Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ"

Απο σημερα εγκαινιαζουμε μια καινουργια σελιδα στο μπλογκ που θα ασχοληθει με τις βιογραφιες μεγαλων τεκνων της χωρας.Ανθρωποι που δοξασαν και δοξαζουν την χωρα σε παγκοσμιο επιπεδο και φυσικα δεν θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε παρα μονο με τον ενα και μοναδικο Αδωνη Γεωργιαδη.Γνωστο τηλεβιβλιοπωλη βουλευτη συζυγο μπουμπουκας και ανθρωπο ο οποιος με την παρουσια του στην πολιτικη ζωη της χωρας συνετεινε στο βαθεμα της δημοκρατιας και στην τεκμηριωση της μαλακιας ως του μοναδικου μεσου αναδειξης στα πολιτικα γιγνωσθε της χωρας.Ας γνωρισουμε λοιπον απο κοντα αυτην την τεραστια προσωπικοτητα αυτην την τεραστια πολιτικη μορφη του αιωνα.
 Ὀνοματολογία 
  • Στην ιστορική βιβλιογραφία συναντάται ως Άδωνις ή Άδωνης ή ή Άδωνοις ή Άδωνυς ή Άδωνεις
  • Για τους φίλους λέγεται απλά Τάκης
  • Για τους συγγενείς του λέγεται και μούλικο.
  • Στην ταυτότητα γράφεται Σπυρί δον Άδωνις Γεωργιάδης.
  • Για όσους τον συναντούν τυχαία λέγεται και αστραποβόλι.
  • Για τις γυναίκες του λέγεται μπουμπούκος, ζουμπούλης, κεφτές, μπιφτεκάκης, μπαμπούσκας
  • Στην πραγματικότητα όμως εννοούν τραμπουμπούκος
  • Για τους ολύμπιους θεούς λέγεται και Άδης (χωρίς το γεωργι-) ως υποκοριτσιστικό
  • Για τον Λιακόπουλο, λέγεται και Βριλ.
  • Σπάνια, γίνονται αναφορές στο όνομά του υπό το ψευδώνυμο "Μεγάλος Ορθοστάτης της Γλώσσης". 
  •   ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Πρώτη του γκόμενα ήταν η Αννίτα Πάνια που ουσιαστικά επηρέασε το ιδεολογικό του υπόβαθρο και τη ζωή γενικότερα. Του ζητήθηκε πάμπολλες φορές να παίξει το Σούπερμαν αλλά την εποχή που του έγινε η πρόταση είχε αποφασίσει να επιδοθεί στην ανέγερση της εταιρίας του «Πίνεις, μέλλανα ζωμό και δεν μας δίνεις» (και τροφοδοτούσε με αυτό το ποτό όλη την επικράτεια. Πολλοί μάλιστα λένε ότι αυτό το ποτό με τις γενετικές μεταλλάξεις γέννησε το είδος του Μακάκα. Αργοτερα δούλεψε σαν εκπαιδευτής σκύλων. Εκείνη την εποχή λοιπόν, καθώς ήταν ευκατάστατος άρχισε να μελετά την ιδεολογία του, την επονομαζομένη «Υπεράνθρωπος Μακακισμός» (πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του), και είχε σαν κεντρικό δόγμα «Το κράτος πρέπει να κυβερνάται από τον ύψιστο βασιλέα  τον βοηθό του  και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ευεργετούν αυτούς και του φίλους αυτών, δηλαδή εμένα. Η ιδέα του ήταν τόσο καταπληκτική που πολλοί διάσημοι τραγουδιστές της εποχής προσπάθησαν να του την κλέψουν.

Το 1970 αποφάσισε να κάνει ιδιαίτερα στη φυσική και πηγε στη σχολή του μεγάλου Λιακόπουλου (μέγας επιστήμων του 20 αιώνα). Εκεί έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Την ίδια χρονιά γνώρισε έναν αποτυχημένο τότε μπόξερ τον Λάπα. Ο Άδωνις γρήγορα κατάλαβε ότι ο Λάπας δεν ήταν τίποτα άλλο από την μετενσάρκωση του παλιού του αφέντη Καρατζαφέριου. Ευτυχισμένος αποφάσισε να του δώσει αυτό το όνομα που είχε και παλιά. Καρατζαφέριος, Άδωνης και ο ταβλαδόρος (που ονομαζόταν Πλεύρης γιατί του έλειπαν 3 πλευρά) αποφάσισαν να βάλουν μπροστά το σχέδιο του Άδωνη και έδωσαν όρκο ανευθυνότητας σε μια πλατεία βάζοντας τα χέρια το ένα πάνω στ' άλλο φωνάζοντας «Ζήτω ο μακάκας, ζήτω και εμείς». Μετά έφυγαν όλοι με τα πατίνια τους ο καθένας για το σπίτι του.
Τις επόμενες ημέρες άλλη μια συγκλονιστική γνωριμία έρχεται να δώσει δύναμη στον Άδωνη και το στόχο του. Ο Άδωνις γνωρίστηκε με το φούρναρη της γειτονιάς «Ψωμιάδη». Ε, όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν έρχονται σε επαφή δύο τέρατα μακακίας. Από εκείνη τη στιγμή, το όνειρο του Άδωνη θα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Ο πρώτος πλασιέ βιβλίων βουλευτής. Αδερφός του εξαίρετου Μαθηματικού Λεωνίδα Γεωργιάδη, επωμισθέντος του ρόλου του πλασιέ, μετά την είσοδο του πρωτοπλασιέ αδελφού του στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο μοναδικός καταγεγραμμένος άξιος αντίπαλος του Τσακ Νόρις σε θέματα αρχαιοελληνικής κουλτούρας και μυστικών γυριστών κλωτσιών της Αρχαίας Ελλάδας.
H φωνή του χαρακτηριστικά εξοργιστική τρέπει σε άτακτον φυγή Τούρκους, κουμουνιστές, κρυφοαμερικάνους, μασόνους, βριλ, γκέι, εβραίους, αλβανούς, ιεχωβάδες, ρεϊβάδες, κουβάδες, ρουβάδες, εφοριακούς, παπαράτσι, δημοσίους υπαλλήλους, σκοπιανούς, γείτονες σκοπιανών, φίλους σκοπιανών, γαλότσες που κατασκευάζονται στα Σκόπια, όλους δηλαδή τους εχθρούς του γένους και της ορθοδοξίας.                                                                                                                      
Νεαρός έκανε διάφορες τρέλες. Όταν έβγαλε δίπλωμα, ήθελε να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Corolla AE86. Μετά το test drive όμως, η ζωή του άλλαξε για πάντα. Εγκεφαλικές κακώσεις του διέγνωσαν οι γιατροί, λόγω της πλάγιας κίνησης που εκτελούσε το όχημα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να θέλουν να αναρρώνει σε 2 μήνες. Οι εκτιμήσεις αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Αργότερα, παντρεύτηκε την μα(ν)έστρα Ευγενία Μανωλίδου, και τώρα ζουν ευτυχισμένοι, καθώς ο Άδωνης ουρλιάζει και εκτονώνεται στην βουλή,και στα καναλια και η Ευγενία επιμορφώνει τον ελληνικό λαό, μέσα από το ποιοτικό τηλεπαιχνίδι, «Η στιγμή της αλήθειας» ντανς γουιθ δε σταρς κλπ μαλακιες...
Είναι επίσης γνωστός και ως "Μπουμπούκος". Φημολογείται πως πρόκειται για δίδυμο αδερφό του CATμαν πράγμα που η κοινή απολλώνια ομορφιά, το εξαίσιο τούτο τους και ο σαγηνευτικός τρόπος ομιλίας μοιάζουν να αποδεικνύουν. Εργάζονται και οι δύο άλλωστε πυρετωδώς για την αναβίωση του αρχαιοελληνικού θαύματος, ο μεν Άδωνις έχει αναναλάβει το πνευματικό κομμάτι, ο δε Catμαν την αναπαράσταση μαχών κλπ. Τέλος, ο Άδωνις ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ επιβεβαίωσε, παρουσία 12.345 καμερών, τις φήμες που κυκλοφορούσαν για πιθανή συνεργασία του ιδίου και του ιερού αυτού τέρατος, του Γεωργίου Μπαμπινιώτη, με σκοπό τη συγγραφή ενός βιβλίου με τις 500 καλύτερες -γλωσσολογικά πάντα- παραλίες της Παλιάς Ζηλανδίας. Το 1985 ο Andy Warhol παρακάλεσε τον Άδωνη για να ζωγραφίσει το πορτρέτο του . Το 2005 ο Άδωνις  επιτελους συναίνεσε.Τα τελευταια χρονια μπουρδολογει καθημερινως στο τουιτερ και ειναι βασικος μαιντανος σε καθε πρωιναδικο και στις περισοτερες τηλεοπτικες εκπομπες.Εχει αφιερωσει την ζωη του το τελευταιο διαστημα στο να ανακαλυψει αν ο Πανος Καμμενος βαφει τα μαλλια του η οχι και ετοιμαζει μεγαλειωδες τριτομο εργο με την ονομασια "Πανος Καμμενος βαψομαλιας η οχι αληθειες και ψεμματα".Επισης εχει εκδοσει εργα του οπως "απο το ΛΑΟΣ στην ΝΔ η μεγαλη κολοτουμπα" και "μαγειρευοντας γιουβαρλακια για την Ευγενια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου