Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Απροστάτευτη η Βουλή - Επίθεση από χιλιάδες Αγανακτισμένους

Με συνθήματα όπως "Κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και "Να καεί το μπου...λο η Βουλή" οι Αγανακτισμένοι έπαψαν να είναι ... ειρηνικοί και αυτή την στιγμή περίπου 30.000 από αυτούς πολιορκούν τη Βουλή η οποία προστατεύεται από ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις.
Οι συντάκτες του defencenet.gr που κάνουν επί τόπου ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι "Αν αποφασίσουν να μπούν μέσα στο κτίριο τίποτα και κανένας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ούτε τους λιγοστούς αστυνομικούς, ούτε τους υπαλλήλους, ούτε τους βουλευτές. Για πρώτη φορά έχουν σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας και βρίσκονται στην κεντρική μπάρα"!
Σήμερα υπάρχει τεράστια οργή. Αλλά και διαφορετική "ποιότητα" Αγανακτισμένων. Είναι σαφές ότι ε΄χουν παρεισφρύσει και ακροαριστερά στοιχεία και εξ αυτού η κατάσταση είναι εκρηκτική. Λόγω της ηρεμίας των προηγούμενων ημερών, οι αστυνομικοί κατελήφθησαν εξ απήνης, όταν ένα κύμα Αγανακτισμένων, με έφοδο έσπασε δύο "αλυσίδες" από άνδρες των ΜΑΤ και έφτασε μπροστά στην αφύλακτη είσοδο της Βουλής. από πανού συρρέει κόσμος και είναι αδύνατον να φτάσουν ενισχύσεις στο κτίριο.
Με την χρήση λέηζερ τρομοκρατούν τους υπαλλήλους της Βουλής στο εσωτερικό και γενικά η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και σε υπαλλήλους που έβγαιναν από το κτίριο και σε βουλευτές, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αψιμαχίες.
Είναι τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.
Τα μέλη της κυβέρνησης, οι βουλευτές και οι υπαλληλοι της Βουλής είναι παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, ενώ κάποιοι βουλευτές που θέλησαν να βγούν προπηλακίστηκαν και επέστρεψαν πίσω. Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και μάλιστα γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους.
Πάντως, μια σπίθα αρκεί για να φέρει την έκρηξη και ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημρώσουμε άμεσα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου