Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ........

Ξεκινησε με τα διοδια και συνεχιζεται με τα εισητηρια των λεωφορειων οσο συνεχιζουν αυτην την ελεεινη πολιτικη των αυξησεων τοσο τα κινηματα ανυπακοης των πολιτων θα φουντωνουν .Οτι και να κανουν θα αντιστεκομαστε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ  ετσι γιατι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να παιζουν με τις ζωες μας γιατι καποια στιγμη πρεπει να μπει ενας φραγμος στην κρατικη αναλγησια.Γιατι αυτη την κριση αυτοι την δημιουργησαν και τωρα θελουν να μας την φορτωσουν.Ε λοιπον οχι δεν θα πληρωσουμε εμεις οσα φαγανε αυτοι σε αυτο το φαγοποτι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ .....ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ .Απο εμας το μονο που θα παρετε ειναι το τριτο το μακρυτερο τιποτα αλλο..                                                                                                            
 Αντιγραφω λοιπον την ειδηση απο το newsbomb:
Συμβολική κατάληψη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 10 πραγματοποίησαν άνεργοι, μέλη της Επιτροπής Ανέργων Θεσσαλονίκης, με αίτημα τη δωρεάν μετακίνηση τους με τα αστικά λεωφορεία με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Οι άνεργοι επιβιβάστηκαν λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ από στάση, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Παπαναστασίου, με προορισμό την Αριστοτέλους, χωρίς να πληρώσουν, ενώ απέκλεισαν παράλληλα και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, φωνάζοντας συνθήματα και κατά των νέων αυξήσεων στα εισιτήρια. Νωρίτερα, μέλη της Επιτροπής πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου και Μπότσαρη.
Αντιπροσωπεία των ανέργων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη, στον οποίο και εξέθεσε τα αιτήματά της, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους των εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι  η Επιτροπή Ανέργων Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει και στο αυριανό συλλαλητήριο, που προγραμματίζεται από πολίτες, στις 11.30 π. μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενάντια στις νέες αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου