Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Θαυμαστε τον...Σκεψου να το εχτιζε και με δικα του λεφτα τι θα μας εκανε....  ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ                                                                                        Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίο σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα δικαιούχο, ισχυριζόμενος ότι πρώτα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, και ακολούθως των αλλοδαπών. Το περιστατικό που προκάλεσε την οργή και την έντονη αντίδραση της προέδρου του Ο.Ε.Κ. αλλά και δεκάδων πολιτών, συνέβη σήμερα το πρωί κατά την τελετή παράδοσης 138 κατοικιών στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.
«Ντροπή σου» φώναξε η κ. Γωγώ Κωτίδου όταν άκουσε έκπληκτη τον κ. Ροντούλη να αρνείται να παραδώσει το παραχωρητήριο σε Αλβανίδα υπήκοο, η οποία πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει μία από τις 264 εργατικές κατοικίες που κατασκεύασε στην περιοχή ο Οργανισμός.
«Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου» απάντησε ο κ. Ροντούλης, ζητώντας από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να την επαναφέρει στην τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου