Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Η "αλήθεια" του Λοβέρδου και η μάχη για την επόμενη μέρα στο Πασόκ...
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, μετά την διάγνωση του γιατρού (ΔΝΤ) που μας κουράρει, ότι δεν έχουμε καμία τύχη και η οικονομία μας είναι κλινικά νεκρή.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν βγει τα μαχαίρια και τώρα μπορεί να κατανοήσει κανείς τους χρησμούς του Λοβέρδου, για το γεγονός ότι μας κρύβουν την... αλήθεια-η κυβέρνηση.

Οι Τροικανοί, δεν έχουν καν διάθεση να έλθουν στην Αθήνα για τον τακτικό έλεγχο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θέλουν να μας δώσουν την επόμενη δόση πριν χρεοκοπήσουμε επίσημα, καθότι γνωρίζουν ότι δεν θα πάρουν μία, όταν αυτό συμβεί.

Οι στιγμές είναι εθνικά κρίσιμες και σ αυτή τη συγκυρία οι πολίτες είναι λογικό να καταλογίζουν στη κυβέρνηση Παπανδρέου την συγκάλυψη των καθαρμάτων που λεηλάτησαν τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός που «δεν χρωστάει σε κανένα», δεν έχει τα κότσια να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει με το πόρισμα της Μίζενς, για παράδειγμα. Να μας πει για ποιο λόγο το κόμμα του δεν προχωρά στην Προανακριτική.

Το ίδιο θα περιμέναμε και από τον Αντώνη Σαμαρά.

Δυστυχώς εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και δειλοί απέναντι στην Siemens, που προφανώς τους κρατάει από κάπου.

Σ αυτό το σκηνικό αποτελμάτωσης αρχίζουν οι φιλόδοξοι διάδοχοι του Παπανδρέου-με πρώτο και καλύτερο τον Ανδρέα Λοβέρδο-να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους.

Ο Λοβέρδος, ως καλός συνεργάτης της Τρόικας, γνωρίζει όλη την αλήθεια από τους ίδιους, χωρίς φτιασιδώματα. Γνωρίζει γιατί δεν έφτασαν στην ώρα τους στην Αθήνα.

Γι αυτό πιέζει με τον τρόπο του, το δίδυμο Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή στο παρασκήνιο, με κάποια συγκροτήματα των ΜΜΕ να έχουν ήδη πάρει θέση υπέρ συγκεκριμένων δελφίνων.

Λοβέρδος, Ραγκούσης, Βενιζέλος, Χρυσοχοίδης ετοιμάζονται για τη μάχη των μαχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου