Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ....

Απαράδεκτη η σημερινή  τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Την ώρα που εκατομμύρια συμπολίτες του, περίμεναν με αγωνία να ακούσουν από τα πιο επίσημα χείλη,  συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την αποφυγή του ολέθρου, ο Παπανδρέου με μια ανερμάτιστη ομιλία, από την οποία επίτηδες είχαν εξαφανισθεί οι τελείες, μας είπε μία από τα ίδια.

Μιλούσε ακατάπαυστα για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα, επανέλαβε τις...
γνωστές γενικολογίες περί πάταξης της διαφθοράς, με φόντο την ατιμωρησία του Μαντέλη, κατηγόρησε τη ΝΔ-SATURN, ώσπου και τα ιδιωτικά κανάλια βαρέθηκαν και τον έκοψαν.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, για να μεταφράσει, τα δήθεν περισπούδαστα που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός και τα οποία θα αναγγείλει μετά το Πάσχα.

Όχι, δεν είναι το βουκολικό Πάσχα των χαζονεολλήνων , με τις παγανιστικές τελετές, όπως το σούβλισμα των αμνοεριφίων, που σεβάστηκε πρωθυπουργός μας. 

Είναι η κυβερνητική ασχετοσύνη και ανεπάρκεια που δεν της επιτρέπει να εφαρμόσει κανένα πρόγραμμα, πέρα από το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων.


Ότι δηλαδή θα έκανε κι ένας Ρουμάνος διαρρήκτης, αν τον έκανες πρωθυπουργό.
Ήταν τόσο φλούφλικη η ομιλία του Παπανδρέου, τόσο πέρα βρέχει, τόσο «αλλού» που αυτή τη στιγμή τα spreads έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και οι αγορές παρακολουθούν με ενδιαφέρον την θανατηφόρα απραγία των κυβερνώντων.Παρεμπιπτόντως αυτήν την στιγμή τα spreads είναι στις 1101 μονάδες βάσης..Τελικά μήπως είναι καλύτερα να το βουλώνει και να μην μιλάει;Γιατί οπότε ανοίγει το στόμα του την ίδια στιγμή όλα γύρω του καταρρέουν....

Ρε που μπλέξαμε…με το μυγόχεσμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου