Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ..

  • Οδήγησε ποδήλατο, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα οι γιατροί να του συστήσουν την κωπηλασία... Μετά χάθηκε, ξαναχάθηκε και προχθές το νέο του κανό είχε "μηχανικό πρόβλημα"(!) και ανάγκασε το Λιμενικό να τρέξει να τον γλιτώσει... Εάν οι γιατροί του συστήσουν να αρχίσει να πιλοτάρει αεροπλάνο (που θα του χρειαστεί ούτως ή άλλως...) λέτε να το... στουκάρει πουθενά και να μην αποφύγει το μοιραίο; Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...
  • Δεν μπορεί να οδηγήσει ποδήλατο, δεν μπορεί να κάνει κανό... πώς μπορεί να κυβερνάει μία χώρα; Η απορία θα λυθεί πολύ σύντομα...
Η ιστορια ξεκιναει καπως ετσι:
Η υπερφίαλη, γεμάτη κομπασμό και φιλοδοξία, ενός πολιτικού άνδρα που καλά-καλά δεν ομιλούσε την Ελληνική γλώσσα!
Ένα τρομακτικό παρακράτος του λαϊκίστικου παρασυνδικαλιστικού κράτους που είχε «νεκρώσει» το δημόσιο, ύστερα από τις επιταγές της Χαριλάου Τρικούπη!
Έναν αψυχολόγητο αρχηγό της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκμεταλλευόμενος την ιστορία του επώνυμου του, γύριζε την υφήλιο κατηγορώντας την χώρα του!
Εσχάτη Προδοσία ή αφέλεια, ή προσχεδιασμένο σχέδιο κατάρρευσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος; Ποιος το ξέρει;
Αυτός που μετεκλογικά αυτοχαρακτηρίστηκε ως κυβερνητικός αντιεξουσιαστής, είναι μάλλον το πειθήνιο όργανο των διεθνών κερδοσκόπων που θησαυρίζουν εις βάρος των λαών!
Αυτός που μίλησε για το περίστροφο στο τραπέζι, και δεν βρέθηκε κάποιος να του εξηγήσει πως το παιχνίδι που έπαιζαν τότε ήταν ρώσικη ρουλέτα με στόχο τον δικό του κρόταφο, και της χώρας που εκπροσωπούσε.
Αυτός που δήλωνε για τιτανικούς, χωρίς να σκέπτεται πως το δικό του καράβι, αυτό που του είχαν δώσει οι άφρονες νεοέλληνες του καναπέ, θα βυθιζόταν!
Αν δεν υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο από τους παγκόσμιους shortακιδες για την ανάληψη της εξουσίας της χώρας από τον συγκεκριμένο ηλίθιο, τότε μιλάμε για την παγκόσμια πρώτη της κυριαρχίας των ζαβών στην εξουσία!
Παγκόσμιο φαινόμενο!
Ετσι φτάσαμε στον απόλυτο διασυρμό της πολιτικής του yes-men που εφαρμόζουν τα ερμαφρόδιτα του Σοσιαλισμού!
Η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες σήμερα είναι ζοφερή!
Απόλυτη υποχωρητικότητα, ενδοτικότητα σε όλα από την κυβέρνηση του Μνημονίου.
Καμία αντίσταση, καμία συζήτηση, στην αποικιοκρατία που επιβάλουν οι ξένοι δανειστές μας, στην ελληνική κοινωνία.
Βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς περιεχόμενο, μόνο πολιτικός «ραγιαδισμός» στους παγκόσμιους δυνάστες που η ηλιθιότητα του Αβερελ τους έφερε στην Χώρα!
Η μόνιμη θέση των κυβερνώντων είναι η… επίκυψη!
Η άμεση απομάκρυνση, το γκρέμισμα των δοτών πολιτικών του Μνημονίου, είναι η μόνη λύση.
Ο χρόνος λιγοστεύει, και τώρα που οι δημοσκοπήσεις θα αρχίζουν να δείχνουν την πραγματικότητα, ο ολίγιστος forest gap θα προσπαθήσει να γαντζωθεί στην εξουσία.
Λήγοντας τα διεθνή γραμμάτια της ανέλκυσης του στη εξουσία θα χάσει κάθε στήριγμα.
ΟΛΑ »παίζουν». Υπάρχει το "δεν γνώριζα", το "δεν μ’ ενημέρωσαν", το "αλλιώς μου τα είπανε", το "δεν κατάλαβα".
Υπάρχει το εμφανές: "ρε παιδιά είμαι λίγος, δεν το βλέπετε;".
Υπάρχει το προφανές: "γιά την πατρίδα* μου τα κάνω όλα".
Υπάρχει και το καταφανές: "apres moi le deluge = μετά από μένα το χάος".
Υπάρχουν όμως και οι ευθύνες.
Κι αυτές ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, δεν του αναλογούν αποκλειστικά. Γιατί δεν ψηφίστηκε μόνος του, αλλά κάποιοι τον ψήφισαν. Και αυτοί οι κάποιοι φέρουν την ευθύνη. Και κάτι μου λέει πως θα επικαλεστούν λίαν συντόμως πως στο ταξίδι προς την Ιθάκη, έφαγαν λωτούς και... ξέχασαν!
Ο Αμερικανοτραφής λοιπόν δισλεκτικός Γιώργος Παπανδρέου, (που αποδείχθηκε τελικά ότι μόνο Γιωργάκης και χαζός δεν ήταν) που φέρει το ισχυρό γονίδιο της πολιτικής απατεωνιάς και της προδοσίας του πατέρα του και του παππού του, εκτελεί μέχρι στιγμής άριστα την τελική φάση του σχεδίου, εξόντωσης της Ελλάδας.
Είχε κάνει τις μυστικές του συμφωνίες εδώ και πολύ καιρό.Απλά περίμενε την κατάλληλη ώρα… Περίμενε να τηρηθεί η υπόσχεση που του δόθηκε... Περίμενε να του στρώσουν το χαλί...
Ο σημερινός λοιπόν διορισμένος κατ΄ουσία από τους διεθνείς εγκληματίες πρωθυπουργός της Ελλάδας, παίρνει πανάξια το όσκαρ υποταγής και προδοσίας.
Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν, ότι η Ιστορία, σχεδιάζεται και δρομολογείται, μερικές δεκαετίες πριν. Tο έδαφος φρεζάρεται προσεκτικά και ακολουθεί η επιλογή και η φύτευση, των προεπιλεγμένων ανθέων.
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
Οι Γιάλτες, επαναλαμβάνονται. Άνθρωποι-κλειδιά, ήρθαν στη χώρα μας και “μεγαλούργησαν”. Από Ανατολή και Δύση. Μιλώ για τους νταβατζήδες φυσικά. Τους πραγματικούς αφεντάδες, αυτού του τόπου. Με τα well-fare ιδρύματά τους, σε χώρες που παλιότερα πολεμούσαν.
Μιλώ γι αυτούς, που δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.
Μιλώ γι αυτούς, που μας θεωρούν τόσο αμελητέους, τόσο αναλώσιμους, τόσο ασήμαντους, που προσπέρασαν ακόμα και το ενδεχόμενο να ψυλλιαστούμε για την πρεμούρα τους.
Ετσι έπρεπε, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και με κάθε θυσία να έρθει ο Μεσσίας;
Ο προγραμματισμένος;
Ο computerised;
Ο «πεφωτισμένος»;
Ο μαγεμένος ποδηλάτης;
Γι αυτό λοιπόν, η διαπλοκή (κι αυτή computerised… υπερποντίως), έκανε τα αδύνατα δυνατά, για να μας στείλει, μιά ώρα νωρίτερα στις…»κάλτσες»
Εχουμε ομως τον Στρος Κάν μας, το ΔΝΤ μας,  τα spreads μας,ολα τα καλα του Αβρααμ και του Ισαακ.
Μιλάμε για μεγαλεία!!! Ποιός μας πιάνει…
Τι άλλο να θέλουμε, οι αγνώμονες;

1 σχόλιο:

  1. Ου καταισχυνώ τα όπλα,
    ουδ' εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω,
    αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων,
    και μόνος και μετά πολλών,
    και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
    πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή