Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Οι καραγκιοζηδες της Ευρωπης και της Αμερικης,οι ιδιοι που με επιμελεια ακολουθουν τις εντολες των ελιτιστων κατα των συμφεροντος του λαου τους,οι ιδιοι που αδιαφορουν για την ευζωια των υπηκοων τους και τους καταδικαζουν σε αιωνια σκλαβια.....

Οι ιδιοι που αδιαφορουν για τους εκατονταδες νεκρους στην Υεμενη,που βοηθανε το καθεστως του Μπαχρειν να συνεχισει να υπαρχει σκοτωνωντας αθωους πολιτες.....

Αποφασισαν να πανε να πολεμησουν για να απελευθερωσουν τον σκλαβωμενο λαο της Λιβυης ο οποιος ειναι σκλαβωμενος απο δεκαετιες αλλα τωρα τους επιασε ο πονος.
Και φυσικα η προπαγανδα των ελιτιστων ειναι στο φορτε τους,το ιδιο αν θυμαστε εκαναν και με το καθεστως του Σανταμ Χουσειν,και τι δεν ειπαν για να πεισουν τους λαους να παρουν μερος σε αυτο το μακελειο που συνεβη εκει,μεχρι ατομικα οπλα που δεν βρεθηκαν ποτε ανακαλυψαν,περασαν την πλυση εγκεφαλου παντου και τελικα καταφερνα αυτο που ηθελαν.

Να βαλουν χερι στα πετρελαια και την περιουσια της χωρας.
Αυτη την στιγμη μιλαει ο προεδρος των Ηνωμενων πολιτειων και μιλαει για τις θηριωδιες του Κανταφι,δεν τον ακουμε να μιλαει για τις θηριωδιες της χωρας του με χιλιαδες θυματων στο Ιρακ και το Αφγανισταν,ποια ειναι η διαφορα των δυο καθεστωτων?

Τα πετρελαια της Λιβυης και ο πλουτος της χωρας ειναι στα ονειρα των ελιτιστων,παρ'ολο που απο οτι ακουγετε εχουν σταματησει οι αεροπορικες επιθεσεις του Κανταφι ειναι σιγουρο οτι θα βρουν τροπο να πετυχουν τον σκοπο τους.

Ποσο γελοιο ειναι ολοι αυτοι που υποκυπτουν στα σχεδια των ελιτιστων για παγκοσμια κυβερνηση,για την φτωχοποιηση των λαων τους και την υποδουλωση των επομενων γενεων....

Να καιγονται για να απελευθερωσουν τον λαο της Λιβυης παριστανοντας τους σταυροφορους.
Ενω το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο πλουτος της χωρας,διοτι η ζωη του λαου δεν θα αλλαξει καθολου οπως και των λαων της Τυνησιας και της Αιγυπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου