Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Πινοκιο την δικαίωση των προσπαθειών για την Ελλάδα που την ειδε;

Aυτό είναι το επίσημο κείμενο των συμπερασμάτων  της Ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, σήμερα στις Βρυξέλλες.
Προσέξτε τι δήλωσε πριν λίγες ώρες ο κ. πρωθυπουργός:
Την εκτίμησή του ότι οι αποφάσεις της συνόδου δικαιώνουν την ελληνική προσπάθεια, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.
"Πιάνουν τόπο και ανοίγουν μια θετική προοπτική για το μέλλον" τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός και αναφέρθηκε αναλυτικά στον αγώνα που έδωσε η Ελλάδα για "να αποτρέψουμε τη χρεοκοπία της χώρας μας, την οικονομική καταστροφή".
Για να είστε "μέσα στα πράγματα" και να μην τρώτε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν τα πράσινα ΜΜΕ, διαβάστε στο άρθρο μας τι ..
ακριβώς περιλαμβάνουν τα συμπεράσματα για την Ελλάδα και τα οικονομικά θέματα που απασχολούν έντονα την χώρα μας.
Δείτε τώρα σε ένα κείμενο 35 σελίδων, που είναι τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής, πόσες φορές περιλαμβάνεται η λέξη Greece και Greek....
Μόλις δυο αναφορές και μάλιστα για θέματα άσχετα,με την επιμήκυνση και την μείωση των επιτοκίων. 

Η λέξη Greek υπάρχει στην τελευταία σελίδα (34) και αναφέρεται στο ποσοστό συμμετοχής της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης (European Stability Mechanism -ESM).

Η λέξη Greece υπάρχει τέλος στην σελίδα 32 και αναφέρεται και πάλι στον μηχανισμό στήριξης και την ημερομηνία ενεργοποίησης του.Μια απορία έχω την δικαίωση των προσπαθειών της χώρας μας που σκατά την είδε;Μια φόρα στην ζωή του μπορεί να πει την αλήθεια;Τελικά ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης αλλιώς δεν εξηγείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου