Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ " ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ"

Οριστικα και αμετακλητα ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ δεν μπορει να υπαρχει αλλη εξηγηση...Φυσικα αναφερομαι στον ενα και μοναδικο τον γνωστο σε ολους Τζεφρυ η πιο γνωστο σαν ΓΑΠ .Τωρα γιατι εκανα αυτην την διαπιστωση?Αντιγραφω απο την REAL NEWS αποσπασμα απο ρεπορταζ του Βασιλη Σκουρη.
«Οι Γερμανοί θέλουν να ελέγξουν την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία» εξομολογείται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε στενούς του συνεργάτες, ετοιμάζοντας την αντεπίθεσή του για τις επιθέσεις που δέχεται η Σοσιαλιστική Διεθνής από τους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες, με πολιορκητικό κριό το SPD. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου συζητούσε το ενδεχόμενο να εκδώσει σχετική ανακοίνωση το αμέσως επόμενο διάστημα, πλην όμως επιλέγει η … «ουδέτερη» λύση της διαρροής μέσω συγκεκριμένων site μιας «άτυπης ενημέρωσης», προφανώς ώστε να μην χρεωθεί ο ίδιος τα όσα διέρρευσαν οι συνεργάτες του! «Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βίλυ Μπραντ» αναφέρεται μάλιστα στη σχετική ενημέρωση.
Μπραβο μαλακα τωρα διαπιστωσες οτι οι Γερμανοι θελουν να ελεγχουν  τα παντα και οχι φυσικα οτι νοιαζεται και κανενας για την λυκοφωλια που ειχατε φτιαξει με το ονομα Σοσιαλιστικη Διεθνης ετσι και αλλιως ολα τα διεθνη μπουμπουκια ηταν μελη αυτης της σπειρας με αρχηγο τον πιο χαζο απο ολους δηλαδη τον νεραιδοπαρμενο Γιωργο.
Το θεμα ειναι ηλιθιοτατε οτι με τις αρλουμπες και την βλακεια που σε διακατεχει εχωσες την χωρα μας στα σκατα μεχρι το στομα και την εκανες με ελαφρια πηδηματακια μολις βρηκε; τα σκουρα.
Και τωρα ενας εξαθλιωμενος λαος ειναι υποχρεωμενος να καθαρισει τις βρωμιες σου.Βεβαια δεν μπορω να πω αφησες πισω σου αξιους αντικαταστατες και συνεχιστες της ηλιθιας πολιτικης σου.
Στο κομμα που παρεπιμπτοντος χεστηκαμε για το ΠΑΣΟΚ αφησες τον χοντρομαλακα τον Βαγγελη να κανει τον κολαουζο σε μια βρωμερη κυβερνηση που εξακολουθει να παταει το κεφαλι του λαου να χωθει στα σκατα πιο μεσα.Και στην κυβερνηση τον εταιρο καππαδοκη και πρωην συμφοιτητη σου τον Αντωνακη τον Κομανετσι ο οποιος με ολη την περισσευουμενη σαβουρα της ΝΔ και καποιους ελεεινους φασιστες καταλοιπα του Καρατζαφεροκομματος και φυσικα με την συνδρομη του χοντρο Μπεννυ και του αλλου του γλοιωδη δηθεν αριστερου μπαρμπα Φωτη Κουρελη δημιουργησατε αυτο το συνοθυλευμα που ακουει στο ονομα Ελληνικη κυβερνηση.
Βγαινει ο Αντωνακης και πανηγυριζει για τα ευσημα που του δινουν ολοι αυτοι οι νεκροθαφτες και τα κορακια που ασελγουν πανω στο πτωμα της Ελλαδας μπραβο Αντωνη συνεχισε τα πας καλα μονο 27% ανεργια μην στεναχωριεσε για το χρεος μονο στο 250% του ΑΕΠ τωρα πως γινεται με χρεος στο 120% του ΑΕΠ πριν 4 χρονια να ειμασταν υπο καταρευση και τωρα με 250% να πηγαινουν ολα καλα και να βαδιζουμε σε σωστο δρομο αυτο μονο ο δοκτωρ Στουρναρας και τα συναυτω λαμογια μπορουν να μας το εξηγησουν.
Και ως κερασακι στην τουρτα βγαινει προχτες και ο μπειμπι φεις υφυπουργος αναπτυξης ο Μυταρακης και τι μας λεει:
«Το κλίμα για την Ελλάδα βελτιώνεται σημαντικά. Είναι πολύ πιο θερμό από αυτό που συναντούσαμε πριν από μερικούς μήνες. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με τα μέλη της βαυαρικής κυβέρνησης όσο και από την μεγάλη συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μονάχου.
»Βέβαια, έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για να πείσουμε τους επενδυτές και στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο ότι η Ελλάδα αλλάζει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλές χώρες - την ίδια στιγμή με την Ελλάδα - διεκδικούν την προσέλκυση επενδύσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αποκρατικοποιήσεις. Όσο εμείς αλλάζουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, κάνοντας το πιο φιλικό στην επιχειρηματικότητα, την ίδια πρακτική ακολουθούν και άλλες όμορες χώρες. Έχουμε έναν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό απέναντι μας. Σε κάθε περίπτωση και χάρη στη συστηματική δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος ότι το 2013 θα είναι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».


Πως θα ειναι καλυτερο δηλαδη ρε Νοτη για να το καταλαβουμε και εμεις με μισθους που θα αγγιζουν τα 350 ευρω?με συνταξεις των 150 ευρω?με ανεργια στους νεους πανω απο 60%?με ενα εξωτερικο χρεος που φτανει τα 550 δις?οι αριθμοι Νοτη μου δεν αλλαζουν και οτι και να κανεις εσυ και οι υπολοιποι λυκοπαρεα σου το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο φτωχεια και εξαθλιωση γιατι την γρια οσο και να την μακιγιαρεις κατω απο το μακιγιαζ γρια θα ειναι...
Αυτες τις αρλουμπες μπορειτε να τις λετε μεταξυ σας στα υπουργικα γιατι ετσι και αλλιως ο κοσμος σας εχει χεσμενους και σας γραφει στα @@@δια του.
Οσο και να του λες οτι το επενδυτικο κλιμα αλλαζει ο απλος ελληνας ξερει οτι δεν εχει χρηματα να πληρωσει το ρευμα το νερο και το νοικι του και φυσικα ουτε να ψωνισει για να φαει για αυτο ασε τις παπαριες αυτες..
Στην συνεχεια ο "αριστερος " της ΔΗΜΑΡ κος Χατζησωκρατης αυτη η καμπια της πολιτικης εκανε βαρυγδουπες δηλωσεις σε σχεση με τις απολυσεις στο δημοσιο τι ειπε? Διαβαστε το.

«Oι 4.000, θα απολυθούν έως το τέλος του 2013 και θα είναι από τέσσερις δεξαμενές. Η πρώτη από όσους είναι πειθαρχικά διωκόμενοι, η δεύτερη από τις καταργήσεις μιας σειράς οργανισμών, που δεν ήταν και τόσο χρήσιμοι, τόσα χρόνια, η τρίτη από τον χώρο των συγχωνεύσεων, που θα γίνουν και άρα από εκεί θα υπάρχει ένα πεδίο υπαλλήλων, οι οποίοι θα περισσεύουν. Αυτοί είτε θα μπορέσουν να διοχετευτούν σε άλλους χώρους, είτε να τους δοθεί η δυνατότητα να προσυνταξιοδοτηθούν. Το ίδιο θα γίνει και από την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης».

 Οι 4000 που αναφερεσε κυριε μαλακα που δεν θα ειναι 4000 θα ειναι πολυ περισοτεροι και το ξερεις δεν ειναι αριθμοι εχουν στομαχια αιμα σαρκα εχουν οικογενειες παιδια που σπουδαζουν για εσενα μπορει να ειναι αριθμοι κυριε αριστερε του κολου αλλα δεν ειναι ειναι ανθρωποι με προσωπικοτητα με αισθηματα και με αναγκες...
Φυσικα καρφακι δεν σας καιγετε και ουτε και σας νοιαζει ετσι και αλλιως εσεις θελατε να συμετασχετε και να παιζετε τον ρολο του αριστερου αρχιδιου σε μια τραβεστι κυβερνηση το πετυχατε για αυτο τον λογο και στις επερχομενες εκλογες θα παρετε αυτο που σας αξιζει οχι το αριστερο αλλα και τα δυο αρχιδια του ελληνικου λαου ...
Βεβαια ολα αυτα γινονται ελλειψει σοβαρης αντιπολιτευσης γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλαξε τον ρυθμο και το γυρισε στο τσιφτετελι ναι μεν αλλα.....και κατι διαβαζω οτι θελουν να προτεινουν τον Τσιπρα για προεδρο της Κομισιον να το δουμε και αυτο........Δηλαδη θα γινει ο Τσιπρας κατι σαν Δαμανακη με μεγαλυτερες αρμοδιοτητες "εμπρος στο ετσι που χαραξε ο τετοιος δηλαδη".
Και μεσα σε ολα αυτα φευγει και ο Αντωνακης στο Πεκινο να φερει πακτωλο χρηματων και επενδυσεων οπως πριν λιγο καιρο μα; κουβαλουσαν τους εμιρηδε; του Καταρ και του Μπαχρειν σε πληρη παροξυσμο ο ελληνικος λαος ετοιμαζει βαλιτσες σακκους και μεγαλες τσεπες για να βαλει τα χρηματα που θα φερει ο κομανετσης απο την Κινα.Γιατι απο τους εμιρηδες πηραμε το τριτο το μακρυτερο.

Αυτα και αλλα πολλα με κανουν να σκεφτομαι οτι τελικα δεν εχουμε κυβερνηση αλλα μια τρομοκρατικη ομαδα που θα μπορουσε να λεγεται ας πουμε οι "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ"  που σαν στοχο εχει τις τσεπες του ελληνικου λαου δηλαδη οτι εχει απομεινει γιατι δεν αφησαν και πολλα οι ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΕΣ του βλακα ΓΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου