Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Στους «Ήρωες της χρονιάς» ο Γιώργος Παπανδρέου!

" Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους στη χώρα του αλλά όχι πριν δώσει μία καθοριστική ώθηση στη δημοκρατία.
Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: "οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα"».

Με τα λόγια αυτά περιγράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο συμπεριλαμβάνει στους «ήρωες του 2011».

«Παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που ρίσκαραν αφήνοντας το λαό να αποφασίσει το μέλλον του σχετικά με το ευρώ. Το δημοψήφισμα δεν έγινε ποτέ καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε μία τεχνοκρατική κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά η τοποθέτηση παραμένει», καταλήγει η εφημερίδα.

Στον κατάλογο της Telegraph με τίτλο «Heroes and Villains του 2011», στους ήρωες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, και στους «κακούς» ο Τζέιμς Μέρντοχ και οι Μερκοζί."
Μάλλον φτιαγμένοι θα ήταν στην Telegraph ....Ας βρεθεί κάποιος να τους εξηγήσει ότι ο ήρωας της Ελλάδας έσυρε την χώρα στο Δ.Ν.Τ. την κατέστρεψε οικονομικά με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές που ακολούθησε έστειλε στα τάρταρα τον ελληνικό λαό με την φορομπηχτική πολιτική του και διέσυρε την χώρα και τους πολίτες της διεθνώς με δηλώσεις του τύπου "κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα".
Προετοίμασε το ξεπούλημα της και μεταβίβασε την εξουσία πραξικοπηματικά στον εκλεκτό των αφεντικών του τραπεζίτη και υπάλληλο της goldman sachs Παπαδημ(ι)ο για να αποτελειώσει το έργο του που άφησε μισό.
Έτσι λοιπόν αντι για "Ήρωα της χρονιάς" μάλλον θα έπρεπε να πάρει δυο άλλα βραβεία ένα "Ο πιο Ηλίθιος πρωθυπουργός των τελευταίων εκατό ετών" και δεύτερο "Ο πιο προδότης και δωσίλογος πρωθυπουργός μετά την κατοχή" και τέλος ένα παράσημο από τον Ελληνικό λαό το παράσημο της ανοιχτής παλάμης και δώρο ένα κουβά σκατά........
Δεν μας χέζεται εκεί στην Telegraph που θα τον κάνετε και ήρωα τον βλαμμένο αλλά αν επιμένετε σας τον χαρίζουμε μαζί με το υπόλοιπο κοινοβούλιο και δώρο έναν Παπαδημο.....Άντε από εδώ μαλάκες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου