Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ 2008 ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Ημ. Δημοσίευσης : 09/12/2008 01:00
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Στη δημοκρατία μας, η ευθύνη για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών ανήκει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, στην πολιτεία και την εκάστοτε κυβέρνηση.
Στον πρωθυπουργό όμως πάλι «φταίνε κάποιοι άλλοι». Και αυτό τη στιγμή που όλοι οι πολίτες αισθάνονται ότι η κυβέρνησή του δεν διασφαλίζει την ασφάλεια των ιδίων και των οικογενειών τους, δεν προστατεύει τις περιουσίες τους, και βέβαια δεν μπορεί να διαμορφώσει ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Αντίθετα, απέναντι στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι ηγεσίες τους έχουν επιδείξει την απαραίτητη ευθύνη, καταδικάζοντας απερίφραστα τις πράξεις βίας, και υπερασπίζοντας ταυτόχρονα τα αυτονόητα δικαιώματα κάθε Έλληνα πολίτη, και ειδικά της νέας γενιάς.
Η «ενότητα» συνεπώς την οποία επικαλείται ο πρωθυπουργός δεν επιβάλλεται. Απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα, εδράζεται σε αρχές και κανόνες και κατακτιέται μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Και βεβαίως, η «νομιμότητα» δεν διασφαλίζεται με νέους πυροβολισμούς «στον αέρα» όπως αυτούς που είδαμε απόψε.
Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και με τις σημερινές του δηλώσεις ότι, ο ίδιος και η κυβέρνησή του ευθύνονται για την γενικευμένη κρίση που βιώνει η χώρα, η Ελληνική κοινωνία.
Η δημοκρατία όμως δεν έχει αδιέξοδα, και σύντομα ο λαός θα δώσει τη λύση στη σημερινή κρίση.


Αυτα τα ελεγε  το 2008 για τα επεισοδια στην Αθηνα τωρα μουγγα στην στρουγγα το πολιτικο ποντικι .
Αλλα ειναι διαφορετικο να τρως ξυλο απο γαλαζια ΜΑΤ και διαφορετικο απο πρασινα ποσο περισσοτερο οταν ειναι γαλαζοπρασινα....
Τις τρως με εναν αερα εθνικης συναινεσης ακομα και τα χημικα εχουν αλλη αισθηση και γευση...
Παντως αυτοι που καιγανε εχτες ηταν οι ιδιοι δεν ειναι ουτε πρασινοι ουτε γαλαζιοι ειναι μαυροι καταμαυροι σαν τις ψυχες και τα μυαλα που κουβαλανε αν εχουν...
Εν κατακλειδι θα βγειτε να κανετε τωρα καμμια δηλωση εσεις η καποιος αλλος μεγαλοσχημος κυβερνητικος παπαρας δεν νομιζω τωρα συγκυβερνατε σε ποιον να ριξετε την ευθυνη ....
Ουστ απο εδω πολιτικα σκουλικια.....
Οσο για τον μεγαλο αγωνιστη του πολυτεχνειου και νυν υπουργο ΠΡΟ.ΠΟ  εχει τουλαχιστον την ευθιξια να παραιτηθει;Δεν το νομιζω γιατι μαλλον πρεπει να φταιει τωρα ο Συριζα το ΚΚΕ  ο Μικης  η μηπως φταιει ο  Χατζηπετρης ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου