Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μηπως ξέρει καλά ο Παπανδρέου τι πάει να σώσει;

Αυτός ο πραγματικά παράξενος άνθρωπος αφήνει έκπληκτο κάθε ξένο εμπειρογνώμονα ή δημοσιογράφο με την ύποπτη, αν όχι ηλίθια επιμονή του, ότι η Ελλάδα θα ξεπληρώσει το χρέος της μαζί φυσικά με τους τόκους. Σε συνέντευξή του στην κρατική γερμανική τηλεόραση προχθές το βράδυ τα έσπασε κυριολεκτικά!

Μα κύριε Παπανδρέου, ρωτάει στο τέλος ο γερμανός παρουσιαστής με χαμόγελο γεμάτο νόημα, γιατί ζορίζεστε και ζορίζετε και άλλους; Φεύγετε από το ευρώ, επιστρέφετε στην δραχμή, την υποτιμάτε και....τελείωσε!

Η απάντηση του Παπανδρέου πρέπει να βάζει σε σκέψεις και τους πιο προβληματισμένους:
Ναι, καλά, απάντησε ο πρωθυπουργός φανερά ζορισμένος από την ερώτηση, αλλά αν φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη θα έχουμε το φαινόμενο του ντομινό και τι θα γίνει το ευρώ και η ΕΕ;

Τι θα γίνει το νόμισμα της Ενωμένης Αρπάχτρας και η ίδια η Ενωμένη Αρπάχτρα, είναι ο καημός του απίστευτου αυτού ανθρώπου την στιγμή που η ίδια του η χώρα εξαθλιώνεται!

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος και οι δηλώσεις του στην Φιλανδία: Αμάν να σώσουμε το ευρώ, αμάν να μην πάθει κάτι η ΕΕ που είναι και τόσο καλή κυρία!

Το ερώτημα που βγαίνει από όλη αυτή την παράξενη έως ύποπτη συμεριφορά είναι: Είναι απλά φανατικός θατσερικός ταλιμπάν ή πράκτορας των δανειστών, ο αρχηγός του πασόκ; Και πριν απαντηθεί αυτή η ερώτηση, τίθεται και μια άλλη; Τι και αν είναι θατσερική ιέρεια ή πουλημένο πιόνι των δανειστών, εμείς τι τον ανεχόμαστε;

Ποιός πιστεύει ακόμα τα περί σωτηρίας της χώρας;

Σώζει λέει; Να μη σώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου