Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μετα απο σχεδον 3 χρονια ξεκουρασης και ξαπλας βγηκε ο "Κουρασμενος" να μας πει τι θα κανουμε

Μετα απο σχεδον 3 χρονια ξεκουρασης και ξαπλας βγηκε ο "Κουρασμενος" να μας πει τι θα κανουμε και τι μας ειπε;

"Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλής.

«Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής."
Σωπα ρε Κωστακη μετα την φοβερη σου πορεια ως πρωθυπουργος που καταντησες την χωρα ενα τεραστιο μπουρδελο ηρθες να μας νουθετησεις και ως προς τον τροπο που θα ψηφισουμε;
Τοσα χρονια ησουν μουγγα στην στρουγγα και τωρα θα μας υποδειξεις και τι θα κανουμε.....
Γιατι δεν ανοιγες το στομα σου τοσο καιρο κυριε "Κουρασμενε" να μας πεις τι εγινε με τα βατοπαιδια με την siemens με τον κολλητο σου τον Ρουσοπουλο με την κατασπαταληση και τον ακρατο δανεισμο της χωρας η πιστευεις οτι επειδη το κρατουσες βουλωμενο το στομα σου και ειχες κρυφτει στην Ραφηνα τα ξεχασαμε;
Τιποτα δεν εχουμε ξεχασει κυριε "Κουρασμενε" για αυτο οπως ελεγε και μια ατακα απο τον παλιο ελληνικο κινηματογραφο "ΕΣΥ ΜΠΟΥΛΗ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ" για αυτο αντε στην Ραφηνα να συνεχισεις το PLAY STATION  μαζι με τα διδυμα και μην ασχολησε με το τι θα κανει ο Ελληνικος λαος.
Οτι απειχες τοσα χρονια απο την πολιτικη σκηνη της χωρας ενω εχεις τεραστιες ευθυνες για οτι εχει συμβει σου αφαιρει το δικαιωμα να μιλας και να νουθετεις τον κοσμο.
Για αυτο κυριε κουρασμενε αντε στο σπιτι σου και ρουφα το αυγο σου.....

ΤΕΜΠΕΛΗ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου