Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.Η Ρεγγίνα Βάρτζελη (κολλητή του Γιώργου) βγήκε στη σύνταξη και διορίστηκε στη Βουλή!!!

Πριν από τρεις μήνες συνταξιοδοτήθηκε και πριν από τρεις μέρες βρήκε αμέσως δουλειά: διορίστηκε στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή...

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη, πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου – η στενότερη ίσως συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-, είναι μια τυπική πρωταγωνίστρια σε ένα κράτος που αρνείται πεισματικά να περιορίσει τις δαπάνες του, φορτώνοντας όλα τα «βάρη» στους πολίτες.

Ο προκλητικός διορισμός της έγινε...
πριν από λίγες μέρες από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Η Ρεγγίνα Βάρτζελη –δεξί χέρι του τέως πρωθυπουργού-, αφού πρώτα «κλείδωσε» τη συνταξιοδότησή της ύστερα από τριάντα πέντε χρόνια δημόσιας υπηρεσίας, διορίστηκε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 27 Νοεμβρίου 2011 συνταξιοδοτήθηκε από το ΥΠΕΞ ύστερα από 35χρονη επαγγελματική θητεία και στις 9 Φεβρουαρίου 2012 διορίζεται στη Βουλή, στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 14 Φεβρουαρίου 2012

Από τον Νοέμβριο
Ήδη, από τον Νοέμβριο του 2011, η Ρεγγίνα Βάρτζελη ήταν συνταξιούχος.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου