Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

Επίθεση με αυγά και μπογιές δέχθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε ΚΑΠΗ στους Αγίους Αναργύρους. Ένταση, προπηλακισμοί και δύο σοβαρά τραυματίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επίθεση σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις σε κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ο κ. Λοβέρδος δέχθηκε φραστική επίθεση, από ομάδα ατόμων που εισέβαλε στην αίθουσα.

Εκτοξεύθηκαν μπογιές και αυγά, προς τους παρευρισκόμενους και εναντίον του υπουργού και ακολούθησε πανδαιμόνιο, με αποτέλεσμα να ...
τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρο Πελέκα και τον σύμβουλο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Οι δύο άνδρες δέχθηκαν χτυπήματα με καδρόνια στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν υποστεί διάσειση.

Όλα ξεκίνησαν, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του.

Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και "κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας".

Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου