδιαίτερα, επειδή γνωρίζει καλά. Θα θυμάται ότι μετά την διαμαρτυρία μας στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ», με τα αμμοχάλικα πάνω στα τραπέζια των αρμοδίων, πήρε εντολή από τον κ. Τσιότρα, να μας στριμώξουν οι υπηρεσίες του. Και ήρθε το τμήμα υγείας αμέσως στις εγκαταστάσεις μας στον Αλιάκμονα. Και διαπίστωσαν ότι περιθάλπαμε δυο κύκνους, τέσσερις γλάρους και πέντε πάπιες. Σε μια λιμνούλα τρία δάχτυλα βάθος και πέντε περίπου τετραγωνικών μέτρων, περιφραγμένη με σίτα. . Τότε λοιπόν κ. Καραπαναγιωτίδη, η υπηρεσία στην οποία προΐστασαι, διαπίστωσε γραπτά παρακαλώ, ότι πρόκειται για πτηνοτροφική μονάδα. Ότι είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε σηπτικό βόθρο για τις κουτσουλιές. Μη ρυπαίνεται το περιβάλλον. Έτσι ερμήνευσε τον Νόμο η υπηρεσία. Ήταν οι ημέρες που καιγόταν ολόκληρη η παράνομη χωματερή στον Αλιάκμονα. Η υπηρεσία είδε τις κουτσουλιές κατ ΄εντολήν αλλά, δεν είδε, τίποτε άλλο. Δεν είναι απόδειξη αυτό ότι οι Κινέζοι κατέκτησαν και την Ελλάδα;
            Θα μας πείτε κ. Καραπαναγιωτίδη ότι, οι υπηρεσίες, ήδη κάνουν μετρήσεις στα νερά. Τρομάξαμε τώρα. Μπορείτε όμως να μας πείτε πόσα και ποια εργοστάσια έχουν άδεια λειτουργίας στην περιοχή που προΐστασθε; Δεν μπορείτε. Όλοι θα κάνουν κι εφέτος τους Κινέζους. Όμως, να ξέρετε κι εσείς και όλοι οι άλλοι «αρμόδιοι» ότι όποια νεκρά ψάρια υπάρξουν στα ποτάμια μας, θα γεμίσουν τα κλιματιζόμενα γραφεία σας, αφού τα αφήσουμε δυο μέρες στον ήλιο, να «αρπάξουν» καλά. Είναι απλά μια κίνηση να αποδοθεί το αποτέλεσμα της όποιας πολιτικής σε όποιον την παράγει. Θα μας πείτε ότι κινδυνεύουμε με συλλήψεις, ότι αυτά είναι ακραία πράγματα. Μόνο οι Κινέζοι τα λένε αυτά. Ακραία είναι αυτά που συμβαίνουν. Ακραίες είναι οι συμπεριφορές όλων όσων εις γνώση τους, οδήγησαν, ο καθένας με τις αρμοδιότητές του, μια ολόκληρη χώρα στην αναξιοπρέπεια. Η ακραία εγκληματική πολιτική συμπεριφορά, συνεχίζεται ανενόχλητη από όλους τους Κινέζους.
            Πάντως μην ανησυχείτε. Το αποτέλεσμα της πολιτικής σας αυτής, θα το έχετε πάνω στα γραφεία σας. Το όποιο προσωπικό μας κόστος, είναι ένα τίποτα μπροστά στο κακό που ήδη έγινε στον τόπο μας. Και το ακραία αστείο είναι ότι οι ένοχοι, ακόμη μια φορά θα γίνουν τιμητές και διώκτες.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 
 

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια σε αυτον που δημιουργησε το αρθρο.Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματησει αυτη η κοροιδια της δηθεν προστασιας της Ταφρου 66.Αλλα ειναι καιρος οι κατοικοι να δρασουν πολυ πιο αμεσα και να παρουν οι ιδιοι το ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ και να δωσουν επιτελους ενα καλο μαθημα σ αυτα τα καθαρματα που ριχνουν ανεπεξεργαστα τα λυματα τους στο ποταμι.Αυτο πρεπει να γινει γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ αρμοδιος δεν προκειται να νοιαστει πραγματικα η να κανει κατι γι αυτο το απαραδεκτο φαινομενο που συνεχιζεται για πανω απο 20 χρονια.ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή