Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

HOMMUS BENIZELIOUS PAHYDERMOUS


Ευάγγελος Βενιζέλος χαράτσι ΔΕΗ τέλος
Ο Ε. Βενιζέλος λοιπόν, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ανάλγητος εισπράκτορας της κατοχικής τρόικας – φέρει τυπικά τον τίτλο του «Υπουργού Οικονομικών». Οι φορολογικές «ευρεσιτεχνίες» τού Παπακωνσταντίνου ωχριούν μπροστά στου Βενιζέλου. Το τραγικό εφεύρημά του: το χαράτσι ηλεκτροδότησης ή ΧΑΡΑΤΣΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,  αποτελεί παγκόσμια πατέντα, που δεν σκέφτηκαν να εφαρμόσουν ούτε οι πιο στυγνοί δικτάτορες στους λαούς τους.

Κι όμως στη «δημοκρατική»  Ελλάδα του 2011, ένας «συνταγματολόγος», που οι παπαγάλοι των ΜΜΕ έχουν χαρακτηρίσει ως «διαπρεπή», σκέφτηκε και εφάρμοσε ένα τόσο
αντικοινωνικό και απάνθρωπο και αντισυνταγματικό* μέτρο. Που παραβιάζει επίσης και το ενωσιακό δίκαιο. Εκτός αν ο «κ.» Βενιζέλος αγνοεί τα κεφάλαια του Συντάγματος που προστατεύουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του
πολιτικού ατοπήματος του ανδρός θα εξηγήσουμε παρακάτω τι είναι το ηλεκτρικό ρεύμα για τον πολιτισμό μας. Δηλαδή θα περιγράψουμε τα αυτονόητα, γιατί δυστυχώς σε αυτή τη χώρα φαίνεται να περισσεύει η ανοησία σε ορισμένους καρα-κομματισμένους «συμπολίτες» μας οι οποίοι δείχνουν κατανόηση σε όλους τους κυβερνητικούς εξωφρενισμούς.

Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι  απλώς ένα κοινωνικό αγαθό, είναι το «ΟΞΥΓΟΝΟ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
Είναι το τεχνολογικό επίτευγμα πάνω στο οποίο βασίστηκε η Ψηφιακή Επανάσταση που οδήγησε στην Εποχή της Πληροφορίας. Είναι σύμβολο και μέσο της κοινωνικής και τεχνολογικής προόδου της σύγχρονης κοινωνίας. Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος αποστερεί τον πολίτη από τη δυνατότητα: της σωστής σίτισης, της συντήρησης των τροφίμων του, της θέρμανσης, της υγιεινής του, του φωτισμού, της τηλεπικοινωνίας, της πληροφόρησης, της ψυχαγωγίας, της μάθησης, της συναλλαγής του με την ηλεκτρονική διάσταση του κράτους (e-government), γενικά την αίσθηση της ελευθερίας. Επίσης, αποστερεί από το σύγχρονο άνθρωπο το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας.
  
Ευάγγελος Βενιζέλος χαράτσι ΔΕΗ τέλος
Για όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο, σε κανέναν ασυνείδητο υπουργό δεν μπορεί να του επιτραπεί να καταχράται την εξουσία που του έδωσε ο λαός και να χρησιμοποιεί –ως  απειλή– ό,τι του υπαγορεύει η απολιτική και σατανική φαντασία του, προκειμένου να εισπραχτούν άδικα χαράτσια. Ο Βενιζέλος αποφάσισε να φορολογήσει εκβιαστικά το «οξυγόνο» του πολιτισμού του 21ου αιώνα. Το κακήν κακώς μέτρο δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από την κοινωνία, γιατί είναι απαράδεκτα άδικο, ανθυγιεινό και δισβάσταχτο.  Ο εμπνευστής του οφείλει να το αποσείρει τάχιστα, πριν τον αποσείρει κακήν κακώς ο λαός!

Κανονικά η ΔΕΗ και οι ιδιώτες πάροχοι θα έπρεπε να είχαν ήδη στραφεί με μηνύσεις κατά του υπουργού προσωπικά. Διότι κάθε ενέργειά για διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού στους καταναλωτές που πληρώνουν το προϊόν τους είναι παράνομη.
Κανένας πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος δεν έχει το δικαίωμα να διακόψει το ρεύμα σε πολίτη επειδή δεν πληρώνει το φόρο, ενώ πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτή ήταν η απάντηση του αρμόδιου επιτρόπου της ΕΕ για θέματα ενέργειας, του κ. Oettinger, σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Χούντη.

Αν ο τροφοσυλλέκτης υπουργός θεωρεί ανάπτυξη την επιστροφή της ελληνικής κοινωνίας στην
Αγροτική Εποχή, δεν σημαίνει ότι η κοινωνία είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί αυτό το «όραμά» του.
Ο Βενιζέλος, το ζήλο του για εισπράξεις ας τον επιδείξει στις διεκδικήσεις των αποζημιώσεων που χρωστάει η Γερμανική SIEMENS, για τη ζημιά που προκάλεσε στο ελληνικό Δημόσιο (και κατά συνέπεια στον ελληνικό λαό). Όμως, με τη SIEMENS είναι διαλλακτικος, αναζητά εξώδικο παζάρεμα περίπου 250 εκατ. ευρώ μόνο για ηθική βλάβη, ενώ το πόρισμα της Εξεταστηκής Επιτροπής υπολόγισε τη ζημιά σε περίπου 2 δισ. ευρώ. Έλεος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου